تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2201 از 2376 اولاول ... 12011701210121512191219721982199220022012202220322042205221122512301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,001 به 22,010 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مهمترين عناوين روزنامه هاي ورزشي امروز (استقلال جوان)
    ساعت خبر: 9:27 - تاريخ خبر: 07/02/1388
    تهران - واحد مرکزي خبر - ورزشي 1388/2/7
    استقلال جوان :
    - قربون برم خدارو.
    - جشن شادي ميليونها استقلالي.
    - ايران آبي شد.
    - قلعه نويي : زماني از استقلال مي روم كه موثر نباشم.
    - جانم آقا مجيد ،‌ جانم فولاد.
    - خداداد : دشمنان قلعه نويي شوكه شدند.
    - چاووشي هت تريك كرد.
    - درود بر فوتبال شرافتمندانه فولاد.
    - خاموشي برق در حافظيه.
    - مرهم بر زخم شكست مقابل الغرافه.
    - سايپا - صبا ؛ اين بازي همه چيز داشت ، گل ، درگيري و اخراج.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جدول رده‌بندی مهر تایید بر قهرمانی استقلال/ 10 استان درگیر لیگ
    تیم استقلال تهران در حالی عنوان قهرمانی هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را بدست آورد که دارای بهترین خطوط حمله و دفاع در جمع 18 تیم حاضر در این مسابقات بود.

به گزارش خبرنگار مهر، استقلال با 70 گل زده عنوان بهترین خط حمله لیگ برتر را بدست آورد و با تفاضل گل 36+ سرآمد دیگر تیم‌های حاضر در این مسابقات بود.استقلال و سپاهان با دریافت تنها 34 گل عنوان بهترین خط دفاع لیگ برتر را بدست آوردند. آبی‌پوشان در بین 18 تیم لیگ برتری به همراه ذوب آهن صاحب بیشترین پیروزی (19 برد) شدند. اینها نشان می‌دهد تیم امیر قلعه نویی سزاوارانه عنوان قهرمانی لیگ برتر را بدست آورده است. البته نباید از کنار تیم خوب منصور ابراهیم‌زاده نیز به سادگی گذشت که از هر حیث با تیم استقلال برابری می‌کرد و تنها مشکل‌اش این بود که کمتر از آبی‌پوشان گل زد و بیشتر از آنها گل خورد.

لیگ برتر در حالی به اتمام رسید که فاصله امتیاز تیم قهرمان با تیم قعرنشین 42 امتیاز بود. در پایان این مسابقات سه تیم استقلال تهران، ذوب آهن اصفهان و مس کرمان جواز حضور در فصل آتی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا را بدست آوردند و سه تیم پیام مشهد، داماش گیلان و برق شیراز به لیگ دسته اول سقوط کردند.

در حال حاضر استان تهران (4 سهمیه)، اصفهان (2 سهمیه)، خوزستان (2 سهمیه)، کرمان، قم، قزوین، فارس، همدان، خراسان رضوی و گیلان (یک سهمیه) در لیگ برتر دارند و 9 استان درگیر مسابقات لیگ برتر هستند.

ترین های هشتمین دوره لیگ برتر در زیر می آید:
    اولین گل: پژمان نوری (پرسپولیس تهران) در دقیقه 43 بازی مقابل سایپا
    آخرین گل: مصطفی چتر آبگون (پاس همدان) دقیقه 3+90 بازی مقابل داماش گیلان
    اولین بازی: سایپا کرج - پرسپولیس تهران
    آخرین بازی: هشت دیدار هفته سی و چهارم همزمان برگزار شد
    بهترین گلزن: آرش برهانی (استقلال تهران) با 21 گل‌زده
    بهترین خط حمله: استقلال تهران با 70 گل زده
    بدترین خط حمله: ملوان بندرانزلی با 31 گل زده
    بهترین خط دفاع: استقلال تهران و سپاهان اصفهان با 34 گل خورده
    بدترین خط دفاع: داماش گیلان با 56 گل خورده
    بیشترین امتیاز: استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان با 66 امتیاز
    کمترین امتیاز: برق شیراز با 24 امتیاز
    بیشترین برد: استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان با 19 برد
    کمترین برد: برق شیراز با 5 برد
    بیشترین تساوی: صبای قم با 17 تساوی
    کمترین تساوی: استقلال اهواز با 7 تساوی
    بیشترین باخت: برق شیراز با 20 باخت
    کمترین باخت: صبای قم با 5 باخت
    بهترین تفاضل گل: استقلال تهران با تفاضل گل 36+
    بدترین تفاضل گل: استقلال اهواز و برق شیراز با تفاضل گل 19-

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نویی : جلالی به من درس مردانگی داد این قهرمانی تقدیم مردم خوزستان !

*
    امیر قلعه نویی پس از قهرمانی استقلال در لیگ هشتم در نشست خبری اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که تیم ما قهرمان شد و این فصل طاقت فرسا به پایان رسید. من این قهرمانی را به مردم شهید پرور خوزستان و روزبه بهرامی هوادار استقلال که جانش را فدای این تیم کرد تقدیم می‌کنم.
    وی افزود: مجید جلالی به من درس مردانگی داد. امروز شاهد یک بازی فیزیکی بودیم ولی کنترل مسابقه دست ما بود. می توانستیم با اختلاف دو گل در این دیدار پیروز شویم.
    قلعه نویی ادامه داد: شب گذشته نیز به آسایشگاه معلولین رفتیم و این از نظر روحی به ما کمک زیادی کرد.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه حال که فولاد 4 گل به ذوب آهن زده فوتبال ایران تمیز شده است یا نه گفت: به این سئوال پاسخ نمی‌دهم.
    قلعه نویی در مورد لیگ برتر هشتم تصریح کرد: لیگ بسیار خوبی بود و گل های زیادی رد و بدل شد. ما رکورد دار گلزنی بعد از بارسلونا هستیم.
    قلعه نویی در مورد اینکه چرا استقلال در آسیا موفق نبود گفت: برنامه ریزی عده ای برای ما مشکل ساز شد و باعث شد ما تحت فشار قرار بگیریم و نتوانیم در آسیا موفق شویم.
    قلعه نویی در مورد اینکه از لیگ امسال چه درسی گرفته تاکید کرد: درس گرفتم که سکوت به انسان کمک می‌کند. من قبلا عکس العمل نشان می دادم ولی واعظ آشتیانی به من یاد داد که این کار را نکنم.
    سرمربی اسبق تیم ملی در مورد اختلاف با دایی گفت: با ایشان هیچ مشکلی نداشتم و فقط به برنامه ریزی های اشتباه اعتراض می کردم. این برنامه ریزی ها به تیم ما ضربه زد.
    سرمربی استقلال در مورد شایعه حضورش در سپاهان و سایپا گفت: به همان امام رضا(ع) که شب گذشته به زیارتش رفتم قسم می‌خورم هیچ صحبت و مذاکره ای با این دو تیم نداشتم و فقط پیشنهادی از پاختاکور داشتم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نویی : دیگر به آرش برهانی پنالتی نمی‌دهم. !

*
    امیر قلعه نویی پس از کسب عنوان قهرمانی استقلال در لیگ برتر هشتم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که قهرمان شدیم. استقلال شایسته این عنوان بود و خوشحالم که شرمنده هواداران نشدم.
    وی افزود: این قهرمانی را مدیون فوتبال پاک خوزستان و مردمش هستیم. از مجید جلالی نیز تشکر می‌کنم که مانند یک مرد در میدان حاضر شد.
    قلعه نویی با تشکر از مدیران استقلال عنوان کرد: همشه مثل سرباز در خدمت استقلال هستم. از واعظ آشتیانی نیز ممنونم که به من درس مدیریت داد. در مورد ماندن در استقلال است گفتم که پس از پایان لیگ با ایشان صحبت می‌کنم.
    سرمربی استقلال در مورد پیشنهاد یک و نیم میلیاردی خود گفت: این پیشنهاد مربوط به 3 ماه گذشته است و دیگر به آن فکر نمی‌کنم.
    قلعه نویی در مورد آرش برهانی و از دست دادن پنالتی‌اش گفت: دیگر به آرش برهانی پنالتی نمی‌دهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حاشیه های قبل از دیدار استقلال تهران - پیام مشهد

نبی مسئول اهدای جام به استقلالی ها
    دبیرکل فدراسیون فوتبال بعنوان نماینده این فدراسیون برای تماشای دیدار حساس پیام – استقلال راهی مشهد شد.
    مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال به نمایندگی از این فدراسیون راهی مشهد مقدس شد تا درصورت قهرمانی استقلال دراین شهر، مسئولیت اهدای جام به بازیکنان استقلال را عهده دار شود

دستگاه اتوبوس استقلالی در مشهد
    هواداران استقلال از تهران و شهرهای دیگر کشور امروز در مشهد حضور یافتند تا تیم خود را در دیدار با پیام مشهد حمایت کنند.
    کانون هواداران استقلال برای حضور هواداران در این دیدار دو دستگاه اتوبوس تدارک دید و به وسیله آن هواداران استقلال را از تهران به مشهد برد. این هواداران تهرانی از سوی کانون هواداران استقلال راهی مشهد شده‌اند و دیگر هواداران استقلال نیز از شهرهای دیگر راهی ورزشگاه ثامن الائمه (ع) مشهد می‌شوند تا تیم خود را در این دیدار تشویق کنند.

مسئولان هیئت فوتبال خراسان 20 درصد از ورزشگاه ثامن را به هواداران استقلال اختصاص دادند.
    دیدار حساس استقلال و پیام مشهد امروز در ورزشگاه ثامن الانمه (ع) مشهد برگزار می‌شود.
    هواداران استقلال برای حمایت از تیم خود آماده حضور در این ورزشگاه هستند و به همین خاطر هیئت فوتبال استان خراسان 20 درصد از این ورزشگاه را به هواداران استقلال اختصاص داد.

کادر فنی استقلال تا 2 بامداد در حرم امام رضا (ع)
    کادر فنی تیم فوتبال استقلال شب گذشته در حرم مطهر امام رضا (ع) حضور یافتند.
    کادر فنی استقلال شب گذشته از فرصت استفاده کردند و به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفتند.
    اعضای کادر فنی به همراه تعدادی از لیدرهای این باشگاه شب گذشته تا ساعت 2 بامداد به زیارت پرداختند و پس از آن به هتل محل اقامت خود بازگشتند.

اجتماع هواداران استقلال در مشهد
    تعدادی از هواداران استقلال در مشهد در مقابل هتل محل اقامت استقلال تجمع کردند.
    از صبح امروز تعدادی از هواداران استقلال در نزدیکی هتل محل اقامت این تیم حضور پیدا کرده‌اند تا بازیکنان تیم محبوب خود را تشویق کنند. این هواداران همچنین خواهان این هستند تا ظرفیت ورزشگاه برای هواداران استقلالی را افزایش دهند.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

سلام
    وحید جان بابت عکس ها ممنونم
    چاکریم ! هنوز هست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
    در یکی از آخرین دیدارهای هفته سی و چهارم لیگ برتر ایران، تیم فوتبال پیام مشهد در ورزشگاه ثامن به مصاف.....

تیم فوتبال استقلال تهران در هفته حساس پایانی مسابقات فوتبال باشگاه های برتر جام خلیج فارس با پیروزی مقابل پیام مشهد، قهرمانی هشتمین لیگ برتر را از آن خود کرد.

" فابیو جانواریو " در دقیقه 41 با یک شوت دیدنی از پشت محوطه جریمه تک گل استقلال را در این دیدار به ثمر رساند. ضمن اینکه آرش برهانی در دقیقه 84 یک ضربه پنالتی را برای آبی‏پوشان از دست داد. " مرتضی برگی‏زر " نیز در دقیقه 90 بخاطر حرکت ناشایستی که انجام داد با کارت قرمز داور جریمه شد. در آخرین دقایق این دیدار نیز " ابراهیم تقی پور " از استقلال و " اشپیتیم آرفی " از پیام مشهد از زمین مسابقه اخراج شدند تا اخراجی های این دیدار به عدد 3 برسد.

ذوب آهن نیز در اهواز با نتیجه 4-1 مغلوب فولاد شد تا استقلال به راحتی جام قهرمانی را از دستان ابراهیم‏زاده و تیمش در آورد.

ترکیب پیام مشهد: سنگچولی، جلیلی(69 ابراهیم شکوری)، ماکسیمو، زاهدی، حقیقی(64 برگی‏زر)، رجب‏زاده(82 جمالیان)، سهیمی، مطوری، ارزانی حسین کوشکی، اشپیتیم آرفی
    سرمربی: مهدی غیاثیان

ترکیب استقلال: طالب‏لو، شکوری، قربانی، تقی‏پور، کاظمی، حیدری، منیعی(62 امیرآبادی)، جانواریو(79 مجیدی)، روانخواه، علیزاده، برهانی(87 پولادی)
    سرمربی: امیر قلعه‏نویی

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیر قلعه نویی:خوشحالم که شرمنده هواداران‌ مان نشدیم
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران پس از قهرمانی تیمش در فصل هشتم مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور ارائه..

امیر قلعه نویی پس از پیروزی تیم استقلال مقابل پیام مشهد و قهرمانی این تیم در رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور گفت: خدا را به خاطر کسب این عنوان شکر می کنم. قهرمانی هدف اول استقلال از روز نخست مسابقات امسال بود. ما سال سختی را پشت سر گذاشتیم اما خوشحالم که در نهایت شرمنده مردم و هواداران‌مان نشدیم.

وی با اشاره به دیدار دو تیم فولاد خوزستان و ذوب آهن اصفهان که همزمان با دیدار استقلال و پیام مشهد در خوزستان جریان داشت، تصریح کرد: جلالی امروز نشان داد که مرد بزرگی است. بازیکنان فولاد خوزستان با ارائه بازی زیبا و پاک نقش بزرگی در قهرمانی تیم ما ایفا کردند. مردم خوزستان امروز چشمه‌ای دیگر از حضور چشم گیر خود در 8 سال دفاع مقدس را نشان دادند.

قلعه نویی در ادامه تاکید کرد: بازی خوبی را مقابل پیام به نمایش گذاشتیم هرچند که در صورت استفاده بهتر از موقعیت‌های بدست آمده می توانستیم گل‌های بیشتری را وارد دروازه حریف کنیم.

وی در ادامه به از دست رفتن موقعیت پنالتی توسط آرش برهانی اشاره کرد و گفت: این برای اولین بار نبود که آرش موقعیت پنالتی استقلال را از دست داد از این پس هرگز نواختن ضربه پنالتی را به او واگذار نمی کنم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران از مدیریت شش ماهه واعظ آشتیانی در راس این باشگاه به نیکی یاد کرد و گفت: واعظ نقشی تاثیرگذار در قهرمانی تیم استقلال داشت. من در این مدت از وی درس مدیریت و اخلاق را به خوبی آموختم.

قلعه نویی در خصوص ادامه همکاری با تیم فوتبال استقلال یاد آور شد: پیش از برگزاری دیدار امروز در این مورد با واعظ آشتیانی صحبت کرده بودم اما مذاکره نهایی و تصمیم قطعی را به پایان مسابقات موکول کردم. در هر حال من سرباز تیم استقلال هستم و از خدمت به این تیم دریغ نخواهم کرد.

وی در پایان ضمن تشکر از اعضای هیئت مدیره و بازیکنان تیم فوتبال استقلال در خصوص پیشنهاد یک و نیم میلیاردی که پیش از این دریافت کرده بود، گفت: این موضوع مربوط به سه ماه پیش می شود. امروز که تیم من قهرمان لیگ برتر شده است هرگز به این پیشنهاد فکر نمی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •