تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2205 از 3745 اولاول ... 1205170521052155219522012202220322042205220622072208220922152255230527053205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,041 به 22,050 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حدود یکی 2 ماه پیش SNR Downstream حدودا 30 بود. الان همونطور که می‌بینید اومده روی 9

نهایت کشش خط هم روی 13 مگ بود اومده رو 4

هیچ نغییری توی سیم‌کشی خونه و اسپلیتر و سیم تلفن هم ندادم. ممکنه مشکل از مخابرات باشه؟
    برو تو تنظیمات مودمت ، ببین ADSL Mode روی ADSL2+ هست یا نه ؟! اگه نیست ، Modulation رو فقط بذار روی ADSL2+ و ببین کیفیت خطت میره بالا یا نه.

2. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هرشب چندتا فایل از تورنت می گیرم ولی سرعتم عادیه ، از کی این مشکل براتون پیش اومده ؟
    فکر کنم فهمیدم .اون قسمتی که تعداد فایل دریافتی هستش برای من 50 تا دانلود همزمان بود الان کردمش 1 دونه درست شد .

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره رو ADSL2+ هستش. حدود یه ماه پیش مخابرات اومد سیمکشی تلفن توی کوچه رو عوض کرد. شاید مشکل از همونجا شروع شده باشه

حالا فردا ایشالا زنگ میزنم پشتیبانی ببینم چی میگه. مرسی از همه دوستان

5. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

نویز خط ایشون که 9.8 هست نه 42 !!!
    نه تضعیف خط یا اصطلاحا همون نویز line attenuation هست که چند صفحه قبل یه توضیح دادم. این مورد هرچی کمتر باشه بهتره زیر 30 عادیه، زیر 20 عالی.
    حالا اون snr margin حاشیه امنیتِ نسبت سیگنال مفید به سیگنال مخرب یا نویز هست. حالا این یکی هرچی بیشتر باشه بهتره و این نسبت با تغییر ریت یا همون پهنای باند تغییر میکنه(ریت کمتر با نویز ثابت snr بهتری میده).
    واسه snr هم میگن حداقل 12 باشه ولی به تجربه دیدم حدود 15 میتونه حداقلِ مطمئنی باشه. snr هم 20 به بالا خوب به حساب میاد.
    (همه این مقادیر خوب و عالی و بد نسبی هستن)
    حالا شما نویز خطت رو نگاه کن اگه دیدی زیاد بالاس دیگه یه جورایی مشکل از مخابراته یا سیم کشی و غیره ... اگه یهویی همچین مشکلی پیش اومده به شما هم پیشنهاد میکنم با مودم یکی از دوستات چک کنی شاید 0.001% از مودم باشه!!

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

برو تو تنظیمات مودمت ، ببین ADSL Mode روی ADSL2+ هست یا نه ؟! اگه نیست ، Modulation رو فقط بذار روی ADSL2+ و ببین کیفیت خطت میره بالا یا نه.
    البته معمولا adsl+ به جای بهبود باعت کاهش پایداری خط میشه ! من خودم اولا روی adsl+ بود همش پرش لینک داشتم گذاشتنم روی G.Dmt خوب شد
    نه تضعیف خط یا اصطلاحا همون نویز line attenuation هست که چند صفحه قبل یه توضیح دادم. این مورد هرچی کمتر باشه بهتره زیر 30 عادیه، زیر 20 عالی.
    حالا اون snr margin حاشیه امنیتِ نسبت سیگنال مفید به سیگنال مخرب یا نویز هست. حالا این یکی هرچی بیشتر باشه بهتره و این نسبت با تغییر ریت یا همون پهنای باند تغییر میکنه(ریت کمتر با نویز ثابت snr بهتری میده).
    واسه snr هم میگن حداقل 12 باشه ولی به تجربه دیدم حدود 15 میتونه حداقلِ مطمئنی باشه. snr هم 20 به بالا خوب به حساب میاد.
    (همه این مقادیر خوب و عالی و بد نسبی هستن)
    حالا شما نویز خطت رو نگاه کن اگه دیدی زیاد بالاس دیگه یه جورایی مشکل از مخابراته یا سیم کشی و غیره ... اگه یهویی همچین مشکلی پیش اومده به شما هم پیشنهاد میکنم با مودم یکی از دوستات چک کنی شاید 0.001% از مودم باشه!!
    نویزم معمولا روی 12-13 هست
    من مشکل خاصی ندارم مشکلم اینه تو بعضی تایم ها چون نویز زیاد میشه مودم خودکار سرعتم رو کم میکنه ! مثلا الان خطم باید روی 5 مگ باشه رفته روی 4.5 مگ !

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته معمولا adsl+ به جای بهبود باعت کاهش پایداری خط میشه ! من خودم اولا روی adsl+ بود همش پرش لینک داشتم گذاشتنم روی G.Dmt خوب شد
    چون در این حالت rate خط میره بالا و از تمام ظرفیت خط استفاده میکنه ، واسه همین باعث کاهش SNR میشه ولی اگه خط شما مثلا روی 4 مگ بسته شده باشه ، نباید در این حالت کیفیت خطتون پایین بیاد و دچار قطعی شه بلکه باید از کیفیت بهتری برخوردار بشه چون G.DMT یا G.992.1 تکنولوژی قدیمی و ضعیفیه...

10. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    معمولا کابل های مخابراتی از زیر زمین رد می شن ؟؟؟
    ممکنه نویز از زیر زمین باشه؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    معمولا کابل های مخابراتی از زیر زمین رد می شن ؟؟؟
    ممکنه نویز از زیر زمین باشه؟؟؟
    آقا به خدا این نویز اعصاب ادمو خرد میکنه !
    پشتیبانی که کلا میپیچونه و فقط میگه مشکل از ما نیست !
    همه هم که میگن مشکل از سیم کشی خونه و اینا هست !
    بابا خدایی من تا یه هفته پیش مشکلی نداشتم اینا خودشون تو مخابرات یه گ.هی خوردن !
    واقعا آدم نمیدونه بره به کی بگه این مشکلو ؟
    195 شکایت کنم فایده داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی از سرویس های نامحدود برنزی این شرکت استفاده میکنه سرعتش چطوریه اسمی هست محدودیت دانلود داره ؟ اگه بیشتر دانلود کنیم سرعت میاد زیره سرعت اسمی یا نه ؟

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی هست وی پی اس داشته باشه سرعت بالا یه فایل 900 مگی دارم خیلی نیازه الان دانلودش کنه واسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •