تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2202 از 2365 اولاول ... 12021702210221522192219821992200220122022203220422052206221222522302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,011 به 22,020 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان.بین پخش xb100و bt8019کدوم پیشنهاد میشه.کدوم کیفیت صدای بهتری داره.قبلاx400داشتم ولی دیتل خوبی نداشت و صداش خف بود.دوستان کسی از این پخش سونی استفاده کرده.یه توضیحی در موردش بده.فیلترهاش و صداش.
    تحلیل و بررسی صدای پخش Sony MEX-XB100BT در این صفحه موجوده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان تو نت خوندم که محصولات گلادن به splتمایل دارن درسته؟آیا بدردsqمیخورن
    سلام
    شما کجا همچین مطلبی رو خوندید؟ بسیار نادرست هست.
    گلیدن تمرکز زیادی روی SQ داره.
    احتمالاً پروژه های دوستان رو ندیدید.
    حتماً به این تاپیک سر بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون از شما
    ولی برای کاهش هزینه تمام تلاشم رو دارم که امپلی فایل رو عوض نکنم
    در ضمن من نمیدونم پروسسور چی هست ؟ میشه راهنمایی کنید ؟
    تک استیج و دو استیج هم نمیدونم ؟
    بودجه تا 1.5 مشکلی نداره
    آمپلی فایرتون که خوب نیست.
    پروسسور دستگاهی هست که میتونید بدون تعویض پخش فابریک اسپیکرهاتون رو به آمپلی متصل کنید.
    مثل Audiosn bit Ten: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته امکاناتی که در یک پروسسور External نهفته است خیلی زیاده و دنیایی از پیچیدگی هاست. توصیه می کنم راجع بهش تحقیق کنید.
    تک استیج یعنی محل نصب اسپیکر ها فقط در یک ناحیه باشه، مثلاً درهای جلو یا تاقچه ی عقب.
    دو استیج یعنی هر دو.
    اما بودجه ای که شما مد نظر دارید حتی کفاف تک استیج هم نمیده.
    برای کامپوننت پیشنهادم: Helix E62C
    آمپلی: Helix G Four
    ساب: Gladen RS12
    حتماً به پروژه ی سایر دوستان نگاه کنید و تجربه کسب کنید. در بالا لینک رو قرار دادم.

سلام دوستان خسته نباشید ی مشاوره می خواستم برای خرید ضبط و باند در حدود قیمت 500 تومن برای تیبا2 البته میخوام چیزی بخرم که بعدا بتونم ساب و... هم اضافه کنم ممنون میشم اگه دوستان اهل فن کمکم کنند.
    Sent from my SM-N750 using Tapatalk
    یه پخش خوب هم با این قیمت گیر نمیاد.
    خریدن اسپیکر خوب که دور از انتظاره.
    حداقل 750 هزار تومان برای پخش لازم دارید.
    از دوستان خواهش می کنم که ابتدا در فروم حسابی جستجو کنند، چون پاسخ اغلب سؤالات شما در تاپیک ها موجوده.

2. 7 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    از برند آلپاین پخشی که بتونه سیستمی دربرگیرنده دو جفت کامپ و یک ساب پشتیبانی کنه و USB بخونه و سامانه بلوتوس و تنظیمهای کاملی داشته باشه کدوم هست؟ میگن پخشهای آلپاین شفافیت بالا و صدای بم کم رنگ تری داره. آیا میشه با بستن بلندگوهای بیشتر یا صدای بم این کمبود پر کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام داداش تو کیفیت 8019 شکی نیست صدای بهتری میگیری ولی همه مدلای کنوود صداش خفگی رو داره تو بهرام شاپم مطالب رو میخوندم میگفتن سونی یه چیز مابین کنوود و پایونیر هستش اون تیزی پایونیر و خفگی کنوود رو نداره متعادلتر هستش
    ممنون از توجه و پاسختون دوست عزیز بیشتر نظر خودم رو سونی هست هم جدیدتره هم امکانات خوبی داره و فلک که کیفیت بالایی هم داره ساپورت میکنه.یه طرفم دست دوم 80prsشاید گرفتم ولی جنس دست دوم به دلم نمیشینه.ممنون

5. این کاربر از parsa1518 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان منم یه 207 جدید ثبت نام کردم تیر تحویل میدن .
    گفتم فعلا تا نیمده خورد و ریزه سیستم صوتی رو بگیرم اومد برم برای نصب .

فعلا اینا رو سفارش دادم یه آمپ Helix G Four ، یه جفت کاپا 11 و یه ساب باکس JBL CS1204 B .
    از دوستان کسی صدای Infinity Primus 6502 رو شنیده برای در جلو میخوام البته دو به شکم فعلا عوض نکنم اگر دیدم کیفیت باند های فابریک خوب نبود عوض کنم کسی از دوستان تست کرده باندا فابریک چجوره صداشون ؟
    چون نمیخوام سیم کشی فابریک رو دست بزنم و یه آمپ مجزا برای در ها بذارم اگر نهایتا خواستم باند هارو عوض کنم همین 6502 ها رو بدون امپ بذارم جواب میده ؟

مورد بعدی پخش فابریک دو جفت خروجی rca که البته رو سوکت هست و یه خروجی ساب داره که اونم رو سوکته اگر نخوام از Hi Volte ااستفاده کنم تبدیلی چیزی هست بزنیم رو سوکت برای خروجی RCA استانداد ؟

امروز هلیکس و کاپا رسید ولی ساب هنور نیمده تو راهه ، فقط مونده تصمیم گیری برای بلند گو های تو در و اکسسوری های لازم که اونم سفارش بدم بیاد ممنون میشک یه راهنمایی بکنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

XB100BT بهتره یا 80PRS کارکرده؟؟
    ایا اون تیزی صدا توی 80prs هم مثل رده پایین ها وجود داره؟
    رقیب 80prs کیست؟
    Last edited by ahriman323; 12-06-2017 at 02:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

حالا اینو جدی گفتی ؟ یا شوخی ؟

prs را که نمیشه با این مقایسه کرد ! هر کسی بهت گفته prs صداش تیزه بدون یا این پخشو نداشته یا از روی نت همینجوری یه چیز گفته - متاسفانه رده های پایین پایونیر این مشکل دارن بخاطر همینه میگن پایونیر این شکلی هست ! شما دیگه نباید 9450 یا 9650 را با سری prs مقایسه کنی

طرف p99 داره بازه یه میگن آره پایونیر صداش فلان هست ! آدم شاخ در میاره از این حرفای عامیانه ... آلپاین هم صداش کریستالی هست مثله سری prs تا حدودی اگه اینجوری باشه باید بگیم آره آلپاین هم صداش تیزه !

سونی نصف امکانات تنظیمات صوتی سری prs را هم نداره ! شما از سری ها prs هر صدایی بخوایی را میتونی بگیری . روی حالت فلت هم فوق العاده خوش صدا هست . کسی حتی از صدا تخصصی هم نداشته باشه صدا را رو فلت بذاره و تایک المنت فعال کنه کلی لذت میبره چه برسه افراد حرفه ای ...

سونی رنج متوسطی داره از سونی انتظار اینو که بخوای به عنوان یه پخش حرفه ایی روش حساب کنی نمیتونی همچین انتظاری داشته باشی ! چرا چون سونی تو این مدل بیشتر توجه به جوانب امکانات کرده روی همین ها مانور داده تا صدا !

سونی هم مثله باقی پخش ها تو همین رنج قیمت خیلی معمولی یه صدای نرمال عادی داره با تنظیمات محدود صدایی ( اعمال فیلتر روی این پخش اصلا معنایی ندار چون شما بذاری فرکانس 50 کات یا 100 با پخش کار خودشو میکنه ) به این نگاه نمیکنه یوزر چی میخواد - با سونی اصلا شیب صدا نداره نمیتونی هیچ کاری کنی با صدات فقط یه بخش slop داره که اونم باز اعمال بشه نشه براش فرقی نداره ... پخش کار خودشو میکنه
    شما اگه پخشت حرفه ایی باشه ریزترین صدا هم میتونی بشونی ولی روی همین پخش های رده میانه مثله سونی یا 9450 9650 همچین چیزی را نمیتی حس کنی . 8019 هم که به قدری صداش خفه هست که اصلا هیچی ملموس نیست پخش های کنوود هم به نظرم بیشتر بدرد افرادی که بیس خفه ( نمیتونم چی اسمی دیگه ای روش بذارم ) کاربردش بدرد این افراد میخوره

سونی
    به غیر از صدا مشکل دیگه ای هم که داره پخش خیلی داغ میکنه علت بخاطر همون امپ داخلی که داره هست فشار زیادی روی پخش میاره .
    پانلش به شدت بی کیفیت هست
    دمو اینا هم که نداره به کل تعطیله

رقیب prs80 میتونه آلپاین 148 147
    XB100BT بهتره یا 80PRS کارکرده؟؟
    ایا اون تیزی صدا توی 80prs هم مثل رده پایین ها وجود داره؟
    رقیب 80prs کیست؟
    - - - Updated - - -

9. این کاربر از rahim1538 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

مبارکت باشه اول ماشینت

خودمم 207 دارم حیفه همین اول بسمه اله میخوای کواک بذاری روی تاخچه اون کاپا را پس بده

شما روی درب جلو انتخاب های زیادی میتونی داشته باشی همین هلیکس e62 یا گیلدن 165 میتونی بندازی یا jbl 609c از این سه تا یکی را انتخاب کن بذار درب جلو فابریکی هم نصب میشن بدون تغییر سیم کشی یا برش

درب عقب هم میتونی کامپ 13 هلیکس بذاری تویترش هم بذاری روی قاب بالا کمربند

ساب هم دیگه بستگی به سلیقه خودت داره هر چی دوس داری میتونی انتخاب بذاری

سعی نکن ماشین صفر را تاخچه خراب کنی .

خروجی هم اگه بیشتر میخوای باید تبدیل بزنی یا قید کامپ عقب بزنی مستقیم از دو تاش استفاده کنی به نظرم منطقی هست
    منم روی ماشین خودم درب جلو فوکال بستم

دوستان منم یه 207 جدید ثبت نام کردم تیر تحویل میدن .
    گفتم فعلا تا نیمده خورد و ریزه سیستم صوتی رو بگیرم اومد برم برای نصب .

فعلا اینا رو سفارش دادم یه آمپ Helix G Four ، یه جفت کاپا 11 و یه ساب باکس JBL CS1204 B .
    از دوستان کسی صدای Infinity Primus 6502 رو شنیده برای در جلو میخوام البته دو به شکم فعلا عوض نکنم اگر دیدم کیفیت باند های فابریک خوب نبود عوض کنم کسی از دوستان تست کرده باندا فابریک چجوره صداشون ؟
    چون نمیخوام سیم کشی فابریک رو دست بزنم و یه آمپ مجزا برای در ها بذارم اگر نهایتا خواستم باند هارو عوض کنم همین 6502 ها رو بدون امپ بذارم جواب میده ؟

مورد بعدی پخش فابریک دو جفت خروجی rca که البته رو سوکت هست و یه خروجی ساب داره که اونم رو سوکته اگر نخوام از Hi Volte ااستفاده کنم تبدیلی چیزی هست بزنیم رو سوکت برای خروجی RCA استانداد ؟

امروز هلیکس و کاپا رسید ولی ساب هنور نیمده تو راهه ، فقط مونده تصمیم گیری برای بلند گو های تو در و اکسسوری های لازم که اونم سفارش بدم بیاد ممنون میشک یه راهنمایی بکنید .

Last edited by rahim1538; 12-06-2017 at 11:50.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والا دیدم xb100 750 تا prs80 1080 راهی نیست
    80prs اگر فرمت flac هم پشتیبانی میکردخوب میشد
    کنوود که نمیخوام الپاین هم میگن میدبیس ش ضعیفه هر چند که جزعیاتش بیشتره
    کلا اعتقاد دارم پخش باید روی حالت فلت صدای خوبی بده نه با تنظیم و دستکاری چون هر تنظیم اضافی دست بردن تو صدا هست
    تا 1100 اگر پخش خوبی سراغ دارید معرفی کنید

به نظرتو دو جفت کامپ 165 و ساب rs12 اتاق 206sd جواب میده؟
    Updated
    Last edited by ahriman323; 14-06-2017 at 18:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مبارکت باشه اول ماشینت

خودمم 207 دارم حیفه همین اول بسمه اله میخوای کواک بذاری روی تاخچه اون کاپا را پس بده

شما روی درب جلو انتخاب های زیادی میتونی داشته باشی همین هلیکس e62 یا گیلدن 165 میتونی بندازی یا jbl 609c از این سه تا یکی را انتخاب کن بذار درب جلو فابریکی هم نصب میشن بدون تغییر سیم کشی یا برش

درب عقب هم میتونی کامپ 13 هلیکس بذاری تویترش هم بذاری روی قاب بالا کمربند

ساب هم دیگه بستگی به سلیقه خودت داره هر چی دوس داری میتونی انتخاب بذاری

سعی نکن ماشین صفر را تاخچه خراب کنی .

خروجی هم اگه بیشتر میخوای باید تبدیل بزنی یا قید کامپ عقب بزنی مستقیم از دو تاش استفاده کنی به نظرم منطقی هست
    منم روی ماشین خودم درب جلو فوکال بستم

والا قرار نیست از فابریکی در بیاد سر همین فعلا کل باند های فابریک قراره سر جاشون بمونن و حتی در ها باز نشه مگر اینکه بعد تست صداشون در حد نیاز نباشه چون طبق تجربه قبلی کامپ تو در ها نصب شد ولی بدون آمپ حجم صدا تفاتی خاصی با قبلش نکرد فقط کیفیت بالا رفت ، تاقچه هم فابریکش رو برمیدارم چون بدرد نصب باند نمی خوره و یه تاقچه MDF جاش نصب میشه و هر زمان خواستم فقط تاقچه اصلی رو برمیگردونم و چون قرار نیست در ها باز بشن اینجور ماشین دست نخورده تر میمونه تا بخوام کل در ها رو بریزم بیرون بعد با سر وصدای ریز درشت کنار بیام
    فقط مشکل الا تبدیل RCA رو سوکت هست که نمیدونم چکارش کنم چون نمیخوام از Hi Volte استفاده بشه ، الان این نمونه تبدیل رو پیدا کردم فقط مشکل اینجاست تو ebay و آمازون هست تو ایران نمیدونم هست یا نه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اقا حمید عزیز
    بنده پارس داشبرد جدید گرفتم.میخوام سیستم ببندم.اگر از پروسسور استفاده کنم به جای پخش ،خروجی صدا چطور میشه؟فرقی میکنه؟
    دوجفت کامپونت گلیدن هم میخوام.اما نمیدونم حجم صدا برای ااتاق پارس جوابگو هست یانه
    امپیلی هم 1004 کنوود دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •