حالا بلاخره این ارتقا که صحبتش رو کردین انجام میشه یا افتاد عقب؟ قطعی شده یا در حد حرفه؟شما اطلاعی دارین ازش؟ موثقه خبر؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا بلاخره این ارتقا که صحبتش رو کردین انجام میشه یا افتاد عقب؟ قطعی شده یا در حد حرفه؟شما اطلاعی دارین ازش؟ موثقه خبر؟
اگه اجازه بدید فرا خبرشو خدمتتون اعلام کنم
سلام مجدد
شما مثال اشتباه زدید، اجازه بدید اصلاح کنم مثالتون رو.
بنز یک کارخانه بزرگ هست، ولی از جایی قطعه های خودرو هاش رو میخره که میدونه جنس بی کیفیت میسازه و موقع فروش خودرو هاش به مشتری تذکر نمیده
که این خودرو بی کیفیت هست، بلکه ادعا میکنه راننده میتونه با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه بدون توقف و افت سرعت رانندگی کنه، آیا این کار بنز کلاه برداری نیست ؟
دلیل اینکه کاربران با سرویس دهنده ها درگیر هستن و به قول شما فحشِ کیفیت بدِ خدمات رو به شما میدن اینه که قرارداد رو با ISP امضا کردند و نه با سازمان زیرساخت.
شما سرویس دهنده های عزیز که با سازمان زیرساخت قرارداد امضا کردید و ازشون پهنای باند و به قول خودتون "جاده های استان" رو میخرید باید با اونا درگیر باشید در حالی که انتظار
دارید کاربر بره جلوی مخابرات و نمایندگی زیرساخت با 50 نفر دیگه تجمع کنه و خودش رو به دردسر بندازه، و کاری که شما عزیزان قادر به انجامش نبودید رو براتون انجام بده.
+
بنده از اندیشه یک سرویس در مرکز 3 داشتم الان مخابرات دارم در مرکز 7.
سرویس اندیشه ای که داشتم به حدی اوضاعش خراب بود، که الان شاید 3 ماه هست که شارژ نکردم، حتی جواب تلفن همکاراتون رو هم ندادم که میخوام جمع آوری بشه یا خیر
چون واقعا از سرویس دهی ناراضی بودم و اهمیتی برای شرکت و همکاران شما قائل نیستم که جوابشون رو بدم، اما نکته جالب اینجاست که من در اون خونه سیم کشی عوض کردم، مودم جدید خریدم
و مودم رو آوردم پیش کارشناس هاتو، شاید 200 تومن جمعا هزینه کردم و آخر فهمیدم مشکل از خونه و مودم نیست بلکه مشکل مخابراتیه، اما مسائله ناراحت کنندش میدونید چیه ؟
اینکه شما و همکاراتون اونطور که ادعا میکنید هرگز همچین مشکلی رو نگفتید به بنده، با اینکه بار ها تماس گرفتم و متحمل هزینه شدم. نهایتا خودم تحقیق کردم و متوجه شدم قضیه چیه.
این مثال شخصی رو براتون زدم تا متوجه بشید شرکت شما و سایر سرویس دهنده ها چقدر به فکر کاربر هستند و مشکلاتش رو حل میکنند. این صحبت هایی که من با شما داشتم
به خاطر خودم نبود، واقعا ناراحت بودم که کاربرای اینجا رو با بحث های فنی و تخصصی اذیت میکنید به جای اینکه پیگیر اوضاع خراب اینترنت باشید یا با دوستان کمی همدردی کنید.
شما مثل اینکه سیاست های کثیف شرکت مطبوعتون در اینکه هر جا که میرسه ادعای مالکیت میکنه و بعد مدتی هم اونو میخره روتون تاثیر زیادی گذاشته !!!
عزیز من اینجا تاپیک اینترنت استان گیلان یا بهتر بگم بببببی .. چاره شدگان از سرویس دهنده های اینترنتی گیلانه که شرکت مطبوع در صدر اون قرار داره و انحصارا در اختیار شرکت شما نیست که هر چی میبینید به خودتون میگیرید
کسایی هم که اینجا فعالن خیلی هاشون مثل بنده سالهاست فقط میبینن و میخونن تا اینکه بیشتر تو بحث ها شرکت کنن
البته با توجه به شناخت بنده از اندیشه ، اینکه پس فردا یوزر ارسال کننده تاپیک رو اندیشه بخره و اسم تاپیک بشه "اندیشه محبوب ترین قلب ها" دور از انتظار هم نیست !!
