تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2207 از 2376 اولاول ... 12071707210721572197220322042205220622072208220922102211221722572307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,061 به 22,070 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فکر نمیکردم استقلال تو شهرهای محروم اینقدر طرفدار داشته باشه. یاسوج...ایلام...خرم آباد... اهواز و آبادان و... از این لحاظ هم به بارسلونا خیلی شباهت داره... ولی طرفدارهای پرسپولیس بیشتر تو تهران و اصفهان و استانهای مایه دار هستن...

خوب اینی که گفتی خوبه یا بد

در ضمن با مدرک صحبت کنید
    حالا چون تیمتون قهرمان شده نمیتونید هر چی به ذهنتون بیاد بگید

و خودم دوست اهوازی دارم
    دوستم میگه نو دانشگاه ما اکثرا پرسپولیسی هستند

من خودم کرمانی هستم و میشه گفت کرمان جزء شهرهای محرومه
    ولی پرسپولیسی هاش خیلی خیلی بیشتر از استقلالی ها است
    نمونه واضح اش موقعی بود که پرسپولیس پارسال قهرمان شد و همه مردم ریختند تو خیابون ها و جشن و پایکوبی کردن
    دختر و پسر با هم میرقصیدن

ولی دیشب اون عده ای هم که رفته بودند تو خیابون تا خوشحالی کنند به خاطر تیم مس کرمان بود

در ضمن امسال استقلال از هر نظر شایسته قهرمانی بود پس لطفا با حرف های پوچ و بی معنی که از روی ذوق زیادی است این قهرمانی را لوس نکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

عكسهاي جشن قهرماني استقلال در ليگ برتر

عكس اول :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عكس دوم:
    کد:
    عكس سوم:
    کد:
    عكس چهارم :
    کد:
    عكس پنجم :
    کد:
    عكس ششم :
    کد:
    عكس هفتم :
    کد:
    عكس هشتم :
    کد:
    عكس نهم :
    کد:
    عكس دهم :
    کد:
    عكس يازدهم :
    کد:
    عكس دوازدهم :
    کد:
    عكس سيزدهم :
    کد:
    عكس چهاردهم :
    کد:
    عكس پانزدهم :
    کد:
    عكس شانزدهم :
    کد:
    عكس هفدهم :
    کد:
    عكس هجده ام :
    کد:
    عكس نوزدهم :
    کد:

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سینا (AntAreS) گفت که از طرفش به همه ی بچه های تاپیک، قهرمانیه استقلال رو تبریک بگم..

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا این مایلی کهن دیگه شورشو در اورده
    به خدا هم تهمت زده
    اگه میدونستیم قهرمانی اینقدر برا یه عده سخته راحت میگفتن ما هم قهرمان نمی شدیم . خدا رو شکر تو این چند سال اینقدر جام دیدیم که دیگه برامون عادی شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

قهرمانی شیرین استقلال رو به همه تبریک میگم .
    به امید کسب موفقیت های بیشتر...

قهرمانی با استرسی بود تا ثانیه آخر داشتم میلرزیدم
    ولی خیلی کیف داد ، دمشون گرم

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خدا کنه صنایع اراک هم بتونه بید بالا
    امسال تیم خیلی خوبی بود

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان 90 امشب چه ساعتیه.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

22.30 مثل همیشه !

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آيا تهمت زنندگان خود را مي‌بخشند؟
    جلالي: از خواب برمي‌خواستم و به اتهامات فكر مي‌كردم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: من از كسي گلايه ندارم اما آيا تهمت زنندگان خود را مي بخشند؟

مجيد جلالي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي ديروز مطالب تازه اي را عنوان كرد كه متن مصاحبه در زير امده است:

*برداشت شما از بازي ديروز چيست؟
    بازي خوبي بود. بازيكنان همه خوب بودند. البته ما كار خاصي انجام نداديم. سعي كرديم با وجودي كه نتيجه مسابقه در موقعيت ما در جدول تاثيري نداشت مثل 33 هفته قبل باشيم.

*اما در اين 33 هفته شما هم باخت داشتيد.
    بله؛ داشتيم اما در همان بازي ها هم براي برد به ميدان مي رفتيم و بر اساس اتفاقات فوتبالي مي باختيم.

*به نظر براي اين بازي تفكرات ديگري داشتيد؟
    فقط بازيكنان را به شرايط حساس كردم. ذوب آهن فوق العاده بازي كرد. آنها اضطراب داشتند. نبايد با دريافت چهار گل شايستگي اين تيم زير سئوال رود. آنها تيمي در حد قهرماني بودند و فوتبال پاكي ارائه دادند.

*نيمه دوم ذوب آهن نمايش هميشگي را ارائه نكرد.
    به اين دليل كه با يك گل خورده به رختكن رفتند و استرس بيشتري را تحمل مي كردند.

*البته قهرماني را از آنها گرفتيد.
    ما در بازي رفت هم مقابل اين تيم بازي با كيفيتي را انجام داديم. آن بازي هم از جمله با كيفيت ترين بازي هاي ليگ بود. بازي ديروز در سطح بالايي برگزار شد. ذوبي ها بدشانس بودند و توپ هايشان وارد دروازه نشد. بازيكنان فولاد هم با صداقت و قوي بازي كردند.

*در واقع شما به آنهايي كه نگران تباني در اين بازي بودند جواب محكمي داديد؟
    همه ما بايد عادت كنيم كه قضاوت زودهنگام نداشته باشيم و نابجا تهمت نزنيم. ما بايد فضاي تهمت را در فوتبال از بين ببريم. در طول هفته گذشته من روزها و شب هاي زيادي از خواب بر مي خواستم و مدام به اين بازي فكر مي كردم. ما به دليل مصدوميت و سرماخوردگي بازيكنان در مضيقه بوديم. پيش خود مي گفتم خدايا اگر اين بازي آن طور كه تو مي خواهي نشود جواب افرادي كه به راحتي تهمت مي زنند را چطور بدهم و چگونه متقاعد كنم كه واقعا بازيكن ما مصدوم و سرماخورده بوده است.

*البته آقاي جلالي؛ فولاد اگر هم مي باخت لزومي براي توجيه وجود نداشت. در فوتبال هر اتفاقي رخ مي دهد.
    بله، اما شما مي دانيد كه اين افراد حرف مي زنند. اگر بدانيد در اين دو هفته چه ها كه ننوشتند و چه مقاله هايي كه چاپ نشد. طوري حرف مي زدند كه انگار همه جيز تمام شده است.

*ظاهرا استقلالي ها كه نگراني هايي هم داشتند بعد از بازي با شما تماس گرفتند و تشكر كردند.
    در اين دو هفته روزهاي سختي را پشت سر گذاشتم. از كسي شكايت ندارم و همه را مي بخشم. اما آيا آنهايي كه تهمت زدند خودشان؛ خودشان را مي بخشند؟ من امروز 289 ايميل دارم كه به جرات مي گويم 250 از اين ايميل ها عذرخواهي از سوي استقلالي هاست. همان هايي كه پيش از بازي با تهديد و ارعاب براي من ايميل فرستاده بودند. اين اتفاقات خوب نيست. كسي كه مي خواهد تهمت بزند بد نيست به سوابق آدم ها هم نگاه كند. ذوب آهن قهرمان نشد اما اثبات كرد باشگاهي پاك با مربي و مديران پاك است.

*همه از اين مي گويند كه شما باعث قهرماني استقلال شديد.
    اگر به بازي ما با استقلال نگاه كنيد مي بينيد كه ما آن بازي را بايد مي برديم. مقابل پيكان هم همين طور. فولاد در هفته هاي پاياني بازي هاي خوبي را انجام داد و در بازي آخر هم بازي خودمان را انجام داديم.

*شما جواب ما را نداديد؟
    تيم هاي استقلال و ذوب آهن 34 بازي انجام داده اند و حتما لايق بوده اند كه تا اينجا بالا آمده اند. در اين راه به هر حال يكسري عوامل هم براي قهرمان شدن نقش دارد و نمي توان كتمان كرد.

*شما ديروز گفتيد در فولاد نمي مانيد. واقعا چه شد كه مسئولان فولاد با مربيان ديگر و از جمله با لوكا صحبت كرده اند؟
    نمي دانم. حتي در جلسه اي كه با رئيس هيات مديره باشگاه داشتم او گفت شما فكر نكن يك سال اينجايي؛ شما 10 سال در اهواز مي ماني. البته من اين موضوع را چند روز قبل در زمين تمرين شنيدم و باور نكردم تا اينكه شب بازي ديدم بازيكنان اين سئوال را از من مي پرسند. همه را جمع كردم و برايشان حرف زدم كه نبايد به اين موضوع فكر كنند. گفتم بايد به چيزهاي مهمتر فكر كنند.

*و بعد؟
    روز بازي در لابي هتل ديدم اين بحث جدي تر در حال مطرح شدن است. از آقاي اژدري معاون فني باشگاه موضوع را پرسيدم و او گفت باشگاه چند گزينه را در كنار شما مد نظر دارد كه من ناراحت شدم و گفتم از طرف من به دهكردي بگوييد كه نام مرا از گزينه ها خارج كند. براي خودم هم عجيب است. من حتي برنامه هايم را هم به آنها داده بودم. معاون فني باشگاه مي گفت لوكا را چهار تيم ديگر هم مي خواهند و معلوم نيست به فولاد بيايد. گفتم من نمي توانم منتظر بمانم تا آقاي لوكا تصميم بگيرد و بعد تكليف من مشخص شود. به همين خاطر مي خواهم از فولاد بروم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    شكوري: زحمات يك فصل ما به ثمر نشست
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: زحمات يك سال ما براي قهرماني در ليگ به ثمر نشست.

هادي شكوري در گفت و گو با فارس در خصوص پيروزي مقابل پيام و قهرماني در ليگ برتر خاطرنشان كرد: قبلا هم گفته بودم كه تيم ما قهرمان مي شود. ديروز اين اتفاق افتاد تا زحماتي كه بازيكنان استقلال در طول يك فصل كشيدند به بار بنشيند.
    شكوري در خصوص نقش فولاد خوزستان در قهرماني استقلال يادآور شد: من در طول بازي با پيام توجهي به نتيجه ديدار فولاد و ذوب آهن نداشتم اما مطمئنا آنها تاثير بسزايي در قهرماني ما داشتند و جا دارد از بازي شرافتمندانه و پاك فولادي ها تشكر كنم. البته نبايد از تواني هاي ذوب آهن اصفهان بگذريم زيرا آنها مرد و مردانه در طول فصل با ما رقابت كردند.
    شكوري در خصوص هواداران استقلال گفت: به خاطر خستگي فرصت زيادي براي حضور در بين هواداران در فرودگاه نداشتم اما از اينكه توانستيم دل مردم را شاد كنيم خوشحالم. در واقع با اين قهرماني كار خير نيز انجام داديم.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •