تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2207 از 2403 اولاول ... 12071707210721572197220322042205220622072208220922102211221722572307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,061 به 22,070 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

من که رشت هستم و انتن ایرانسل اینجا عالی سرعت دانلود 2MB/s

حالا اینو میگم ببینین عقل خودتون چی میگه

مخابرات : سرویس 2048 سه ماهه 8 گیگ سرعت دانلود 240KB/s + دانلود شبانه هم که دارن تعطیل میکنن سرعت هم که کم میکنن 93 تومن که میشه ماهی 31 تومن

ایرانسل : اینترنت 3G سه ماهه 50 گیگ سرعت دانلود 2MB/s میشه 75 تومن + یه طرح شبانه 2 تا 8 نامحدوده مثلا اسمش (حدود 100 گیگ) 10 تومن طرح هفتگیه ولی روزاش جمع میشه تا 1 ماه هم میره با wifi hotspot گوشی هم که راحت شبکه میشه = پس تا اینجا شد 150 گیگ 3 ماه 85 تومن

والا من که adsl رو یه 128 1 گیگ شارژ میکنم مودم رو خاموش میکنم (نگه میدارم واسه روز مبادا) از ایرانسل استفاده میکنم خلاص

یه تست از پینگتونم میزارین ؟ با بازی مشگلی ندارین ؟
    تو پینگ و استیبل بودن خط تاثیر داره از مودم استفاده کنی یا گوشه ؟

2. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام تست کردم ساعت 3:30 خود به خود بالا نمیره باید مودم خاموش روشن شه خوب اون موقع شب کسی بیدار نیست که مودم رو خاموش روشن کنه نمیشه یه جوری بشه که خود به خود سرعت بره بالا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام تست کردم ساعت 3:30 خود به خود بالا نمیره باید مودم خاموش روشن شه خوب اون موقع شب کسی بیدار نیست که مودم رو خاموش روشن کنه نمیشه یه جوری بشه که خود به خود سرعت بره بالا؟
    میره. یعنی اینکه بعد از روزی که تنظیمات توسط شرکت انجام شد اگه کاربر حداقل یک بار قطع شده باشه و دوباره وصل شده باشه دیگه سرعتش بالا میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

خیلی ممنون که میرین 500/600 صفحه قبلی رو میخونین و اینجا زحمت میکشید کلی وقت میزارید تایپ می کنید که بگید 3 ماه پیش مشکلی بوده روی خطی که 1 سال مشترکش نیستید. بهر حال این مشکل بوده چه شما ریپورن کنید چه کاربر دیگه ای. اینم حل شد. بازم ممنون که فرمودید این مشکل بوده.

بنده بیکار نیستم مثل شما هم حقوق نمیگیرم اینجا ملت شاکی رو آروم کنم

400/500 پیج که گفتم مثال بود مدتها بود بچه ها این مشکلات رو میگفتن و در صفحات خیلی قدیم موجوده

6. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من که رشت هستم و انتن ایرانسل اینجا عالی سرعت دانلود 2MB/s

حالا اینو میگم ببینین عقل خودتون چی میگه

مخابرات : سرویس 2048 سه ماهه 8 گیگ سرعت دانلود 240KB/s + دانلود شبانه هم که دارن تعطیل میکنن سرعت هم که کم میکنن 93 تومن که میشه ماهی 31 تومن

ایرانسل : اینترنت 3G سه ماهه 50 گیگ سرعت دانلود 2MB/s میشه 75 تومن + یه طرح شبانه 2 تا 8 نامحدوده مثلا اسمش (حدود 100 گیگ) 10 تومن طرح هفتگیه ولی روزاش جمع میشه تا 1 ماه هم میره با wifi hotspot گوشی هم که راحت شبکه میشه = پس تا اینجا شد 150 گیگ 3 ماه 85 تومن

والا من که adsl رو یه 128 1 گیگ شارژ میکنم مودم رو خاموش میکنم (نگه میدارم واسه روز مبادا) از ایرانسل استفاده میکنم خلاص

