تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2206 از 2403 اولاول ... 12061706210621562196220222032204220522062207220822092210221622562306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,051 به 22,060 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی مخابرات دارن mtu را چند میذارین ؟

من 1360 گذاشتم خیلی شرایط بهتر شد ؟ حالا اگه کمتر کنیم چطور میشه ؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ما رو بگو به کی شکایت زدیم . خود شاه دزدا

متن شکایت به بخش
    سامانه رسیدگی به شکایت ها و درخواست ها مخابرات ایران

سلام
    از تاریخ 4 بهمن 1393 isp اشنای اول اقدام به ایجاد محدودیت شدید در سرعت دانلود شبانه (ساعت یک تا 7 صبح) یوزرهای خود کرده است. به نحوی که سرعت را به یک چهارم معمول کاهش داده و بدین ترتیب دانلود در این ساعات را غیر ممکن نموده است . مثلا با داشتن سرویس 2 مگ محدود سرعت دانلود به 50 کیلوبایت رسیده (که همین میزان سرعت نیز ثبات کافی ندارد و پر از نوسان است) . طی پیگیری های انجام شده نیز این پیمان کار مدعیست که این قانون جدید است و از طرف مخابرات ایران به ما ابلاغ شده است در حالی که چنین امری در استان های مجاور دیده نمی شود.

خواهشمند است این مورد را رسیدگی فرمایید
    با تشکر

جواب :
    بسمه تعالی
    سلام احتراما" طی بررسی بعمل آمده سرویس خریداری شما شامل دانلود رایگان نمی شود

اینا رسما تعطیل هستن. حتی بهم زنگ هم نزدن

جاهای مختلفی شکایت زدم .تا حالا فقط اینا جواب دادن اونم اینجوری

کلا اینجور شکایتا فایده نداره
    سلام
    من به تنظیم مقررات شکایت زده بودم ، امروز از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن داریم پیگیری میکنیم ، منم که رشت بودم رفتم مخابرات ببینم چه خبره
    رفتم پیش علوی گفتم قضیه چیه و کی درست میشه این مشکلات؟
    گفت ما کم کم داریم کسایی که ماهانه هستن رو از لیست کمپین ها جدا میکنیم تا دانلود شبانشون رو حذف کنیم ، وقتی این کار انجام بشه سرعت شما هم بهتر میشه شاید همون 1 به 1 بشه ولی قول نمیدم
    حالا خدا میدونه چیکار میخوان بکنن ، این که گفت قول نمیدم یعنی هیجی ، دستمونو گذاشت تو پست گردو !!!!!!!!
    رفتم پیش طاهر نژاد گفتم 1 ماهه تنظیم و مقررات بهتون نامه زده آپ رایگان بشه شما هنوز اقدام نکردید؟ میگه چرا داریم روش بحث میکنیم ( خیلی مسخرس ، وقتی میخوان دزدی کنن حرفی از جلسه و بحث و اینا نیست و سریع فلکه رو میبندن ولی وقتی نامه قانونی میاد برای رایگان شدن آپلود یه ماه دارن کش میدن )
    تازه برگشته میگه آپلود رایگان نمیشه ، یکم بهتون حجم اضافه میدیم !!!!!
    خلاصه این وسط هر کاری که به نفعشون هست دارن انجام میدن و الکی هم کشش میدن تا جایی که بتونن سود ببرن بعد دقیقه 90 میگیرن انجامش میدن اونم ناقص

3. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    من به تنظیم مقررات شکایت زده بودم ، امروز از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن داریم پیگیری میکنیم ، منم که رشت بودم رفتم مخابرات ببینم چه خبره
    گفت ما کم کم داریم کسایی که ماهانه هستن رو از لیست کمپین ها جدا میکنیم تا دانلود شبانشون رو حذف کنیم ، وقتی این کار انجام بشه سرعت شما هم بهتر میشه شاید همون 1 به 1 بشه ولی قول نمیدم
    حالا خدا میدونه چیکار میخوان بکنن ، این که گفت قول نمیدم یعنی هیجی ، دستمونو گذاشت تو پست گردو !!!!!!!!
    رفتم پیش طاهر نژاد گفتم 1 ماهه تنظیم و مقررات بهتون نامه زده آپ رایگان بشه شما هنوز اقدام نکردید؟ میگه چرا داریم روش بحث میکنیم ( خیلی مسخرس ، وقتی میخوان دزدی کنن حرفی از جلسه و بحث و اینا نیست و سریع فلکه رو میبندن ولی وقتی نامه قانونی میاد برای رایگان شدن آپلود یه ماه دارن کش میدن )
    خلاصه این وسط هر کاری که به نفعشون هست دارن انجام میدن و الکی هم کشش میدن تا جایی که بتونن سود ببرن بعد دقیقه 90 میگیرن انجامش میدن اونم ناقص

اول که مشکل نامحدود بود بعد الان مشکل یک ماهه ها هستن. فردا دانلود همین یک ساله ها رو هم قطع می کنن و میگن دانلود می خوای چیکار. بشین پای تی وی میلی و سریال ستایش 3 ببینین یا سریال های جم تی وی

5. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اول که مشکل نامحدود بود بعد الان مشکل یک ماهه ها هستن. فردا دانلود همین یک ساله ها رو هم قطع می کنن و میگن دانلود می خوای چیکار. بشین پای تی وی میلی و سریال ستایش 3 ببینین یا سریال های جم تی وی
    آره شاید
    فقط یه چیزی که امروز اعصابم رو بهم ریخت این بود که وقتی داشتم در مورد محدود بودن دانلود شبانه باهاشون حرف میزدم بهشون گفتم که من برای دانلود شبانه اومدم سالانه بستم و تنها دلیلش همین بود
    حالا که شما محدود کردید دیگه به چه دردم میخوره؟بعد رفت از لا به لای بخش نامه ها ، بخش نامه تنطیم و مقررات رو آورد که پس ما تخلف نکردیم و تا 32 کیلوبایت میتونیم بهتون سرویس بدیم !!!!
    تا اینجاش هیچ !!!!!!
    گفتم شما درست میگید ، فقط این بند توی قراردادی که من امضا کردم نبود و همین خلاف قوانین هست ( بخش نامش 4 صفحه بود در حالی که قرارداد من 1 صفحه هم نمیشد ) گفت که این از سیاست های شرکت هست و اگه شما شاکی هم بشین آخرش خودتون محکومین
    گفتم چرا؟گفت باید میپرسیدین.گفتم آقا شاید من هیچی ندونم شما نباید همه بندها رو توی قرارداد بیارین که بعدش دبه نشه؟گفت متاسفانه فعلا همینطوری هست دیگه ( بعدش اضافه کرد که کل ایران تو همه مشاغل این طور قرارداها پیدا میشه )
    یعنی علنن گفت توی هر کاری یه راه دزدی هست دیگه ، فقط بسته به انصاف رئیسش داره

7. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به به.. چه جالب! از بازارگرمی شبی 4 گیگ دانلود رسیدیم به شبی 500 مگ! خوبیش اینه که سرویس ما پس پرداخته، قرار باشه همینجوری پیش بره آخر یک سال تفم کف دستشون نمیندازم!

9. این کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با این حساب پس پیش به سوی جمع اوری adsl

من که حاضر نیستم پول زحمت کشیده رو بدم به اینا مفت خوری کنن تازه 2 قورت و نیمشونم باقی باشه منت سر ما بزارن بی نتی بهتر از حقارت کشیدنه

من که 13 اسفند تمدید دارم و جمع اوری میکنم دزد اول رو

فقط یه جا معرفی کنین پینگش مثل ادم باشه واسه بازی انلاین و ps4 که کار و کاسبی ما نخوابه

11. این کاربر از rahmank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    سرعت کاربرای حجمی تو ساعت رایگان از ساعت 3:30-3:35 دوباره بالا میره.
    برای کاربرای نامحدود هم یه پیش بینی هایی شده تا اخر هفته اعلام میشه که ایشالله اونا هم راضی بشن.

13. 3 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    باز دم شما گرم که پیگیری میکنی داداش ،
    شما اولیش هستی ، نامه های بقیه هم برسه اوکی میشه .
    نظر من اینه همه وقتی نامه میزنن در دو بند شکایت کنن ، اول کاهش سرعت و نبود اون در قرارداد ، دوم عدم رایگان شدن آپلود علیرغم دستورالعمل این میتونه کارساز بشه ، من نمی دونم این قرار داد لعنتی رو کجا گذاشتم .
    حرف مفت زده حجم اضافه می کینم ، شاید یکی وب مستر باشه همش بخواد اپلود کنه و کمتر اپلود !
    کلا اگه چند نفر پیگیر باشن اینا خودشون رو جمع و جور میکنن.

15. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام
    سرعت کاربرای حجمی تو ساعت رایگان از ساعت 3:30-3:35 دوباره بالا میره.
    برای کاربرای نامحدود هم یه پیش بینی هایی شده تا اخر هفته اعلام میشه که ایشالله اونا هم راضی بشن.
    سلام
    ما از پینگ که چشمون آب نمیخوره
    منتظر خبر خوب برا دانلود نامحدودا هستیم فقط خداییش نیایین بگین 16 کیلو میشه 17.5 کیلو

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که رشت هستم و انتن ایرانسل اینجا عالی سرعت دانلود 2MB/s

حالا اینو میگم ببینین عقل خودتون چی میگه

مخابرات : سرویس 2048 سه ماهه 8 گیگ سرعت دانلود 240KB/s + دانلود شبانه هم که دارن تعطیل میکنن سرعت هم که کم میکنن 93 تومن که میشه ماهی 31 تومن

ایرانسل : اینترنت 3G سه ماهه 50 گیگ سرعت دانلود 2MB/s میشه 75 تومن + یه طرح شبانه 2 تا 8 نامحدوده مثلا اسمش (حدود 100 گیگ) 10 تومن طرح هفتگیه ولی روزاش جمع میشه تا 1 ماه هم میره با wifi hotspot گوشی هم که راحت شبکه میشه = پس تا اینجا شد 150 گیگ 3 ماه 85 تومن

والا من که adsl رو یه 128 1 گیگ شارژ میکنم مودم رو خاموش میکنم (نگه میدارم واسه روز مبادا) از ایرانسل استفاده میکنم خلاص

18. 4 کاربر از rahmank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •