برو تو تنظیمات مودمت ، ببین ADSL Mode روی ADSL2+ هست یا نه ؟! اگه نیست ، Modulation رو فقط بذار روی ADSL2+ و ببین کیفیت خطت میره بالا یا نه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برو تو تنظیمات مودمت ، ببین ADSL Mode روی ADSL2+ هست یا نه ؟! اگه نیست ، Modulation رو فقط بذار روی ADSL2+ و ببین کیفیت خطت میره بالا یا نه.
فکر کنم فهمیدم .اون قسمتی که تعداد فایل دریافتی هستش برای من 50 تا دانلود همزمان بود الان کردمش 1 دونه درست شد .![]()
آره رو ADSL2+ هستش. حدود یه ماه پیش مخابرات اومد سیمکشی تلفن توی کوچه رو عوض کرد. شاید مشکل از همونجا شروع شده باشه
حالا فردا ایشالا زنگ میزنم پشتیبانی ببینم چی میگه. مرسی از همه دوستان![]()
نه تضعیف خط یا اصطلاحا همون نویز line attenuation هست که چند صفحه قبل یه توضیح دادم. این مورد هرچی کمتر باشه بهتره زیر 30 عادیه، زیر 20 عالی.
حالا اون snr margin حاشیه امنیتِ نسبت سیگنال مفید به سیگنال مخرب یا نویز هست. حالا این یکی هرچی بیشتر باشه بهتره و این نسبت با تغییر ریت یا همون پهنای باند تغییر میکنه(ریت کمتر با نویز ثابت snr بهتری میده).
واسه snr هم میگن حداقل 12 باشه ولی به تجربه دیدم حدود 15 میتونه حداقلِ مطمئنی باشه. snr هم 20 به بالا خوب به حساب میاد.
(همه این مقادیر خوب و عالی و بد نسبی هستن)
حالا شما نویز خطت رو نگاه کن اگه دیدی زیاد بالاس دیگه یه جورایی مشکل از مخابراته یا سیم کشی و غیره ... اگه یهویی همچین مشکلی پیش اومده به شما هم پیشنهاد میکنم با مودم یکی از دوستات چک کنی شاید 0.001% از مودم باشه!!
البته معمولا adsl+ به جای بهبود باعت کاهش پایداری خط میشه ! من خودم اولا روی adsl+ بود همش پرش لینک داشتم گذاشتنم روی G.Dmt خوب شد
نویزم معمولا روی 12-13 هست
من مشکل خاصی ندارم مشکلم اینه تو بعضی تایم ها چون نویز زیاد میشه مودم خودکار سرعتم رو کم میکنه ! مثلا الان خطم باید روی 5 مگ باشه رفته روی 4.5 مگ !
چون در این حالت rate خط میره بالا و از تمام ظرفیت خط استفاده میکنه ، واسه همین باعث کاهش SNR میشه ولی اگه خط شما مثلا روی 4 مگ بسته شده باشه ، نباید در این حالت کیفیت خطتون پایین بیاد و دچار قطعی شه بلکه باید از کیفیت بهتری برخوردار بشه چون G.DMT یا G.992.1 تکنولوژی قدیمی و ضعیفیه...
سلام
معمولا کابل های مخابراتی از زیر زمین رد می شن ؟؟؟
ممکنه نویز از زیر زمین باشه؟؟؟
آقا به خدا این نویز اعصاب ادمو خرد میکنه !
پشتیبانی که کلا میپیچونه و فقط میگه مشکل از ما نیست !
همه هم که میگن مشکل از سیم کشی خونه و اینا هست !
بابا خدایی من تا یه هفته پیش مشکلی نداشتم اینا خودشون تو مخابرات یه گ.هی خوردن !
واقعا آدم نمیدونه بره به کی بگه این مشکلو ؟
195 شکایت کنم فایده داره ؟
دوستان کسی از سرویس های نامحدود برنزی این شرکت استفاده میکنه سرعتش چطوریه اسمی هست محدودیت دانلود داره ؟ اگه بیشتر دانلود کنیم سرعت میاد زیره سرعت اسمی یا نه ؟
کسی هست وی پی اس داشته باشه سرعت بالا یه فایل 900 مگی دارم خیلی نیازه الان دانلودش کنه واسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)