تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2205 از 2403 اولاول ... 12051705210521552195220122022203220422052206220722082209221522552305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,041 به 22,050 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان به نظر میرسه یه مقدار بحثا منحرف شده.من خودم از 85 از اندیشه اینترنت گرفتم.بعد رفتم مخابرات.کاملا هم از سرویسای شاتل و پارس آنلاین اطلاع دارم.همشون تو این سالها بالا پایین داشتن.این دوستمون اومد اینجا به مشکلات رسیدگی کنه.حالا اینکه تمام گلایه ها رو سرش خالی کنیم درست نیست.بله منم قبول دارم اندیشه یک مقدار تو بخش پشتیبانی ضعبفه ولی دیگه همه چی رو نباید گردنشون بندازیم.اگه به طور کلی به نوع روابط اداری در ایران آشنا باشین ، حالا هر اداره ای میفهمین که چقدر سیستم داغونه و از دست اینا کار زیادی بر نمیاد.حالا حالا ها مونده تا وضعیت مخابرات و اینترنت ما به حد مطلوب برسه.حالا این وسط بعضی ایزادا مال شرکتایی مثل اندیشه هست مثل عدم اطلاع رسانی شفاف و به موقع به کاربرا.بعضی ایرادا هم مربوط به زیر ساخت و اون بالا بالاهاست.

2. 2 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

ما رو بگو به کی شکایت زدیم . خود شاه دزدا

متن شکایت به بخش
    سامانه رسیدگی به شکایت ها و درخواست ها مخابرات ایران

سلام
    از تاریخ 4 بهمن 1393 isp اشنای اول اقدام به ایجاد محدودیت شدید در سرعت دانلود شبانه (ساعت یک تا 7 صبح) یوزرهای خود کرده است. به نحوی که سرعت را به یک چهارم معمول کاهش داده و بدین ترتیب دانلود در این ساعات را غیر ممکن نموده است . مثلا با داشتن سرویس 2 مگ محدود سرعت دانلود به 50 کیلوبایت رسیده (که همین میزان سرعت نیز ثبات کافی ندارد و پر از نوسان است) . طی پیگیری های انجام شده نیز این پیمان کار مدعیست که این قانون جدید است و از طرف مخابرات ایران به ما ابلاغ شده است در حالی که چنین امری در استان های مجاور دیده نمی شود.

خواهشمند است این مورد را رسیدگی فرمایید
    با تشکر

جواب :
    بسمه تعالی
    سلام احتراما" طی بررسی بعمل آمده سرویس خریداری شما شامل دانلود رایگان نمی شود

اینا رسما تعطیل هستن. حتی بهم زنگ هم نزدن

جاهای مختلفی شکایت زدم .تا حالا فقط اینا جواب دادن اونم اینجوری

کلا اینجور شکایتا فایده نداره

4. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امشب سرعت دانلود 235 هست گویا درست شد

ویرایش مجدد 1.15 بازم شد همون 135
    Last edited by naim697; 22-02-2015 at 01:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز. من واقعا متوجه نمیشم. E1 شرکت که سیستم تلفن شرکت روش راه اندازی شده اصلا 2 سال پیش وجود داشت؟؟؟؟؟ اون یه سر شماره دیگه بود . انالوگ بود و رو pcm8. حتما میدونید pcm8 چه سرطانیه نه؟
    شما که چند ماه هست که مشترک جای دیگه هستید. قبلشم ظاهرا مخابرات بودید یعنی حداقل از ماه 2 تا الان که ماه 12 هست یعنی 10 ماه مشترک اندیشه نیستین یعنی حتی واسه تمدید هم زنگ نزدید. چجوری اینجوری حرف میزنید؟
    سیستم اتومات تشخیص کاربر چند ماه راه اندازی شده. شما اون موقع نبودید پس کی زنگ زدید سیستم به شما جواب نداد . چرا این فرمایشات رو میکنید منظورتون چیه؟؟؟
    2 بار در اتفاق افتاد که تلفن قطع شد دوست عزیزمون هم فرمودن منم تایید کردم عرض هم کردم بر طرف شد . این اطلاعات غلطی که الان ارائه میکنید دلیلش چیه؟؟؟

شما با چشم خودتون دیدید که کسی جواب نمیده. اره معلومه که جواب نمیدادن. چون تلفنی بهشون وصل نمیشد که جواب بدن. من که توضیح دادم چرا. اصلا خوندین؟؟؟ یا فقط جواب دادن مهمه؟
    اصلا رفتین شرکت دیدین مگه بچه های ساپورت همون جایی نشستن که بچه های مشترکین هستن؟

اخه دوست عزیز معلومه که همه بخش ها متوجه شدن مشکل پیش اومده اما مگه میشه هر کی فهمید مشکلی هست بپره بره پشت سیستم دستکاریش کنه. باید گزارش بده به بخش مربوطه اونا درست کنن. ریپورت شد و طول کشید ولی حل شد. این مشکل بله بوده منم تایید کردم ولی نمیفهمم شما که قبلا رو مخابرات بودید الانم چند ماه رو فن اوا چطور اینقدر مطمئن راجع به یه سرویس دهنده دیگه حرف میزنید؟؟؟

خواهش میکنم جدل نکنید. اگه سوالی یا توضیحی لازم هست بفرمایید وگرنه بعد این همه پست تو این چند روزه چیزی گیره کسی نیومده. چون همش به جدل گذشت.

شما بهتره یه نگاه به 400/500 پیچ قبلی کنید ببینید چند نفر تو سالهای گذشته همچین مشکلی رو داشتند

من 2 سال یوزر ای دی اس ال اندیشه بودم و همیشه این مشکل بوده ، اینکه سیستمون چی بوده و چی شده من نمیدونم ولی در اینکه این کار عمدی بوده مطمئن هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

شما بهتره یه نگاه به 400/500 پیچ قبلی کنید ببینید چند نفر تو سالهای گذشته همچین مشکلی رو داشتند

من 2 سال یوزر ای دی اس ال اندیشه بودم و همیشه این مشکل بوده ، اینکه سیستمون چی بوده و چی شده من نمیدونم ولی در اینکه این کار عمدی بوده مطمئن هستم
    منم تا اونجا که می دونم چند ماه این سیستم جدید رو راه انداختن با شماره جدید 3373000 (7730000) شماره قبلی بود 7750000 که سانترال معمولی بود
    که یوزر رو چک می کنه اگه بدهی چیزی داشته باشه می گه
    اون تاریخ هم که یکی از دوستان گفت دی ماه که اشغال بود بعد از اینکه ok شد تماس گرفتم چند بار بالاخره یکی جوابو داد گفت اداره برق اون منطقه 24 ساعت مشکل داشت و بعد از اون باتریهای سرور بعد از چند ساعت خاموش شد واسه همون سرور خاموش شد و خط E1 اشغال می زد
    Last edited by zerocold981; 22-02-2015 at 18:52.

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا یکی از اندیشه اومده با حسن نیت میخواد کمک کنه شما نمیزارید؟ یه فرصتی بهش بدید شاید واقعا کاری از دستش بر بیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان بین hiweb , parsonline , shatel الان کدومش خوبه ؟
    دانلود شبانه برام مهم نیست
    سرعت باز کردن صفحات ، پینگ پایین ، تماشای ویدیو بدون فطعی برام مهم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خیلی ممنون که میرین 500/600 صفحه قبلی رو میخونین و اینجا زحمت میکشید کلی وقت میزارید تایپ می کنید که بگید 3 ماه پیش مشکلی بوده روی خطی که 1 سال مشترکش نیستید. بهر حال این مشکل بوده چه شما ریپورن کنید چه کاربر دیگه ای. اینم حل شد. بازم ممنون که فرمودید این مشکل بوده.

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

حالا یکی از اندیشه اومده با حسن نیت میخواد کمک کنه شما نمیزارید؟ یه فرصتی بهش بدید شاید واقعا کاری از دستش بر بیاد.
    ایشون اگه واقعا قصدش رفع مشکل هست (برای کاربران اندیشه حداقل) نام و مرتبه پرسنلی خودشون رو میگن و به رفع مشکلات دوستان می پردازن.
    شما به پستای ایشون در اوایل فعالیت شون نگاه کنید ، سعی در توجیه شرکت اندیشه داشتن و انداختن مشکلات به گردن زیرساخت(ما می دونیم زیرساخت مشکل داره و از اینا بدتره) ولی به جای اینکه خودشون یقه ی زیرساخت رو بچسبن می خوان این کار رو بندازن گردن کاربر .

12. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت shahram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    حیف شد.کاش اون موقع که جوونتر بودم ADSL داشتم.
    یادش بخیر با اینترنت آنالوگ فقط 2 ساعت باید پشت خط میموندم.
    اینم میگذره

14. این کاربر از shahram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •