تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2201 از 2403 اولاول ... 12011701210121512191219721982199220022012202220322042205221122512301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,001 به 22,010 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ممنون از حسن نظر شما. من نمیدونم شغل شریف شما چیه. اما اگه میفرمودید چند تا مثال از شغل خودتون براتون میزدم که یه چیزی ایراد داره ولی مطمئنا ناشی از کوتاهی شما نبوده.
    بهر حال جملات محبت امیز شما رو میزارم به حساب دلخوری شما از وضعیت نامطلوب سرویس اینترنت در کشور که کسی منکرش نیست.
    وگرنه تحلیل یه مشکل فنی به این سادگی حتی اگه فنی نباشید هم خیلی سادست. غیر اینکه سرویس شما که نمیدونم شاید نامحدود هست بعد از انمام حجم تضمینی تون کم شده که فعلا موضوع بحث ما نیست اصلا توجه کردین که اگه سرویس دهنده مشکل داره چرا فقط سایت های بخصوص ویا پروتکل های بخصوص مشکل داره. یعنی سرویس دهنده شما نشسته گفته بیایم یه کاری کنیم جیمیل مشکل داشته ولی مثلا یاهو اوکی باشه. این ناشی از عدم تسلط شما روی نحوه مهندسی ترافیک رو گیت های کشور توسط پروتکل های bgp هست. نظرتون محترم عیبی هم نداره
    وقتی اصرار دارید تصور شما رو یه موضوعی لزوما منطبق بر واقعیت هست دیگه سعی من برای توضیح به نظر بی فایده میاد.

تکرار میکنم اگه مشکلی دارید که دارید لطفا گزارش بدین تا پیگیری شه و گرنه پست های محبت امیز با پیش زمینه غلط فنی سرویس شما رو مطلوبتر نمیکنه. ضمنا مشکل شما با gmail به زیر ساخت گزارش شد هر چند هیچ اطلاعاتی در مورد source Ip, traceroute خطتتون - مسیر uplink ارائه نکردین که کمکی کنه.
    سلام
    فقط جیمیل گذارش شد؟
    ما با کل سایتهایی که رو سرور خارجی هستن مشکل داریم!
    شما که پیگیرین میخواین آدرس بدم امروز بیاید از سرویس ما استفاده کنین متوجه عمق فاجعه بشین؟
    از ساعت 12-1 ظهر به بعد کم کم سرعت کم میشه تا 8 و 9 دیگه انتقدر اوضاع خرابه 1 هفتست اون ساعت میگیریم میخوابیم

2. 3 کاربر از mrnht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من تو بحث فنی سررشته ای ندارم پس مطمئنا نمیتونم جواب شما ر بدم ..اینو میزارم به عهده دوستان فنی...فقط میخوام اینو بدونم چرا اینترنتی که اندیشه صبح میده با اینترنتی که شب میده اینقدر متفاوته؟! چرا نمیشه کیفیتی که اینترنت صبحها داره شبها هم داشته باشه؟ مگه چقدر حجم دانلود میره بالا که وضع اونطوری میشه؟ حجم دانلود ارتباطی به تایم اوت داره؟
    من نمیگم تمام مشکلات از اندیشه ست...اندیشه هم بخشی از یه مجموعه ست...اگه مشکل جای دیگه ایه اندیشه نباید به عنوان سرویس دهنده ای که من طرف حسابشم پیگیری کنه تا مشکلاتم حل بشه؟
    چرا دوست عزیز پیگیری میشه ولی من نمیدونم چه راهکاری وجود داره تا این پیگیری ها به اطلاع کاربرا برسه. اگه بفرمایید که چه جوری میشه این نوع پیگیری ها رو به اطلاع رسوند شاید بتونه کمک بزرگی باشه.

اینکه صبح با شب فرق داره چرا اینجوریه. جواب بسیار سادست.
    پایین بودن ترافیک در صبح

یعنی چی؟
    یعنی اینکه کل ترافیک کشور از ساعت حدود 3 شب تا 10 صبح به میزان 50% افت میکنه. این افت مصرف باعث میشه ظرفیت ترانزیت - ظرفیت گیت وی های کشور - cpu usage روترهای core - session های سیستمهای filtering ووو کمتر استفاده بشه و سیستم بهتر کار کنه.
    مثال سادش اینه.
    شما سوار ماشین میشین مثلا پراید . سرعتتون 50 هست همه چی خوبه. سرعت میشه 80 خوبه .میشه 100 خوبه .میشه 130 خوبه ولی هر چه بالاتر میره سروصدای موتورو مقاومت باد. عدم تعادل ماشین. ترمز ناپذیری ووو بیشتر میشه. حالا بازم میشه تحمل کرد چون اوضاع جاده خلوت هست . نیازی نیست فرمان بدید یا ترمز بگیرید.
    حالا شما بنز هم داشته باشین ولی اگه جاده شلوغ باشه جاده دست انداز داشته باشه هی بازرسی داشته باشه تا گاز میدین مجبور میشین ترمز کنید. ماشین بغلی میپره جلوتون ووو

حالا مشکل اینجاست که میخواهید برید تهران
    به یکی میگن شما باید از مسیر رشت - قزوین - تهران برید به یکی میگن باید رشت - چالوس - تهران برید. به یکی میگن باید رشت - تبریز - تهران برید. این که از کدوم مسیر برید هم دست شما نیست. اینجا چاره چیه؟ مقصر کیه؟
    ماشین سازه؟ جاده سازه؟ پلیس هست که چک میکنه؟ راننده هست که بی دقتی میکنه تصادف میشه. مقصر کیه؟

ببینید دوست عزیز. مشکل زیرساخته. اینا همه با هم مشکله. مگه کسی میگه نیست. جاده شما تا خروجی شهر دست منه سرویس دهنده هست. باید یه کاری کنم زودتر به خروجی شهر برسید ولی از اون به بعد دست من نیست. حالا شما میخواین بگین مثلا چون شهردار رشت مسئول رشت هست باید جوابگوی کل مسیر رشت - تهران هم باشه. میشه به نظر شما؟

حرف من اینه.
    از هر جایی که داریم میریم. هر جایی که اشکال داره باید بگیم. حقمونه. باید درست بشه. ولی مشکل اینه که چرا جایی که باید بهش اعتراض کنیم رو اشتباه انتخاب میکنیم. چون دم دست هست؟
    اینکه به جای اشنباه اعتراض کنیم درست میشه؟؟؟ من که عرض کردم اون چه رو که مربوط به من سرویس دهنده هست رو بفرمایید پیگیری کنم. 3-4 تا دوست عزیز پیام دادن مطرح کردن درست شد ولی اینکه چرا فلانی تو تهران عطسه کرد خارج از کنترل ماهاست.
    ببینید مجوز pap ها فقط اجازه ارائه سرویس adsl میده. اجازه مثلا نصب فیبر نمیده. اجازه ترانزیت بیسیم نمیده ووو. اینا باید از سرویس دهنده های دیگه تهیه بشه. تو مجوز جدید FCP اومدن گفتن سرویس دهنده همه کار میتونه بکنه. یعنی اینکه میتونه فیبر بکشه بستر سازی کنه. دورنمای کار خوبه ولی امیدوارم باز تو عمل به مشکل بر نخوره.

4. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    فقط جیمیل گذارش شد؟
    ما با کل سایتهایی که رو سرور خارجی هستن مشکل داریم!
    شما که پیگیرین میخواین آدرس بدم امروز بیاید از سرویس ما استفاده کنین متوجه عمق فاجعه بشین؟
    از ساعت 12-1 ظهر به بعد کم کم سرعت کم میسه تا 8 و 9 دیگه انتقدر اوضاع خرابه 1 هفتست اون ساعت میگیریم میخوابیم
    نه نیازی نیست. کافیه نام کاریریتون رو پ خ بدین تا باهاتون تماس بگیریم و پیگیری کنیم. اگه مشکل شما سرویس دهنتون باشه نه تنها اصلاح میشه بلکه خسارت هم میده. ولی اگه نباشه در کنار شما براتون پیگیری میکنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نه نیازی نیست. کافیه نام کاریریتون رو پ خ بدین تا باهاتون تماس بگیریم و پیگیری کنیم. اگه مشکل شما سرویس دهنتون باشه نه تنها اصلاح میشه بلکه خسارت هم میده. ولی اگه نباشه در کنار شما براتون پیگیری میکنه.

یعنی مشکل فقط واسه منه؟
    پس این همه دوستان چین که میگن واسه اونها هم همینطوره؟
    ماها هیچکدوم خسارت نمیخوایم یه سرویس با کیفیت معمولی هم کافیمونه اما متاسفانه در حال حاضر داره ارائه نمیشه
    من مرکز 8 هستم اگه لازم به تماس هست شما از پیام خصوصی اسمتون رو بفرمایید من تماس میگیرم!

7. 2 کاربر از mrnht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من ماهیانه 35 هزار تومان رو به زیرساخت می دم یا به اندیشه؟ طرف قرارداد من زیرساخت هست یا اندیشه؟ منه مشترک که نمیتونم برم یقه زیرساخت رو بگیرم! من با اندیشه قرارداد بستم که به من اینترنتی بدون افت سرعت ، با کمترین پینگ و تایم اوت بده، به من چه ربطی داره که مشکل از زیرساخته؟ آخه فرافکنی تا چه حد؟

9. 4 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من ماهیانه 35 هزار تومان رو به زیرساخت می دم یا به اندیشه؟ طرف قرارداد من زیرساخت هست یا اندیشه؟ منه مشترک که نمیتونم برم یقه زیرساخت رو بگیرم! من با اندیشه قرارداد بستم که به من اینترنتی بدون افت سرعت ، با کمترین پینگ و تایم اوت بده، به من چه ربطی داره که مشکل از زیرساخته؟ آخه فرافکنی تا چه حد؟
    شغل شریف شما چیه؟ اگه بگین مثلا خیاط کیفیت پارچه به شما ربطی داره؟ میگین اره ربط داره میرم پارچه بهتر میخرم. سوال اینه تو ارائه خدمات اینترنت کسی غیر زیز ساخت اینترنت میفروشه که برم از اون بخرم؟؟؟

دیگه از این ساده تر مساله ای هست؟
    شما یه شرکت خدماتی هستین. فقط یک جا هست که می تونید ازش مواد اولیه بخرید. چه کار می تونید بکنید؟ میشه بگید؟

11. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

امیدوارم یه روزی برسه که اینترنت استان ما نصف کیفیت اینترنت باقی استانها رو داشته باشه...تایپک همین استان همجوار خودمون مازندران رو که میخونم فقط حسرت میخورم...نمیدونم چرا ما گیلانیها فقط باید چوب مشکلات اینترنت کشور رو اونم با این شدت بخوریم!

13. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما تو مخابرات مشکلمون سرعت شبانه و کلاهبرداری با اسم سرعت بالاست ، که الان که خرشون از پل گذشته سرعت شبانه رو 1/4 کردن ! وگرنه تو روز سرعت و پایداری سیستم من مشکلی ندارم.البته میگم با همین شرایط حاضرم های وب بگیرم لااقل ترافیک روزانه ارزون بخرم که موندم قراردادم نصفش تموم بشه بعد (لازم به ذکر که های وب شبانش 2 ساعت رایگانه که یعنی هیچ ).
    اما ظاهرا اندیشه تو ب اون بسم الله مونده .
    یه خیاط هم داریم شب عید 300 تا کار میگیره و چون نمیرسه گند میزنه به همشون جناب Askup از پشتیبانی اندیشه!
    یه خیاط هم مثه مخابرات پولو که گرفت بقیه کار رو پارچه خراب میزنه سود کنه !
    اینا مثه این میمونه که من بگم بیاین رستوران من ، بعد غذای اشغال بذارم جلو مشتری بگم راستش یه قصابی اینجا بیشتر نیست اونم گوشت بد میفروشه،حالا بقیه قصابی ها خوبن اونا گوشت رون خودشون رو کباب میکنن .

کلا مردم گیلان از خودشون و نماینده هایی که انتخاب کردن میکشن ، شما بیا تو بابل و ساری و آمل یه چنین کارهایی که اینا میکنن رو بکن ببین فردا سرویس دهنده میتونه به کارش ادامه بده یا نه ! حقشون رو تا آخرش میگیرن.

15. 4 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اندیشه تو برنامش قصد بالا بردن Downstream رو نداره ؟
    الان چن ساله که رو همین
    2,559 تکون نخورده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اندیشه تو برنامش قصد بالا بردن Downstream رو نداره ؟
    الان چن ساله که رو همین
    2,559 تکون نخورده
    هر کسی که مایل هست میتونه تماس بگیره و تقاضا کنه سرعت پورتش بالاتر بره. اینکه پیش فرض اینه به خاطر کیفیت خیلی پایین سیمها هست ولی اگر کسی کیفیت خطش بالاتر هست از یکشنبه تماس بگیره تا سرعتش بالاتر بره.

18. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •