اقا ببنید اینجا تبادل اطلاعات هست - شما هم حرفایی بزنید مستند .
صدای سیستم ایشون که اپلو کرده بودن را شنیدم .
منظور از تک استجی یا چند استیج را گویا شما درک نمیکنی متوجه نیستی ! رفاه سرنشینان برای هر قسمتی از ماشین که میشنن ... شما یه حرفایی بزنید با عقل منطق جور در بیاد بعد اظهار نظر کن
ایشون که میگن یه سیتم تک استیج جلو و یه ساب عقب همین !! اینجوری که نمیشه ! پس تکلیف مابقی سرنشین ها چی میشه ؟
عذر میخوام شما گویا فقط تو ذهنت ماشین هایی ایرانی را میبینی ؟
ماشین های به فرض کره ایی سیستم صوتی که نرمالی که دارن با صدای فراگیر کامل ( روی اونا یه پخش فابریکی نصبه با امپلی فابریک ) قرار نیست بخوایم توقع اینو داشته باشیم صدایی که از یه پخش میلیونی میشنویم را روی اونا بشنیم ( ما اینجا راجب صدای متعادل و چند استجی دارم حرف میزنیم )
ما داریم میگیم صدا باید چند استیج باشه یا تک استیج ! گویا شما کیفیت صدا را با این مورد استیج ها اشتباه گرفتی
بهتره اول مورد انتقادی که از ایشون شد را بخونی بعد همینجوری از روی عجله نظر ندی با دقت بخون که ما داریم راجب چه موردی گفتمان میکنیم ( استیج ها )
یه مثال ساده برات میزنم نمیدونم که متوجه میشی یا نه ! شما که ادعا میکنی ماشین خارجی سوار شدی شما به من بگو وقتی که کولر میگیری تو ماشین های خارجی دیدی که برای سمت یه درچه تهویه هوا قرار داده شده برای رفاه حال سر نشینان به فرض 4 نفر داخل ماشین نشستن میتونن به صورت دلخواه
دما هوا را تحت کنترل داشته باشن ... این یعنی رفاه سرنشنین
شنیداری هم به همین صورت هست سیستم های چند استیجی که روی تمامی خودروهای روز دنیا استفاده میشه همینجوری بی علت نیست وگرنه شرکت براشون صرفه اقتصادی هم داشت راحت حذف میکردن . ولی الان بشتر شرکت ها سیستم های صوتی حرفه ایی دارن
شما سیستم صوتی بنتلی را دیدی ؟ میدونی چه کامپ های 3way کیفیتی داره ؟ یا حتی بنز ؟ یا سیستم های صوتی برمستر ؟ الان همه شرکت های خودرو ساز دنبال سیستم های کیفتی دالبی هستن بعد شما میای اینجوری میگی ؟
بهتره بالا هم گفتم هول نکنی اول مطلب را بخونی بعد تایپ کنی راجب صدا کیفیت داریم صحبت نمیکنیم راجب استیج ها حرف میزنیم .
جسارتا اینم بدون همه ماشین های ایرانی پراید سمند تندر و الی غیره ایرانی ندارن ... افرادی هم هستن که ملشین های بروز دارن و داشتن استیج کامل براشون خیلی کاربردی مهم هست