دوست عزیز چون خیلی از قسمتهای فرمایش شما معمولا موضوع گیری همراه با درشتی هست برای پرهیز از خدای نکرده جدل اجازه بدید جواب ندم. بقیه قسمتهایی که جواب میدم لزوما قصد طرفداری و یا تطهیر سرویس دهنده ها رو ندارم جهت اطلاع میگم فقط
ساختار فعلی شبکة تلفن ثابت کشور
شبکة تلفن ثابت، در سادهترین بیان، از سوئیچهای تلفنی، زوج سیمهای مسی و دستگاههای تلفن مشترکین تشکیل شده است. ازیک دیدگاه، میتوان شبکة تلفن ثابت را به سه شبکة شهری، بینشهری و بینالملل تقسیم کرد. در واقع آنچه که معیار این تقسیمبندی قرار میگیرد، سطح و عملکرد سوئیچهای تلفنی است:
۱- شبکة تلفن ثابت، در سطح شهری، از سه نوع مرکز سوئیچ LX ، TA و LTX تشکیل شده است. مراکز LX ، مراکز شهری هستند که ازیک طرف به شبکة تلفن ثابت و از طرف دیگر به مشترکین شبکه متصل میباشند. در شهرهای بزرگ با افزایش نواحی متعدد شهری، برای کاهش حجم ترافیک شبکه، استفاده از مراکز TA که فقط وظیفة انتقال ترافیک را بر عهده دارند، ضرورت پیدا میکند. در طراحی شبکة شهری، بعضاً ایجاد مراکزی که هم عملیات پردازش مکالمه را انجام دهند و هم ترافیک بین مراکز محلی را منتقل کنند، ضرورت پیدا میکند. در واقع، این مراکز (مراکز LTX ) وظیفة دو نوع مرکز LX و TA را به عهده دارند.
۲- اما شبکة تلفن ثابت کشور در سطح بینشهری، به صورت سلسلهمراتبی و متشکل از سه سطح SC، PC و TX است. در این آرایش، شبکة تلفن ثابت کشور به هشت ناحیه (بابل، تهران، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز، شیراز و همدان) تقسیم شده است. در هر ناحیه دو مرکز SC به صورت دوگانه ( SC۱ و SC۲) وجود دارد. SC۱ های همة ناحیهها باهم و SC۲ های همة ناحیهها با هم به صورت "پنجرة کامل" در ارتباط هستند. در هر ناحیه نیز مراکز SC۱ و SC۲ با هم در ارتباط میباشند. هر SC مراکز بینشهری ( PC ) چند استان کشور را پوشش میدهد. PC ها، در هر ناحیه، مراکز تلفنی چندین شهریا تمام شهرهاییک استان را تحت پوشش خود قرار میدهند.در هر ناحیه، مراکز PC نیز به صورت پنجرة کامل با هم در ارتباط هستند. همگی PC هاییک ناحیه نیز با SC های آن ناحیه در ارتباط میباشند. مراکز TX نیز در شهرهای کوچک استفاده میشود. این مراکز ازیک طرف با شبکة تلفن و از طرف دیگر با مشترکین در ارتباط میباشند.
۳- و بالاخره شبکة تلفن ثابت کشور در سطح بینالمللی، از دو مرکز سوئیچ بینالمللی ISC۱ و ISC۲ تشکیل شده است. این دو مرکز وظیفة انتقال ترافیک بینالملل کل کشور را بر عهده دارند.
منبع : شبکه تحلیلگران تکنولوژی ایران
توجه بفرمایید در متن بالا هم هست مازندران یک استان با مرکز SC هست در حالیکه گیلان حداکثر مرکز PC داره. امکانات مخابراتی مازندران 1000 برابر گیلانه. اگه حرف منو قبول ندارین از کسایی که تو حوزه مخابراتن بپرسین. مرکز 1 کشور بابل هست و امکانات مخابراتی تو مازندران کامل سرریز
من برای چندمین بار عرض میکنم مشکلاتی وجود داره شما زجمت بکشید علنی خصوصی اعلام بفرمایید اونایی که دست ماها هست اصلاح کنیم. اگه هم نه ترجیح میدین اوضاع همینطوری بمونه و شما دلخوریتون رو اینطوری فقط مطرح کنید فکر نکنم پیشرفت چندانی وضعیت هیچکدوم از ماها بکنه.
من امروز با بچه های زیرساخت صحبت کردم گفتن یه upgrade هفته دیگه اتفاق میوفته. مطمئنا اوضاع بهتر میشه
اینکه استان عقب هست بله هست. خیلی هم هست. اینکه دلیلش به قول شما دزدی و یا کم و یا بی عرضگی هست واقعا کم لطفی میفرمایید.