تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2203 از 4428 اولاول ... 1203170321032153219321992200220122022203220422052206220722132253230327033203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,021 به 22,030 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

256 نامحدود
    از دیروز خیلی بهتر شده الان سرعت دانلودم فیلکس بین 160-200 هست

a

ولی شبا سرعت خیلی داغونه از ساعت 2 تا 7 سرعتم به 60 هم نمیرسه اما از 7 به بعد مثل قبل میشه!

128نامحدود

سرعت دانلودم بیشتر موقع ها 120تا 140 هست

دو دوست عزیزی که نامحدود دارن حساب شما pol است یا TRA ؟؟؟؟؟ اگر pol است این سرعت مربوط به زمان مصرف منصفانه است یا بعد از اتمام ان ؟
    راستی توجه کردین سرویس TRA رو برداشتن از تو سایتشون !!!

یه چند روزیه پینگ و سرعت من خیلی بهتر از قبل شده. سرویس 512-4G :

اقا خوش به حالت .عمرا همچین سرعتی دیده باشم اونم با خط ۱ مگم !!! شاید چون ما شهرستان هستیم سرعت کمتره

راستی چرا بازم محل را تو speedtest تهران میزنه ؟

دوستان، کسی پیدا نشد تو این تاپیک که از تهران باشه و اینترنت 512 نامحدود پارس آنلاین داشته باشه تا بتونه به تمامی سوالام پاسخ بده؟

الآن با این سرعت 128 نا محدود داتک که سرعت دانلودم 16 هست، دارم دیوونه میشم! به خاطر افت سرعت های این چند روز اخیر، واقعا صبرم تموم شده ... . واسه همین تنها راحش اینه که سرعتم رو 4 برابر کنم.

اگر رءالی نبودی جوابتو میدادم
    شوخی کردم کمتر کسی پیدا میشه ۹۰ تومن ماهی بده علتش شاید همین باشه

من دیشب 2 تا 700 مگابایت گرفتم با سرعت 512 .
    اقا باید اسم این پارس انلاین رو عوض کنیم بزاریم تخم مرغ شانسی !واسه هر کسی یجوره بعضی ها با۱ مگ هم ۱۴۰۰ مگ شب نمیگیرن !!!!!
    Last edited by rasoulrasoul; 10-03-2013 at 20:14.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا باید اسم این پارس انلاین رو عوض کنیم بزاریم تخم مرغ شانسی !واسه هر کسی یجوره بعضی ها با۱ مگ هم ۱۴۰۰ مگ شب نمیگیرن !!!!!
    با این حرفت مخالفم چون به منطقه که زندگی میکندی هم ربطی داره.مثلا الان من 512 آزاد دارم تا 3 گیگم تو 4 ساعت دان داشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو دوست عزیزی که نامحدود دارن حساب شما pol است یا TRA ؟؟؟؟؟ اگر pol است این سرعت مربوط به زمان مصرف منصفانه است یا بعد از اتمام ان ؟

اقا خوش به حالت .عمرا همچین سرعتی دیده باشم اونم با خط ۱ مگم !!! شاید چون ما شهرستان هستیم سرعت کمتره

راستی چرا بازم محل را تو speedtest تهران میزنه ؟

اگر رءالی نبودی جوابتو میدادم
    شوخی کردم کمتر کسی پیدا میشه ۹۰ تومن ماهی بده علتش شاید همین باشه

دوست عزیز من 128 pol نامحدود دارم و قبل از مصرف منصفانه هست فکر کنم 20گیگ دانلود نکردم. بعدش اینکه شرکت های که نامحدود سرعت بالا میدن یه سقفی برای دانلود دارن شرکت شاتل برای 128 نامحدود 18گیگ سقف دانلود گذاشته پارس انلاین 20گیگ, تمام شرکت ها یه سقفی برای دانلود دارن. من خودم 15ماه از پارس انلاین اشتراک دارم و راضی هستم

4. این کاربر از armin4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با این حرفت مخالفم چون به منطقه که زندگی میکندی هم ربطی داره.مثلا الان من 512 آزاد دارم تا 3 گیگم تو 4 ساعت دان داشتم
    من هم که همینو گفتم .بستگی به شانست داره که تو اون شهرت زیرساخت پارس چطور باشه .واسه ما تو کرمان که رضایت بخش نیست

دوست عزیز من 128 pol نامحدود دارم و قبل از مصرف منصفانه هست فکر کنم 20گیگ دانلود نکردم. بعدش اینکه شرکت های که نامحدود سرعت بالا میدن یه سقفی برای دانلود دارن شرکت شاتل برای 128 نامحدود 18گیگ سقف دانلود گذاشته پارس انلاین 20گیگ, تمام شرکت ها یه سقفی برای دانلود دارن. من خودم 15ماه از پارس انلاین اشتراک دارم و راضی هستم

