تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2204 از 2403 اولاول ... 12041704210421542194220022012202220322042205220622072208221422542304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,031 به 22,040 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

مخابرات---
    متاسفانه پینگ اصلا ثابت نیست. نه تنها پینگ در طول یک روز ثابت نیست و نوسان داره. بلکه اگه بر حسب اتفاق یه روز انقدر مودم ریست کنی که به مسیری برسی که پینگش با سرور مورد نظر خوبه. فرداش احتمالا دیگه اون مسیر وجود نداره. تا حدود 1 هفته پیش یه آی پی بود که پینگش با 8.8.8.8 حدود 90 بود. ولی الان امکان نداره این پینگ رو به دست بیارم. در واقع پینگ زیاد نشده. بلکه اون مسیر از لیست مسیر ها حذف شده. چون یادمه TTL اون موقع 51 بود. ولی الان دیگه TTL بالاتر از 47 ندارم.
    یه نکته دیگه هم هست. اوایل مودم رو روی حالت Bridge گذاشته بودم برای تسریع در reboot مودم. و مشکلی هم نداشتم. ولی از حدود همون 1 هفته 10 روز پیش شروع کرد بعضی وقتها ارور 691 دادن که همون username password اشتباه هست. معمولا تو ساعاتی که time out زیاد میشد این اتفاق میفتاد. تا بعد از 5-6 بار این ارور کلا روی Connecting WAN Miniport (PPPOE) گیر میکرد و ارور 651 میداد. باید تا نیم ساعت سعی میکردی تا دوباره شروع به شماره گیری کنه. بعد فکر کردم شاید مشکل از bridge mode باشه. رو حالت PPPOE کانفیگ کردم. جالبه در این حالت بعضی وقتها هرچقدر صبر کنم چراغ اینترنت روشن نمیشه. باید چندبار reboot کنم تا بعد از وقفه طولانی چراغ اینترنت روشن شه. که حدس میزنم به همون دلیلی این اتفاق میفته که رو حالت bridge ارور username password میداد.
    فقط این رو نگفتم که تقصیر رو گردن کسی بندازم. میخوام بدونم مشکل از سیستم یا مودم منه. یا کسای دیگه ای هم تو مخابرات هستن که (اگه PPPOE کانفیگ کردن) مودمشون تو ساعات اوج مصرف دیر به اینترنت وصل شه یا (اگه Bridge Mode هستن) ارور 691 ببینن.

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما دوست عزیز مشترک اندیشه نیستی. از اب گل الود ماهی نگیر. شما پشت تلفن نموندی چون مشترک شرکت نیستی که زنگ بزنی.

بگذریم.

فیبر تو ایرانشهر قطع شد. سرویس کند شده.
    من که هستم ، روز سه شنبه 9 دی ، دقیقا از ساعت 11 تا 5 بعدازظهر که نت قطع بود هر نیم ساعت زنگ میزدم، همکاران عزیز شما گذاشته بودن رو بوق اشغال و خودشون رو راحت کرده بودند . دریغ از کوچکترین اطلاع رسانی به مشتری بیچاره......اینجاست که می رسیم به جمله تاریخی جناب asksup که میگه : مشترک برای شرکت محترمه!

3. 3 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز چون خیلی از قسمتهای فرمایش شما معمولا موضوع گیری همراه با درشتی هست برای پرهیز از خدای نکرده جدل اجازه بدید جواب ندم. بقیه قسمتهایی که جواب میدم لزوما قصد طرفداری و یا تطهیر سرویس دهنده ها رو ندارم جهت اطلاع میگم فقط

