دوستانی مخابرات دارن mtu را چند میذارین ؟
من 1360 گذاشتم خیلی شرایط بهتر شد ؟ حالا اگه کمتر کنیم چطور میشه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی مخابرات دارن mtu را چند میذارین ؟
من 1360 گذاشتم خیلی شرایط بهتر شد ؟ حالا اگه کمتر کنیم چطور میشه ؟
سلام
من به تنظیم مقررات شکایت زده بودم ، امروز از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن داریم پیگیری میکنیم ، منم که رشت بودم رفتم مخابرات ببینم چه خبره
رفتم پیش علوی گفتم قضیه چیه و کی درست میشه این مشکلات؟
گفت ما کم کم داریم کسایی که ماهانه هستن رو از لیست کمپین ها جدا میکنیم تا دانلود شبانشون رو حذف کنیم ، وقتی این کار انجام بشه سرعت شما هم بهتر میشه شاید همون 1 به 1 بشه ولی قول نمیدم
حالا خدا میدونه چیکار میخوان بکنن ، این که گفت قول نمیدم یعنی هیجی ، دستمونو گذاشت تو پست گردو !!!!!!!!
رفتم پیش طاهر نژاد گفتم 1 ماهه تنظیم و مقررات بهتون نامه زده آپ رایگان بشه شما هنوز اقدام نکردید؟ میگه چرا داریم روش بحث میکنیم ( خیلی مسخرس ، وقتی میخوان دزدی کنن حرفی از جلسه و بحث و اینا نیست و سریع فلکه رو میبندن ولی وقتی نامه قانونی میاد برای رایگان شدن آپلود یه ماه دارن کش میدن )
تازه برگشته میگه آپلود رایگان نمیشه ، یکم بهتون حجم اضافه میدیم !!!!!
خلاصه این وسط هر کاری که به نفعشون هست دارن انجام میدن و الکی هم کشش میدن تا جایی که بتونن سود ببرن بعد دقیقه 90 میگیرن انجامش میدن اونم ناقص
اول که مشکل نامحدود بود بعد الان مشکل یک ماهه ها هستن. فردا دانلود همین یک ساله ها رو هم قطع می کنن و میگن دانلود می خوای چیکار. بشین پای تی وی میلی و سریال ستایش 3 ببینین یا سریال های جم تی وی![]()
آره شاید
فقط یه چیزی که امروز اعصابم رو بهم ریخت این بود که وقتی داشتم در مورد محدود بودن دانلود شبانه باهاشون حرف میزدم بهشون گفتم که من برای دانلود شبانه اومدم سالانه بستم و تنها دلیلش همین بود
حالا که شما محدود کردید دیگه به چه دردم میخوره؟بعد رفت از لا به لای بخش نامه ها ، بخش نامه تنطیم و مقررات رو آورد که پس ما تخلف نکردیم و تا 32 کیلوبایت میتونیم بهتون سرویس بدیم !!!!
تا اینجاش هیچ !!!!!!
گفتم شما درست میگید ، فقط این بند توی قراردادی که من امضا کردم نبود و همین خلاف قوانین هست ( بخش نامش 4 صفحه بود در حالی که قرارداد من 1 صفحه هم نمیشد ) گفت که این از سیاست های شرکت هست و اگه شما شاکی هم بشین آخرش خودتون محکومین
گفتم چرا؟گفت باید میپرسیدین.گفتم آقا شاید من هیچی ندونم شما نباید همه بندها رو توی قرارداد بیارین که بعدش دبه نشه؟گفت متاسفانه فعلا همینطوری هست دیگه ( بعدش اضافه کرد که کل ایران تو همه مشاغل این طور قرارداها پیدا میشه )
یعنی علنن گفت توی هر کاری یه راه دزدی هست دیگه ، فقط بسته به انصاف رئیسش داره
به به.. چه جالب! از بازارگرمی شبی 4 گیگ دانلود رسیدیم به شبی 500 مگ! خوبیش اینه که سرویس ما پس پرداخته، قرار باشه همینجوری پیش بره آخر یک سال تفم کف دستشون نمیندازم!![]()
با این حساب پس پیش به سوی جمع اوری adsl
من که حاضر نیستم پول زحمت کشیده رو بدم به اینا مفت خوری کنن تازه 2 قورت و نیمشونم باقی باشه منت سر ما بزارن بی نتی بهتر از حقارت کشیدنه
من که 13 اسفند تمدید دارم و جمع اوری میکنم دزد اول رو
فقط یه جا معرفی کنین پینگش مثل ادم باشه واسه بازی انلاین و ps4 که کار و کاسبی ما نخوابه
سلام
سرعت کاربرای حجمی تو ساعت رایگان از ساعت 3:30-3:35 دوباره بالا میره.
برای کاربرای نامحدود هم یه پیش بینی هایی شده تا اخر هفته اعلام میشه که ایشالله اونا هم راضی بشن.
باز دم شما گرم که پیگیری میکنی داداش ،
شما اولیش هستی ، نامه های بقیه هم برسه اوکی میشه .
نظر من اینه همه وقتی نامه میزنن در دو بند شکایت کنن ، اول کاهش سرعت و نبود اون در قرارداد ، دوم عدم رایگان شدن آپلود علیرغم دستورالعمل این میتونه کارساز بشه ، من نمی دونم این قرار داد لعنتی رو کجا گذاشتم .
حرف مفت زده حجم اضافه می کینم ، شاید یکی وب مستر باشه همش بخواد اپلود کنه و کمتر اپلود !
کلا اگه چند نفر پیگیر باشن اینا خودشون رو جمع و جور میکنن.
سلام
ما از پینگ که چشمون آب نمیخوره
منتظر خبر خوب برا دانلود نامحدودا هستیم فقط خداییش نیایین بگین 16 کیلو میشه 17.5 کیلو
من که رشت هستم و انتن ایرانسل اینجا عالی سرعت دانلود 2MB/s
حالا اینو میگم ببینین عقل خودتون چی میگه
مخابرات : سرویس 2048 سه ماهه 8 گیگ سرعت دانلود 240KB/s + دانلود شبانه هم که دارن تعطیل میکنن سرعت هم که کم میکنن 93 تومن که میشه ماهی 31 تومن
ایرانسل : اینترنت 3G سه ماهه 50 گیگ سرعت دانلود 2MB/s میشه 75 تومن + یه طرح شبانه 2 تا 8 نامحدوده مثلا اسمش (حدود 100 گیگ) 10 تومن طرح هفتگیه ولی روزاش جمع میشه تا 1 ماه هم میره با wifi hotspot گوشی هم که راحت شبکه میشه = پس تا اینجا شد 150 گیگ 3 ماه 85 تومن
والا من که adsl رو یه 128 1 گیگ شارژ میکنم مودم رو خاموش میکنم (نگه میدارم واسه روز مبادا) از ایرانسل استفاده میکنم خلاص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)