ارمین عزیز اگر منصفانت تموم شد باز هم از سرعتت کامنت بزار .ممنونمخابرات داره سرعت تا حدی بالاتر میده بدون محدودیت و واقعا مفت قیمت جشنواره نوروزیش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم که همینو گفتم .بستگی به شانست داره که تو اون شهرت زیرساخت پارس چطور باشه .واسه ما تو کرمان که رضایت بخش نیست

ارمین عزیز اگر منصفانت تموم شد باز هم از سرعتت کامنت بزار .ممنونمخابرات داره سرعت تا حدی بالاتر میده بدون محدودیت و واقعا مفت قیمت جشنواره نوروزیش

دوست عزیز اینو میدونم بعد از 20 گیگ سرعت دانلود میاد رو 16تا 20 و من خودم هم منصفانه دانلود میکنم تا دوماه پیش که سرویس های حجمی 512 و 1مگ داشتم تو اون ساعت رایگان هرشب دانلود نمیکردم و تقریبا زیاد دانلودمیکنما اما منصفانه. ولی نمیگم چون رایگانه حتما هرشب باید دانلود کنم مطمئنن اگر دانلودهای ماهم منصفانه باشه به مشکل نمیخوریم. و اینو داشته باش که مخابرات برای سرعت 128 هیچ وقت سرعت دانلود 130 نمیده. حالا مخابرات که سرعت دانلودش 16 هست فکر میکنی چقدر میتونی دانلود کنی اصلا ادم کلافه میشه با این سرعت پایین مخابرات. شما میتونی از مخابرات 512 بگیری که سرعتش دانلودش بین 60تا 65 هست که ماهی 24تومنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینو میدونم بعد از 20 گیگ سرعت دانلود میاد رو 16تا 20 و من خودم هم منصفانه دانلود میکنم تا دوماه پیش که سرویس های حجمی 512 و 1مگ داشتم تو اون ساعت رایگان هرشب دانلود نمیکردم و تقریبا زیاد دانلودمیکنما اما منصفانه. ولی نمیگم چون رایگانه حتما هرشب باید دانلود کنم مطمئنن اگر دانلودهای ماهم منصفانه باشه به مشکل نمیخوریم. و اینو داشته باش که مخابرات برای سرعت 128 هیچ وقت سرعت دانلود 130 نمیده. حالا مخابرات که سرعت دانلودش 16 هست فکر میکنی چقدر میتونی دانلود کنی اصلا ادم کلافه میشه با این سرعت پایین مخابرات. شما میتونی از مخابرات 512 بگیری که سرعتش دانلودش بین 60تا 65 هست که ماهی 24تومنه.

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من سرویس POL-256-U+ دارم
    من هم قبل سرویس منصفانه هست من تازه 2 روز عضو پارس آنلاین شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو میدونم که بعد از 20 گیگ دانلود سرعتم میشه 16 الی20. ولی مخابرات سرعت 128 نامحدود هیچ وقت سرعت دانلود 130 نمیده. مخابرت برای 128 سرعت 16 هست حالا با این سرعت 16 چقدر میشه دانلود کرد آدمو کلافه میکنه. شما از مخابرات سرعت 512 بگیر که سرعت دانلودش 60تا 65 هست که ماهی 24تومنه

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

اقایون من هم سرویس 128 نامحدود دارم هنوز 4 گیگ دانلود کردم و سرعتش هم روی 1 مگابیت هست واقعا ! سرعت بیشتر بستگی به سروری داره که دانلود میکنم مثلا الان با سرور دیجی کالا دارم با سرعت 130 کیلوبایت ر ثانیه دانلود میکنم !
    بیشتر میخام این 20 گیگ جایزه با سرعت بالا تموم بشه ببنیم سرعتم تا چقدر میاد پایین !؟

11. این کاربر از alirezaa_naderii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقایون من هم سرویس 128 نامحدود دارم هنوز 4 گیگ دانلود کردم و سرعتش هم روی 1 مگابیت هست واقعا ! سرعت بیشتر بستگی به سروری داره که دانلود میکنم مثلا الان با سرور دیجی کالا دارم با سرعت 130 کیلوبایت ر ثانیه دانلود میکنم !
    بیشتر میخام این 20 گیگ جایزه با سرعت بالا تموم بشه ببنیم سرعتم تا چقدر میاد پایین !؟
    ما رو هم خبردار کن علیرضا جان

13. این کاربر از rasoulrasoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •