استقلالی ها نفری 100 میلیون و یک ماشین هدیه می گیرند
واعظ: برای فصل بعد با قلعه نویی صحبت می کنم
.
بابا نه دیگه نفری بلکه 100 میلیون برای همه که تو یه خبر دیگه آمده بود نفری 2.5 میلیون اگر نفری باشه که .... .gif)
برای فوتبال کشور به خاطر یه آفت بزرگی به نام مایل کهن واقعا متاسفم. واقعا باید یه فکر اساسی برای خفه کردنش اندیشید. اصلا همه حرفهاش بوی توهین و اهانت میده. خدایی من جای کریمی بودم بهم میگفت دلقک کل خاندانشو زیر سوال میبردم .... (واقعا دفعه ی اولی است که این همه از وجود یک نفر این همه شاکی و کلا تا این حد عصبی میشم آخه خدایی دیگه این شورشو درآورده ...)
اتفاقا در برابر استقلال هم بهترین بازیش رو کرد.
استقلال هم میتونست بازی با فولاد و سایپا رو ببره اون وقت شما دیگه اینقدر شاخ نمیشدید.
بازم میگم رقابت شدیدا نابرابر بود و قهرمانی استقلال خیلی باارزش بود.
اتفاقا من الآن فکر میکنم میبینم که تساوی با سایپا چه قدر باری ما ارزش داشته.
چون دقت کنید ذوب آهن به یا مساوی نیاز داشت و برای همین بازیو شل گرفت و کارش را تمام کرد فولاد ولی دقت داشته باشید که استقالا اگر بازی را میبرد و یک امتیاز اختلاف داشت دیگه ذوب آهن با تمام قوایش میرفت بازی میکرد و برای استقلال شرایط وخیم تر بود (هر چند که بگی استقلال میبرد و ذوب آ]ن مساوی میکرد استقلال میشد ولی شک ندارم در اون صورت ذوب آهن میبردشون) و الحمدالله این شرایط پیش اومد و خیر و مصلحت در این قرار گرفت که استقلال قهرمان بشه
باز هم از تمامی دوستان عزیز ورزشدوست و خصوصا فوتبالیهای طرفدار دو تیم آبی و قرمز خواهش میکنم جو را به نریزند و از تمامی دوستان خواهشمندم حتی در یک شعار کوچک هم به تیم رقیب توهین ننند.
متعاقبا متشکر از حسن همکاری و تلاش دوستانه ی تان
در ضمن برای بار دیگر
قهرمانی استقلال بر همه ی زحمتکشان و طرفداران آبی دلش مبارک باد