تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2206 از 3745 اولاول ... 1206170621062156219622022203220422052206220722082209221022162256230627063206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,051 به 22,060 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

دوستان وقتی یه دستگاه از طریق وای فای به مودممون متصل بشه میزان مصرف ترافیکش در ریز مصرف که در کنترل پنل آسیاتکمون هست نباید ثبت بشه ؟
    و بعد نرم افزارهای ثبت ترافیک ،اون میزان را آپلود ثبت می کنند یا دانلود ؟
    (خیلی مهمه لطفا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید تو نیم ساعت یه گیگم پریده)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

دوستان وقتی یه دستگاه از طریق وای فای به مودممون متصل بشه میزان مصرف ترافیکش در ریز مصرف که در کنترل پنل آسیاتکمون هست نباید ثبت بشه ؟
    و بعد نرم افزارهای ثبت ترافیک ،اون میزان را آپلود ثبت می کنند یا دانلود ؟
    (خیلی مهمه لطفا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید تو نیم ساعت یه گیگم پریده)
    صد درصد تو کنترل پنل آسیاتک ثبت میشه همه اینها، فقط چون دیر به دیر رفرش میشه بهتره تو همون لحظه یه دیسکانکت، ریکانکت کنی که ثبت بشه. اما اگه منظورت اینه مجزا ثبت بشه، نه! ینی فقط کل ترافیک مصرفی تو تایم خاص از اکانتت رو میتونی بفهمی نه فقط استفاده یه شخص خاص از وای فای.
    زیاد از نرم افزار های ترافیک استفاده نکردم ولی بازم صد درصد یه بخشیش آپلوده و یه بخشی دانلود... دقیقا به همون صورتی که واقعا مصرف شده.
    واسه همچین مواردی بهترین کار تغییر سریع پسورد مودم، اکانت، و رمز وای فای هست. احتمالا در جریانی ولی محض احتیاط میگم رمز وای فای رو از نوع انکودینگ wpa2 بذار حتما که wep قابل هک شدنه راحت

3. این کاربر از sphinx^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

صد درصد تو کنترل پنل آسیاتک ثبت میشه همه اینها، فقط چون دیر به دیر رفرش میشه بهتره تو همون لحظه یه دیسکانکت، ریکانکت کنی که ثبت بشه. اما اگه منظورت اینه مجزا ثبت بشه، نه! ینی فقط کل ترافیک مصرفی تو تایم خاص از اکانتت رو میتونی بفهمی نه فقط استفاده یه شخص خاص از وای فای.
    زیاد از نرم افزار های ترافیک استفاده نکردم ولی بازم صد درصد یه بخشیش آپلوده و یه بخشی دانلود... دقیقا به همون صورتی که واقعا مصرف شده.
    واسه همچین مواردی بهترین کار تغییر سریع پسورد مودم، اکانت، و رمز وای فای هست. احتمالا در جریانی ولی محض احتیاط میگم رمز وای فای رو از نوع انکودینگ wpa2 بذار حتما که wep قابل هک شدنه راحت
    بگذارین واضح تر بگم:
    امشب وارد پنل اسیاتک شدم دیدم مقدار زیادی از حجمم کم شده ، رفتم تو ریز مصرف دیدم زده بین ساعت ده و نیم صبح تا دو 450 مگ دانلود شده !!
    در برنامه کنترل ترافیک چک کردم دیدم مصرف عادی بوده تا ساعت 4 تا 4 و نیم بعد از ظهر که یک گیگ و صد مگ آپلود شده !!
    +برادرم هم یه گوشی جدید گرفته بود و از طریق وای فای فقط همین چند تا برنامه اجتماعی مثل وایبرو اینستاگرام و ... نصب می کرد .
    اولا چرا تفاوت هست بین نت ورکس (برنامه کنترل ترافیک) و اسیاتک ؟
    دوما اگرم بردارم ناخواسته اپدیتی چیزی کرده باید به عنوان آپلود ثبت بشه ؟ اصلا یه گوشی 1100 مگابایت آپدیت می کنه ؟
    سوما نمیدونم کدوم درست می گه ، اسیاتک یانتورکس ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بگذارین واضح تر بگم:
    امشب وارد پنل اسیاتک شدم دیدم مقدار زیادی از حجمم کم شده ، رفتم تو ریز مصرف دیدم زده بین ساعت ده و نیم صبح تا دو 450 مگ دانلود شده !!
    در برنامه کنترل ترافیک چک کردم دیدم مصرف عادی بوده تا ساعت 4 تا 4 و نیم بعد از ظهر که یک گیگ و صد مگ آپلود شده !!
    +برادرم هم یه گوشی جدید گرفته بود و از طریق وای فای فقط همین چند تا برنامه اجتماعی مثل وایبرو اینستاگرام و ... نصب می کرد .
    دوما اگرم بردارم ناخواسته اپدیتی چیزی کرده باید به عنوان آپلود ثبت بشه ؟ اصلا یه گوشی 1100 مگابایت آپدیت می کنه ؟
    من یک مدت du meter داشتم اولا که عددی که می داد از اسیاتک بیشتر بود ثانیا استفاده از وای فای رو نشون نمی داد و فقط استفاده از کامپیوتر کلا پاکش کردم و الان از پنل اسیاتک نگاه می کنم

6. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

بگذارین واضح تر بگم:
    مسلماً در مورد آپلود یا دانلود بودن مصرف، اون برنامه داره اشتباه میکنه. چون آپلود همچین حجمی (حتی اگه شرایط رو راحت و ایده آل فرض کنیم) با این پهنای باند حدود 5-6 ساعت زمان میبره. پس دانلود بوده!!
    و البته برادرت اگه داشته فایل حجیمی دانلود میکرده حتما متوجه میشده(همچین حجمی-1100مگ- بیشتر به بازی های سنگین یا اچ دی، یا آپدیت سیستم عامل گوشی میخوره) پس مصرف از جای دیگه ای بوده نه اون گوشی.
    اما در مورد تفاوت حجم: اگه آسیاتک حجم مصرفی رو کمتر نشون میده که حتماً برنامه مشکل داره!! واسه اینکه دقیق تطبیق بدی حتما یه دور نت رو دیسکانکت/ریکانکت کن بعد توی پنل آسیاتک چک کن. با ماهیت برنامه نتورکس آشنایی ندارم، اینکه اگه توی کامپیوترت نصب کردی پس باید مصرف لن رو نشون بده نه وای فای! پس زیاد قابل اتکا نیست.

8. این کاربر از sphinx^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

Networx بعضی وقتا باگ میشه و همینطوری با سرعت 2-3 Mbآپلود ثبت میکنه، آیا تو پنل آسیاشت هم ثبت شده؟ مورد بعدی اینه که آپلود معمولا پورتش زیز 1 مگ و معمولا نیمه یعنی 5 ساعت بیشتر طول میکشه همچین هجمی آپ شه که قسمت hour rate networx به صورت ساعتی مشخصه و مورد آخر اینکه آپلود رایگانه!!!

10. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

معلوم نیست آسیا شت چند چنده با خودش یه شب محدودیت سرعت سایتای داخلی رو ور میداره یه شب میبنده.
    دمش گرم
    Last edited by mohammadkj; 02-06-2015 at 01:19.

12. این کاربر از mohammadkj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.reza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سه شب تو این دو سال اسیاتک بودم سرعت دانلود تو ساعت رایگانم از سرور داخل رو 600 بود امشب شد مثل قبل رو 150 دانلود

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سه شب تو این دو سال اسیاتک بودم سرعت دانلود تو ساعت رایگانم از سرور داخل رو 600 بود امشب شد مثل قبل رو 150 دانلود
    توی اسیاتک همیشه همینجور هست یه تصمیم میگیرن بعدش دوباره میزنن نابودش میکنن
    یادمه یه زمانی در چند سال قبل هم وقتی ساعت رایگان دانلود میکردیم هیچ کدوم از سرویس ها کمتر از 200 نبود دانلودش با دانلود منیجر و حتی بیشترم بود اما کم کم با بیشتر شدن کاربران اسیاتک محدود شد

در کل سایتهای داخلی یک تعداد خاص هستند که دانلود نامحدود از سایتهای داخلی هم نذاشتند به کام ما شیرین باشه حداقل این یک مورد چون ترافیک داخلی بود مثل کشورهای دیگه طعم اینترنت رو بچشیم اون هم با ترافیک داخلی نه خارجی مثل کشورهای دیگه .... کاربر به جز اطلاعت از دستورات بالاتری ها هیچ اختیاری نداره.

15. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

توی اسیاتک همیشه همینجور هست یه تصمیم میگیرن بعدش دوباره میزنن نابودش میکنن
    یادمه یه زمانی در چند سال قبل هم وقتی ساعت رایگان دانلود میکردیم هیچ کدوم از سرویس ها کمتر از 200 نبود دانلودش با دانلود منیجر و حتی بیشترم بود اما کم کم با بیشتر شدن کاربران اسیاتک محدود شد

در کل سایتهای داخلی یک تعداد خاص هستند که دانلود نامحدود از سایتهای داخلی هم نذاشتند به کام ما شیرین باشه حداقل این یک مورد چون ترافیک داخلی بود مثل کشورهای دیگه طعم اینترنت رو بچشیم اون هم با ترافیک داخلی نه خارجی مثل کشورهای دیگه .... کاربر به جز اطلاعت از دستورات بالاتری ها هیچ اختیاری نداره.

سرعت روزانه رو هم کم کردن برا من از 100 تا بالا تر نمیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •