تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2202 از 2403 اولاول ... 12021702210221522192219821992200220122022203220422052206221222522302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,011 به 22,020 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

هر کسی که مایل هست میتونه تماس بگیره و تقاضا کنه سرعت پورتش بالاتر بره. اینکه پیش فرض اینه به خاطر کیفیت خیلی پایین سیمها هست ولی اگر کسی کیفیت خطش بالاتر هست از یکشنبه تماس بگیره تا سرعتش بالاتر بره.
    ببخشید این چی هست ؟ چه تاثیری داره ؟

2. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ببخشید این چی هست ؟ چه تاثیری داره ؟
    برای سرعت های بالا که burst بیشتر از 2 مگابیت هست کسایی که سرعت پورت بالاتری دارن طبیعتا سرعت دریافت بیشتری دارند

4. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اندیشه هم رسمن گندش در آورده 128 نامحدود با ترافیک 6گیگ در ماه دارم

فقط ظهرا تا نزدیکای غروب سرعتم طرفای 100 میچرخه در بقیه ساعتها گند زده میشه به سرعت

6. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ما تو مخابرات مشکلمون سرعت شبانه و کلاهبرداری با اسم سرعت بالاست ، که الان که خرشون از پل گذشته سرعت شبانه رو 1/4 کردن ! وگرنه تو روز سرعت و پایداری سیستم من مشکلی ندارم.البته میگم با همین شرایط حاضرم های وب بگیرم لااقل ترافیک روزانه ارزون بخرم که موندم قراردادم نصفش تموم بشه بعد (لازم به ذکر که های وب شبانش 2 ساعت رایگانه که یعنی هیچ ).
    اما ظاهرا اندیشه تو ب اون بسم الله مونده .
    یه خیاط هم داریم شب عید 300 تا کار میگیره و چون نمیرسه گند میزنه به همشون جناب Askup از پشتیبانی اندیشه!
    یه خیاط هم مثه مخابرات پولو که گرفت بقیه کار رو پارچه خراب میزنه سود کنه !
    اینا مثه این میمونه که من بگم بیاین رستوران من ، بعد غذای اشغال بذارم جلو مشتری بگم راستش یه قصابی اینجا بیشتر نیست اونم گوشت بد میفروشه،حالا بقیه قصابی ها خوبن اونا گوشت رون خودشون رو کباب میکنن .

کلا مردم گیلان از خودشون و نماینده هایی که انتخاب کردن میکشن ، شما بیا تو بابل و ساری و آمل یه چنین کارهایی که اینا میکنن رو بکن ببین فردا سرویس دهنده میتونه به کارش ادامه بده یا نه ! حقشون رو تا آخرش میگیرن.

دوست عزیز چون خیلی از قسمتهای فرمایش شما معمولا موضوع گیری همراه با درشتی هست برای پرهیز از خدای نکرده جدل اجازه بدید جواب ندم. بقیه قسمتهایی که جواب میدم لزوما قصد طرفداری و یا تطهیر سرویس دهنده ها رو ندارم جهت اطلاع میگم فقط

ساختار فعلی شبکة تلفن ثابت کشور
    شبکة تلفن ثابت، در ساده‌ترین بیان، از سوئیچ‌های تلفنی، زوج سیم‌های مسی و دستگاه‌های تلفن مشترکین تشکیل‌ شده است. ازیک دیدگاه، می‌توان شبکة تلفن ثابت را به سه شبکة شهری، بین‌شهری و بین‌الملل تقسیم کرد. در واقع آنچه که معیار این تقسیم‌بندی قرار می‌گیرد، سطح و عملکرد سوئیچ‌های تلفنی است:
    ۱- شبکة تلفن ثابت، در سطح شهری، از سه نوع مرکز سوئیچ LX ، TA و LTX تشکیل شده است. مراکز LX ، مراکز شهری هستند که ازیک طرف به شبکة تلفن ثابت و از طرف دیگر به مشترکین شبکه متصل می‌باشند. در شهرهای بزرگ با افزایش نواحی متعدد شهری، برای کاهش حجم ترافیک شبکه، استفاده از مراکز TA که فقط وظیفة انتقال ترافیک را بر عهده دارند، ضرورت پیدا می‌کند. در طراحی شبکة شهری، بعضاً ایجاد مراکزی که هم عملیات پردازش مکالمه را انجام دهند و هم ترافیک بین مراکز محلی را منتقل کنند، ضرورت پیدا می‌کند. در واقع، این مراکز (مراکز LTX ) وظیفة دو نوع مرکز LX و TA را به عهده دارند.
    ۲- اما شبکة تلفن ثابت کشور در سطح بین‌شهری، به صورت سلسله‌‌مراتبی و متشکل از سه سطح SC، PC و TX است. در این آرایش، شبکة تلفن ثابت کشور به هشت ناحیه (بابل، تهران، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز، شیراز و همدان) تقسیم شده است. در هر ناحیه دو مرکز SC به صورت دوگانه ( SC۱ و SC۲) وجود دارد. SC۱ های همة ناحیه‌ها باهم و SC۲ های همة ناحیه‌ها با هم به صورت "پنجرة کامل" در ارتباط هستند. در هر ناحیه نیز مراکز SC۱ و SC۲ با هم در ارتباط می‌باشند. هر SC مراکز بین‌شهری ( PC ) چند استان کشور را پوشش می‌دهد. PC ها، در هر ناحیه، مراکز تلفنی چندین شهریا تمام شهرهاییک استان را تحت پوشش خود قرار می‌دهند.در هر ناحیه، مراکز PC نیز به صورت پنجرة کامل با هم در ارتباط هستند. همگی PC هاییک ناحیه نیز با SC های آن ناحیه در ارتباط می‌باشند. مراکز TX نیز در شهرهای کوچک استفاده می‌شود. این مراکز ازیک طرف با شبکة تلفن و از طرف دیگر با مشترکین در ارتباط می‌باشند.
    ۳- و بالاخره شبکة تلفن ثابت کشور در سطح بین‌المللی، از دو مرکز سوئیچ بین‌المللی ISC۱ و ISC۲ تشکیل شده است. این دو مرکز وظیفة انتقال ترافیک بین‌الملل کل کشور را بر عهده دارند.
    منبع : شبکه تحلیلگران تکنولوژی ایران

توجه بفرمایید در متن بالا هم هست مازندران یک استان با مرکز SC هست در حالیکه گیلان حداکثر مرکز PC داره. امکانات مخابراتی مازندران 1000 برابر گیلانه. اگه حرف منو قبول ندارین از کسایی که تو حوزه مخابراتن بپرسین. مرکز 1 کشور بابل هست و امکانات مخابراتی تو مازندران کامل سرریز

من برای چندمین بار عرض میکنم مشکلاتی وجود داره شما زجمت بکشید علنی خصوصی اعلام بفرمایید اونایی که دست ماها هست اصلاح کنیم. اگه هم نه ترجیح میدین اوضاع همینطوری بمونه و شما دلخوریتون رو اینطوری فقط مطرح کنید فکر نکنم پیشرفت چندانی وضعیت هیچکدوم از ماها بکنه.

من امروز با بچه های زیرساخت صحبت کردم گفتن یه upgrade هفته دیگه اتفاق میوفته. مطمئنا اوضاع بهتر میشه

اینکه استان عقب هست بله هست. خیلی هم هست. اینکه دلیلش به قول شما دزدی و یا کم و یا بی عرضگی هست واقعا کم لطفی میفرمایید.

8. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

خطاب به کاربر @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرض میکنم، امیدوارم درک کنند و کاربران اینترنت رو بیشتر از این تحت فشار قرار ندند.

در کشو هر سازمانی متولی انجام کاری شده، مخابرات گیلان با پولی که میگیره وظایفی در استان بر دوشش هست، یکیش توسعه خطوط ارتباطی و بهبود کیفیت خط ها و توسعه شبکه های انتقال
    اطلاعات و... هست.
    سازمان زیرساخت هم متولی توسعه و ارائه خدمات و زیرساخت های اینترنت کشور هست.

شما و سایر ISP ها هم وظایفتون مشخص هست، طبق تعهدی که میدید باید اینترنت با سرعتی در محدوده تعهد و با ضریب برقراری ارتباط 99% رو به مشترک ارائه کنید.
    کاربر علاقه ای به دونستن مشخصات فنی و اصطلاحات پیچیده مخابراتی نداره، چیزی که دوستان میگن اینه که سرویسی که براش پول دادن رو به درستی ارائه کنید.

اینکه شما اینجا دلیل اشکالات موجود در شبکه اینترنت رو میدونید (از پست هاتون اینطور بر میاد) و شرکتتون آگاهانه سرویسی میفروشه که میدونید زیرساخت ها و شبکه ها مخابراتی
    برای عملی کردن اون سرویس وجود نداره، کلاه برداری محسوب میشه و قابل پیگیری قانونی هست.

اما اگر واقعا سرویس دهنده های اینترنت، از جمله شرکت شما، به فکر کاربرا هستند، میتونن تقاضای جلسه مشترک با متولی های امر مخابرات و زیرساخت در استان رو داشته باشن، نارضایتی
    کاربرا رو ابراز کنن و به برای بهبود شرایط به مخابرات و زیرساخت فشار بیارن. ولی کاری که شما میکنید اینه که اسم سازمان های دیگه رو میارید و سعی در تبرئه کردن خودتون دارید و کاربر رو ارجاع
    میدید به جاهایی که قادر نیست از اون ها پاسخی دریافت کنه. بنابراین تقاضا دارم اگه قادر نیستید مشکلات مشترکینتون رو حل کنید، با چنین صحبت هایی با اعصاب افراد بازی نکنید.

10. 14 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

آقا خواهشن مغلطه نکنید

بله ما هم میدونیم زیر ساخت و هزار چیز دیگه تو این خراب شده مملکت مشکل داره

ولی اینکه شما هی مثال های بی ربط بزنید و از وضعیت مشکلات هر شغل و زندگی بگید کسی رو توجیه نمیکنه

طرف حساب ما شما سرویس دهنده ها هستید ، طرف حساب شما شرکت های پپ و بعد زیر ساخت و ...

وقتی شکایت هم میکنیم تنظیم مقررات میگه به ما ربط نداره ارجاع میده به شرکت مربوطه ما که نمیتونیم بیاییم مستقیم به سایپا شکایت کنیم چرا پراید زپرتی من مشکل داره ، طرف میره نمایندگی یا جایی که ماشین رو خریده اون ارجا میده به شرکت اصلی و....

این شمایید که وقتی میبینید این مشکلات هست باید اقدام کنیم یوزر مشکل رو به شما باید ارجاع بده

حالا شما هی بیا از مشکلات متفرقه بگو ، 10 روزه اینطوریه چقدر باس شکایت کنیم و کسی پیگیری نکنه

منتظرن یه بارون بزنه بگن نویز دارد والا تا زمانی که رو اندیشه بودم هر بار مشکل پیش میومد میگفتن نویز خطه

این نویز کوفتی 10 ساله هست چرا تا دیروز مشکل نبود از 2 ساعت قبلش یهو نویز زده بالا ؟

چرا آخر شب سرعت خوبه سر شب نویز قات میزنه ؟

تا یه بارون میزنه همه اونو بهونه میکنن والا 6 صبح بارون شدید میشه سرعت من بیشتره ، بله ترافیک کمتره منم میدنم ولی این برنامه های مدیریت شبکه واسه چیه مگه وظیفش کنترل وضعیت نیست ، اگه پهنای باند کمه اینم یوزر باس چوبشو بخوره ؟ متناسب یوزری که میگیرید وظیفه دارید پهنا باند بخرید اگه مشکل از هر جایی هست این شرکت طرف قرار داد ماست که باید پیگیری کنه والا هر بار به تنظیم مقررات شکایت میکنم اونا ارجاع میدن شرکت میگم بابا اگه اینا کار راه انداز بودن که من قبل شکایت 10 بار زنگ زدم با دلایل بی خودی فقط توجیح میکنن حتی حاظر نیستن گردن بگیرن و تایید کنن که 10 روز وضعیت شبکه خرابه

من الان دارم با 30 kb سند میکنم والا 15 سال پیش دایل آپ داشتم 2 برابر این بود آخه این چه قراردادیه که شرکت هیچ تعهدی واسه ارسال نداره و میگه رایگانه دیگه همینی که هست واسه منه نامحدود همیشه رایگان بوده چه فرقی میکنه الان رایگان شده گند زدید توش سرعتم حداقل 1/10 سابق شده

12. 3 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

خطاب به کاربر @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرض میکنم، امیدوارم درک کنند و کاربران اینترنت رو بیشتر از این تحت فشار قرار ندند.

در کشو هر سازمانی متولی انجام کاری شده، مخابرات گیلان با پولی که میگیره وظایفی در استان بر دوشش هست، یکیش توسعه خطوط ارتباطی و بهبود کیفیت خط ها و توسعه شبکه های انتقال
    اطلاعات و... هست.

شما و سایر ISP ها هم وظایفتون مشخص هست، طبق تعهدی که میدید باید اینترنت با سرعتی در محدوده تعهد و با ضریب برقراری ارتباط 99% رو به مشترک ارائه کنید.
    کاربر علاقه ای به دونستن مشخصات فنی و اصطلاحات پیچیده مخابراتی نداره، چیزی که دوستان میگن اینه که سرویسی که براش پول دادن رو به درستی ارائه کنید.

اینکه شما اینجا دلیل اشکالات موجود در شبکه اینترنت رو میدونید (از پست هاتون اینطور بر میاد) و شرکتتون آگاهانه سرویسی میفروشه که میدونید زیرساخت ها و شبکه ها مخابراتی
    برای عملی کردن اون سرویس وجود نداره، کلاه برداری محسوب میشه و قابل پیگیری قانونی هست.

اما اگر واقعا سرویس دهنده های اینترنت، از جمله شرکت شما، به فکر کاربرا هستند، میتونن تقاضای جلسه مشترک با متولی های امر مخابرات و زیرساخت در استان رو داشته باشن، نارضایتی
    کاربرا رو ابراز کنن و به برای بهبود شرایط به مخابرات و زیرساخت فشار بیارن. ولی کاری که شما میکنید اینه که اسم سازمان های دیگه رو میارید و سعی در تبرئه کردن خودتون دارید و کاربر رو ارجاع
    میدید به جاهایی که قادر نیست از اون ها پاسخی دریافت کنه. بنابراین تقاضا دارم اگه قادر نیستید مشکلات مشترکینتون رو حل کنید، با چنین صحبت هایی با اعصاب افراد بازی نکنید.
    دمت گرم ، جامع و کامل .

کاربر asksup چقدر بهت اضافه کار میدن بیان اینجا رو مخ ما راه بری ؟

14. 6 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

8

انصافا تو سال 2015 ! بخاطر 800 مگ ! 3.4 شب صبر کردن و برق سوزوندن ، ظلمه
    +
    آشغاله اول -- سرویس 512 -- مرکز 4
    .
    وضعیت شبانه ی سرویس های 128 تا 1 مگ همینه ، دو مگ هم احتمالا مثه همون چند هفته پیش که داشتم رو حدود 50 باشه

+
    Last edited by SA.JJ.AD; 21-02-2015 at 09:41.

16. 6 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

حتما . سعی میکنم مثل بفیه هیچ توضیحی در مورد فضای حاکم بر ارائه خدمات اینترنت ندم که خاطر دوستان مکدر نشه. منم مثل شما استفاده کننده از خدمات اپراتورهام. اینجا خدمات دارم برم تو خیابان یا خونه بستگان همون شرایطی رو دارم که الان شما دارید. فکر نکنید من متوجه اوضاع نیستم.

اطلاعات و... هست.
    خدا خیرتون بده. هر کی وظیفه ای داره. حالا اگه اینا که اسم بردید به وظیفشون عمل نکنن تکلیف چیه؟؟؟؟؟ فحششو کی باید بخوره؟

بله درست میفرمایید. اما:
    بر طبق مصوبه 90 و 177 تنظیم مقررات SLA 98% هست. یعنی سرویس دهنده هم خودش 98% تحویل میگیره. اگه 98 بشه 99% هزینه ارائه خدمات 2 برابر میشه. اگه 99.5% بشه هزینه 3 برابر میشه.
    SLA هم فقط در شبکه خود سرویس دهنده هست یعنی از مشترک تا دروازه خروجی شرکت. نه تا اینترنت. یعنی سرویس دهنده باید تا دروازه خروجی شرکت خودش رو اصلاح کنه. طبیعی هست که شرکت زیرساخت هم همینطوره. شرکت خارجی طرف قرارداد هم همینطور
    حالا بدبختی اینجاست.
    من سرویس دهنده بدم 98%
    زیر ساخت گیلان بد 98%
    خارجی خوب 99.5%
    نتیجه:
    95.5%

حالا تو تهران:
    سرویس دهنده بد 98%
    زیرساخت خوب 99.5%
    خارجی خوب 99.5%
    نتیجه:
    97%
    یعنی حتی اگه سرویس دهنده ها مثل هم باشن با این حال نتیجه سرویسشون میتونه متفاوت باشه بدون اینکه تقصیر داشته باشن.
    متاسفانه تو همین استان خودمون هم همینطوره. از خودما میگم این ایراد وارده. کیفیت سرویس رشت با لوندویل فرق داره. همینطورم کیفیت سرویس تهران و رشت

کم لطفی میکنید. دوست عزیز بنز که دیگه ماشینش عالیه. حالا چون جاده های استان خرابه. راننده ماهر نیست. بیمه مشکل داره. بنزین euro-4 نیست. سرویس ماشین درست انجام نمیشه. عابر رعایت نمیکنه ووو ماشین نفروشه چون کارایی ماشین کم میشه و این کلاه برداریه؟؟؟؟؟ اونا هم اگاهن این مشکلات هست ولی جزو وظایفشونه؟؟؟ این جمله قبلی شما رو نقض نمیکنه که هر کی وظایفی داره؟؟
    PAP وظیفشون ایجاد نقطه دسترسی هست نه core نه distribution

تا دلتون بخواد صحبت و جلسه بوده هست و خواهد بود ولی دقیقا مشکل همینه که میبینید.
    سرویس دهنده بجای اینکه کاربرا رو در کنار خودش داشته باشه تا مطالباتشون رو پیگیری کنه اونا رو در مقابلشون میبینه.
    ما تو جلسات میریم پیگیری میکنیم اونا میبینن فضا اماده هست. کاربر که ذهنیتش اینه که سرویس دهنده مشکل داره نه مخابرات و زیرساخت. میگن چه بهتر اینا هم دستشون جایی بند نیست بزار فحش و بخورن به ما چه.
    دوست عزیز مگه من منکر وجود مشکل در سرویس خودمونم. میگم یکی یکی بگید حل کنیم. اما اخه اینکه مثلا یه معتادی 4 بار رفته به تصور اینکه فیبر نوری زیرساخت زیر پل انزلی سیم مسی هست و میتونه بفروشتش فیبر روقطع کرده و هر بار ترمیمش 4 ساعت طول میکشه رو ما چیکار کنم؟ میگم دوستان لطف کنید هر چی که به ما مربوطه رو بگین ترمیم شه. اگه مشکل سرویس دهنده نیست در کنارش باشین تا پیگیری شه.
    یه مثال میزنم دیگه این بحث ها رو ادامه نمیدم خواهش میکنم نگین مشکل شماست به ما ربطی نداره. قبلشم عذرخواهی میکنم قصد جسارتی ندارم سوء تفاهم نشه:
    موشی در خانه صاحب مزرعه تله موشی دید !به مرغ وگوسفند وگاو خبرداد.همه گفتند تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد!.......ماری در تله افتاد وزن مزرعه دار را گزید !از مرغ برایش سوپ درست کردند؛گوسفند رابرای عیادت کنندگان سر بریدند .پس از مدتی زن مرد وگاو را برای مراسم ترحیمش کشتند............... ودراین مدت موش از سوراخ دیوار نگاه میکرد وبه مشکلی که به دیگران ربط نداشت فکر میکرد

دوست عزیز. می فرمایید من سرویس دهنده مشکل دارم. اگه میتونید کمک کنید بهتر شیم ممنون هم میشیم. اگه شرایطش مهیا نیست بهر حال ارزوی موفقیت داریم ووامیدواریم خدمات مطلوب که بهر حال حق طبیعی شماست در اختیارتون قرار بگیره و متاسفم که در حال حاضر از ما راضی نیستین ولی بهر حال ما تلاش میکنیم نظرتون رو عوض کنیم.

مشکلی نیست اگه واقعا خواسته اینه که هیچ توضیحی ندم چشم نمیدم ولی چند تا خبر هست که کم کم که اجرا شد به اطلاعتون میرسونم.
    Last edited by asksup; 21-02-2015 at 11:13.

18. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آقا خواهشن مغلطه نکنید

بله ما هم میدونیم زیر ساخت و هزار چیز دیگه تو این خراب شده مملکت مشکل داره

ولی اینکه شما هی مثال های بی ربط بزنید و از وضعیت مشکلات هر شغل و زندگی بگید کسی رو توجیه نمیکنه

طرف حساب ما شما سرویس دهنده ها هستید ، طرف حساب شما شرکت های پپ و بعد زیر ساخت و ...

وقتی شکایت هم میکنیم تنظیم مقررات میگه به ما ربط نداره ارجاع میده به شرکت مربوطه ما که نمیتونیم بیاییم مستقیم به سایپا شکایت کنیم چرا پراید زپرتی من مشکل داره ، طرف میره نمایندگی یا جایی که ماشین رو خریده اون ارجا میده به شرکت اصلی و....

این شمایید که وقتی میبینید این مشکلات هست باید اقدام کنیم یوزر مشکل رو به شما باید ارجاع بده

حالا شما هی بیا از مشکلات متفرقه بگو ، 10 روزه اینطوریه چقدر باس شکایت کنیم و کسی پیگیری نکنه

منتظرن یه بارون بزنه بگن نویز دارد والا تا زمانی که رو اندیشه بودم هر بار مشکل پیش میومد میگفتن نویز خطه

این نویز کوفتی 10 ساله هست چرا تا دیروز مشکل نبود از 2 ساعت قبلش یهو نویز زده بالا ؟

چرا آخر شب سرعت خوبه سر شب نویز قات میزنه ؟

تا یه بارون میزنه همه اونو بهونه میکنن والا 6 صبح بارون شدید میشه سرعت من بیشتره ، بله ترافیک کمتره منم میدنم ولی این برنامه های مدیریت شبکه واسه چیه مگه وظیفش کنترل وضعیت نیست ، اگه پهنای باند کمه اینم یوزر باس چوبشو بخوره ؟ متناسب یوزری که میگیرید وظیفه دارید پهنا باند بخرید اگه مشکل از هر جایی هست این شرکت طرف قرار داد ماست که باید پیگیری کنه والا هر بار به تنظیم مقررات شکایت میکنم اونا ارجاع میدن شرکت میگم بابا اگه اینا کار راه انداز بودن که من قبل شکایت 10 بار زنگ زدم با دلایل بی خودی فقط توجیح میکنن حتی حاظر نیستن گردن بگیرن و تایید کنن که 10 روز وضعیت شبکه خرابه

من الان دارم با 30 kb سند میکنم والا 15 سال پیش دایل آپ داشتم 2 برابر این بود آخه این چه قراردادیه که شرکت هیچ تعهدی واسه ارسال نداره و میگه رایگانه دیگه همینی که هست واسه منه نامحدود همیشه رایگان بوده چه فرقی میکنه الان رایگان شده گند زدید توش سرعتم حداقل 1/10 سابق شده
    شما که مشترک اندیشه نیستید. یعنی اینکه الان دارید با 30 kb سند میکنید تقصیر اندیشست؟ اقا اندیشه بده. سرویس دهنده شما که خوبه. چرا سرعت سرویس تون اینجوریه؟

من دیروز زنگ زدم زیرساخت میگن داریم پیگیری میکنیم. میگم کی؟ میگه فنی همه چی امادست مدیرا باید تایید کنن تا ارتقا انجام شه.میگم کی میکنن میگه وقتی پکت لاست زیاد میشه یا اعتراض میشه. میگم میشه؟ میگه اره ولی به شما میشه. فشارش شکسته میشه 1/100 میرسه اینور. اونا هم میندازن عقب. اون بیچاره ای که اونجا نشسته اونم خسته شده اینقدر غر غر ما رو شنیده. اونم شاکیه. حالا شما بازم جای کمک برای گذاشتن فشار رو اونجایی که گلوگاه هست توانتون رو بذارید رو سرویس دهنده ها.

20. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •