سالی 45 روز بابت هر سال. حداکثر تا 6 ماه میشه از این طریق کسری گرفت.
کارت سبز هم هست که آموزشی رو دیگه نمی گذرونی ولی شنیدم کسر نمی کنه فقط همون آموزشی رو بر میداره.
سالی 45 روز بابت هر سال. حداکثر تا 6 ماه میشه از این طریق کسری گرفت.
کارت سبز هم هست که آموزشی رو دیگه نمی گذرونی ولی شنیدم کسر نمی کنه فقط همون آموزشی رو بر میداره.
Last edited by Iloveu-ALL; 16-05-2014 at 13:03. دليل: اشتباه لپی
تکمیلی 2 ماه کسری داره علاوه بر اینکه اگر سپاه بیافتی اموزشی نداری
دو ماه کسری داره ولی حداکثر کسری گرفتن از این راه 6 ماه هست. حالا اگه کارت سبز رو داشته باشی، در صورتی که سپاه بیوفتی آموزشی نداری.
البته یه راه هایی هست که با ب س ی ج هماهنگ کنی (منظورم پارتی نیستا!) که سپاه و همینطور نزدیک محل سکونتت بیوفتی!
Last edited by Iloveu-ALL; 16-05-2014 at 13:34.
به اون صورت سابق قابل خرید نیست ولی هستن کسایی که با ۷۰-۶۰ میلیون معافیت پزشکی میگیرن براتون پس میشه یه جور خریدن سربازی!
البته برا خیلی ها ارزشی نداره که انقد پول بدن و آخرش معافیت پزشکی بدن دستشون!
کسری هم میتونن جور کنن ماهی ۳-۲ تومن فک کنم
سلام
باید این ۱سال و نیم که میگید ثبت سوابق کرده باشید تا بهتون کسری تعلق بگیره وگرنه هیچی نمیدن.
Sent from my ME173X using Tapatalk
سلام
دوستان کسی هست این اواخر، کسری جبهه پدر گرفته باشه و یگان خدمتی تو نیرو انتظامی باشه و ثبت کرده باشه .چون میگن ثبت نمیکنند
واقعا سربازی برای یک فرد تحصیل کرده عین جهنم میمونه ..... وقتی میاد دیگه حال و حوصله کار کردن رو هم نداره از زندگی نا امید و افسرده میشه ./
بله در مجموع 6 ماه کسری می شه از بسیج و کفایتی گرفت.
سلام دوستان این سوالو چند صفحه قبل هم پرسیدم ولی یه چی دیگه میخام بهش اضافه کنم
گفته بودم که من پدرم 63 سالشه و سابقه ی سکته داره و دیابتم داره..مادرمم 60سالشه و چربی خون و فشار خون داره ...خواهر بزرگتر از 25 سال و ازدواج نکرده هم دارم و 3 تا برادر بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کردن.
پرسیدم که میتونم معافی کفالت بگیرم؟یه دوستمون گفتن نمیشه.یه دوستمونم گفتن که اگه بابام از کار افتاده شناخته بشه میشه گرفت.
میخام اضافه کنم که اگه تحت پوشش سازمان بهزیستی یا کمیته ی امداد یا هردوشون باشیم نمیشه معافی گرفت؟ یکی از فامیلامون گفت که اگه تحت پوشش بهزیستی باشی باید 1 عضو خانواده معاف بشه...راست میگه؟
اقا ما خیلی مخلصیم
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)