تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 942 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اينجا كه حساب كتاب نداره ...اگر فردا در ايرانسل رو هم تخته كنند بعد ايرانسل تعطيل شه(خدا اون روز را نياره كه خيلي غم انگيزه ) باز هم موبايلتو روشن ميكني صبح به صبح آنتنش كه خاليه رو نگاه ميكني و ميگي خوب اين ربطي به ايرانسل نداره تقصير مخابراته ؟؟؟؟؟؟؟
    يا فرداش ميري تو صف سيم كارت دولتي كه حداقل راحت ميشه باهاش كار كرد؟؟؟؟؟؟
    پس به بقيه دوستان كه با ايرانسل مشكل دارند حق بده از اين كه سرويس و آينده ايرانسل نا پايدار هست نگران باشند...
    من به شما حق میدم. چون در حال حاضر تالیا و tci در کل کشور یه جور سرویس میدن ولی ایرانسل تو جاهایی مثل تبریز و مشهد و نقاطی از تهران عالیه ولی تو بقیه ی مناطق اصلا خوب نیست مثل اصفهان و شیراز

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از همه جا تو این تاپیک هست به جز از شمال. شمالی هام بیان بگن اونجا ایرانسل چطوره؟

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فقط ايرانسل و بــس

دمشون گرم ، واقعا چه پي گير و چه مشتيه اين ايرانسل ، بچه ها هر كي مشكل داره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميل بزنه و ببينه كه چه جوري دارن كار مي كنن . بازم دمشون گرم . به زودي زود مي تركونه

من تا حالا 2 بار ميل زدم و از وضعيت آنتن منطقمون 5 ، ( شهران ) گفتم و عجيب سريع دارن پي گيري مي كنن ، اين جواب يكي

از Head Office هاي ايرانسل است به من :

Subject: FW: poosheshe tehran
    Date: Mon, 14 May 2007
    From: "Alireza Alikhani fard [ MTNIrancell - Head Office ]" <alireza.al@mtnirancell.ir> Add to Address Book Add Mobile Alert
    To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dear Mr. Ebrahim

Marahele fanni ra barayetan ersal kardam, lotfan elam konid vaziyat e antendehi taghyeeri karde ya kheyr, va yek bar ham dar tarikhe 21 May ke BTS e jaded nasb khahad shod, vaziyat ra gozaresh konid.

Ba tashakor

Alireza

Hi,

For the below sites:

T1146. Problem with the landlord in T1209 which is TRS hub for T1146. Being resolved currently.

T1424. Construction works ready for TI. TI delivery done and TI to be started.

T1420. Will be ready for telecom installations 20th May.

T1065. Site has been stopped by authorities. We need this general municipality permit etc to continue.

So those sites will be integrated in the order above. Will be included in to R-O plan when closing the date of integration.

BR,
    B
    Last edited by Ebrahim202003; 15-05-2007 at 01:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1 ایرانسل

منم ایمیل زدم که تو تبریز ایرانسل با تلفن ثابت مشکلی داره وقتی از خطوط ثابت به ایرانسل زنگ میزنی موقع حرف زدن صدا برگست داده میشه به طرف ایرانسل.
    2روز بعدش بهم زنگ زدن و بعد از کلی تشکر ازم کی ها و چه موقعه ها این مشکل به وجود میاد و پرسید. الانم کلا حل شده

دستش طلا ایرانشل و واقعا میترکونه و خواهد ترکونددددددددددددد

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اينجا كه حساب كتاب نداره ...اگر فردا در ايرانسل رو هم تخته كنند بعد ايرانسل تعطيل شه(خدا اون روز را نياره كه خيلي غم انگيزه ) باز هم موبايلتو روشن ميكني صبح به صبح آنتنش كه خاليه رو نگاه ميكني و ميگي خوب اين ربطي به ايرانسل نداره تقصير مخابراته ؟؟؟؟؟؟؟
    يا فرداش ميري تو صف سيم كارت دولتي كه حداقل راحت ميشه باهاش كار كرد؟؟؟؟؟؟
    پس به بقيه دوستان كه با ايرانسل مشكل دارند حق بده از اين كه سرويس و آينده ايرانسل نا پايدار هست نگران باشند...
    میدونی من هیج جای دنیا ندیدم که اپراتوری که بیشتر از یک میلیون مشترم داره درش تخته شه اوکی؟
    من به شما دوستانه میگم فعلا هوای ایرانسل رو داشته باشید نزارین این تی سی ای به ایرانسل سوزن بزنه من میگم به این شرکت از خود راضی که از پول مردوم ساخته شده و رئیس این شرکت فکر میکنه داره به این مردم لطف میکنه یه اپراتور نفتی داده که همیشه مشکل داشته و داره و برای همیشه میمونه مشکلاتش سره مردم منت میزاره میگه ما یارانه دادیم روی مکالمات .سخنانی از مسئولین مخابرات...
    ( غلامي با اشاره به اينكه كميته مربوط به واگذاري شركت مخابرات معتقد است: مشتركان از نرخ‌هاي سوبسيد استفاده كرده‌اند بنابراين از ارزش زماني پولشان نيز استفاده لازم را به عمل آورد‌ه‌اند، تاكيد كرد: اگر كسي در اين زمينه معترض باشد، سپرده آن را به نرخ روز ارزيابي و نرخ مكالمات را نيز محاسبه مي‌كنند. با اين وجود مشخص مي‌شود كه مخابرات طلبكار مي‌شود يا مشترك موردنظر.
    معاون سازمان خصوصي‌سازي با بيان اين مطلب كه در گذشته سيم‌كارت داراي ارزش بود، خاطرنشان كرد: در حال حاضر سيم‌كارت نرخش به‌جايي رسيده كه با نرخ سپرده يكي شده است؛ حال اگر كسي سپرده خود را تبديل به سهم كند، برگه سهم است كه افزايش يا كاهش نرخ پيدا مي‌كند و تا زماني كه سيم‌كارت‌ها قيمت روزشان در بازار با قيمت‌هاي سپرده‌ها يكي نمي‌شد، نمي‌توانستيم اين كار را انجام دهيم اما در حال حاضر اين كار امكان‌پذير شده است.
    غلامي‌ سه هزار و 800 ميليارد تومان را ميزان وديعه مشتركان تلفن در دست مخابرات دانست و گفت: قيمت دارايي‌هاي مخابرات 13 هزار ميليارد تومان است كه بدهي آنها چهار هزار ميليارد و 9 هزار ميليارد تومان نيز ارزش صاحبان سهام خواهد بود. اين ارزش شامل سرمايه مخابرات و حقوق عمومي‌ بوده بنابراين به طور كلي، سه هزار و 800 ميليارد تومان مجموعه دارايي‌هايي است كه در صورت توافق به سهام تبديل خواهد شد. )
    من بازم میگم از ایرانسل بهتر توی ایران پیدا نمیشه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اقا ترا خدا کمکم کنید اس ام اس های من دلیورت نمیشه زنگ میزنم اپراتور میگه مشکل شبکس الان 3 هفته هستش من نمیدونم میرسه یا نه باید چیکار کنم مسج سنترم عوض کردم 1420 گذاشتم فرقی نکرد دوباره بر گردوندم 1400
    اونایی که میگن ایرانسل عالیه
    بابا مخابرات که حداقل دلیورت که میده

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

متاسفانه به محض اینکه سرویس Gprs مخابرات فعال بشه ایرانسل سرویس 3g رو راه اندازی میکنه
    حالا بازهم برید به هوای Gprs سیم کارتهای دولتی خودتون رو الاف کنید
    اگر راه بندازه چي ميشه!!! شما که ايرانسل بهتر از ما ميشناسيد آيا شريک ايرانسل (MTN) اصليت يک شرکت انگليسي است که در افريقاي جنوبي ثبت شده؟ و چرا شرکت MTN جايگزين شرکت ترکسل در مناقصه اپراطور دوم شد؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقایون و خانومایی که از سیم کارتهای دولتی طرفداری میکنید!!

دیروز هرچی میخواستم به دوستم که کرج بود و سیم کارت دولتی داره با تلفن ثابت تماس بگیرم یه خانومه میفرمود:
    در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد......

حالا بازم بگین که سیم کارت دولتی خوبه.... این درحالیه که مخابرات ادعا داره که تمام کشور را تحت پوشش قرار داده!!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی علیرضا خارجی اس ام اسهایی که دیروز فرستادم به دستت رسید؟؟؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقایون و خانومایی که از سیم کارتهای دولتی طرفداری میکنید!!

دیروز هرچی میخواستم به دوستم که کرج بود و سیم کارت دولتی داره با تلفن ثابت تماس بگیرم یه خانومه میفرمود:
    در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد......

حالا بازم بگین که سیم کارت دولتی خوبه.... این درحالیه که مخابرات ادعا داره که تمام کشور را تحت پوشش قرار داده!!!
    فقط به این خاطره که بیش از ظرفیت سیم کارت فروخته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •