دوست عزیز. من واقعا متوجه نمیشم. E1 شرکت که سیستم تلفن شرکت روش راه اندازی شده اصلا 2 سال پیش وجود داشت؟؟؟؟؟ اون یه سر شماره دیگه بود . انالوگ بود و رو pcm8. حتما میدونید pcm8 چه سرطانیه نه؟
شما که چند ماه هست که مشترک جای دیگه هستید. قبلشم ظاهرا مخابرات بودید یعنی حداقل از ماه 2 تا الان که ماه 12 هست یعنی 10 ماه مشترک اندیشه نیستین یعنی حتی واسه تمدید هم زنگ نزدید. چجوری اینجوری حرف میزنید؟
سیستم اتومات تشخیص کاربر چند ماه راه اندازی شده. شما اون موقع نبودید پس کی زنگ زدید سیستم به شما جواب نداد . چرا این فرمایشات رو میکنید منظورتون چیه؟؟؟
2 بار در اتفاق افتاد که تلفن قطع شد دوست عزیزمون هم فرمودن منم تایید کردم عرض هم کردم بر طرف شد . این اطلاعات غلطی که الان ارائه میکنید دلیلش چیه؟؟؟
شما با چشم خودتون دیدید که کسی جواب نمیده. اره معلومه که جواب نمیدادن. چون تلفنی بهشون وصل نمیشد که جواب بدن. من که توضیح دادم چرا. اصلا خوندین؟؟؟ یا فقط جواب دادن مهمه؟
اصلا رفتین شرکت دیدین مگه بچه های ساپورت همون جایی نشستن که بچه های مشترکین هستن؟
اخه دوست عزیز معلومه که همه بخش ها متوجه شدن مشکل پیش اومده اما مگه میشه هر کی فهمید مشکلی هست بپره بره پشت سیستم دستکاریش کنه. باید گزارش بده به بخش مربوطه اونا درست کنن. ریپورت شد و طول کشید ولی حل شد. این مشکل بله بوده منم تایید کردم ولی نمیفهمم شما که قبلا رو مخابرات بودید الانم چند ماه رو فن اوا چطور اینقدر مطمئن راجع به یه سرویس دهنده دیگه حرف میزنید؟؟؟
خواهش میکنم جدل نکنید. اگه سوالی یا توضیحی لازم هست بفرمایید وگرنه بعد این همه پست تو این چند روزه چیزی گیره کسی نیومده. چون همش به جدل گذشت.