تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2203 از 4105 اولاول ... 1203170321032153219321992200220122022203220422052206220722132253230327033203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,021 به 22,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان این سوالو چند صفحه قبل هم پرسیدم ولی یه چی دیگه میخام بهش اضافه کنم
    گفته بودم که من پدرم 63 سالشه و سابقه ی سکته داره و دیابتم داره..مادرمم 60سالشه و چربی خون و فشار خون داره ...خواهر بزرگتر از 25 سال و ازدواج نکرده هم دارم و 3 تا برادر بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کردن.
    پرسیدم که میتونم معافی کفالت بگیرم؟یه دوستمون گفتن نمیشه.یه دوستمونم گفتن که اگه بابام از کار افتاده شناخته بشه میشه گرفت.
    میخام اضافه کنم که اگه تحت پوشش سازمان بهزیستی یا کمیته ی امداد یا هردوشون باشیم نمیشه معافی گرفت؟ یکی از فامیلامون گفت که اگه تحت پوشش بهزیستی باشی باید 1 عضو خانواده معاف بشه...راست میگه؟

درسته اگر تحت پوشش بهزیستی یا کمیته باشید چنین امکانی هست اما تا جایی که من اطلاع دارم مادر باید فاقد همسر باشه و همسرش فوت کرده باشه برای اطلاع بیشتر به نظام وظیفه مراجعه کنید

با سلام خدمت اساتید

آقا من ترم آخر کارشناسی ناپیوسته ازاد هستم ... میخوام انصراف بدم تابستون برم خدمت ...بماند که چرا میخوام این کار رو بکنم

من هنرستان دیپلم یه رشته ای دارم حالا میخوام با اینکه فوق دیپلم همون رشته رو دارم برم برای دیپلم رشته کامپیوتر هنرستان دوباره شروع کنم به خوندن

آیا مکانش هست بتونم همین ترم که هنوز انصرافی ندادم مدارک مورد نیازم رو از دانشگاه بگیرم و برم شبانه ثبت نام کنم و شروع کنم برای گرفتن دیپلم کامپیوتر

در حین خدمت هم میشه این کار رو انجام داد ؟؟؟ اجازه نمیدن برای اینکه .. چون من مقطع بالاتری رو دارم

والا دوست من.. مورد شما یکم پیچیده هست به نظرم در تاپیک زیر مطرح کنید بهتر به نتیجه میرسید
    مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تو سایت نظام وظیفه دیدم :

16- آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
    جواب :بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف و مجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط : 1- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف (قبل از اعزام به خدمت). 2- انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد .3-انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)4- مقطع جدید ،تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)
    Last edited by SNOW PATROL; 17-05-2014 at 10:44.

2. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام
    این معاینات پزشکی برای پر کردن دفترچه اعزام آیا هزینه خاصی داره ؟؟
    در ضمن بجز قد و وزن و گروه خونی و...معاینه ی دیگه ای هم میکنن..؟

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سلام
    این معاینات پزشکی برای پر کردن دفترچه اعزام آیا هزینه خاصی داره ؟؟
    در ضمن بجز قد و وزن و گروه خونی و...معاینه ی دیگه ای هم میکنن..؟
    به دفتر پلیس +10 مراجعه میکنید یه فرم به نام شما میدن که توش مکان دکتر معتمد رو نوشته میرید پیش دکتر دکتر خودش کار بلده بعد پول ویزیت میدید.
    بعد میرید واکسیناسیون من به یک مرکز درمانی رفتم که خود پلیس +10 بهم گفت برو اونجا. رفتم اونجا نوشته بود برای سربازا و... و واکسن میزنند من که پولی ازم نگرفتن دیگه نمیدونم چه جوری بود!!!!!

5. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ehsanjokar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In My Heart

پيش فرض

با سلام .
    دوستان من رفتم کرمانشاه و کسر خدمت 4 ماه گرفتم بخاطر جبهه ی پدرم. تازه برگشتم و یکی اونجا گفت حدود 1 ماه طول میکشه تا توی سیستم ثبت بشه
    حالا سوالم اینه که باید منتظر باشم تا ثبت شه یا همین الان هم دفترچه پست کنم بیاد هم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی اگه توی برگ سبزم الان ثبت نشه ، بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟ ممنون لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

با سلام .
    دوستان من رفتم کرمانشاه و کسر خدمت 4 ماه گرفتم بخاطر جبهه ی پدرم. تازه برگشتم و یکی اونجا گفت حدود 1 ماه طول میکشه تا توی سیستم ثبت بشه
    حالا سوالم اینه که باید منتظر باشم تا ثبت شه یا همین الان هم دفترچه پست کنم بیاد هم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی اگه توی برگ سبزم الان ثبت نشه ، بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟ ممنون لطفا راهنماییم کنید
    یک ماه نهایتش هست. زودتر میاد.

اگه فرصت داری و وارد غیبت نمیشی بزار ثبت شه بعد دفترچه پست کن . چون دوندگیش کمتر میشه.

در غیر اینصورت بعدا هم مشکلی پیش نمیاد.

8. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

الان ادم با 26 سال سن با مدرک دیپلم بره سربازی خیلی براش بد تموم میشه؟الان مدارک رو بفرستم کی برگه اعزام میاد؟مدت سربازی همون 21 ماه؟

داره خودمونی میشه Don_Saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ₭ ₳ Ʀ ₳

پيش فرض

الان ادم با 26 سال سن با مدرک دیپلم بره سربازی خیلی براش بد تموم میشه؟الان مدارک رو بفرستم کی برگه اعزام میاد؟مدت سربازی همون 21 ماه؟
    هرچی سنت بیشتر باشه و مدرک پائین تر خدمت بیشتر بهت سخت میگذره مثلا سپاه بیافتی مستقیم میری آشپزخونه نیروی انتظامی هم همینطور ولی اگه نیرو زمینی و ..... بیافتی که لامصب دوره رنجری برگزار میکنن الان مدارکتو بفرستی 4 ماه دیگه برگه اعزام میاد مدت سربازی هم همون 21 ماهه

11. این کاربر از Don_Saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان ببخشید من پدرم 11 ماه خدمت جنگی داره که یه نامه از مرکز اعزامش گرفته برای اینکه کسری بگیرم چطور باید اقدام کنم؟ و اینکه الان چقدر بهم کسری میخوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو ارگان نيروي انتظامي رئيس كارگزيني نگاه به هيكل و قيافه و سن وسال و شخصيتت مي كنه ببينه بدرد چه كاري مي خوري ، ناراحت نباش ، براي اعزام اقدام كن.

14. 2 کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اگه آموزشی رو بزاریم کنار که البته اونم گاهی اوقات با سن بالاتر میتونه بهتر باشه ( کاری نداشته باشن و مثلا منشی بشی اونجا ) تو یگان یه تفاوت هایی میزارن بین شمایی که 26 سالته با اونی که 18 سالشه.

البته شما الان غیبت داری که برابر مقررات اضافه خدمت و ... رو باید تحمل کنی ( یعنی فقط 21 ماه نیست )

تو ارگان نيروي انتظامي رئيس كارگزيني نگاه به هيكل و قيافه و سن وسال و شخصيتت مي كنه ببينه بدرد چه كاري مي خوري ، ناراحت نباش ، براي اعزام اقدام كن.
    کاملا تایید میشه.

برا همینه اکثر سربازای خدمات و آماد و امثالهم آدمای شری هستن.

هرچی سنت بیشتر باشه و مدرک پائین تر خدمت بیشتر بهت سخت میگذره مثلا سپاه بیافتی مستقیم میری آشپزخونه نیروی انتظامی هم همینطور ولی اگه نیرو زمینی و ..... بیافتی که لامصب دوره رنجری برگزار میکنن الان مدارکتو بفرستی 4 ماه دیگه برگه اعزام میاد مدت سربازی هم همون 21 ماهه
    عجب غولی ساختی از خدمت

پس هرکی بیافته سپاه میره آشپزخونه و قسمتای دیگه هم از افسرا استفاده میکنن یا رسمیا کارا رو انجام میدن؟!

تقسیمات همش شانسه.

16. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •