سه چهار روز از سرویسم مونده میخوام ده مگ بگیرم که دان استریم رو ببرن بالاتر. چطوری میتونم بقیه روزاشو بسوزنم؟
به نظرتون اگه زنگ بزنم پشتیبانی بگم که میخوام ماه بعد 10 مگ بگیرم لطفا چک کنید ببینید خطم ساپورت میکنه یا نه میبرن رو 10 مگ؟
سه چهار روز از سرویسم مونده میخوام ده مگ بگیرم که دان استریم رو ببرن بالاتر. چطوری میتونم بقیه روزاشو بسوزنم؟
به نظرتون اگه زنگ بزنم پشتیبانی بگم که میخوام ماه بعد 10 مگ بگیرم لطفا چک کنید ببینید خطم ساپورت میکنه یا نه میبرن رو 10 مگ؟
الان چیه سرویستون؟
فوقش میزارن رو 5 مگ دیگه . بهتر از 2 مگه . اینا که کار انجام نمیدن . من 5 مگ داشتم 30 بار زنگ زدم تا دان استریمم رو درست کنن (گداشته بودن رو 2 مگ) پارتاکم فعال نشده بود . به 4 نفر گفتم هر چی میزنم وارد نمیشه . اخر نفر 4م درستش کرد . اینا اینطورین .
WELCOME TO KHOUZESTAN
شما 10 مگ میگیری . یعدش که خوب سرعتت ثابت شد و فهمیدی داون استریمت رو خوب بستن میری 2 مگ میخری . این 2 مگ میره تو رزرو . بعد هر موقع خواستی میتونی 10 مگ رو بسوزونی و 2 مگ میاد جای 10 مگ . به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک رشد!
Last edited by Hamed-M1; 23-02-2015 at 14:57.
چطور برا شما بالا نمیبرن؟
من قبلا 5مگ گرفته بودم راحت یه بار تماس گرفتم واسم بالا بردن بعدش 10مگ گرفتم بازم با یک تماس واسم بالا بردن بجز مواقعی که خانمها گوشی رو بلند میکردن که میدونستم بهونه میارن چون بلد نیستن
مشکل ما همین بود که فقط خانمها گوشی رو بر میداشتند .
الان جدیدا که دو بار زنگ ردم فقط مرد بوده.
واسه من یه خانومی بود و خیلی راحت انجامش داد،فقط یه یه سوال این گزینه روز های مرا بسوزان کجاست هرچی تو پنل گشتم نبود؟بعد اگه بذارم مهلت 10 مگ تموم شه و دو مگ بگیرم دیگه با اکانتینگ سرعتم محدود میشه رو 2 مگ؟اگه بخوام وقتی دو مگ گرفتم سرعت بالا باشه باید الان که 10 مگ تموم نشده تمدید سرویس کنم؟
پنج روزه سرویس من فقط صفحه اتمام ترافیک رو بالا میاره. تو پارتاک هم وارد نمیشه. زنگ زدم میگن داریم منتقلتون میکنیم معلوم نیست کی یوزرتون بالا بیاد. راست میگن اینقد طول میکشه یا دارن میپیچونن؟!
من را بسوزان نیست.
سرویس رزرو که داشته باشی، از تو قسمت خرید سرویس، دکمه ی "فعال سازی سرویس رزرو" اضافه میشه، اونو میزنی.
تکراری شده است ... متن نوشته شده خیلی کوتاه است :|
شما كه مبين خاوران هستي فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)