سلام
لطفا یه نفر لطف کنه بگه این چند روزه چه اتفاقی افتاده سرعت نامحدود من خیلی کم شده بیشتر از 10 کیلو نمیره اونم به زور. دیشب یه فایل 7 مگی نیم ساعت طول کشید دانلود کنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
لطفا یه نفر لطف کنه بگه این چند روزه چه اتفاقی افتاده سرعت نامحدود من خیلی کم شده بیشتر از 10 کیلو نمیره اونم به زور. دیشب یه فایل 7 مگی نیم ساعت طول کشید دانلود کنم![]()
هیچی
مخابرات آکانتینگشو داره عوض میکنه و برای همین همه چی به هم ریخته![]()
بابا اینجا که بعضیا میگن سرعتشون بهتر شده این چند روزه انگار فقط مال من کم شده. یه راه حلی بگو برم تست کنم شاید درست شد مثلا یه میانبری دور زدنی تنظیم مودم پیچوندن پشتیبانی و از اینا که خوب بلدی
تو خودتم که هیچی برات اثر نداره اینترنت کشور قطع بشه سونامی هم بیاد تو باز حداقل یک مگ رو مبگیری یکم به فکر بدبختایی مثل ما باش![]()
اونو که بعله ما همیشه اینترنت داریم !!
ولی در این مورد پیچوندن جواب نمیده
تنها راهی که به ذهنم میرسه استفاده از vpn های ایرانیه !!
برا دوستم که جواب داد !! حالا ببینید براتون جواب میده یا نه![]()
سلام
سیستم تشخیص مخابرات ؛ مک آدرس مودم هستش یا شماره تلفن (یا هردو کنار هم)؟؟؟؟
فانوس تا حالا چند بار خط عوض کردی ؟ همشون داغون بودن ؟ کلا مخابرات اجازه داشتن چند خط رو به صورت همزمان میده ؟ راستی امیدی هست که یه روز خط فیبر نوری ارائه بشه ؟ منظورم در اینده نزدیک هستمن نمیدونم چرا وقتی فاصله مرکز مخابراتی با خونه ما 2 کیلومتر بیشتر نیست فاصله رو 5-6 کیلومتر
نشون میده خوب مثل ادم ! سیم کشی میکردید دیگه .
راستی من چند وقت پیش به مودم دی لینک 2750 یو خریدم ولی نیازی نشد زنگ بزنم بگم مک ادرس رو عوض کنن درحالی که قبلا خونده بودم باید زنگ بزنی و بگی برات ست کنن تا کار کنه !
Last edited by david68; 07-02-2015 at 00:58.
فقط مک آدرس مودم هست که اون رو هم میشه دورش زد
من 2 تا خط دارم
یکی اصلا حرفش رو هم نزن که بشه به عنوان خط تلفن تعریفش کرد
والا از روی اعداد و ارقام هم نمیشه با اتنیشن 60 سرعت بالای 2 مگ گرفت !! اینی هم که من سالمیشام پیس اوزلولوغوما هیچ !!ولی خیلی نامردیه !! من از مرکز فهمیده نهایتش 1 کیلومتر فاصله دارم !! نمیدونم چه اصراریه که رو مرکز شهریار باشیم !! از سیم کشی های بی در و پیکر مخابرات هم که کسی سر در نمیاره که از کجا سیم رو میارن !!
هر چند تا خط که بخوای میتونی داشته باشی ولی فکر نکنم به اسم یه نفر چند تا خط بتونی داشته باشی
من یکی دو بار هم رفتم ببینم میشه از مرکز فمیده به جای شهریار بهم خط تلفن بدن که گفتن نمیشه
در ضمن من قبلا با 4 تا از همسایه همون شبکه داشتم و خط تلفن همشون رو تست کردم ببینم کدوم برای اینترنت مناسبه !! باز 100 رحمت به همین خط فعلیم![]()
Last edited by fanoostalaei; 07-02-2015 at 01:04.
من سرعتم تا 6-7 مگ بازه ولی الان که ریست کردم متوجه شدم رو بعضی رنج IP ها سرعت محدود شده !!
مثلا من الان با این IP سرعتم دقیق روی 2 مگابیت محدود شده 2.186.39.2
برای اینکه سرعتتون افزایش پیدا کنه باید رنج IP با 5 شروع بشه
با تغییر مک آدرس؛ در صورتیکه همون مک آدرس وصل باشه سیستم مک دوم(همون مک) رو رد نمیکنه؟
یا باس ساعت استفاده متفاوت باشه؟
راستی برا استفاده از مک آدرس ؛حتما باس همون ISP مشترک باشی یا نیاز نیس ؟؟
Last edited by bahram.; 07-02-2015 at 01:32.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)