چه حالی میده تو یوتیوب بدون delay و ترس از تموم شدن حجم ویدیو دیدن.![]()
چه حالی میده تو یوتیوب بدون delay و ترس از تموم شدن حجم ویدیو دیدن.![]()
به دو دلیل
اول اینکه باتوجه به تصمیمات جدید قیمت تمام شده لینک ها برای اوپراتور ها پایین اومده
دوم بخاطر ترسی که از طرح ترابرد پذیری و از دست دادن کاربر ها دارن دارن رقابت میکنن
کاش سه چهار تا اوپراتور جون دار دیگه داشتیم که این رقابت ها شدیدتر میشد
سرعت 3G ایرانسل من قبلا 20 مگ بود الان شده 4 مگابیت<br>هر ساعت زور بزنه 3.5 گیگ دانلود میکنه
از یک نگاه ممکنه نوعی تشویق و اجبار به کوچ از فناوریهای قبلی باشه
هم مودمهایی که روی دستشون داره خاک میخوره فروش میره
و هم تدریجا سرمایه گذاری رو متمرکز می کنن فقط روی واردات و نصب تجهیزات 4G
خیلی بنفع خودشونم تموم میشه :
برد بیشتر + پشتیبانی از اتصال کاربر بیشتر = آنتن و تجهیزات و سرویس و هزینه ی کمتر + جذب کاربر و پول بیشتر !
با ايفن ٦س حدودا ٧-٨ مگ هست اندازه مودم ٨٣٧٢
به نظرتون اگه اين آنتن رو داخل خونه هم استفاده كنم تاثيرش رو ميداره؟! چون امكانش نيست كه بخوام روي پشت بوم نصب كنم
سلام. آنتن های دریافت سیگنال LTE دستگاه mr200 شما قابلیت دریافت سیگنال به صورت ۳۶۰ درجه را دارند، اما آنتن های داخلی دستگاه SXT LTE این قابلیت را ندارند و به صورت ۶۰ درجهی افقی یا width امکان دریافت سیگنال رو دارند. اگر به طریقی امکان نصب دیوایس SXT LTE را پشت پنجره و به سمت BTS را دارید، به نظر من این آنتن کارایی خوبی برای شما خواهد داشت، اما شخصاً اگر جای شما بودم این کارو نمیکردم، چون به نظر من با دستگاه mr200 سیگنال خوبی دارید. فقط دستگاهSXT LTE تنها حُسنی که داره اینه که به خاطر گیرندگی بالا محدود به یک یا دو BTS نمیشید و BTS های مختلفی رو اگر موقعیت شما مناسب باشه میتونید با تنظیم دقیق آنتن بهش متصل بشید و سرعت های بالاتری دریافت کنید.
اگه منظورتون از پشت پنجره داخل خونه پشت پنجره هست بله امكانش هست اما بيرون پنجره يه كمي سخت هست
و اينكه من نميدونم BTS كدوم سمت من هست فقط ميدونم يك سمت خونه آنت بهتر هست تا يك سمت ديگه اين ميتونه نشون بده كه bts به اون سمتي كه آنتن بهتري داره هست؟!
اگه اره ميتونم پشت پنجره اما داخل خونه نصب كنم و بچرخونمش تا زاويه بهتري داشته باشه
اين مفيد هست به نظرتون!؟
با بسته عید فطر بیشتر از 30 گیگ گرفتم
ظاهرا رو 20 گیگ محدود نبوده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)