ساختار فعلی شبکة تلفن ثابت کشور
    شبکة تلفن ثابت، در ساده‌ترین بیان، از سوئیچ‌های تلفنی، زوج سیم‌های مسی و دستگاه‌های تلفن مشترکین تشکیل‌ شده است. ازیک دیدگاه، می‌توان شبکة تلفن ثابت را به سه شبکة شهری، بین‌شهری و بین‌الملل تقسیم کرد. در واقع آنچه که معیار این تقسیم‌بندی قرار می‌گیرد، سطح و عملکرد سوئیچ‌های تلفنی است:
    ۱- شبکة تلفن ثابت، در سطح شهری، از سه نوع مرکز سوئیچ LX ، TA و LTX تشکیل شده است. مراکز LX ، مراکز شهری هستند که ازیک طرف به شبکة تلفن ثابت و از طرف دیگر به مشترکین شبکه متصل می‌باشند. در شهرهای بزرگ با افزایش نواحی متعدد شهری، برای کاهش حجم ترافیک شبکه، استفاده از مراکز TA که فقط وظیفة انتقال ترافیک را بر عهده دارند، ضرورت پیدا می‌کند. در طراحی شبکة شهری، بعضاً ایجاد مراکزی که هم عملیات پردازش مکالمه را انجام دهند و هم ترافیک بین مراکز محلی را منتقل کنند، ضرورت پیدا می‌کند. در واقع، این مراکز (مراکز LTX ) وظیفة دو نوع مرکز LX و TA را به عهده دارند.
    ۲- اما شبکة تلفن ثابت کشور در سطح بین‌شهری، به صورت سلسله‌‌مراتبی و متشکل از سه سطح SC، PC و TX است. در این آرایش، شبکة تلفن ثابت کشور به هشت ناحیه (بابل، تهران، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز، شیراز و همدان) تقسیم شده است. در هر ناحیه دو مرکز SC به صورت دوگانه ( SC۱ و SC۲) وجود دارد. SC۱ های همة ناحیه‌ها باهم و SC۲ های همة ناحیه‌ها با هم به صورت "پنجرة کامل" در ارتباط هستند. در هر ناحیه نیز مراکز SC۱ و SC۲ با هم در ارتباط می‌باشند. هر SC مراکز بین‌شهری ( PC ) چند استان کشور را پوشش می‌دهد. PC ها، در هر ناحیه، مراکز تلفنی چندین شهریا تمام شهرهاییک استان را تحت پوشش خود قرار می‌دهند.در هر ناحیه، مراکز PC نیز به صورت پنجرة کامل با هم در ارتباط هستند. همگی PC هاییک ناحیه نیز با SC های آن ناحیه در ارتباط می‌باشند. مراکز TX نیز در شهرهای کوچک استفاده می‌شود. این مراکز ازیک طرف با شبکة تلفن و از طرف دیگر با مشترکین در ارتباط می‌باشند.
    ۳- و بالاخره شبکة تلفن ثابت کشور در سطح بین‌المللی، از دو مرکز سوئیچ بین‌المللی ISC۱ و ISC۲ تشکیل شده است. این دو مرکز وظیفة انتقال ترافیک بین‌الملل کل کشور را بر عهده دارند.
    منبع : شبکه تحلیلگران تکنولوژی ایران

توجه بفرمایید در متن بالا هم هست مازندران یک استان با مرکز SC هست در حالیکه گیلان حداکثر مرکز PC داره. امکانات مخابراتی مازندران 1000 برابر گیلانه. اگه حرف منو قبول ندارین از کسایی که تو حوزه مخابراتن بپرسین. مرکز 1 کشور بابل هست و امکانات مخابراتی تو مازندران کامل سرریز

من برای چندمین بار عرض میکنم مشکلاتی وجود داره شما زجمت بکشید علنی خصوصی اعلام بفرمایید اونایی که دست ماها هست اصلاح کنیم. اگه هم نه ترجیح میدین اوضاع همینطوری بمونه و شما دلخوریتون رو اینطوری فقط مطرح کنید فکر نکنم پیشرفت چندانی وضعیت هیچکدوم از ماها بکنه.

من امروز با بچه های زیرساخت صحبت کردم گفتن یه upgrade هفته دیگه اتفاق میوفته. مطمئنا اوضاع بهتر میشه

اینکه استان عقب هست بله هست. خیلی هم هست. اینکه دلیلش به قول شما دزدی و یا کم و یا بی عرضگی هست واقعا کم لطفی میفرمایید.
    والا در مورد درشت حرف زدن من باور بفرمایید من سعی میکنم کلام رو تا اونجا که میشه کنترل کنم ، و لزومی هم به لفظ قلم صحبت کردن نیست ، این شاید خشم درون شماست که بنا بر موقعیت شما فروکشش کردید و به سوی بنده اون رو فرافکنی می کنید. اینجا هم ما شاد و خوشحال روی یک موضوع تفریحی صحبت نمی کنیم ، ما کسانی هستیم که به این نتیجه رسیدیم که حقوقمون پایمال شده و اینجا دور هم جمع شدیم برای راه حل ، اطلاع رسانی و واکنشی در حد توان خودمون ، نه در دفتر اندیشه و در حالیکه اپراتورهای شرکت مشغول توجیه ما هستندکه سرویس از سر ما زیادی هست.

اما در مورد فرمایشات شما که گلچین کلام بنده رو با جوابی کلی پاسخ میدید ، شما مثالی زدید و بنده نظر خودم رو در مورد مثال مغلطه ای شما بیان کردم . همه ما به مشکلات زیرساخت آگاه هستیم ، اما نفرمایید که مشکلات همه از سمت زیرساخت هست و اندیشه کاملا بی نقص ! یکبار قبل هم خدمت شما عرض کردم ! آنچه امروز شما میبینید بازخورد عملکرد شرکت اندیشه روی عموم مشترکانش هست ، چه بسا که 100 ها نفر این تاپیک رو فقط میخونند چون مشکلاتی مثل ما دارند و اینجا رو با جستجو پیدا کرده اند. آنچیز که عیان است / چه حاجت به بیان است. پس به جای توجیح و فرافکنی به دنبال راه حل باشید ، شاید مشکل از مدیریت بخشی از مجموعه باشد !...

بنده در کلام خودم کلمه "دزدی" رو به کار نبردم ، این آنچه شما در ناخودآگاه خود دارید هست که مجددا فرافکنانه در نقل قول کلام من آورده اید . و بی عرضگی خیر ، بلکه اگر مثبت نگر باشید بی توجهی به حقوق شخصی و عدم توجه در انتخاب نماینده رو می توان از جمله بنده استنباط کرد که در مقایسه با شهرهایی که عرض کردم کاملا مشهود هست. لطفا ترجمان کلمات بنده رو صحیح تر نقل قول بفرمایید.

همه ما هم بدنبال پیشرفت هستیم ، پیشرفت در حال حاضر ثبات سرویس دهی به مشترکین شما هست که در این فروم هستند و بعد مسائل مربوط به پیگیری ها و اپراتورهای شما که ما هم در زمان داشتن سرویس از تیزی کلام ایشان بی نصیب نبوده ایم.

5. 3 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من که هستم ، روز سه شنبه 9 دی ، دقیقا از ساعت 11 تا 5 بعدازظهر که نت قطع بود هر نیم ساعت زنگ میزدم، همکاران عزیز شما گذاشته بودن رو بوق اشغال و خودشون رو راحت کرده بودند . دریغ از کوچکترین اطلاع رسانی به مشتری بیچاره......اینجاست که می رسیم به جمله تاریخی جناب asksup که میگه : مشترک برای شرکت محترمه!

در خصوص مشکل اشغالی خط من پیگیری کردم.

این اشکال تایید میشه و برطرف شده ولی دلیلش رو عرض میکنم.
    سیستم تلفن شرکت یه تشخیص دهنده شماره داره. یعنی هر کی زنگ میزنه سوابق چک میکنه و شرایطی مثل کیفیت خط و یا تمدید post paid و مانده حساب رو برای خط سرویس مربط با تلفن تماس گیرنده رو چک میکنه. قبلا به کاربر اعلام میکرد اما بعضی از کاربرا گفتن نمیخوان اعلام شه. بنابراین بعداز 2 بار تماس دیگه اعلام نمیشه.
    بدلیل مشکل فنی وقتی مشکلی پیش میومد وسرور کنترل سوابق مشترک بهر دلیل در دسترس نبود اونوقت سیستم سانترال نمیتونست مشترک رو به اپراتور وصل کنه. چون منتظر میموند که سرور اعلام کنه که مشترک کیه و چه سرویسی داره و مشکل مشترکین داره یا فنی. یعنی سیستم سعی میکنه حدس بزنه مشکل کاربر تمدید هست یا فنی. این مشکل در حال حاضر بر طرف شده.
    قصدی برای عدم پاسخگویی نیست. اون عده ای که تو پشتیبانی هستن پول گرفتن که جواب بدن. کدوم شرکتی پول میده بعد میگه جواب ندید.

