تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2200 از 4751 اولاول ... 1200170021002150219021962197219821992200220122022203220422102250230027003200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,991 به 22,000 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

دوستان آیا برای شما هم قطعی های 1 بامداد به اون طرف که تازگی ها هر 15 دقیقه یک بار شده همچنان دنبال می شه؟
    متاسفانه بله

با سلام
    مشترک گرامی جناب آقای ...
    در حال حاضر به دلیل اختلالی که در مرکز مخابراتی شما وجود دارد شما دچار این مشکل شده اید و مشکل شما تحت پیگیری و بررسی میباشد.لطفا تا برطرف شدن مشکل تامل فرمایید.

-----------
    بعد گفتم من تازه از مخابرات اومدم اونجا مشکلی نداره
    ----------

همانگونه که عرض شد از سمت شاتل در مرکز مخابراتی شما اختلال و افت سرعت وجود دارد و موارد اختلال جهت برطرف کردن گزارش شده اند.لطفا تا برطرف شدن مشکل تامل فرمایید.
    با تشکر

!!!!
    آدم نمیدونه به اینا چی باید بگه...

2. 3 کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همانگونه که عرض شد از سمت شاتل در مرکز مخابراتی شما اختلال و افت سرعت وجود دارد و موارد اختلال جهت برطرف کردن گزارش شده اند.لطفا تا برطرف شدن مشکل تامل فرمایید.

با تشکر

!!!!
    آدم نمیدونه به اینا چی باید بگه...

بچه ها اینترنت ساعت یک به بعد رو فراموش کنید!

با شاتل از 8 صبح تا 10 شب میتونید خوب از اینترنت استفاده کنید...

بقیه ساعتها فکر کنید اینترنت ندارین!

4. این کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی اینجا تو تهران مرکز مخابراتی توحید داره تست بذاره ببینیم؟

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیگه شما ها دیگه عندش هستید بکشید بیرون برید یک شرکت ردیف آخه این هم شد کار . می خوای برو اون تاپیک افزایش سرعت در شاشتل رو یک نگاهی بکن به احتمال جواب میده رو هر سروری که لینک مستقیم داشته باشه.
    به اون تاپیک که میگی قبلا سر زدم، جواب نداد.
    در ضمن من دانلود شبانم فعلا خوبه، دلیلی نداره که الان بزنم بیرون. من باید شرایط شهر خودم رو در نظر بگیرم، فعلا که تو اهواز دانلود شبانه شاتل از بقیه بالاتره. سرعت روزش هم خوبه.
    الان کاربرای بقیه شرکتها تو اهواز یه گیگ دانلود شبانه براشون مثل رویا میمونه ولی من به راحتی میتونم شبی بیشتر از 1 گیگ دانلود کنم.
    Last edited by mojtaba-civil; 22-07-2010 at 12:53.

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ایران اصلا اینترنت ندارد!

کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه اتحادیه جهانی مخابرات حداقل دسترسی کاربران به اینترنت 256 کیلوبیت در ثانیه را به عنوان شاخص ضریب نفوذ محاسبه می‌کند گفت: از نظر اتحادیه جهانی مخابرات، ایران اینترنت ندارد و ضریب نفوذ اینترنت در ایران زیر یک درصد است.
    علی اکبر جلالی با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ اینترنت و تلفن همراه معیار توسعه یافتگی ارتباطات در کشورها تلقی می‌شود گفت: در شرایطی که نهادهای بین‌المللی مانند اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) بررسی مقایسه‌ای کشورها را انجام می‌دهند و عدم حضور یک کشور در این مقایسه‌ها به طور قطع منفی تلقی می‌شود نیازمند پذیرش شاخص‌های بین‌المللی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه شاخص‌های جهانی معتبر هستند و ایران نیز عضو ITU است افزود: اتحادیه جهانی مخابرات دسترسی کاربران به اینترنت با سرعت کمتر از 256 کیلوبیت در ثانیه را در آمارها محاسبه نمی‌کند.

جلالی با بیان اینکه دسترسی کاربران به اینترنت دایل آپ (کمتر از 56 کیلو بیت) جزء شاخص های ضریب نفوذ محسوب نمی شود ادامه داد: از نظر اتحادیه جهانی مخابرات، ایران اینترنت ندارد و ضریب نفوذ اینترنت در ایران زیر یک درصد است.

این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه با توجه به شاخص‌های بین‌المللی همچون ITU، استناد به شاخص‌های داخلی بی‌مورد است ادامه داد: اگر از نظر مسئولان مشکلی در نحوه انجام این مقایسه ها وجود دارد باید به عنوان یک عضو سازمان ITU از روش‌های قانونی اعتراض خود را به آن نهادها منتقل کنند و در غیر این صورت باید تابع قوانینی بود که در سطح جهانی مطرح می‌شود.

جلالی گفت: انتظار نمی‌رود کسانی که باید مسئول توسعه اینترنت در کشور باشند و از آن دفاع کنند خود عامل تاخیر و ترمز در توسعه این فناوری شوند.

استاد دانشگاه علم و صنعت با مطرح کردن این سئوال که چگونه است وقتی آمارهایی به نفع ما داده می‌شود از آنها استقبال می‌کنیم اما آمارهایی که به نفع کشور نیست را تکذیب کرده و مردود می‌دانیم ادامه داد: به عنوان مثال کشور ما دو بار در نهضت سوادآموزی جایزه جهانی گرفت که به آن افتخار کردیم اما در مواردی که به نفع ما نیست عکس‌العمل منفی نشان می دهیم.

این کارشناس فناوی اطلاعات با تاکید براینکه در بعضی زمینه‌های فناوری اطلاعات به موفقیت‌های خوبی در کشور دسترسی پیدا کرده‌ایم به مهر گفت: متاسفانه نتوانسته‌ایم آنها را به درستی عرضه کنیم که این مسئله باعث می‌شود در شاخص‌های جهانی موفقیت خوبی را در حوزه IT نداشته باشیم. به عنوان مثال در حوزه خدمات الکترونیک برخط، بیش از هزار خدمت الکترونیک در کشور وجود دارد اما هیچ یک از نهادهای دولتی تاکنون نتوانسته‌اند این خدمات را به نحوی دسته‌بندی کند که در نهادهای بین‌المللی قابل استناد باشد.

وی گفت: کشور ما در بعضی شاخص‌ها مانند اینترنت با پهنای باند زیاد مسلما جایگاه خوبی ندارد چرا که برای مثال در کره جنوبی 97 درصد مردم از اینترنت با پهنای باند متوسط 5/14 مگابیت در ثانیه استفاده می‌کنند و این در حالی است که در کشور ما کمتر از یک درصد مردم به اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت دسترسی دارند.

استاد دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه باید استراتژی مشخصی را برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظر بگیریم و اگر واقعا آن را مضر به حال جامعه می‌دانیم آن را تعطیل کنیم افزود: سازمان‌های بین‌المللی در ارائه شاخص‌ها هیچگونه خصومت و غرض‌ورزی با ما ندارند و پاک کردن صورت مسئله مشکلی را حل نخواهد کرد.

طی هفته‌های مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بارها نسبت به انتقادات مطرح شده در زمینه ضریب نفوذ اینترنت در کشور و محدودیت در سرعت دسترسی به این فناوری، موضع گرفته و اعلام کردند که شاخص‌های بین‌المللی با برخی اهداف خاص مطرح می‌شود و در این بخش نباید دچار آفت شاخص زدگی شد.

منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1389/04/31

8. 3 کاربر از Hi5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بچه ها اینترنت ساعت یک به بعد رو فراموش کنید!

با شاتل از 8 صبح تا 10 شب میتونید خوب از اینترنت استفاده کنید...

بقیه ساعتها فکر کنید اینترنت ندارین!
    بهتره بگی دانلود از upload center های معروف رو فراموش کنید
    چون دانلود از لینک های مستقیم و surfing مشکلی نداره تا صبح

10. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بهتره بگی دانلود از upload center های معروف رو فراموش کنید
    چون دانلود از لینک های مستقیم و surfing مشکلی نداره تا صبح

ساعت 10 شب به بعد پینگ من اینقدر میره بالا که دستگاه رو ناچارا خاموش می کنم ! تا فردا صبح !

دیشب هم از ای میلم یه دونه عکس 4 مگی رو نیم ساعت طول کشید دانلود کنم!

---------------------------

دوستان من یه چیزی کشف کردم اونم این ترافیکهای پروموشن که برای تولد ائمه میدن خیلی سرعت منو میندازه !! پینگ هم وحشتناک میره بالا... یعنی همه مشغول دانلود میشن !

امیدوارم دیگه پروموشن ندن!

12. 3 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ساعت 10 شب به بعد پینگ من اینقدر میره بالا که دستگاه رو ناچارا خاموش می کنم ! تا فردا صبح !

دیشب هم از ای میلم یه دونه عکس 4 مگی رو نیم ساعت طول کشید دانلود کنم!

اره اینی که میگی رو منم تجربه کردم
    میگم باز هم همون بحثه منطقه به منطقه
    ساعت های مختلف
    و به خصوص تبعیض هست که مطرحه

مثلا همین الان خود من که الان 2 روزه همه چی عالی شده برام
    اگه مشکل از مرکز مخابراتیمه که چطور 2 روز عالی میشه
    اگه از شاتله که باز هم همین سوال هست

من دیشب ساعت 1:15 یک لینک مستقیک گذاشتم 250 مگ برای دانلود MS Visio 2010
    که تا اخرش که دان بشه سرعت 67 ثابت بود و اصلا کم نشد

ولی 3 روز قبل مثل شما حتی باز کردن همین صفحات p30 هم مکافات بود برام

14. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

دوستان آیا برای شما هم قطعی های 1 بامداد به اون طرف که تازگی ها هر 15 دقیقه یک بار شده همچنان دنبال می شه؟
    آره تازه یهو میبینی 1ساعت هم کلا قطع میمونه بینش!
    انشالله ما که داریم خلاص میشیم از دستش!

16. این کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تست سرعت art5 رو کسی داره بزاره؟ تستی میخوام که جدید باشه مال همین روزا باشه...
    ART 5

برایه همین امروزه!!!!!
    خدایش خیلی از ECO 2MB بهتره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •