هنوز ترافیک به دوره ی بعدی منتقل میشه؟؟؟؟؟؟؟
اگه بشه منتقل کرد میشه از هزینه های خرید شارژ اضافی کم کرد
منتقل میشه؟؟؟؟
هنوز ترافیک به دوره ی بعدی منتقل میشه؟؟؟؟؟؟؟
اگه بشه منتقل کرد میشه از هزینه های خرید شارژ اضافی کم کرد
منتقل میشه؟؟؟؟
سوال من هم هست .
ترافیکی که خریدیم(همون ترافیک رزرو) هم منتقل میشه؟!
+
دانلود شبانه از چه ساعتی تا چه ساعتی هست و آیا نیاز به خاموش و روشن کردن مودم هست یا نه؟
نه من منظورم ترافیک رزرو نیست(ترافیک رزرو فک کنم منتقل میشه)
من ترافیک باقی مانده (ترافیک اصلی) رو میگم که اگر تعداد روز های باقی مونده تموم بشن ولی هنوز ترافیک تموم نشه آیا ترافیک به دوره بعد منتقل میشه؟؟؟اگه اره با یه روشی میشه هزینه خرید شارژ اضافی رو یه مقدار کم کرد
دانلود شبانه هم از ساعت 2 تا 6 هست نیازی به ریست مودم نیست
وقتی تو قسمت ... مقدار جدید رو وارد کردیم چه جوری اعمال میشه ؟ من کد جدید زدم ولی توی لیستم همون سرویسای قبلیم میان ؟ باید save کنم ؟ چه جوری ؟
بله حواسم نبود اصلا . اخه همه دنبال 10 مگن منم دیگه عادت شده برام !!!!!
vorojak اگه میشه اموزش استفاده از کد رو برای بچه ها توضیح بده . من نمیدونم پستی که گذاشته بودی کجاست .
vorojak مکتشف این داستان هستش
اینجا توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی نیست که سرویس جدیدی ظاهر بشه
وقتی کد جدید رو وارد کردی وقتی میخوای پول رو بدی پول همون سرویسی رو میدی که کدش رو زدی و اون سرویس برات فعال میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که یکم دسترسیت بالاتره میشه یه چند تا کد بزنی ببینی چی میشه؟
بعضی از این کد ها مینویسه شما دسترسی ندارید . مشکوکن
اهان فهمیدم فقط دو تا سوال :
1-صفحه قرمز که سرویس رو توش نوشته اومد برام اگه پولشو پرداختیدم حتما میاد یا بعد از پرداخت خطا میده ؟ یه وقت پولو بلند نکنه بعد ...........؟
2-نمیشه یه کاری کرد که ترافیک رو با قیمت ارزونتری بخریم ؟
1. تا الان که واسه کسی مشکلی پیش نیومده
2.اگر 5 گیگ ترافیک یکجا بخری 1.25 گیگ اضافه تر بهت میده(ولی بیشتر از 5 گیگ اینطوری نیست یعنی اگر 10 گیگ یه جا بخری ترافیک اضافه ای بهت نمیده(نمیدونم چرا))
یه روش دیگه ای هست که اگه ترافیک اصلی منتقل بشه اجرایی
شما میتونید یه 64 سه ماهه 9 گیگ بخرید که میشه 27000 بعدش سرویس رو بسوزونید و سرویس مورد نظرتون رو بخرید با این کار 9 گیگ ترافیک رو با قیمت 27000 تومن خریدی که اگه میخواستید معمولی بگیرید میشد35000 (این روش در صورتی جواب میده که ترافیک اصلی با سوزوندن سرویس قبلی به سرویس جدید منتقل بشه وگرنه هیچ)
نه منظورم این بود که مثلا یه گیگ ترافیک بخرم ولی 2500 برام حساب کنه با همین کدها میشه یه همچین کاری کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)