شبانم به نظر میاد اوکی شده. سرعت 1مگ از تاینی، 700 آپلودبوی که فکر کنم به خاطر اکانت کاربری عادی باشه.
چون زیاد دانلود ندارم، بعد مدتها امروز صبح تست کردم. حالا بازم تست میکنم ببینم همینطور میمونه یا نه...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شبانم به نظر میاد اوکی شده. سرعت 1مگ از تاینی، 700 آپلودبوی که فکر کنم به خاطر اکانت کاربری عادی باشه.
چون زیاد دانلود ندارم، بعد مدتها امروز صبح تست کردم. حالا بازم تست میکنم ببینم همینطور میمونه یا نه...
اقا این نامردیه چرا برای بعضی ها شبانه یک مگ میشه برای من در ساعت 2 شروع میشه به زیر 100 رفتن تازه ساعت 7 صبح میشه 400 300 خوش به حالتون .اقا نمیشه کاری کرد سرعت بالا بره .راهی ترفندی چیزی هیچی نداره.خسته شدم تا ساعت 2 بیدار موندم تا به پشتیبانی بگم سرعتم پایین اومده بعد ضد حال اینجاست که شانس ما یک بار می خوریم به شب جمعه یک بار میگه
دسترسی ندارم مرکزتون رو چک کنم یک بار میگه مرکزتون خلوته ولی نمی دونم چرا سرعت پایینه دیشب هم که میگه مرکز الان ترافیک بالاست.حالا موندم امشب چی می خواد بگه.من موندم شما ها واقعا سرعتون توی رایگان بالاست.پس چرا برای من تغییری نکرده. این وضعیت شماستاینم وضعیت منه
. انگار این جوری شده که بجای اینکه سرعت یکسان باشه سرعت رو از یک عده می گیرند می دهند به یک عده دیگر.عده ای سرعت کم عده ای سرعت بالا.
ناراحت نباش ، کلا" آسیاتک این طوریه ، من 4-5 ماه قبل که از آسیاتک سرویس شهاب 10 مگ داشتم تو تایم رایگان سرور داخلی خارجی سرعت دانلود 600 بود، اسیاتک پینگ و سرویس روزانه خوبی هم نداره ، بیشترین پینگو بین شرکتا داره ، پینگ داخلی tabnak با آسیاتک 50-60 بود
یک سوال دیگه دارم از کجا بفهیم پهنای باند مرکز مخابراتی رو چند هست؟ من اوایل اسیاتک که داشتم سرعتم توی روز 256 بود بعد زنگ که می زدم می گفتن مرکزتون تا 2 مگ نمی کشه ..بعد شد 4 مگ الان سرعت بالاترین حدش 6 مگ هست .
یک سوال دیگه دارم جریان از این قراره من خطم روی ۱۲ بسته شده الان دوبار زنگ زدم به پشتیبانی برای اینکه مرکز رو چک کنه.اولی از دهنش پرید گفت خط شما روی ۶مگ بسته شده.دومی هم گفت خط شما روی ۶ مگ بسته بعد از اینکه من بهش گفتم خطم روی ۱۲ بسته شده گفت ببخشید اشتباه شده خط شما روی ۱۲ هست.جالبش اینجاست که بالاترین سرعتی که من می گیرم ۶ و خورده ای است و بالاتر هم نمیره. حالا من چیکار کنم توی مودم من روی ۱۲ هست ولی اونها می گن ۶.
اگه خط شما روی 12 مگ بسته شده اما سرعت بیشتر از 6 مگ نمی شه ، نشون دهنده ی این هستش که تو مرکز شما پهنای باند مازاد 6 مگ هستش و تنها یک راه هستش که اونم اینه که شرکت پهنای باند مازاد خودشو تو مرکز شما زیادکنه،شما بگو من سرویس 10 مگ خریدم اما سرعتم بیشتر از 6 مگ نمی شه . ببین چی می گن
چند صفحه قبل توضیح دادم ، به مرور برای همه مراکز انجام میشه ، این کار دست شرکت نیست که به خواسته خودش و سریع پهنای باند تمام مراکز رو اونقدر بالا ببره که تمام کاربرها با نهایت سرعت دانلود کنند ، نیاز به موافقت تک تک مخابرا های استانی هم هست
تست سرویس 1 مگ محدود آسیاتک - سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دو ماهی هست آسیاتک واقعا عالی شده و پینگش هم به نسبت قبل خیلی خوب و با ثبات شده
دیشب از سرور داخل از ساعت 2 تا 8 صبح که رایگان بود 24 گیگ دانلود داشتم ...
فعلا بهترین شرکت PAP ایران هست و امیدوارم این روند را ادامه بده و کیفیتش افت نکنه ...
سرویس شهاب 10 گیگو گرفتم امشب ولی پهنای باند خطم رو 2 مگ بود
یه زنک زدم دو سه دیقه طول کشید پهنای باندمو کرد 10 تا 14 هم میکشه خطم
الانم سرعت دانم بین 700 تا 1 مگ هست حالا منتظرم ببینم ساعت رایگان چند میشه خبرشو میدم
دوستان یک مقدار تو مصرف شبانه صرفه جویی کنید ، آسیاتک پهنای باند داخلیش هم نامحدود نیستا،همین طور شبی 20 گیگ بگیرید شبانه رو حذف می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)