..........![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
..........![]()
دوستانی که PS4 دارین یه سر تاپیک من بزنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این خوبه ، بیشتر باید تمرکز رو گذاشت روی
1.نبودن اون بند تو قرارداد.
2. اینکه آپلودها رایگان نشده .
شما مطمئن باش تو مدت و با زیاد شدن شاکی ها جواب میده.
اینو امروز بالای پنل دیدم :
حالا مال ما که مشخصه ! مابقی ول معطل شدن ، سرعت رو پایین اوردن ، بقیه رو هم دارن شوت میکنن بیرون ، حالا هنوز خیالشون از فروش قدیم راحته ، تا کم کم که فروششون افت کنه.به اطلاع کلیه مشترکین گرامی می رساند فقط سرویسهای کمپین های دانشجویی ،علوم پزشکی ،پاییزه، تابستانه ، نوروزی و بهار تا بهار با مشخصات یک مگ 5 گیگ.یک مگ 8 گیگ.2 مگ 3 گیگ.2مگ 5 گیگ و 2مگ 8 گیگ شامل دانلود رایگان شبانه می باشند و مابقی سرویسها فاقد این ویژگی هستند.و از تاریخ 5/12/93 به بعد به ازاء دانلود شبانه حجم مشترک کسر خواهد شد.
** شاید هم امشب سرعت رو برگردونن با این ریزشی که خودشون ایجاد کردن ! باید دید امشب چه خبر خواهد بود.
Last edited by redfild; 24-02-2015 at 17:18.
آره ، من چک کردم همچین پیامی نبود شاید برداشتن الان ، من کمپین پاییزه هستم ، ولی یه چیزی دیگه هم هست
با توجه به اینکه الان اکثر شرکت ها دارن دانلود رایگان شبانه رو حذف میکنن ، کاربرای ماهانه ایی که کمپین نیستن مجبورن قرارداد سالانه ببندن
حالا من نگرانیم اینه که فرضا اگه مخابرات 20 هزار یوزر داشته باشه که ماهانه باشن ، این تعداد یوزر به بخاطر دانلود شبانه بیان کمپین بشن ، در اینصورت باز سرعت ماها کم میشه یا اینا دوباره محدود میکنن
مال من هست هنوز ، حالا شاید به همه نفرستادن یا مروگر شما نشون نمیده، منم کمپ پائیزه هستم.
کدوم شرکت ها دانلود شبانه رو حذف کردن ؟ من فقط میدونم پارس آنلاین از آذر شبانه رو برداشته ، آسیا هم برای سرویس های سرعت بالاش داره ، شاتل هم که وضعیت مشخصه ( یه جوری هم سرعت های تضمین شدش رو به کیلوبیت مینویسه انگار واقعا داره شاتل هوا میکنه ! ملت هم بنده خداها فکر می کنن چه خبره ) ، صبا نت رو بی خبرم ، پیشگامان که یه چند تومن اضافه میگیره شبانه رو اوکی میکنه ، اندیشه که معلوم الحاله،های وب هم فقط برای سرویس 1 مگ شبانه داره از 4 تا 7 ، دیگه یادم نمیاد.
این وضعیت همینجوری که نمیمونه ، یا اینا مازاد میفروشن مشترک ها شاکی میشه ریزش کلی میگیرن ، یا اینکه همین مشترک های ماهانه که حالشون گرفته شده ریزش میکنن به سمت شرکت های دیگه ( امشب خیلی ها که بی خبرن تا صبح ترافیکشون تموم میشه ) ، به هر صورت ما باید بمونیم ببینیم چی میشه ، نهایتش شرکت رو عوض میکنیم.
والله منم فقط از شنیده ها با خبرم ، ولی اینطوری که معلومه دارن خذف میکنن شرکت ها ،البته همونطوری که گفتی نه برای همه یوزرها
الان کدوم شرکت از مخابرات بهتره؟
بنظرم همه یکین ، بعد من متاسفانه تازه 2 ماهه کمپین شدم یعنی حالا حالاها هستم در خدمت مخابرات![]()
یکی از دوستان تو پ.خ بهم اطلاع داد که سرویس 2 مگ مخابرات شبانه رایگان سرعتش از 60 شده 120 و کمی قابل تحمل شده ، منم اومدم این ماه 2 مگ گرفتم ! دیشب این پیغام بود :
مدرک :
همونطور که میبینید اون قسمت : و از تاریخ 5/12/93 به بعد به ازاء دانلود شبانه حجم مشترک کسر خواهد شد ! درج نشده بود !! دزدی واضح تر از این ؟
دیشب آخرین دانلود رو کردم اونم با سرعت نصف سرویس ، یعنی 2مگ : 120 ، حالا همینم و اون 60 یه ماه پیش رو هم میخوان حذف کنن ؟ باید 28 روز هیچ دانلودی نکنم یعنی ؟
+
+
+
دوستان این قضیه کمپین پایییز و نوروز و فیلانو بیصار داستانشون چیه ؟ از این منزل فعلی تا تابستون نقل مکان میکنم در نتیجه خرید سرویس یه ساله عقلانی نیست ! راهه دیگه ای نیست ؟
Last edited by SA.JJ.AD; 24-02-2015 at 22:21.
من الان سه شبه حتی تو این ساعات پیک مشکل اونچنانی پینگ و تایم اوت ندارم...دوشب قبل که عالی بود امشب یه خورده ناخوش بود ولی کلا راضی ام ...خدا کنه همینطوری بمونه و دوباره خراب نشه.
انزلی 128نامحدود
تو پروفایل مینویسه کمپین هستین یا نه ؟ من الان نمیدونم این کم شدن حجم شاملم میشه یا نه.
سرويس فعال: Pr-S00-ADSL-2048-60G-12M
خوب تا الان که این پیام برای من نیومده
البته همچین چیزی یعنی تبعیض و دزدی و کم فروشی مخابرات گیلان (نه استانای دیگه) تو روز روشن و هیچ نهادی هم نیست که به این مورد رسیدگی کنه. کشور این قدر بی صاحاب
از طرفی از کجا معلوم فردا من سالیانه گرفتم از فرداش سرعت همینم کم نکردن و بعد کلا دانلود رو قطع کنن و بعدش کلا نت رو قطع کنن !!
اینجا که رسما گاو دکفته بازاره و کسی به کسی نیست.فردا معلوم نیست چه برسه به یکسال
از طرفی اینجایی هم که ما هستیم فقط مخابرات نت میده و شرکت دیگه ای نیست پس ما چطوری بریم یه شرکت دیگه.
مثل این میمونه به طرف بگن یا ادامت می کنیم یا برو حبس ابد بدون عفو مشروط
-----------------------------------------
الان این یکساله مثلا 8 گیگ به ازای هر ماه 8 گیگه که میشه 96 گیگ یا در کل سال فقط 8 گیگ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)