تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2206 از 2365 اولاول ... 12061706210621562196220222032204220522062207220822092210221622562306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,051 به 22,060 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت Mustang GT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1-حتما اورجینال هست چون داره از طریق شرکت وارد میشه.برای اطمینان باید به خود فوکال ای میل بزنی یا به بخش نمایندگیهاشون مراجعه کنید و ببینید شرکت امرداد رو تائید کردن یا نه.
    2-چون تازه وارد شدن(حدود 20-25 روزه) باید یه مدت بگزره تا ببینیم بازخورد بازار چیه.از مدل گرون بالای 2 تومنیش که فکر کنم سریه KRX باشه ظاهرا تو خ سورنا نصب کردن اما مشتری نسبت به پولی که پرداخت کرده ناراضی بوده.من خودم همیشه طرفدار فوکال بوده و هستم.الان هم تو منزل ست چوروس فوکال رو دارم.قطعا اگر مانند گذشته از کیفیت بالا برخوردار باشه و مخصوصا ساخت فرانسه باشه میتونه گزینه مناسبی برای ارنج سیستم باشه.
    تو بخش آمپلیفایر فوکال خیلی موفق نبوده اما تو درایور سازی و طراحی و ساخت آنها قدمت بالائی داره.
    دورد بر حمید خان عزیز
    کنجکاو شدم نسبت به فوکال و یه سری به سایتش زدم
    خیلی سایت قسنگی هم داره
    میخواستم بدونم مثل گلیدن که اقا پیام ادرس فروشگاهش توی سایت گلیدن هست توی سایت فوکال هم اینجوری میزنه
    که با دیدن 3تا نماینده یکم جا خوردم!!!
    یکی توی یوسف اباد یکی توی ملت یکی هم توی جمهوری
    که البته فقط شرکت امرداد که توی ملت هست در زمینه سیستم های صوتی ماشین فعالیت می کنن

2. 2 کاربر از Mustang GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام مجدد. سوالی داشتم که گفتم شاید جاش باشه اینجا مطرح کنم.
    در پایین یک نمونه شناسنامه راکفورد که مربوط به p600 خودم هست رو آپلود کردم. سوالم اینه که این آمپلیفایر روی 4 اهم رو هر کانال چقدر خروجی میده؟ آیا این خروجی به طور مداوم همینقدره؟ چون از یکی از نمایندگی ها پرسیدم گفتن توان این آمپ حدودا 100 واته در 4 اهم ولی این عدد از روی شناسنامه برداشت نمیشه.
    سوال بعدیم اینه که چرا راکفورد توان های اعلامیش از توان واقعی آمهاش کمتره؟ خیلی عجیبه برای خودم.
    و سوال سوم هم اینه که آیا رابطه ی مستقیمی بین توان در 2 اهم با توان در 4 اهم وجود نداره؟ مثلا چرا t600 و p600 هر دو در 2 اهم توان برابری دارند ولی در 4 اهم توان p600 کمتره.
    سلام امیرجان
    ببخشید که پاسخ یکم دیر شد
    آمپ شما رو Hifitest بررسی کرده که لینک Valid اون رو قرار میدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طبق بررسی این مجله، آمپ P600X4 در مقاومت 4 اهم و در هر کانال، 119 وات RMS توان خروجی داره که 19 وات بیش از رقم اعلامی کمپانی هست.
    این آمپ صدای خوبی داره و به خاطر Damping Factor بالایی که داره مورد توجه کاربران قرار می گیره.
    جدول نهایی تست رو هم آپلود می کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راکفورد همیشه آمپ های خوبی میسازه و سعی می کنه که رقم واقعی توان از رقم اعلامی بالاتر باشه.
    این سیاست نه تنها در راکفورد، بلکه در بسیاری از کمپانی های دیگه هم دیده میشه و امری متداول هست.
    اما چرا؟ چون خیلی از کاربران از تامین برق کافی با میانگین 13.8 ولت عاجز اند و افت ولتاژ، کاهش توان خروجی رو در پی خواهد داشت.
    لذا با بالا بردن توان واقعی، حتی در بحران ولتاژ هم توان خروجی تقریباً در همون 100 وات اعلامی خواهد بود. این یعنی یک آمپ وفادار به قدرت...

4. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خدمت اقا امیر
    چون شما فرمودین که همیشه در مورده هر موضوعی تحقیق میکنین این سوالو میپرسم
    الان چند وقتی هست که مخصولات فوکال وارد شده امرداد هم وارد کرده
    مدلهای زیادی هم وارد شده از کامپو کواکو امپو ساب که بیشتر موضوع سوال کامپ هستش
    از 500 600 تومن تا 2 3 تومن
    و اینکه هم شما هم خیلی از دوستان میدونن که فوکال تخصصش اسپیکر هست
    سوال اول. با توجه به اینکه تو سالهای قبل همیشه گفته میشده که فوکال خیلی تقلبیش زیاده و اینکه خیلی کم هم پیدا میشد ایا الانکه به تعداد زیاد وارد شده اینا اصل هستن یا نه
    سوال دوم با فرض اینکه اصل باشن ارزش خرید دارن به نسبته هم رده های خودش
    بله خوشبختانه شرکت امرداد توسط فوکال تائید شده که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است.
    از قدیم الایام اصل و تقلبی بودن اسپیکرهای فوکال مورد بحث بوده، ولی الان میشه با اطمینان بیشتری خرید کرد.
    اما راجع به ارزش خرید باید عرض کنم که کامپوننت های فوکال گستردگی و فروش بسیار بالایی داره.
    هر کدام از سری های فوکال ویژگی های خاص خودشون رو دارند ولی ویژگی مشترک همه شون اینه که میشه تو ولوم های بالا بهشون فشار آورد. تحمل شون در بهم ریختگی صدا بالاست.

سری K2 Power به خاطر ووفر های عجیب و غریب و عمق کیک بیس شون مورد توجه کاربران قرار می گیره.
    جالب اینجاست که هر دو نوع PP و DC اسپیکرهای فوکال در این رده، کیک بیس وحشتناک دارند. چون تخصص کیک بیس در Dust Cap هاست نه Phase Plug ها. اما PP های فوکال به نسبت DC های سایر کمپانی ها کیک بیس های قویتری داره! (این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید)

سری KRX به نوعی نسخه ی ارتقاء یافته ی K2 هاست و هدفش برطرف کردن نقایص اون ها رو در فرکانس های Mid و High بود.
    از لحاظ کراس اور هم خیلی خوبه و از پس دسته بندی فرکانس ها خیلی خوب برمیاد.
    تغییرات ظاهری که در اون اِعمال شده هم به نوعی چهره ی Luxury و با کلاس تری بهش داده.
    ویژگی که در صداشون دیده میشه Picturing بالاست که جزئیات زیادی به گوش می رسه.
    ایرادات سخت گیرانه ای که از این دو سری می گیرند اینه که صدا میتونست کمی طبیعی تر باشه و فرکانس ها Natural تر ادا بشن.
    ولی به نظرم Dynamic بودن و Detail بالای صدا این ضعف رو پوشش میده. توئیتر هاشون نرم و بی آزاره.
    لینک بررسی ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری Utopia رو یکی از بچه ها خودش وارد کرده بود و نصب کرده بود و قطعاً نمی تونست راضی نباشه. چون هزینه ی زیادی پرداخته بود.
    سری Utopia Ultima هم که فوق لاکچری هست و قیمت دیه ی انسان داره!

به نظر من اگر انتظار کسی از کامپوننت این باشه که جزئیات فراوانی بشنوه و در عین حال هیجان زیادی از آهنگ رو هم تجربه کنه، KRX فوکال گزینه ی کاملاً مناسبی هست.
    Last edited by AmirELX; 20-06-2017 at 14:42.

6. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام، دوستان برای ساب Kenwood HQR3000 چه آمپی پیشنهاد می کنید که خریداری بشه؟؟

با سپاس

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام، دوستان برای ساب Kenwood HQR3000 چه آمپی پیشنهاد می کنید که خریداری بشه؟؟

با سپاس
    سلام
    به نظرم بهترین گزینه ها به ترتیب:
    1) Helix G One
    2) Helix Match MA 10FX
    3) Kenwood 8106
    اما همون گزینه ی دو سابتون رو تا مرز انفجار تکون میده.
    کیفیت ساختش هم خوبه.

9. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام برادر عزیز
    بله خوشبختانه شرکت امرداد توسط فوکال تائید شده که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است.
    از قدیم الایام اصل و تقلبی بودن اسپیکرهای فوکال مورد بحث بوده، ولی الان میشه با اطمینان بیشتری خرید کرد.
    اما راجع به ارزش خرید باید عرض کنم که کامپوننت های فوکال گستردگی و فروش بسیار بالایی داره.
    هر کدام از سری های فوکال ویژگی های خاص خودشون رو دارند ولی ویژگی مشترک همه شون اینه که میشه تو ولوم های بالا بهشون فشار آورد. تحمل شون در بهم ریختگی صدا بالاست.

سری K2 Power به خاطر ووفر های عجیب و غریب و عمق کیک بیس شون مورد توجه کاربران قرار می گیره.
    جالب اینجاست که هر دو نوع PP و DC اسپیکرهای فوکال در این رده، کیک بیس وحشتناک دارند. چون تخصص کیک بیس در Dust Cap هاست نه Phase Plug ها. اما PP های فوکال به نسبت DC های سایر کمپانی ها کیک بیس های قویتری داره! (این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید)

سری KRX به نوعی نسخه ی ارتقاء یافته ی K2 هاست و هدفش برطرف کردن نقایص اون ها رو در فرکانس های Mid و High بود.
    از لحاظ کراس اور هم خیلی خوبه و از پس دسته بندی فرکانس ها خیلی خوب برمیاد.
    تغییرات ظاهری که در اون اِعمال شده هم به نوعی چهره ی Luxury و با کلاس تری بهش داده.
    ویژگی که در صداشون دیده میشه Picturing بالاست که جزئیات زیادی به گوش می رسه.
    ایرادات سخت گیرانه ای که از این دو سری می گیرند اینه که صدا میتونست کمی طبیعی تر باشه و فرکانس ها Natural تر ادا بشن.
    ولی به نظرم Dynamic بودن و Detail بالای صدا این ضعف رو پوشش میده. توئیتر هاشون نرم و بی آزاره.
    لینک بررسی ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری Utopia رو یکی از بچه ها خودش وارد کرده بود و نصب کرده بود و قطعاً نمی تونست راضی نباشه. چون هزینه ی زیادی پرداخته بود.
    سری Utopia Ultima هم که فوق لاکچری هست و قیمت دیه ی انسان داره!

به نظر من اگر انتظار کسی از کامپوننت این باشه که جزئیات فراوانی بشنوه و در عین حال هیجان زیادی از آهنگ رو هم تجربه کنه، KRX فوکال گزینه ی کاملاً مناسبی هست.
    ممنون از وقتی برای ما وبچه های پی سی میگذارید. توضیحات شما هر دفعه خواندنی تر از دفعه ی پیشه. امیر خان اگر وقت کردید یه توضیح و چند لینک هم از ps 165 fx فوکال قرارا بدید. اگه یک مقایسه هم بین این کامپ و zero165 داشته باشید که عالیه. کامپی در این رده قیمتی چرا تنها تحمل 80 وات رو داره؟ حجم و کیفیت صداش رو در مقابل zero مقایسه کنید لطفا. ممنون واقعا.
    راستی لینکی که از p600 گذاشته بودید مربوط به p400.1 بود و زبان سایته هم نمیدونم چیه که باعث شد سر د نیارم.

11. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قربان شما امیر عزیز...
    زبان سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آلمانی هست و نتایج بررسی های مجلاتی چون Car & Hifi و Autohifi آلمان رو به صورت رایگان بارگذاری می کنه.
    برای ترجمه ی مطالب هم به راحتی می تونید در هر کجای صفحه کلیک راست کنید و گزینه ی Translate to English رو بزنید تا گوگل صفحه رو به انگلیسی ترجمه کنه.
    اگر به دقت به پایین ترین قسمت عکسی که آپلود کردم نگاه کنید، نوشته: P600X4. درســتــه؟
    بنده هم مثل شما متوجه شدم که در سایت به اشتباه نوشته P400X1. ولی خاطرم نبود که یادآوری کنم.
    دقیقاً آمپ شما رو بررسی کرده. P400X4
    -------------------------------------------------------------
    اما راجع به کامپوننت Focal PS 165 FX باید بگم که این شنگول شاپ دوباره جنس جدید آورد و متعاقباً حمله ی کاربران به فروم ها با کلی سؤال!
    من هم به سرعت سری به سایت های معتبر زدم تا نظر این مراکز قابل اعتماد رو بدونم.
    ویژگی هایی در این کامپوننت وجود داره که شاید هر خریداری رو مجذوب کنه.
    اول طراحی زیبا
    دوم کیفیت ساخت بالا
    سوم آوازه ی فوکال
    چهارم به کار بردن الیاف Flax یا همان کتان که راجع به فلسفه ی به کارگیری اون توضیح خواهم داد.

از قضاء این کامپوننت هم توسط مجلات آلمانی در سال 2013 بررسی شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنین توسط آقای Garry Springgay که یک فرد حرفه ای در مجله ی PASMAG آمریکاست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بررسی ها درج شده که الیاف کتان نه تنها چهره ی جذابی به این کامپوننت دادند، بلکه باعث شدند که هم دقت کاغذ رو داشته باشه و هم استحکام Kevlar.
    دیافراگم جدیدی که فوکال روی کامپوننت سوار کرده دو ویژگی مهم داره: 1) سبک بودن 2) مستحکم بودن (Rigidity بالا)
    سبک بودن صفحه باعث حرکت پیستونی سریع ووفر میشه که دقت رو افزایش میده. (همان ویژگی کاغذ که فرکانس ها رو به سرعت Damp می کنه تا کش دار نشن)
    محکم بودن هم باعث جلوگیری از تغییر شکل و Deform شدنش حین حرکت میشه تا صدای تولیدی کمتر مورد رنگ پذیری قرار بگیره.
    این فلسفه ی به کار بردن کــتــان در صفحه اش هست.
    بی دلیل نیست که در سال 2014-2013 جایزه ی EISA گرفته.

قضاوت Hifitest راجع به صداش که عیناً نقل می کنم:

It is exciting when the first sounds from the loudspeakers penetrate. Great picture, extreme precision and an overall harmonious sound image can be registered immediately. Great balance also in the bass, where the 16er precise and still produces a full sound. Blower sets at increased volume radiate beautifully, without getting unpleasant - that fits! Critical voices like those of Steve Strauss or Marla Glen are among the paradise disciplines of the new FX. The balance of beautiful sound colors and the necessary "restrauity" inspire with a performance, which fits musically and never gets boring

خلاصه ی ترجمه:
    -تصویر سازی فوق العاده در صدا
    - دقت بسیار بالا
    -همخوانی میان فرکانس ها
    - توازن عالی در فرکانس های کوبشی
    - عدم افت کیفیت در ولوم های بالا
    - رنگ دهی زیبا به صدا
    - کامپوننتی که هیچ وقت از صداش خسته نمیشید

توئیتر این کامپوننت از منیزیم و آلومینیوم ساخته شده که عمر بالایی داره و از نوع Dome هست.
    به نظرم مهم ترین دلیل خریدش، قیمت منصفانه و مناسبش هست. حدود یک میلیون تومان.

به هیچ وجه نمیشه Focal PS 165FX رو با Gladen ZERO 165 به صورت تئوری مقایسه کرد. باید در عرصه ی عمل و به صورت موازی و کنار هم مقایسه بشن.
    اما رقیب بزرگی برای Zero هست.

در آخر هم جدول امتیازدهی به
    Focal PS 165FX و تعدادی عکس آپلود می کنم.
    امیدوارم کامپوننت خوبی باشه. منتظرم یکی از دوستان خریداری کنه تا یه تستی از صداش بگیرم.
    با احترام

13. 9 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام امیر جان..
    اقا امیر توی big4 که انجام دادی به نظرتان کدام یک از این سه حالت بیشترین تاثیر توی سیستمتان داشت...کابلی که از مثبت دینام به مثبت باتری----کابل اتصال از منفی باتری به بدنه---کابل اتصال بدنه به گیربکس...
    اقا امیر می شود پشت روی درهای در پراید را از لایکوی 2 سانت بگذارم- تاثیری تو کاهش نویز دارد؟؟؟

15. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام امیر جان..
    اقا امیر توی big4 که انجام دادی به نظرتان کدام یک از این سه حالت بیشترین تاثیر توی سیستمتان داشت...کابلی که از مثبت دینام به مثبت باتری----کابل اتصال از منفی باتری به بدنه---کابل اتصال بدنه به گیربکس...
    اقا امیر می شود پشت روی درهای در پراید را از لایکوی 2 سانت بگذارم- تاثیری تو کاهش نویز دارد؟؟؟
    سلام
    - از نظر باتری ساز ها، کابل + دینام به + باتری بیشترین تاثیر را در شارژ باتری و تامین برق ماشین دارد. اما من مخالفم.
    اگر باتری + خوب داشته باشه ولی - مناسبی نداشته باشه مطمئن باشید افت ولتاژ حتمی هست.
    به نظر من اول از همه باید دینام خوبی داشته باشید و Big3 و Big4 در اولویت دوم قرار می گیره.
    وقتی آمپراژ خروجی دینام کم باشه، افزایش قطر کابل ها کاری بیهوده است.
    در تقویت کابل های مثبت و منفی هم هیچ کدام بر دیگری اولویت ندارند و همگی باید از قطر یکسان استفاده بشن.
    فقط یادتون باشه که منفی ها رو حدالامکان کوتاه بگیرید.

راجع به لایکو هم عرض کنم که تاثیر داره ولی فقط مانع از پیچیدن صدا در درب میشه.
    از نفوذ صدا تا حدود اندکی میتونه جلوگیری کنه.
    از لایکو اکثراً برای داخل باکس های سابووفر و پر کردن کیک پنل های رودری استفاده می کنیم.
    نقش جذب فرکانس های رو داره و برخلاف بوتیل و قیر Sound Deadener نیست.
    بهتره زیر رودری و به سطح پشتی خود رودری چسبانده بشه.
    بعضی از لایکو ها هم خوب نیستند و ایجاد حساسیت می کنند و الیاف ریزشون وارد مجاری تنفسی میشه و آلرژیک اند.
    هر بار که در رو باز و بسته می کنید پرز هاش در هوا پخش میشه و ماشینتون رو کثیف می کنه.
    باید از جنس مرغوب استفاده کنید.
    باتری تون 74 آمپره، نه ولتاژ...
    مگه سیستم شما چقدر توان مصرفی داره؟
    بالای 100 آمپر باشه نیاز به تعویض دینام دارید.
    اگر پرایدتون قبل مدل 94 باشه فکر کنم دینامش 60 آمپری هست.
    ولی گمان نمی کنم افت ولتاژ داشته باشید.
    Last edited by AmirELX; 21-06-2017 at 15:59.

17. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..تشکر..
    اره پرایدم مدل 88 هست.ممنونم...
    راستی این را فراموش کردم..شما قبلا گفتید بهترین پخشها زیر یک ملیون 7056 و8019 وmx100bt است پس چرا شما سراغ کلاریون رفتید؟؟
    Last edited by poloton7; 21-06-2017 at 16:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •