تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2203 از 3195 اولاول ... 120317032103215321932199220022012202220322042205220622072213225323032703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,021 به 22,030 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

split second رو نمیدونم ولی اگه من بودم حتمآ sonic and sega racing رو میگرفتم. برای یه بچه 8 ساله بهترین گزینس و گیمرای بزرگترم جذب میکنه (اگه بخواد با خانوادش هم بازی کنه)
    برادر ممنون از نظراتتون اما اينا ١٠٠ درصد اجرا ميشن يعني به داشبرد بالاتر و فريم ور lt+ احتياجي ندارن?

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستانی که فریمو ر lt معمولی و داشبرد 2.0.9199.0 رو دارن بازی sonic and sega رو میاره دستگاه؟؟
    به ریجن دستگاه این بازی میخوره ؟ pal

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان می خواستم چه جوری می شه یه هارد کامپیوتر رو به ایکس باکس وصل کرد؟
    با USB

دوستان هارد اکسترنال هم می شه به ایکس باکس وصل کرد؟
    بله میشه . اما تا سقف 16 گیگ قابل شناسایی هست و باید دستگاتون آپدیت شده باشه

دسته بی سیم ایکس باکس چنده جنس خوب؟
    50 - 60 تومن هست

دسته های بی سیم شارژی هستند یا باطری قلمی می خورند؟
    من باطری شارژی (( قلمی )) گذاشتم

ایکس باکس xbox 360 arcade چه قدر کشش داره برای بازی کردن یه سره؟
    بستگی به نحوه اجرا داره

xbox 360 arcade کپی خوره فول هستند اصلا ایکس باکس مثل پی اس پی هست منظورم کپی خور موقت و فول کپی ؟
    بله آرکید و الیت کپی خور کامل هستند ...

کپی خور موقت تو ایکس باکس فکر نکنم داشته باشیم .. !!

4. 4 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

يه مشكل:بازي هاي Wave 11 مثل Dragon age 2,Homefront رو وقتي روي هارد نصب ميكنم بعد 10 دقيقه بازي ارور The disk is unreadable ميده.ولي وقتي از روي dvd بازي رو اجرا ميكنم مشكلي نيست.حتي روي فلش هم بازي رو نصب كردم بازم مشكلي پيش نيومد.(بازي هاي قديمي تر مثل Bulletstorm-FIFA‌و... رو كه روي هارد نصب ميكنم مشكلي ينست.)
    مشكل چيه؟
    ممكنه آپديت داخل دي وي دي ناقص نصب شده باشه؟آخه وسط آپديت دستم خورد به دكمه B آپديت كنسل شد بعد دوباره آپديت كردم...
    Last edited by Leon-117; 19-03-2011 at 12:34.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام میشه هر چیزی که برایliveبازی کردن لازمه بگید؟
    چی کار کنیم بن نشیم؟
    راستی کینکت تو عربستان چنده؟
    میسرفه از اونجا بخرم؟
    یه چند تا بازی جدیدم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میدونم عوض کردن فریم ویر سخته ولی جایی آموزشش هست؟میشه بگید
    Last edited by s.j-rez; 19-03-2011 at 13:47. دليل: چی کار میخوام کنم. سوال نوشتم..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من lt+ رو دارم ولی الان که به داشبورد جدید آپدیت کردم دیگه این بازی ها نمیاد.کسی نمی دونه راه حلش چیه؟
    خب بگین دیگه عید بیکار میشما

lt+ دارم آپدیت کردم داشبورد رو حالا cod bo و cod mw2 و چنتا بازی دیگه رو نمی آره

چیکار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا دقیقا علمیه دوست عزیز .
    شما با ماوس برای حرکت در هر یک از محور های X و Y و رسیدن به نقطه Z اگر به مقدار N زمان لازم داشته باشید - برای همون کار با کنترلر NX2 زمان لازم دارید و نمیتونید کرزر رو از در کسری از زمان به مانند ماوس به نقطه ی مورد نظر برسونید و اگر بازی یک بازی شلوغ پلوغ مثل دوم 3 باشه و نیاز به عکس العمل سریع داشته باشه شما نمیتونید درست بازی کنید چون هر چه قدر هم که مهارت داشته باشید نمیتونید با جویستیک عکسل عمل سریعی داشته باشید .

این رو قبلا آزمایش کردند و جوابش رو هم پس داده و همیشه - تکرار میکنم همیشه افرادی که با ماوس بازی میکردند حتی اگر تجربه ی زیادی هم نداشتند در مقابل اونهایی که با جوی بازی میکردند برنده بودند و درست به همین دلیله که امروزه بیش از 1000 مدل انواع ماوس و کیبورد مخصوص بازی های شخص اول در دنیا وجود داره و تولید میشه ولی برای کنسول ها همون کنترلر معمولی هست و بهینه نمیشه .

با اومدن نسل جدید کنترلر ها که بر پایه تکنولوژی موشن کپچر کار میکنند این ماوس ها و کیبوردها جاشون رو به اونها میدند .

شما هرگز نمیتونی ادعا کنی که اگر یک اسلحه دستت بگیری و با چرخیدن خودت کاراکتر هم بچرخه و تجربه ی دنیای واقعی رو در دنیای مجازی داشته باشی لذتش از بازی کردن با کنترلری که سرعت عملش در مقابل حتی ماوس خیلی پایین تره کمتره !

شما اگر تونستی فقط و فقط یک راند کانتر استرایک رو در مبارزه با کسی که با ماوس بازی میکنه با جویستیک ببری با فرض اینکه تجربه ی هر دوتون در بازی یک اندازست اون وقت تازه میشه در مورد حرف شما فکر کرد !
    درست میگی که با ماوس راحتتر به نقطه مورد نظر میرسی و ... اما این که مسئله ریاضی فیزیک نیست که
    خب برای بعضیها کار با ماوس راحتتر و لذتبخش تره . برای من اینطور نیست . با انواع ماوس هم کار کردم . کلا PC حال نمیده . شاید شما رو ماوس نهایت تسلط رو داشته باشی ولی تنها نشونه گرفتن نیست . حرکت کردن و پرش و ... با کیبورد هم هست که اصلا حال نمیده .
    Move و kinect و Wii Motion Controller رو قبول دارم ولی قبل از اینها هم با ماوس+کیبورد حال نمیکردم . حالا علمی یا غیر علمیش رو کار ندارم
    تو بازیهای کنسولی هم تنظیمات مربوط به حساسیت و سرعت JoyStick (نشونه) همانند بازیهای PC وجود داره که بنا به سلیقه میتونید برا راحتی خودتون تنظیم کنید . که من با Default به راحتی کنار میام و کلی هم حال میده . اتفاقا COD رو جدیدا هم با PC هم با کنسول تموم کردم که لذت کنسول (دسته) واقعا بیشتر بود .
    راجع به کانتر هم اینو بگم که هوش بازیکن مهم تر از ماوس و جوی استیکه !!!
    کلا شاید این بحث بیهوده کش بیاد و هر دومون هم اول و آخر به یه جا میرسیم که آقا هرکی یه جور حال میکنه

9. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

من lt+ رو دارم ولی الان که به داشبورد جدید آپدیت کردم دیگه این بازی ها نمیاد.کسی نمی دونه راه حلش چیه؟
    دوست عزیز، من که گفتم. باید نسخه پچ شده اون بازی هارو بخری. برو مغازه بگو این بازی هارو واسه +LT میخوای
    cod mw2, cod bo, halo: reach

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

برادر ممنون از نظراتتون اما اينا ١٠٠ درصد اجرا ميشن يعني به داشبرد بالاتر و فريم ور lt+ احتياجي ندارن?
    سلام دوستانی که فریمو ر lt معمولی و داشبرد 2.0.9199.0 رو دارن بازی sonic and sega رو میاره دستگاه؟؟
    به ریجن دستگاه این بازی میخوره ؟ pal
    بله. من با فرمور LT روی کنسول pal این بازیو اجرا کردم. مشکلی نداره بگیر.
    Last edited by leonredfield; 19-03-2011 at 15:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

اتفاقا دقیقا علمیه دوست عزیز .
    شما با ماوس برای حرکت در هر یک از محور های X و Y و رسیدن به نقطه Z اگر به مقدار N زمان لازم داشته باشید - برای همون کار با کنترلر NX2 زمان لازم دارید و نمیتونید کرزر رو از در کسری از زمان به مانند ماوس به نقطه ی مورد نظر برسونید و اگر بازی یک بازی شلوغ پلوغ مثل دوم 3 باشه و نیاز به عکس العمل سریع داشته باشه شما نمیتونید درست بازی کنید چون هر چه قدر هم که مهارت داشته باشید نمیتونید با جویستیک عکسل عمل سریعی داشته باشید .

این رو قبلا آزمایش کردند و جوابش رو هم پس داده و همیشه - تکرار میکنم همیشه افرادی که با ماوس بازی میکردند حتی اگر تجربه ی زیادی هم نداشتند در مقابل اونهایی که با جوی بازی میکردند برنده بودند و درست به همین دلیله که امروزه بیش از 1000 مدل انواع ماوس و کیبورد مخصوص بازی های شخص اول در دنیا وجود داره و تولید میشه ولی برای کنسول ها همون کنترلر معمولی هست و بهینه نمیشه .

با اومدن نسل جدید کنترلر ها که بر پایه تکنولوژی موشن کپچر کار میکنند این ماوس ها و کیبوردها جاشون رو به اونها میدند .

شما هرگز نمیتونی ادعا کنی که اگر یک اسلحه دستت بگیری و با چرخیدن خودت کاراکتر هم بچرخه و تجربه ی دنیای واقعی رو در دنیای مجازی داشته باشی لذتش از بازی کردن با کنترلری که سرعت عملش در مقابل حتی ماوس خیلی پایین تره کمتره !

شما اگر تونستی فقط و فقط یک راند کانتر استرایک رو در مبارزه با کسی که با ماوس بازی میکنه با جویستیک ببری با فرض اینکه تجربه ی هر دوتون در بازی یک اندازست اون وقت تازه میشه در مورد حرف شما فکر کرد !
    دوست عزیز با این experiment ها نمیشه میزان لذت از بازیارو اندازه گرفت. کسایی هستن که با دسته بیشتر از بازی لذت میبرن و کسایی هم هستن که با موس و کیبورد بیشتر حال میکنن. کلا بحث سلیقست. شما به این چیزایی که من گفتم شک داری؟
    در ضمن همین که 1000 مدل موس و کیبورد ساختن خودش خوب نشون میده که هیچ موس و کیبوردی نتونسه گیمر هارو راضی کنه. هی اومدن یه تغییراتی توشون ایجاد کردن که بتونن یه کم برای بازی مناسب ترشون کنن. علتشم اینه که اینا اصلا برای بازی طراحی نشدن. ولی هیچ کس با دسته 360 یا ps3 مشکل نداره و کسی به فکر دسته مدل جدید نیست.
    در مورد سرعت نشونه گیری هم که شکی نیست ولی یه مثال برات میزنم تا اینم روشن شه. شما شاید بتونی با یه شمشیر سامورایی راحت تر یه خیار رو پوست بکنی ولی شما شمشیرو به یه کارد که خیلی هم کند تره ترجیح میدی؟
    به هر حال بازم میگم بحث سر سلیقس.
    Last edited by leonredfield; 19-03-2011 at 15:52.

12. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.

حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟

لطفا سریع جواب دهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •