تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2200 از 2403 اولاول ... 12001700210021502190219621972198219922002201220222032204221022502300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,991 به 22,000 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خخخخخخ
    خیلی باحال شد
    من یه شب زنگ زدم گفتم مشکل افت سرعت شدید دارم مشکل از منم نیست همه تو تاپیک انجمن پی 30 دشواری دارن (عضو نبودم اما همیشه چک میکنم این تاپیکو)
    فکر کنم جناب اندیشه! واسه همین عضو شده باز خوبه بلاخره دیدن اینجا رو و پاسخگو بودن هر چند هنوز مشکلات رفع نشده ...

من دقیقا از پنجم این ماه این وضعیتو دارم اول صبح سرعت مثل و عالیه هم سرعت دانلود هم پینگ و .... اما الان که پست میزنم واسه تایید عضویتم جیمیل بعد 4 دقیقه و 2000 بار رفرش باز شد!!!!!
    خلاصه اینکه کلاااا این مسائل رو اعصاب و روان ما ما تاثیر گذاشته تا حالا 1 مانیتور ترکوندم 4-5 تا موس
    از شانس بدمون یه سرویس دهنده خوبم تو استان نیست بدون مشکل استفاده کنیم یه بار قطعیه یه بار کندی سرعت و .......

2. 5 کاربر از mrnht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من نمیدونم چرا شما فکر کردین منی که 4ساله مشترک شما هستم دارم دروغ میگم و اتهام میزنم...و نمیدونم چطور از حرفهای من برداشت کردین که من گفتم مشکل من از دیروز شروع شده! همونطور که تو پیغام خصوصی هم بهتون گفتم دیروز وضعیت خیلی خیلی بدتر بود نسبت به روزهای قبل که این به این معنی نیست قبل از اون همه چی گل و بلبل بوده! که شما هم فرمودین مشکل سراسری بوده...! درمورد اون تست هم که فرمودین خدمت شما:
    ممنون از اینکه جواب دادین. ببینید من حرف بدی میزنم؟ میگم ببینیم مشکل از کجاست؟ مطالباتمون رو از اون بخواهیم. اگه اندیشه پارس یا هر سرویس دهنده دیگه ای تو مرکزی یا سرویسی مشکل داره ازش بازخواست کنیم پیگیری کنیم حل شه ولی اگه سرویس دهنده خودش مقصر نیست چرا انواع و اقسام کلمات و جملات با بار بشدت منفی رو نثارش بکنیم؟ هر اشکالی یه دلیل داره . حتما وقتی اشکال هست کاربر ناراضی هست ولی بروز مشکل لزوما معنیش این نیست که سرویس دهنده عامل بروز مشکله.

من دارم سعی میکنم کمک کنم تا مشکلات سریعتر وبهتر پیگیری بشه. اینکه ذهینیت رو گذاشتین که همه حرفهای من توجیه هست وواقعا حرفهام درست نیست مشکلی نیست اگه از کسی که حرفش اینه بپرسید.
    دوست عزیز تو این چند روز متاسفانه هیچ مساله و سوال فنی بخصوصی مطرح نشد که بخوام جواب بدم یا کمک کنم . با این حال هنوزم خوشحال میشم اگه کمکی ازم بر بیاد.

تو همین عکس چون ردیف 5 و 10 * میزنه یعنی سرویس اشکال داره؟
    اگه جواب شما مثبته پس من باید بطور کامل براتون پروتکل icmp و بعضی از تایپ های اون مثل ping , ping reply رو توضیح بدم تا متوجه بشین اینکه تو traceroute یه نودی * میزنه لوزما به معنی بروز مشکل نیست

مثال ردیف 5 اینه . اون روتر زیرساخته ولی بهر دلیلی ادمینش نمی خواد شما بدونید Ip روتر رو چیه. برای همین بعضی از تایپ ها که دبرتر توضیح میدم فیلتر کرده. این یعنی مشکل فنی سرویس دهنده؟؟؟؟؟
    Last edited by asksup; 20-02-2015 at 00:29.

4. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مشکل از زیر ساخت هست اما اگه اندیشه مشترکهاش براش اهمیت داشته باشن پیگیری میکنه که زودتر حل شه.من امروز رفتم اندیشه گلسار کنار خونمونه.بخش فنی صحبت کردم گفتن اینجوری نمیمونه و گیت وی تغییر میکنه.ولی مشخص نیست کی.فعلا یه توصیه به اونایی که مثل من بازی میکنن.میتونین با استفاده از پراکسی یا وی پی ان مسیرتون رو تغییر بدین.باید تو سرورای وی پی ان بگردین تا اونی که مناسبه برا سرور بازیتون رو پیدا کنین.من اینجوری تا حد زیادی پاکت لاست رو کم کردم و پینگ هم از 270 به 200 رسید
    بله پیگیری شده. مشکل اصلی تو gw های LCT (gw های شبکه ترانزیت cisco ( اتفاق افناده و در حال پیگیریه . این جملتون جواب سوال خودتونه.

"میتونین با استفاده از پراکسی یا وی پی ان مسیرتون رو تغییر بدین.باید تو سرورای وی پی ان بگردین تا اونی که مناسبه برا سرور بازیتون رو پیدا کنین.من اینجوری تا حد زیادی پاکت لاست رو کم کردم و پینگ هم از 270 به 200 رسید"

این یعنی اینکه شبکه سرویس دهنده باعث بروز مشکل نیست چون اگه بود به هیچ روشی وضعیت شما بهتر نمیشد. اما ملاحظه میفرمایید که با تغییر مسیر اتصالتون به اینترنت از طریق کانکشن چیز پی ان وضعیت شما بهتر میشه.

6. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی مشکل افت سرعت دارن pm بدن راهنمایی کنن الان سرعت دانلود شبانه باید روی 120 باشه ولی نمیدونم به چه علتی تا نیمه های شب روی 40 تا 60 بالاتر 90 میره پاین بالا نوسان داره .

pm بدید بگم چیکار کنید تا سرعت از همین ساعت یک شب بشه ماکسیموم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستانی مشکل افت سرعت دارن pm بدن راهنمایی کنن الان سرعت دانلود شبانه باید روی 120 باشه ولی نمیدونم به چه علتی تا نیمه های شب روی 40 تا 60 بالاتر 90 میره پاین بالا نوسان داره .

pm بدید بگم چیکار کنید تا سرعت از همین ساعت یک شب بشه ماکسیموم
    سلام
    مخابرات هستید؟
    اگه آره خب بگید همین جا دوستان دیگه هم استفاده کنن

9. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله مخابرات اخه خلافه مقرارت سایته حالا یکی گزارش بزنه حوصله دردسر ندارم

11. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه p30mojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا متاسفم!! دیشب اندیشه اشتراک ماهیانه رو تمدید کردم 256 نامحدود.
    مثلا هرماه باید 16 گیگ پرسرعت بدن. ولی بنده الان با سرعت 15 کیلوبایت دارم دانلود میکنم! یعنی از حداقل سرعت 256 هم کمتر!!
    منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارم
    3 شنبه تمدید کردم ولی الان سرعت دانلود به جای اینکه حدوو 120kb باشه 20kb ــه

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه بهترین شرکت خدمات دهنده اینترنت تو دنیاست ، بهترین سرویس ها رو با مناسب ترین قیمت ها به مشترکین خودش عرضه میکنه، آخه چرا جناب asksup رو با این جملات منفی و توهین امیز و غرض ورزانه اذیت میکنید؟ این بنده خدا از روی خلوص نیت و کاملا خودجوش از کار و زندگیش زده اومده اینجا تا ما مشترکین زیاده خواه و نادان رو به راه راست هدایت کنه ...چرا به شرکت محترم و محبوب این عزیز تهمت های ناروا می زنید و موجبات ناراحتی ایشون رو فراهم می آورید؟ نکنید این کارها رو زشته والا.....
    ببخشید سرتون رو درد آوردم، 5 دقیقست منتظرم جیمیل باز شه ، گفتم یه تشکری از جناب asksup انجام بدم، زنده باشی

14. 7 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

ممنون از اینکه جواب دادین. ببینید من حرف بدی میزنم؟ میگم ببینیم مشکل از کجاست؟ مطالباتمون رو از اون بخواهیم. اگه اندیشه پارس یا هر سرویس دهنده دیگه ای تو مرکزی یا سرویسی مشکل داره ازش بازخواست کنیم پیگیری کنیم حل شه ولی اگه سرویس دهنده خودش مقصر نیست چرا انواع و اقسام کلمات و جملات با بار بشدت منفی رو نثارش بکنیم؟ هر اشکالی یه دلیل داره . حتما وقتی اشکال هست کاربر ناراضی هست ولی بروز مشکل لزوما معنیش این نیست که سرویس دهنده عامل بروز مشکله.

من دارم سعی میکنم کمک کنم تا مشکلات سریعتر وبهتر پیگیری بشه. اینکه ذهینیت رو گذاشتین که همه حرفهای من توجیه هست وواقعا حرفهام درست نیست مشکلی نیست اگه از کسی که حرفش اینه بپرسید.
    دوست عزیز تو این چند روز متاسفانه هیچ مساله و سوال فنی بخصوصی مطرح نشد که بخوام جواب بدم یا کمک کنم . با این حال هنوزم خوشحال میشم اگه کمکی ازم بر بیاد.