من نمیدونم شما چند ساله کارمند اندیشه هستی بنده از همون روزهای اولی که شروع به کار کرد یوزر بودم قبل این دی اس ال و این بحث ها و در کثیف بودن سیاستش هیچ شکی ندارم حالا شما 3 سال بیا صبح تا شب کارهاشونو توجیح کن
بنده از وضعیت بد اینترنت خودم مثل تمام سرویس دهنده های دیگه اینترنت تو گیلان شکایت کردم ، اینجا مشکل یکی دو تا نیست همین الان چند تا یوزر مخابرات و پارس و ... شاکی همین جا هستن ؟
بعد گفتم زمانی که اندیشه بودم هم همین بهانه های کلیشه ای رو برام می آوردن و سر و ته شرکت ها یه کرباسه
شما چرا به خودت میگیری ؟
کسی رو گلوگاه شما فشار نذاشته شما با میل (استخدام جدید هستی یا چمیدونم حقوق اضافه میدن) اومدی اینجا ، دعوت نامه نفرستادیم ، اندیشه هم میدونست اینجا اینطوریه که یکی رو فرستاده ، انتظار نداشتید که بعد این همه سال بیایید ازتون قدردانی کنیم ؟؟؟؟
دست ما به جایی بند بود هی زنگ نمیزدیم به شرکت ها ، به کی بگیم رئیس مخابرات رو خفت کنیم چرا فلان سرویس دهنده بد سرویس میده ؟ طرف حساب ما شرکته باید بگیم تا اونا به بالایی ها فشار بیارن وضعیت درست شه
اندیشه اینقدر شعور مشتری مداری هم نداره که زمان قطعی ها یه اطلاع رسانی ساده کنه
چند نفر اینجا شاهدن زمان قطعی های طولانی تلفن ها رو قطع میکنن و فقط بوغ اشغال میزنه ؟ به شخصه چندین بار در چنین مواردی مجبور شدم حضوری برم ببینم چی شده ، کدوم شرکت همچین کار دور از شخصیتی میکنه و پشتیبانی طلبکارش اینقدر به یوزر بی احترامی میکنه ؟
سلام
این Upgrady که گفتید شامل مخابراتم میشه دیگه؟
بعد ما اگه بخواید مستقیم به تنظیم و مقررات ( بقول شما ) فشار بیاریم باید چیکار کنیم؟
شماره چیزی دارید ازش؟
شما دوست عزیز مشترک اندیشه نیستی. از اب گل الود ماهی نگیر. شما پشت تلفن نموندی چون مشترک شرکت نیستی که زنگ بزنی.
بگذریم.
فیبر تو ایرانشهر قطع شد. سرویس کند شده.
نمیشه به کسی که نمیخواد حقیقت رو قبول کنه حقیقت رو نشون داد.
دوست عزیز هیچ آلترناتیوی نیست. فقط میتونید از زیر ساخت بخرید. این درکش خیلی سخته؟؟؟؟؟؟
فرمودید نهایتا فهمیدید مشکل کجاست ولی نفرمودید چی بود مشکل؟ مشکل اندیشه بود؟؟ اون چند ماهی که فحش و بد وبیراه گفتید چی ؟ الان مشکل این شد که راهنماییتون نکردن؟
مگه من الان قصدم راهنمایی نیست. پس چرا هر چی میگم موضع می گیرید. نه دوست عزیز مساله راهنمایی نیست. یکی رو میخواهیم سرش ناراحتیمون رو خالی کنیم. عیبی نداره
ولی حداقل توضیحات رو یه بار بخونیم شاید راست گفته باشم
امروز غروب پینگ به شکل محسوسی کم شده.حدود 50 میلی ثانیه کم شده.پاکت لاس هنوز هست اما اونم کم شده.تغییری ایجاد شده تو چیزی؟
متوجه شدم که گزینه دیگه ای موجود نیست،
عرض کردم خدمتتون که طرف حساب مشترکین سازمان زیرساخت نیست، شما طرف حساب اون سازمان هستید و باهاشون مراودات دارید.
شما اصلا کاربر ها رو ول کنید، انگار کاربر ندارید، حق خودتون رو نباید بگیرید از زیرساخت؟ کاربر بره بگه حق isp رو بدید که اونا هم به ما بدن؟ قرارداد دارید با اونا مثلا.
انگار میخواید 2 طرف قضیه رو بندازید به جون هم و شرکتتون این وسط بشینه نگاه کنه.
برای شما درک این چند جمله خیلی سخته ؟
اولا در شخصیت و شأن بنده نیست فحاشی کنم
اما اگر علاقمند به ادب و شخصیت هستید باید بگم اولین بار در شرکت شما شعبه گلسار بی ادبی و رفتار زشت منشی هاتون که فکر میکردند از مدل های ویکتوریا سیکرت هستند رو با مشتری ها دیدم
بعد از اون هم رفتار بی ادبانه و خود دانشمند پندارانه یک آقا در شعبه نامجو که وسط حرف یکی از مشتری ها میپرید و با بی ادبی قصد داشت ایشون رو قانع کنه که سرویسی که میگیرن از سرشون هم زیاده.
ثانیا گفتم که مشکل مخابراتی بوده، من دیگه کنکاش نکردم مشکل دقیقا چی بود چون اونجا زندگی نمیکنم، حالا مرکز 3 مشکلاتی داشته.
همکاراتون حداقل کاری که میتونستن انجام بدن این بود که به من بگن مخابرات مشکل داره، بیاید جمع آوری کنید یا خودشون از طریق مخابرات پیگیری میکردند، همونطور که میدونید مخابرات پاسخگوی کاربر نیست.
ولی در عوض ماه ها درگیر حل کردن مشکلات احتمالی بودم که مرکز پشتیبانی میگفت.
بنده نظرم رو گفتم و روشی که به نظرم درست بود تا این مشکل حل بشه رو ابراز کردم، حرف های شما رو هم دنبال کردم از خیلی وقت پیش و با دقت خوندم همه رو.
بحث دیگه ای ندارم با شما.
ممنون
ممنون از پست شما.
البته قبول دارم که بی ادبی جز شخصیت شما نیست. چون ادبیات نوشتاری شما نشون میده بی ادب نیستین. اما شما هم مثل من مثل همه ادمها عصبانی میشین و جمله ای میگین که برازنده. نیست. این که "فکر میکردند از مدل های ویکتوریا سیکرت هستند" برازنده نیست باور بفرمایید.
با این حال این فرمایش شما دقیقا چیزیه که مطلوب منه. یعنی یه مشکلی دیدید عنوان کردید و این مشکل مشکل ماست که باید پیگیری بشه. در مورد بی احترامی 2 تا از پرسنل. این دقیقا چیزی هست که من قصد دارم پیگیری کنم چون این که دیگه در کنترل شرکته. بهونه هم نمیشه براش اورد. ممنون با اینکه احتمالا زمانش مربوطه به گذشته هست اما حتما اتفاق افتاده و قابل پیگیری هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)