من به شما حق میدم. چون در حال حاضر تالیا و tci در کل کشور یه جور سرویس میدن ولی ایرانسل تو جاهایی مثل تبریز و مشهد و نقاطی از تهران عالیه ولی تو بقیه ی مناطق اصلا خوب نیست مثل اصفهان و شیراز
من به شما حق میدم. چون در حال حاضر تالیا و tci در کل کشور یه جور سرویس میدن ولی ایرانسل تو جاهایی مثل تبریز و مشهد و نقاطی از تهران عالیه ولی تو بقیه ی مناطق اصلا خوب نیست مثل اصفهان و شیراز
از همه جا تو این تاپیک هست به جز از شمال. شمالی هام بیان بگن اونجا ایرانسل چطوره؟
دمشون گرم ، واقعا چه پي گير و چه مشتيه اين ايرانسل ، بچه ها هر كي مشكل داره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميل بزنه و ببينه كه چه جوري دارن كار مي كنن . بازم دمشون گرم . به زودي زود مي تركونه![]()
من تا حالا 2 بار ميل زدم و از وضعيت آنتن منطقمون 5 ، ( شهران ) گفتم و عجيب سريع دارن پي گيري مي كنن ، اين جواب يكي
از Head Office هاي ايرانسل است به من :
Subject: FW: poosheshe tehran
Date: Mon, 14 May 2007
From: "Alireza Alikhani fard [ MTNIrancell - Head Office ]" <alireza.al@mtnirancell.ir> Add to Address Book Add Mobile Alert
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dear Mr. Ebrahim
Marahele fanni ra barayetan ersal kardam, lotfan elam konid vaziyat e antendehi taghyeeri karde ya kheyr, va yek bar ham dar tarikhe 21 May ke BTS e jaded nasb khahad shod, vaziyat ra gozaresh konid.
Ba tashakor
Alireza
Hi,
For the below sites:
T1146. Problem with the landlord in T1209 which is TRS hub for T1146. Being resolved currently.
T1424. Construction works ready for TI. TI delivery done and TI to be started.
T1420. Will be ready for telecom installations 20th May.
T1065. Site has been stopped by authorities. We need this general municipality permit etc to continue.
So those sites will be integrated in the order above. Will be included in to R-O plan when closing the date of integration.
BR,
B
Last edited by Ebrahim202003; 15-05-2007 at 01:12.
منم ایمیل زدم که تو تبریز ایرانسل با تلفن ثابت مشکلی داره وقتی از خطوط ثابت به ایرانسل زنگ میزنی موقع حرف زدن صدا برگست داده میشه به طرف ایرانسل.
2روز بعدش بهم زنگ زدن و بعد از کلی تشکر ازم کی ها و چه موقعه ها این مشکل به وجود میاد و پرسید. الانم کلا حل شده![]()
دستش طلا ایرانشل و واقعا میترکونه و خواهد ترکونددددددددددددد![]()
میدونی من هیج جای دنیا ندیدم که اپراتوری که بیشتر از یک میلیون مشترم داره درش تخته شه اوکی؟
من به شما دوستانه میگم فعلا هوای ایرانسل رو داشته باشید نزارین این تی سی ای به ایرانسل سوزن بزنه من میگم به این شرکت از خود راضی که از پول مردوم ساخته شده و رئیس این شرکت فکر میکنه داره به این مردم لطف میکنه یه اپراتور نفتی داده که همیشه مشکل داشته و داره و برای همیشه میمونه مشکلاتش سره مردم منت میزاره میگه ما یارانه دادیم روی مکالمات .سخنانی از مسئولین مخابرات...
( غلامي با اشاره به اينكه كميته مربوط به واگذاري شركت مخابرات معتقد است: مشتركان از نرخهاي سوبسيد استفاده كردهاند بنابراين از ارزش زماني پولشان نيز استفاده لازم را به عمل آوردهاند، تاكيد كرد: اگر كسي در اين زمينه معترض باشد، سپرده آن را به نرخ روز ارزيابي و نرخ مكالمات را نيز محاسبه ميكنند. با اين وجود مشخص ميشود كه مخابرات طلبكار ميشود يا مشترك موردنظر.
معاون سازمان خصوصيسازي با بيان اين مطلب كه در گذشته سيمكارت داراي ارزش بود، خاطرنشان كرد: در حال حاضر سيمكارت نرخش بهجايي رسيده كه با نرخ سپرده يكي شده است؛ حال اگر كسي سپرده خود را تبديل به سهم كند، برگه سهم است كه افزايش يا كاهش نرخ پيدا ميكند و تا زماني كه سيمكارتها قيمت روزشان در بازار با قيمتهاي سپردهها يكي نميشد، نميتوانستيم اين كار را انجام دهيم اما در حال حاضر اين كار امكانپذير شده است.
غلامي سه هزار و 800 ميليارد تومان را ميزان وديعه مشتركان تلفن در دست مخابرات دانست و گفت: قيمت داراييهاي مخابرات 13 هزار ميليارد تومان است كه بدهي آنها چهار هزار ميليارد و 9 هزار ميليارد تومان نيز ارزش صاحبان سهام خواهد بود. اين ارزش شامل سرمايه مخابرات و حقوق عمومي بوده بنابراين به طور كلي، سه هزار و 800 ميليارد تومان مجموعه داراييهايي است كه در صورت توافق به سهام تبديل خواهد شد. )
من بازم میگم از ایرانسل بهتر توی ایران پیدا نمیشه
اقا ترا خدا کمکم کنید اس ام اس های من دلیورت نمیشه زنگ میزنم اپراتور میگه مشکل شبکس الان 3 هفته هستش من نمیدونم میرسه یا نه باید چیکار کنم مسج سنترم عوض کردم 1420 گذاشتم فرقی نکرد دوباره بر گردوندم 1400
اونایی که میگن ایرانسل عالیه
بابا مخابرات که حداقل دلیورت که میده
اگر راه بندازه چي ميشه!!! شما که ايرانسل بهتر از ما ميشناسيد آيا شريک ايرانسل (MTN) اصليت يک شرکت انگليسي است که در افريقاي جنوبي ثبت شده؟ و چرا شرکت MTN جايگزين شرکت ترکسل در مناقصه اپراطور دوم شد؟متاسفانه به محض اینکه سرویس Gprs مخابرات فعال بشه ایرانسل سرویس 3g رو راه اندازی میکنه
حالا بازهم برید به هوای Gprs سیم کارتهای دولتی خودتون رو الاف کنید
آقایون و خانومایی که از سیم کارتهای دولتی طرفداری میکنید!!
دیروز هرچی میخواستم به دوستم که کرج بود و سیم کارت دولتی داره با تلفن ثابت تماس بگیرم یه خانومه میفرمود:
در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد......
حالا بازم بگین که سیم کارت دولتی خوبه.... این درحالیه که مخابرات ادعا داره که تمام کشور را تحت پوشش قرار داده!!!
راستی علیرضا خارجی اس ام اسهایی که دیروز فرستادم به دستت رسید؟؟؟
فقط به این خاطره که بیش از ظرفیت سیم کارت فروخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)