من قبل از اینکه رشت اینجا بهم امکانات استفاده از ADSL رو بدن با ایرانسل وصل میشدم ، و یکسری مزایا و معایب خاص خودش رو داره .
    مزایاش رو که شما فرمودید و مخصوصا سرعت شبانه که همه گوشی ها خاموش میشه این میترکونه !
    چندتا از معایبش رو من میگم که کسی از دوستان خواست بگیره این تجریبات رو هم بدونه:
    1. آنتن دهی منطقه شما و اون نقطه ای که سیستم شما اونجاست باید 100% خوب باشه و گوشی مجبور نشه بین آنتن نزدیک و دور سوئیچ کنه .
    2. با گوشی وصل شدن توجیه اقتصادی نداره ، چون 3G/4G پدر گوشی رو در میارن و باطری رو مثه چی میخورن و گوشی کاملا داغ میکنه ، اما مودم های خود ایرانسل هستن که بعد دوباره همون مسئله آنتن دهی خوب مطرح میشه که شما باید سیستم رو جایی قرار بدی که بتونی 100% استفاده رو از اینترنت بکنی چون مودم ها به سیستم وصل میشن و جابه جایشون سخت میشه.
    3. روزهای تعطیل و شلوغ سرعت فاجعه میشه ، اگه تو منطقه نویزی بیا باز هم مشکل ایجاد میشه و کلا سرعت همیشه پایدار و ثابت نیست .
    4. پشتیبانی 0 هست که در مقابل پشتیبانی این عزیزان که در رشت فعال هستند خیلی خوبه چون محترمانه و بدون فس و افاده شمارو میپیچونن.
    5. قطعی چند ساعته در هفته وجود داره ، طرح های ایرانسل همیشه در حال تغییره و شما از فرداتون با خبر نیستین .

ولی تنها مزیتش شبش بود که سرعت واقعا تا 700 کیلوبایت هم میرسید اما من طرح شبانه داشتم که ترافیکش محدود بود.

8. 6 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

باز دم شما گرم که پیگیری میکنی داداش ،
    شما اولیش هستی ، نامه های بقیه هم برسه اوکی میشه .
    نظر من اینه همه وقتی نامه میزنن در دو بند شکایت کنن ، اول کاهش سرعت و نبود اون در قرارداد ، دوم عدم رایگان شدن آپلود علیرغم دستورالعمل این میتونه کارساز بشه ، من نمی دونم این قرار داد لعنتی رو کجا گذاشتم .
    حرف مفت زده حجم اضافه می کینم ، شاید یکی وب مستر باشه همش بخواد اپلود کنه و کمتر اپلود !
    کلا اگه چند نفر پیگیر باشن اینا خودشون رو جمع و جور میکنن.
    آره من شدیدا پیگیر هستم و از دوستان دیگه هم تقاضا دارم بیخیال نشن
    اگه شکایت میزنید به تنظیم و مقررات بزنید نه بازرسی استان گیلان
    امروز صبح داشتم میرفتم دانشگاه که باز از تهران زنگ زدن خونه ( !!!! ) بعد جواب دادم دیدم از تنظیم و مقررات هست و گفت برای پیگیری شکایت زنگ زدیم و کارت حل شده یا نه که منم گفتم نه هنوز هیچ کاری نکردن
    تازه اینم گفتم که 1.5 ماهه شما نامه زدین آپ رایگان بشه ولی اینا باز انجام ندادن ، طرف باشه باشه گفت و خداحافظی کرد
    فقط خدا کنه فیلمشون نباشه و پیگیر باشن

10. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نتیجه الان چی شده؟؟؟؟؟
    جناب اندیشه ما که هنوز افت سرعتمون سر جاشه
    فقط تاسف که تماس میگیریم میگن ما تغییر ندادیم چیزی رو ولی نمیگن چه کسی تغییر داده!
    بهتره جای بازی با کلمات بگید مشکل کی حل میشه یا کلا چه خبره چون اگه 1 درصد ندونید چه اتفاقی افتاده کل مجموعتون رو در واقع زیر سوال میبرین
    ما یکم سیستممون کند بشه یکم نویز رو خطمون باشه میفهمیم شما با یه عالمه کارمند مثلااااااا متخصص و یه کوه ادعا نمیدونید چی شده؟
    چیزی که مشخصه الان فقط یه کیسه دوختین که هر جوره باید سر ماه مشتری پرش کنه دریغ از یه سرویس با کیفیت کاملا معمولی...

