برادر ممنون از نظراتتون اما اينا ١٠٠ درصد اجرا ميشن يعني به داشبرد بالاتر و فريم ور lt+ احتياجي ندارن?
برادر ممنون از نظراتتون اما اينا ١٠٠ درصد اجرا ميشن يعني به داشبرد بالاتر و فريم ور lt+ احتياجي ندارن?
سلام دوستانی که فریمو ر lt معمولی و داشبرد 2.0.9199.0 رو دارن بازی sonic and sega رو میاره دستگاه؟؟
به ریجن دستگاه این بازی میخوره ؟ pal
با USBدوستان می خواستم چه جوری می شه یه هارد کامپیوتر رو به ایکس باکس وصل کرد؟
بله میشه . اما تا سقف 16 گیگ قابل شناسایی هست و باید دستگاتون آپدیت شده باشهدوستان هارد اکسترنال هم می شه به ایکس باکس وصل کرد؟
50 - 60 تومن هستدسته بی سیم ایکس باکس چنده جنس خوب؟
من باطری شارژی (( قلمی )) گذاشتمدسته های بی سیم شارژی هستند یا باطری قلمی می خورند؟
بستگی به نحوه اجرا دارهایکس باکس xbox 360 arcade چه قدر کشش داره برای بازی کردن یه سره؟
بله آرکید و الیت کپی خور کامل هستند ...xbox 360 arcade کپی خوره فول هستند اصلا ایکس باکس مثل پی اس پی هست منظورم کپی خور موقت و فول کپی ؟
کپی خور موقت تو ایکس باکس فکر نکنم داشته باشیم .. !!
يه مشكل:بازي هاي Wave 11 مثل Dragon age 2,Homefront رو وقتي روي هارد نصب ميكنم بعد 10 دقيقه بازي ارور The disk is unreadable ميده.ولي وقتي از روي dvd بازي رو اجرا ميكنم مشكلي نيست.حتي روي فلش هم بازي رو نصب كردم بازم مشكلي پيش نيومد.(بازي هاي قديمي تر مثل Bulletstorm-FIFAو... رو كه روي هارد نصب ميكنم مشكلي ينست.)
مشكل چيه؟
ممكنه آپديت داخل دي وي دي ناقص نصب شده باشه؟آخه وسط آپديت دستم خورد به دكمه B آپديت كنسل شد بعد دوباره آپديت كردم...
Last edited by Leon-117; 19-03-2011 at 12:34.
سلام میشه هر چیزی که برایliveبازی کردن لازمه بگید؟
چی کار کنیم بن نشیم؟
راستی کینکت تو عربستان چنده؟
میسرفه از اونجا بخرم؟
یه چند تا بازی جدیدم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم عوض کردن فریم ویر سخته ولی جایی آموزشش هست؟میشه بگید
Last edited by s.j-rez; 19-03-2011 at 13:47. دليل: چی کار میخوام کنم. سوال نوشتم..
خب بگین دیگهعید بیکار میشما
lt+ دارم آپدیت کردم داشبورد رو حالا cod bo و cod mw2 و چنتا بازی دیگه رو نمی آره
چیکار کنم![]()
درست میگی که با ماوس راحتتر به نقطه مورد نظر میرسی و ... اما این که مسئله ریاضی فیزیک نیست که
خب برای بعضیها کار با ماوس راحتتر و لذتبخش تره . برای من اینطور نیست . با انواع ماوس هم کار کردم . کلا PC حال نمیده . شاید شما رو ماوس نهایت تسلط رو داشته باشی ولی تنها نشونه گرفتن نیست . حرکت کردن و پرش و ... با کیبورد هم هست که اصلا حال نمیده .
Move و kinect و Wii Motion Controller رو قبول دارم ولی قبل از اینها هم با ماوس+کیبورد حال نمیکردم . حالا علمی یا غیر علمیش رو کار ندارم
تو بازیهای کنسولی هم تنظیمات مربوط به حساسیت و سرعت JoyStick (نشونه) همانند بازیهای PC وجود داره که بنا به سلیقه میتونید برا راحتی خودتون تنظیم کنید . که من با Default به راحتی کنار میام و کلی هم حال میده . اتفاقا COD رو جدیدا هم با PC هم با کنسول تموم کردم که لذت کنسول (دسته) واقعا بیشتر بود .
راجع به کانتر هم اینو بگم که هوش بازیکن مهم تر از ماوس و جوی استیکه !!!
کلا شاید این بحث بیهوده کش بیاد و هر دومون هم اول و آخر به یه جا میرسیم که آقا هرکی یه جور حال میکنه![]()
دوست عزیز، من که گفتم. باید نسخه پچ شده اون بازی هارو بخری. برو مغازه بگو این بازی هارو واسه +LT میخوای
cod mw2, cod bo, halo: reach
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
بله. من با فرمور LT روی کنسول pal این بازیو اجرا کردم. مشکلی نداره بگیر.
Last edited by leonredfield; 19-03-2011 at 15:53.
دوست عزیز با این experiment ها نمیشه میزان لذت از بازیارو اندازه گرفت. کسایی هستن که با دسته بیشتر از بازی لذت میبرن و کسایی هم هستن که با موس و کیبورد بیشتر حال میکنن. کلا بحث سلیقست. شما به این چیزایی که من گفتم شک داری؟
در ضمن همین که 1000 مدل موس و کیبورد ساختن خودش خوب نشون میده که هیچ موس و کیبوردی نتونسه گیمر هارو راضی کنه. هی اومدن یه تغییراتی توشون ایجاد کردن که بتونن یه کم برای بازی مناسب ترشون کنن. علتشم اینه که اینا اصلا برای بازی طراحی نشدن. ولی هیچ کس با دسته 360 یا ps3 مشکل نداره و کسی به فکر دسته مدل جدید نیست.
در مورد سرعت نشونه گیری هم که شکی نیست ولی یه مثال برات میزنم تا اینم روشن شه. شما شاید بتونی با یه شمشیر سامورایی راحت تر یه خیار رو پوست بکنی ولی شما شمشیرو به یه کارد که خیلی هم کند تره ترجیح میدی؟
به هر حال بازم میگم بحث سر سلیقس.
Last edited by leonredfield; 19-03-2011 at 15:52.
سلام دوستان.
کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.
حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟
لطفا سریع جواب دهید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)