منظورتون از گیت وی اینه؟ مال منم چهار صفره!
اینم یه تست سرعت : ( 128 نامحدود مخابرات آی پی 2 ) افتضاحه
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورتون از گیت وی اینه؟ مال منم چهار صفره!
اینم یه تست سرعت : ( 128 نامحدود مخابرات آی پی 2 ) افتضاحه
![]()
جالبه عینه مال من بله منظورم درست فهمیدید جاللبه
1۲۸ محدود سرعتش بهتر شده اما امشب که خیلی کم دانلود شده
نمیدونم شاید شبارو محدود کنن![]()
وقت بخیر
مغازه و خونه از یه شرکت سرویس دارم
بطبع سرویس شبانه مغازه تقریبا میسوزه و بیمصرفه
میخخوام شبا با مک آدرس مودم مغازه بدون اینکه بیارمش خونه ؛ و وارد کردنش در تی پی لینک خونه که محل ادیت داره شبا از اون استفاده کنم (سرعت نت مغازه بالاتره)
فقط هر روز زنگ زدن به پشتیبانی که مک رو بردار چون مودم عوض کردم کمی تابلوس
پیشنهادی ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟
خط نامحدود رو تخلیه کردم میرم یه شرکت دیگه بلکه فرجی شد احتمالا فن آوا. با این 128 نامحدود مخابرات وب گردی هم نمی شه کرد اگه سایت بافر نشده باشه کلا باز نمی شه اگر هم شده باشه 2-3 دقیقه برای هر صفحه زمان می بره یاد دوران قدیم افتادم و اینترنت دایل آپ یه 8-9 سال پیش یه پیج میزاشتیم لود بشه میرفتیم ناهار بعد که بر می گشتیم می دیدیم هنوزم باز نشده !
![]()
به نظرم هر کسی نامحدود میخواهد بره فن آوا همارا یا مکس نت حتی مکس نت لعنتی هم بهتره باز سرعتش 35 کیلوبایت هست و ثابته وضعیت پینگ و این چیزاش رو نمی دونم یادش به خیر 2 سال تمام پینگم با مکسنت زیر 100 بود حتی پینگ 50-60 هم می گرفتم با 4.2.2.4 بعدش 7-8 ماه پینگم 400 شد منم تخلیه کردم![]()
خط نامحدود رو تخلیه کردم میرم یه شرکت دیگه بلکه فرجی شد احتمالا فن آوا. با این 128 نامحدود مخابرات وب گردی هم نمی شه کرد اگه سایت بافر نشده باشه کلا باز نمی شه اگر هم شده باشه 2-3 دقیقه برای هر صفحه زمان می بره یاد دوران قدیم افتادم و اینترنت دایل آپ یه 8-9 سال پیش یه پیج میزاشتیم لود بشه میرفتیم ناهار بعد که بر می گشتیم می دیدیم هنوزم باز نشده !
![]()
به نظرم هر کسی نامحدود میخواهد بره فن آوا همارا یا مکس نت حتی مکس نت لعنتی هم بهتره باز سرعتش 35 کیلوبایت هست و ثابته وضعیت پینگ و این چیزاش رو نمی دونم یادش به خیر 2 سال تمام پینگم با مکسنت زیر 100 بود حتی پینگ 50-60 هم می گرفتم با 4.2.2.4 بعدش 7-8 ماه پینگم 400 شد منم تخلیه کردم![]()
الان من هر صفحه رو میزنم رو هوا باز میکنه نمیدونم به خاطر خوبیه پینگه یا سرعت، هرچی که هست بیسته بیسته
![]()
خداکنه همین کیفیت بمونه و سرعت دانلود شبانه هم عوض نشه
Last edited by Moh3nsiz; 07-02-2015 at 18:15.
سلام گیت وی با ده شروع میشه ولی ای پی ظهر روی 5 بود الان روی 2 ولی در کل سرعت من برگشته به حالت قبل .
نمیدونم مال من چرا با 4 تا 0 هستش
برای یک خطم 5 روز مونده ، نمیدونم همین 2 مگ رو بردارم یا برم برای 10 مگ ؟ !!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)