12. 2 کاربر از mrnht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نتیجه الان چی شده؟؟؟؟؟
    جناب اندیشه ما که هنوز افت سرعتمون سر جاشه
    فقط تاسف که تماس میگیریم میگن ما تغییر ندادیم چیزی رو ولی نمیگن چه کسی تغییر داده!
    بهتره جای بازی با کلمات بگید مشکل کی حل میشه یا کلا چه خبره چون اگه 1 درصد ندونید چه اتفاقی افتاده کل مجموعتون رو در واقع زیر سوال میبرین
    ما یکم سیستممون کند بشه یکم نویز رو خطمون باشه میفهمیم شما با یه عالمه کارمند مثلااااااا متخصص و یه کوه ادعا نمیدونید چی شده؟
    چیزی که مشخصه الان فقط یه کیسه دوختین که هر جوره باید سر ماه مشتری پرش کنه دریغ از یه سرویس با کیفیت کاملا معمولی...
    منم ازتون خواهش کردم پیام بزارید نام کاربریتون رو بفرمایید. شما اعتماد نکردید. من الان نمیدونم شما الان رو لایزر هستید روی پیشگامانید رو کدوم سرویس هستید. بفرمایید در خدمتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

منم ازتون خواهش کردم پیام بزارید نام کاربریتون رو بفرمایید. شما اعتماد نکردید. من الان نمیدونم شما الان رو لایزر هستید روی پیشگامانید رو کدوم سرویس هستید. بفرمایید در خدمتم
    من گفتم اسمتون رو بفرمایید تماس بگیرم بگم بهتون وصل کنن نگفتید وقتی شما اعتماد ندارید من باید داشته باشم؟
    تماس گرفتم همکاراتون نهایت جوابی که دادن این بود که حل مشکل دست ما نیست
    لیست سایتهایی که افت سرعت دارند رو (مجاز) میگیم به زیر ساخت درست کنن
    واسه افتضاح بودن نتیجه ping و tracert هم گفتن مشکل از کانفیگ مودمه!!!!!!
    حالا من نمیدونم چرا صبح ها تا ساعت 12 همه چیز اوکیه و بعد کم کم مشکل شروع میشه و به زیر صفر میرسه
    از نظر من این هیچ چیز جز کم فروشی نیست ، مشتری زیاد و پهنای باند کم و نهایت افت سرعت در ساعتهای شلوغی ....
    هیچ دلیل منطقی هم ارایه نشده که غیر این رو ثابت کنه ...
    البته یه نظریه واسش دارم که بعد عرض میکنم...
    سرویس من نا محدود 256 مرکز هشته دیگه نمیدونم شما اسمشو چی گذاشتید.
    Last edited by mrnht; 24-02-2015 at 00:01.

15. 3 کاربر از mrnht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من گفتم اسمتون رو بفرمایید تماس بگیرم بگم بهتون وصل کنن نگفتید وقتی شما اعتماد ندارید من باید داشته باشم؟
    تماس گرفتم همکاراتون نهایت جوابی که دادن این بود که حل مشکل دست ما نیست
    لیست سایتهایی که افت سرعت دارند رو (مجاز) میگیم به زیر ساخت درست کنن
    واسه افتضاح بودن نتیجه ping و tracert هم گفتن مشکل از کانفیگ مودمه!!!!!!
    حالا من نمیدونم چرا صبح ها تا ساعت 12 همه چیز اوکیه و بعد کم کم مشکل شروع میشه و به زیر صفر میرسه
    از نظر من این هیچ چیز جز کم فروشی نیست ، مشتری زیاد و پهنای باند کم و نهایت افت سرعت در ساعتهای شلوغی ....
    هیچ دلیل منطقی هم ارایه نشده که غیر این رو ثابت کنه ...
    البته یه نظریه واسش دارم که بعد عرض میکنم...
    سرویس من نا محدود 256 مرکز هشته دیگه نمیدونم شما اسمشو چی گذاشتید.