فیبر تو ایرانشهر قطع می باشد و سرویس کند شده.

7. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

وصل شد مجددا ولی کمی اختلال داره

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سیستم تلفن شرکت یه تشخیص دهنده شماره داره. یعنی هر کی زنگ میزنه سوابق چک میکنه و شرایطی مثل کیفیت خط و یا تمدید post paid و مانده حساب رو برای خط سرویس مربط با تلفن تماس گیرنده رو چک میکنه. قبلا به کاربر اعلام میکرد اما بعضی از کاربرا گفتن نمیخوان اعلام شه. بنابراین بعداز 2 بار تماس دیگه اعلام نمیشه.
    بدلیل مشکل فنی وقتی مشکلی پیش میومد وسرور کنترل سوابق مشترک بهر دلیل در دسترس نبود اونوقت سیستم سانترال نمیتونست مشترک رو به اپراتور وصل کنه. چون منتظر میموند که سرور اعلام کنه که مشترک کیه و چه سرویسی داره و مشکل مشترکین داره یا فنی. یعنی سیستم سعی میکنه حدس بزنه مشکل کاربر تمدید هست یا فنی. این مشکل در حال حاضر بر طرف شده.
    قصدی برای عدم پاسخگویی نیست. اون عده ای که تو پشتیبانی هستن پول گرفتن که جواب بدن. کدوم شرکتی پول میده بعد میگه جواب ندید.

باشه ما گوشامون درازه.... تو این 6 تا 7 ساعتی که نت قطع بود همکارهای شما تو پشتیبانی شک نکردن که چرا هیچ تماسی توسط مشترکین گرفته نمیشه! یعنی تو این مدت نمیتونستن این مشکل رو حل کنن؟ بعد چطور موقعی که شارژ ماهیانه مشترک رو به اتمامه اس ام اسی از طرف اندیشه میاد که از مشترک میخواد هر چه سریعتر سرویس خودش رو تمدید کنه ، این اس ام اس رو نمی تونید تو مواقع قطعی و کندی اینترنت به یوزر از همه جا بی خبر بفرستید؟ سایت اندیشه هم که قربونش برم سالی یه بار هم آپدیت نمیشه، فقط موقعی که طرح های گول زننده می خواید ارائه بدید سایت رو آپدیت میکنید...خسته نباشید

10. 4 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما دوست عزیز مشترک اندیشه نیستی. از اب گل الود ماهی نگیر. شما پشت تلفن نموندی چون مشترک شرکت نیستی که زنگ بزنی.

بگذریم.

فیبر تو ایرانشهر قطع شد. سرویس کند شده.
    مشترک بودم و بارها زمان قطعی شاهد بودم تلفن ها رو قطع میکنید و هرگز بر نمیگردم رو اون سیستم فاسد

مهمترین دلیلی هم که رفتم همین فرهنگ نداشته ی حقوق بگیران این شرکته

12. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عجب دو سالش رو خودم شاهد بودم این مشکل بوده و برطرف نشده نه ؟؟؟ ملت هم که...

بی خیال جز این جواب عوا فریبانه توقعی هم نداشتم ، واسه هر چیز یه توجیحی دارید ، من هر زمان میرفتم دفتر اندیشه تلفن ها یه بند مشغول بوده بعد درست زمان هایی که چند ساعت قطعی داشتیم و یه بند بوغ اشغال میزد حضوری میرفتم یه تلفن مشغول نبوده ، اونوقت ما باور کنیم تلفن ها مشکل داشته و کارمندها هم واسشون خیلی عادی بوده که چند ساعت قطعی هیچکس زنگ نمیزنه پیگیری کنه !!!

اگه با چشم خودم نمیدیم شاید قبول میکردم ولی چون دیدم این موضوع رو کاملا مطمئنم که این کار عمدی بوده بر فرض مشکل هم چند سال مگه میشه همینطوری باشه کسی هم شک نکنه که چرا زمان قطعی کسی زنگ نمیزنه شرکت ؟؟؟؟

مثل همیشه جواب های قلمبه سلمبه واسه توجیح مسئله و بی گناه جلوه دادن پرسنل زحمتکش این شرکت ، آخییی

14. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

امروز عجیب شده.گاهی خوبه و گاهی بشدت خراب.انگار دارن یه چیزایی رو دستکاری میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

عجب دو سالش رو خودم شاهد بودم این مشکل بوده و برطرف نشده نه ؟؟؟ ملت هم که...

بی خیال جز این جواب عوا فریبانه توقعی هم نداشتم ، واسه هر چیز یه توجیحی دارید ، من هر زمان میرفتم دفتر اندیشه تلفن ها یه بند مشغول بوده بعد درست زمان هایی که چند ساعت قطعی داشتیم و یه بند بوغ اشغال میزد حضوری میرفتم یه تلفن مشغول نبوده ، اونوقت ما باور کنیم تلفن ها مشکل داشته و کارمندها هم واسشون خیلی عادی بوده که چند ساعت قطعی هیچکس زنگ نمیزنه پیگیری کنه !!!

اگه با چشم خودم نمیدیم شاید قبول میکردم ولی چون دیدم این موضوع رو کاملا مطمئنم که این کار عمدی بوده بر فرض مشکل هم چند سال مگه میشه همینطوری باشه کسی هم شک نکنه که چرا زمان قطعی کسی زنگ نمیزنه شرکت ؟؟؟؟

مثل همیشه جواب های قلمبه سلمبه واسه توجیح مسئله و بی گناه جلوه دادن پرسنل زحمتکش این شرکت ، آخییی
    دوست عزیز. من واقعا متوجه نمیشم. E1 شرکت که سیستم تلفن شرکت روش راه اندازی شده اصلا 2 سال پیش وجود داشت؟؟؟؟؟ اون یه سر شماره دیگه بود . انالوگ بود و رو pcm8. حتما میدونید pcm8 چه سرطانیه نه؟
    شما که چند ماه هست که مشترک جای دیگه هستید. قبلشم ظاهرا مخابرات بودید یعنی حداقل از ماه 2 تا الان که ماه 12 هست یعنی 10 ماه مشترک اندیشه نیستین یعنی حتی واسه تمدید هم زنگ نزدید. چجوری اینجوری حرف میزنید؟
    سیستم اتومات تشخیص کاربر چند ماه راه اندازی شده. شما اون موقع نبودید پس کی زنگ زدید سیستم به شما جواب نداد . چرا این فرمایشات رو میکنید منظورتون چیه؟؟؟
    2 بار در اتفاق افتاد که تلفن قطع شد دوست عزیزمون هم فرمودن منم تایید کردم عرض هم کردم بر طرف شد . این اطلاعات غلطی که الان ارائه میکنید دلیلش چیه؟؟؟

شما با چشم خودتون دیدید که کسی جواب نمیده. اره معلومه که جواب نمیدادن. چون تلفنی بهشون وصل نمیشد که جواب بدن. من که توضیح دادم چرا. اصلا خوندین؟؟؟ یا فقط جواب دادن مهمه؟
    اصلا رفتین شرکت دیدین مگه بچه های ساپورت همون جایی نشستن که بچه های مشترکین هستن؟

اخه دوست عزیز معلومه که همه بخش ها متوجه شدن مشکل پیش اومده اما مگه میشه هر کی فهمید مشکلی هست بپره بره پشت سیستم دستکاریش کنه. باید گزارش بده به بخش مربوطه اونا درست کنن. ریپورت شد و طول کشید ولی حل شد. این مشکل بله بوده منم تایید کردم ولی نمیفهمم شما که قبلا رو مخابرات بودید الانم چند ماه رو فن اوا چطور اینقدر مطمئن راجع به یه سرویس دهنده دیگه حرف میزنید؟؟؟

خواهش میکنم جدل نکنید. اگه سوالی یا توضیحی لازم هست بفرمایید وگرنه بعد این همه پست تو این چند روزه چیزی گیره کسی نیومده. چون همش به جدل گذشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •