تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2208 از 2403 اولاول ... 12081708210821582198220422052206220722082209221022112212221822582308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,071 به 22,080 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از واحد رضایتمندی مشتریان صدای مشتری هستم.
    کارم اینه که به اعتراضات کاربرا رسیدگی کنم و مسایلشون رو پیگیری کنم تا حل شه.
    ..........

2. 2 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آره من شدیدا پیگیر هستم و از دوستان دیگه هم تقاضا دارم بیخیال نشن
    اگه شکایت میزنید به تنظیم و مقررات بزنید نه بازرسی استان گیلان
    امروز صبح داشتم میرفتم دانشگاه که باز از تهران زنگ زدن خونه ( !!!! ) بعد جواب دادم دیدم از تنظیم و مقررات هست و گفت برای پیگیری شکایت زنگ زدیم و کارت حل شده یا نه که منم گفتم نه هنوز هیچ کاری نکردن
    تازه اینم گفتم که 1.5 ماهه شما نامه زدین آپ رایگان بشه ولی اینا باز انجام ندادن ، طرف باشه باشه گفت و خداحافظی کرد
    فقط خدا کنه فیلمشون نباشه و پیگیر باشن
    خب این خوبه ، بیشتر باید تمرکز رو گذاشت روی
    1.نبودن اون بند تو قرارداد.
    2. اینکه آپلودها رایگان نشده .
    شما مطمئن باش تو مدت و با زیاد شدن شاکی ها جواب میده.
    اینو امروز بالای پنل دیدم :
    به اطلاع کلیه مشترکین گرامی می رساند فقط سرویسهای کمپین های دانشجویی ،علوم پزشکی ،پاییزه، تابستانه ، نوروزی و بهار تا بهار با مشخصات یک مگ 5 گیگ.یک مگ 8 گیگ.2 مگ 3 گیگ.2مگ 5 گیگ و 2مگ 8 گیگ شامل دانلود رایگان شبانه می باشند و مابقی سرویسها فاقد این ویژگی هستند.و از تاریخ 5/12/93 به بعد به ازاء دانلود شبانه حجم مشترک کسر خواهد شد.
    حالا مال ما که مشخصه ! مابقی ول معطل شدن ، سرعت رو پایین اوردن ، بقیه رو هم دارن شوت میکنن بیرون ، حالا هنوز خیالشون از فروش قدیم راحته ، تا کم کم که فروششون افت کنه.

** شاید هم امشب سرعت رو برگردونن با این ریزشی که خودشون ایجاد کردن ! باید دید امشب چه خبر خواهد بود.
    Last edited by redfild; 24-02-2015 at 17:18.

5. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

خب این خوبه ، بیشتر باید تمرکز رو گذاشت روی
    1.نبودن اون بند تو قرارداد.
    2. اینکه آپلودها رایگان نشده .
    شما مطمئن باش تو مدت و با زیاد شدن شاکی ها جواب میده.
    اینو امروز بالای پنل دیدم :

حالا مال ما که مشخصه ! مابقی ول معطل شدن ، سرعت رو پایین اوردن ، بقیه رو هم دارن شوت میکنن بیرون ، حالا هنوز خیالشون از فروش قدیم راحته ، تا کم کم که فروششون افت کنه.

** شاید هم امشب سرعت رو برگردونن با این ریزشی که خودشون ایجاد کردن ! باید دید امشب چه خبر خواهد بود.
    آره ، من چک کردم همچین پیامی نبود شاید برداشتن الان ، من کمپین پاییزه هستم ، ولی یه چیزی دیگه هم هست
    با توجه به اینکه الان اکثر شرکت ها دارن دانلود رایگان شبانه رو حذف میکنن ، کاربرای ماهانه ایی که کمپین نیستن مجبورن قرارداد سالانه ببندن
    حالا من نگرانیم اینه که فرضا اگه مخابرات 20 هزار یوزر داشته باشه که ماهانه باشن ، این تعداد یوزر به بخاطر دانلود شبانه بیان کمپین بشن ، در اینصورت باز سرعت ماها کم میشه یا اینا دوباره محدود میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آره ، من چک کردم همچین پیامی نبود شاید برداشتن الان ، من کمپین پاییزه هستم ، ولی یه چیزی دیگه هم هست
    با توجه به اینکه الان اکثر شرکت ها دارن دانلود رایگان شبانه رو حذف میکنن ، کاربرای ماهانه ایی که کمپین نیستن مجبورن قرارداد سالانه ببندن
    حالا من نگرانیم اینه که فرضا اگه مخابرات 20 هزار یوزر داشته باشه که ماهانه باشن ، این تعداد یوزر به بخاطر دانلود شبانه بیان کمپین بشن ، در اینصورت باز سرعت ماها کم میشه یا اینا دوباره محدود میکنن
    مال من هست هنوز ، حالا شاید به همه نفرستادن یا مروگر شما نشون نمیده، منم کمپ پائیزه هستم.
    کدوم شرکت ها دانلود شبانه رو حذف کردن ؟ من فقط میدونم پارس آنلاین از آذر شبانه رو برداشته ، آسیا هم برای سرویس های سرعت بالاش داره ، شاتل هم که وضعیت مشخصه ( یه جوری هم سرعت های تضمین شدش رو به کیلوبیت مینویسه انگار واقعا داره شاتل هوا میکنه ! ملت هم بنده خداها فکر می کنن چه خبره ) ، صبا نت رو بی خبرم ، پیشگامان که یه چند تومن اضافه میگیره شبانه رو اوکی میکنه ، اندیشه که معلوم الحاله،های وب هم فقط برای سرویس 1 مگ شبانه داره از 4 تا 7 ، دیگه یادم نمیاد.
    این وضعیت همینجوری که نمیمونه ، یا اینا مازاد میفروشن مشترک ها شاکی میشه ریزش کلی میگیرن ، یا اینکه همین مشترک های ماهانه که حالشون گرفته شده ریزش میکنن به سمت شرکت های دیگه ( امشب خیلی ها که بی خبرن تا صبح ترافیکشون تموم میشه ) ، به هر صورت ما باید بمونیم ببینیم چی میشه ، نهایتش شرکت رو عوض میکنیم.

8. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

مال من هست هنوز ، حالا شاید به همه نفرستادن یا مروگر شما نشون نمیده، منم کمپ پائیزه هستم.
    کدوم شرکت ها دانلود شبانه رو حذف کردن ؟ من فقط میدونم پارس آنلاین از آذر شبانه رو برداشته ، آسیا هم برای سرویس های سرعت بالاش داره ، شاتل هم که وضعیت مشخصه ( یه جوری هم سرعت های تضمین شدش رو به کیلوبیت مینویسه انگار واقعا داره شاتل هوا میکنه ! ملت هم بنده خداها فکر می کنن چه خبره ) ، صبا نت رو بی خبرم ، پیشگامان که یه چند تومن اضافه میگیره شبانه رو اوکی میکنه ، اندیشه که معلوم الحاله،های وب هم فقط برای سرویس 1 مگ شبانه داره از 4 تا 7 ، دیگه یادم نمیاد.
    این وضعیت همینجوری که نمیمونه ، یا اینا مازاد میفروشن مشترک ها شاکی میشه ریزش کلی میگیرن ، یا اینکه همین مشترک های ماهانه که حالشون گرفته شده ریزش میکنن به سمت شرکت های دیگه ( امشب خیلی ها که بی خبرن تا صبح ترافیکشون تموم میشه ) ، به هر صورت ما باید بمونیم ببینیم چی میشه ، نهایتش شرکت رو عوض میکنیم.
    والله منم فقط از شنیده ها با خبرم ، ولی اینطوری که معلومه دارن خذف میکنن شرکت ها ،البته همونطوری که گفتی نه برای همه یوزرها
    الان کدوم شرکت از مخابرات بهتره؟
    بنظرم همه یکین ، بعد من متاسفانه تازه 2 ماهه کمپین شدم یعنی حالا حالاها هستم در خدمت مخابرات

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یکی از دوستان تو پ.خ بهم اطلاع داد که سرویس 2 مگ مخابرات شبانه رایگان سرعتش از 60 شده 120 و کمی قابل تحمل شده ، منم اومدم این ماه 2 مگ گرفتم ! دیشب این پیغام بود :

مدرک :

همونطور که میبینید اون قسمت : و از تاریخ 5/12/93 به بعد به ازاء دانلود شبانه حجم مشترک کسر خواهد شد ! درج نشده بود !! دزدی واضح تر از این ؟

دیشب آخرین دانلود رو کردم اونم با سرعت نصف سرویس ، یعنی 2مگ : 120 ، حالا همینم و اون 60 یه ماه پیش رو هم میخوان حذف کنن ؟ باید 28 روز هیچ دانلودی نکنم یعنی ؟
    +
    +
    +
    دوستان این قضیه کمپین پایییز و نوروز و فیلانو بیصار داستانشون چیه ؟ از این منزل فعلی تا تابستون نقل مکان میکنم در نتیجه خرید سرویس یه ساله عقلانی نیست ! راهه دیگه ای نیست ؟
    Last edited by SA.JJ.AD; 24-02-2015 at 22:21.

11. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من الان سه شبه حتی تو این ساعات پیک مشکل اونچنانی پینگ و تایم اوت ندارم...دوشب قبل که عالی بود امشب یه خورده ناخوش بود ولی کلا راضی ام ...خدا کنه همینطوری بمونه و دوباره خراب نشه.
    انزلی 128نامحدود

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

تو پروفایل مینویسه کمپین هستین یا نه ؟ من الان نمیدونم این کم شدن حجم شاملم میشه یا نه.

سرويس فعال: Pr-S00-ADSL-2048-60G-12M

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

یکی از دوستان تو پ.خ بهم اطلاع داد که سرویس 2 مگ مخابرات شبانه رایگان سرعتش از 60 شده 120 و کمی قابل تحمل شده ، منم اومدم این ماه 2 مگ گرفتم ! دیشب این پیغام بود :

مدرک :

همونطور که میبینید اون قسمت : و از تاریخ 5/12/93 به بعد به ازاء دانلود شبانه حجم مشترک کسر خواهد شد ! درج نشده بود !! دزدی واضح تر از این ؟

دیشب آخرین دانلود رو کردم اونم با سرعت نصف سرویس ، یعنی 2مگ : 120 ، حالا همینم و اون 60 یه ماه پیش رو هم میخوان حذف کنن ؟ باید 28 روز هیچ دانلودی نکنم یعنی ؟
    +
    +
    +
    دوستان این قضیه کمپین پایییز و نوروز و فیلانو بیصار داستانشون چیه ؟ از این منزل فعلی تا تابستون نقل مکان میکنم در نتیجه خرید سرویس یه ساله عقلانی نیست ! راهه دیگه ای نیست ؟

خوب تا الان که این پیام برای من نیومده

البته همچین چیزی یعنی تبعیض و دزدی و کم فروشی مخابرات گیلان (نه استانای دیگه) تو روز روشن و هیچ نهادی هم نیست که به این مورد رسیدگی کنه. کشور این قدر بی صاحاب

از طرفی از کجا معلوم فردا من سالیانه گرفتم از فرداش سرعت همینم کم نکردن و بعد کلا دانلود رو قطع کنن و بعدش کلا نت رو قطع کنن !!

اینجا که رسما گاو دکفته بازاره و کسی به کسی نیست.فردا معلوم نیست چه برسه به یکسال

از طرفی اینجایی هم که ما هستیم فقط مخابرات نت میده و شرکت دیگه ای نیست پس ما چطوری بریم یه شرکت دیگه.

مثل این میمونه به طرف بگن یا ادامت می کنیم یا برو حبس ابد بدون عفو مشروط

-----------------------------------------

الان این یکساله مثلا 8 گیگ به ازای هر ماه 8 گیگه که میشه 96 گیگ یا در کل سال فقط 8 گیگ؟

15. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •