یکبار مودم خاموش روشن کنید درست میشه اکانتیگشون گاهی از روی رایگان که میره روی حالت عادی سرعت بر نمیگرده به حالت عادی مگر مودم خاموش روشن کنید.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یکبار مودم خاموش روشن کنید درست میشه اکانتیگشون گاهی از روی رایگان که میره روی حالت عادی سرعت بر نمیگرده به حالت عادی مگر مودم خاموش روشن کنید.
درست هم گفتن نویز ربطی به شرکت نداره
به احتمال زیاد تو چند روز گذشته یکی از همسایه هاتون خط تلفن جدید کشیده یا قطعی داشته یا ... که هر وقت کارشناس های مخابرات برای قطعی و وصلی سیم های درهم سر کوچه میان برای بقیه هم مشکل پیش میاد ، باید درخواست کارشناس فنی بدید براتون اعزام بشه ، سر کوچه رو چک میکنه اگه مشکل داشت از مخابراته اگه نه ممکنه سیم کشی داخل خوبه به دلایل مختلفی مشکل پیدا کرده باشه که نویز خط به شدت رفته باشه (این نویز هم داستان جالبیه مورد داشتیم با بالا پایین رفتن آسانسور نویز بالا پایین میشد) سیم کشی های داخلی هم معمولا ضعیف هست و گاها چند سیم به بالا کشیده میشه و بی استفاده میمونه که خودش نویز تولید میکنه
لعنت به آسیا تک
20 روز اینترنتم قطع بود،50 بار زنگ زدم نامردا هیچ پیگیری نکردن،آخرشم خودم رفتم مخابرات یه آشنایی پیدا کردم کارمو راه انداخت
جالبه هیچ کاری نکردن تو این 20 روز 8 گیگ حجمم سوخت، درخواست SLA دادم میبینم هیچ حجمی اضافه نشده فقط 10 روز به تایم اضافه شده،زنگ زدم میگم چرا حجم اضافه نکردید میگه از بالا این تصمیم رو گرفتن که فقط 10 روز به تایم اضافه بشه (به خدا اکه دروغ بگم)
واسه من 4 روز قطع بود زنگ زدم میگم این مدت و اضافه نمیکنین میگه نه به ما مربوط نمیشه!!!
فک کنم آسیاتک به غلط کردن افتاد بابت رفع محدودیت سرعت در سرور داخلی
امشب هم مثل دیشب محدود هستش سرعت .....
دلم واسه اون سه شب تنگ شده چرا برداشتن مگه چه قدر میاد سرور داخلی که محدودش کردن باز![]()
![]()
دوستان کسی 10 مگ 4تا 10 صبح داره .سرعت دانلود چقدر هستش؟چند گیگ میشه دانلود کرد؟
روز بستگی به سرور که دانلود میکنی داره 600 تا 700 شب چند روز رو 600 سرور داخلی بود برداشتن الان بستگی به مرکز مخابرتی که هستی داری شلوغ یا خلوت باشه سرعت شب تایم رایگان رو 150 حساب کن شب دو گیگ میتونی دانلود کنی
دیشب نزدیک به 5 گیگ دانلود کرد (دقیقا 4096.83 مگ)حالا نمیدونم ادامه داره یا به قول شما سرعت کم میشه .
خوشم میاد تو این دو سه شب جوری دانلود کردیم که آسیاتک دیگه فکر همچین کارایی به ذهنش نرسه
تازه لیست دانلود پرکرده بودم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)