دوست عزیز.
    اینکه اسم نگفتم بخاطر اینه که بخش پشتیانی باید جوابگوی کاربرا باشه نه افراد. یعنی اگه اینجا اسمی مطرح بشه از فردا کسایی که مشکل دارن بجای اینکه با پشتیبانی صحبت کنن با فرد خاصی صحبت میکنن. وقتی تعداد زیاد کاربر وجود داشته باشه این روش جواب نمیده که کاربر دنبال یه اپراتور خاص بگرده. اما اگه مسیر رو درست بریم مسئله حل میشه. من از واحد رضایتمندی مشتریان صدای مشتری هستم.
    کارم اینه که به اعتراضات کاربرا رسیدگی کنم و مسایلشون رو پیگیری کنم تا حل شه. راه درستش اینه که شما تو پنل کاربری خودتون تیکت بگزارید تا سند داخلی مشکلتون ثبت بشه و بخشهای مختلف شرکت در جریان مشکل شما باشن تا اگه حل نشد اونا هم پیگیری کنن و گرنه فرض بر اینه که اگه مشترک به پشتیبانی زنگ زد و دیگه هیچ خبری ازش نشد و زنگ نزد یعنی این کاربر مشکلش حل شده. در صورتیکه ممکنه واقها مشکل حل نشده باشه و کاربر دلخور و دلسرد شده باشه.
    شما از طریق وب سایت askiran.com یا 3410.ir و یا بخش تیکتینگ داخل پنل کاریریتون با واحد صدای مشتری تماس بگیرین. توجه بفرمایید کار این بخش بعد از پشتیبانی هست یعنی اگه اونجا جواب نگرفتین اینجا در کنار شما خواهد بود تا مشکل حل شه.

اما در مورد پست شما.
    دوست عزیز 3 حرف اول نام کاربریتون رو اگه بفرمایید تکلیف مرکزتون معلوم میشه. اما در مورد کم فروشی.
    من تو این مدت سعی کردم توضیح بدم اگه شما مشکل دارید چند تا اتفاق میتونسته بیوفته
    یا کاربر واقعا پول سرویس داده که تحویل گرفته
    یا شبکه داخلی - کامپیوتر - مودم - خط تلفن ووو مشکل داشته باشه
    یا مشکل فنی یا بقول شما کم فروشی داخل سرویس دهنده اتفاق افتاده
    یا مشکل فنی یا بقول شما کم فروشی تو شرکت زیرساخت اتفاق افتاده
    یا gw مشکلی داره
    ووو

سعی من این بود که بگم هر چی میشه نگیم این کم فروشی سرویس دهنده هست. هر کاربری ممکنه بدلیل متفاوتی از دیگری مشکل داشته باشه.
    اگه منبع اصلی بروز مشکل هر کاربری رو متوجه نشیم مشکل حل نمیشه.
    مثال میزنم.
    اگه سرعت ارتباط فیزیکی مودم یه کاربر کم باشه. من سرویس دهنده برم 100 Gbps دیگه پهنای باند ترانزیت و اینترنت بخرم ایا کیفیت سرویس این کاربر بهتر میشه؟ نه
    بله اونجایی هم که مرکز مشکل داره حتما باید سریع ارتقا پیدا کنه.

لطفا کمک کنید دلیل مشکل هر کاربری رو تشخیص بدیم. سوء نیتی نداریم دوست عزیز میخواهیم کیفیت سرویس رو به کمک کاربرا ارتقا بدیم.
    لطفا دوباره نگید پشتیبانی اینجوری اونجوریه. اگه فکر میکنید این حرکت مثبت هست بگذارید ادامه پیدا کنه و بهتر بشه.
    Last edited by asksup; 24-02-2015 at 02:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •