جواب داد یا نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جواب داد یا نه
نخیر روش دوم هم جواب نداد! خدا خفت کنه حسین نه خودم خفت می کنم با این روش های کذایی با منشا معده و لوزالمعده حاجی خوبه پرسیدم که جواب می ده یا نه ما که 3 گیگ پیاده شدیم بیخیال این مخابرات آشغال تا آخر ماه دانلود هم ندارم همون بهتر که 3 گیگ هم رفت پی کارش امروز و فردا سرویس جدید وصل می شه حالشو می برم.
نخیر روش دوم هم جواب نداد! خدا خفت کنه حسین نه خودم خفت می کنم با این روش های کذایی با منشا معده و لوزالمعده حاجی خوبه پرسیدم که جواب می ده یا نه ما که 3 گیگ پیاده شدیم بیخیال این مخابرات آشغال تا آخر ماه دانلود هم ندارم همون بهتر که 3 گیگ هم رفت پی کارش امروز و فردا سرویس جدید وصل می شه حالشو می برم.
با 413 وارد کن
از این پیاده شدن ها من خودم چندین گیگ پیاده شدم !!
همینجوری مفتی مفتی که نمیشه یه چیزی رو صاحب شد !!
بیشتر تست میکنم نتیجه رو میگم
بابا از چی ناراحتی !!! 3 گیگ همش؟ انقدر باگ دارم که جبران 300 گیگ بکنه !چه برسه به 3 گیگ![]()
ناراحت نیستم باو فقط مقداری می سوزم !![]()
سه گیگت رفت منم میخواستم حجمم رو تموم کنم تا 300 مگ پیش رفتم که دیدم واسه تو جواب نداد 700 مگ منم پرید حیف شد
خدا رحمت کنه حجم شما رو منم برا 3 گیگ کذایی خرما و حلوا خیرات کردم خدا بیامرز سوخت دود شد رفت هوا![]()
باهاتون حرف زد چی شد اونجوری که ایشون گفت من خیلی امیدوار بودم
فعلا دارن با یه اکانت بدون حجم تست می کنن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)