این معافیت حذف شد ....
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
این معافیت حذف شد ....
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
تاپیک هارو میخوندم جالب شد برام بدونم قضیه خرید سربازی چجوری هست ؟ واقعا انجام میشه ؟ مبلغ و کارای اداریش چجوریه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
احتمالا شما خیلی عقب رفته اید
چون خیلی وقته امکان خرید سربازی نیست
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
دارم از عقب شروع میکنم ببینم قضیه چیه . زیاد تا الان پیگیر اینکارا نبودم . ممنون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ما نخواستیم سربازی اجباری رو حذف کنند... بیان مدت زمان سربازی رو به یکسال یا کمتر کاهش بدن..به خدا ملت همه پا میشن میرن سربازی..
اینجوری که نمیشه..یک بنده خدایی دو سال زندگیش رو میذاره برای خدمت..
بعدش فردای اون روزی که کارت پایان خدمت رو میگیره ..میگن سربازی اجباری حذف شد..!!!! چه حسی اون لحظه میتونی داشته باشی..؟
اینا ملت رو مسخره کردن..یه روز میان همه شرایط کسری خدمت تحصیل کرده ها و.. رو برمیدارن و میخوان بکنن 24 ماه.. !!
یه روز دم از حذف سربازی اجباری میزنن ..!!!
Last edited by ali_agha1981; 16-05-2014 at 11:59.
درود
تا پارسال به ازای هر سال فعالی 30 روز کسری میدادن اما فکر کنم امسال شده سالی 20 روز
ارزش؟؟!!!!!!!! تو خدمت 1 روز کسری هم ارزشی برابر 1 تن طلا خالص رو داره
بعید میدونم سربازی تو کشوری مثل ایران حذف بشه!
این مورد کم کردن مدتش هم بعید به نظر میاد
زیاد به این اخبار توجه نکنید! بیشتر جنبه بهره برداری های سیاسی و شخصی داره
دقیقا منم همینو میگم. باید فرق بین کسی که مدت بیشتری خدمت کرده با کسی که کمتر خدمت کرده باشه . مثلا به عنوان سابقه کاریش استفاده بشه .
ببینید دوستان. واقعا خدمت اجباری هیچوقت توی این مملکت برداشته نمیشه.. یه عده میان جو الکی میدن و میرن.. مثل اینه که بگن قراره از فردا دموکراسی در کشور برقرار بشه و ... ... که همش مثل رویای دست نیافتنیه!.. نهایت حرکتی که ممکنه انجام بشه اینه که حدمت دوباره برگرده به 18 ماه و کسری های مربوط به تحصیلات دانشگاهی برقرار بشه.. در واقع پسرفت کردن توی این کشور خودش نوعی پیشرفت بحساب میادجون همه چیز واقعا درحال بدتر شدن هست و خدمت سربازی هم از این قاعده مستثنی نیست..
2 ماه و 7 روز کسری میگیرید
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)