تو همین عکس چون ردیف 5 و 10 * میزنه یعنی سرویس اشکال داره؟
    اگه جواب شما مثبته پس من باید بطور کامل براتون پروتکل icmp و بعضی از تایپ های اون مثل ping , ping reply رو توضیح بدم تا متوجه بشین اینکه تو traceroute یه نودی * میزنه لوزما به معنی بروز مشکل نیست

مثال ردیف 5 اینه . اون روتر زیرساخته ولی بهر دلیلی ادمینش نمی خواد شما بدونید Ip روتر رو چیه. برای همین بعضی از تایپ ها که دبرتر توضیح میدم فیلتر کرده. این یعنی مشکل فنی سرویس دهنده؟؟؟؟؟
    من تو بحث فنی سررشته ای ندارم پس مطمئنا نمیتونم جواب شما ر بدم ..اینو میزارم به عهده دوستان فنی...فقط میخوام اینو بدونم چرا اینترنتی که اندیشه صبح میده با اینترنتی که شب میده اینقدر متفاوته؟! چرا نمیشه کیفیتی که اینترنت صبحها داره شبها هم داشته باشه؟ مگه چقدر حجم دانلود میره بالا که وضع اونطوری میشه؟ حجم دانلود ارتباطی به تایم اوت داره؟
    من نمیگم تمام مشکلات از اندیشه ست...اندیشه هم بخشی از یه مجموعه ست...اگه مشکل جای دیگه ایه اندیشه نباید به عنوان سرویس دهنده ای که من طرف حسابشم پیگیری کنه تا مشکلاتم حل بشه؟

16. 4 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اندیشه بهترین شرکت خدمات دهنده اینترنت تو دنیاست ، بهترین سرویس ها رو با مناسب ترین قیمت ها به مشترکین خودش عرضه میکنه، آخه چرا جناب asksup رو با این جملات منفی و توهین امیز و غرض ورزانه اذیت میکنید؟ این بنده خدا از روی خلوص نیت و کاملا خودجوش از کار و زندگیش زده اومده اینجا تا ما مشترکین زیاده خواه و نادان رو به راه راست هدایت کنه ...چرا به شرکت محترم و محبوب این عزیز تهمت های ناروا می زنید و موجبات ناراحتی ایشون رو فراهم می آورید؟ نکنید این کارها رو زشته والا.....
    ببخشید سرتون رو درد آوردم، 5 دقیقست منتظرم جیمیل باز شه ، گفتم یه تشکری از جناب asksup انجام بدم، زنده باشی
    ممنون از حسن نظر شما. من نمیدونم شغل شریف شما چیه. اما اگه میفرمودید چند تا مثال از شغل خودتون براتون میزدم که یه چیزی ایراد داره ولی مطمئنا ناشی از کوتاهی شما نبوده.
    بهر حال جملات محبت امیز شما رو میزارم به حساب دلخوری شما از وضعیت نامطلوب سرویس اینترنت در کشور که کسی منکرش نیست.
    وگرنه تحلیل یه مشکل فنی به این سادگی حتی اگه فنی نباشید هم خیلی سادست. غیر اینکه سرویس شما که نمیدونم شاید نامحدود هست بعد از انمام حجم تضمینی تون کم شده که فعلا موضوع بحث ما نیست اصلا توجه کردین که اگه سرویس دهنده مشکل داره چرا فقط سایت های بخصوص ویا پروتکل های بخصوص مشکل داره. یعنی سرویس دهنده شما نشسته گفته بیایم یه کاری کنیم جیمیل مشکل داشته ولی مثلا یاهو اوکی باشه. این ناشی از عدم تسلط شما روی نحوه مهندسی ترافیک رو گیت های کشور توسط پروتکل های bgp هست. نظرتون محترم عیبی هم نداره
    وقتی اصرار دارید تصور شما رو یه موضوعی لزوما منطبق بر واقعیت هست دیگه سعی من برای توضیح به نظر بی فایده میاد.

تکرار میکنم اگه مشکلی دارید که دارید لطفا گزارش بدین تا پیگیری شه و گرنه پست های محبت امیز با پیش زمینه غلط فنی سرویس شما رو مطلوبتر نمیکنه. ضمنا مشکل شما با gmail به زیر ساخت گزارش شد هر چند هیچ اطلاعاتی در مورد source Ip, traceroute خطتتون - مسیر uplink ارائه نکردین که کمکی کنه.

18. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •