تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 220 از 391 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام خبری ازت نیست این ورا خب در مورد کواد موافقم تو پچ 5 اگه صدام باشی فقط سرباز بساز هوا رو هم میزنن خیلی باحالن نامریی هم هستند

من زیاد با بقیه پچ ها حال نکردم از باگ زیادی بدم میاد بعد از زیرو شوک واقعا بازیه خوبیه تیم هاش همه قوی شدن هاردش باهوش تر شده واقعا گاهی اعصاب خط خطی میکنه
    علی جان امضام رو بخون من نتم کامل قطع شده تو نوبتم وصل شه تا 3 هم امتحان های دانشکاه بعدش نتم وصل شه دوباره میام ور دلتون
    اگه کسی پچ درستو حسابی مثل شوک ویو داره (شوک 2 تاست 2ومی) بگه
    لطف کنین لینک بدین برای دن
    فعلا شاد باشیییید

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستای گلم
    لینک دانلود بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو میشه پست کنید!
    مرسیییییییییییییییییییییی یییییییی
    سلا م
    بیا این آدرس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام آقای منصوری تونستی فایله رو اصلاح کنی
    سلا م منظور شما کدام فایله؟

در آغاز فعالیت 3a3ver's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام از اونایی که جنرال بازن سوال دارم
    ماها تو گیم نت جنرال زیرو هور شرطی زیاد بازی میکنیم تیما هم رندم بر میداریم هر کی هر چی افتاد
    یکی از دوستام که وقتی gla می افته 5تا گارگر میاره تو بیسم شروع به ساخت میکنه مخصوصا یه تونل میسازه سری یونیت خالی میکنه جمم میکنه منم چون اکثرا با usaبازی میکنمم و این تیم یه تیم تخصصی هست و یونیتاش گرونن نمی شه یونیت یا هلیکوپتر ساخت چون اینکارو خیلی سریع انجام میده
    من اگه خیلی مرد باشم بتونم سه چهار جا دفایی بسازم ولی با موتور از دیوار میاره اگه بخوام واسه درو دیوار دفایی بسازم که تو کل بازی میخورم به بی پولی . تازه اگه همه جارو هم دفایی بسازم یه کم عقب تر میسازه نهایتا یونیتاش با اون دفاییهام در گیر میشن بعد دفاییهام شکست میخورن چون وقت زیاد ساختنو ندارم دوباره همون آشو همون کاسه جمم میکنه(اون خیلی سریع این کارو انجام میده اصلا بیس نمیسازه فقط یه پول سازو یه ماشین خونه.
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟ خسته شدم از بس باختمبد بختی تو زیرو هورم که باگی وجود نداره
    میدونم تنها راهش اینه که glaبر دارم(ولی ازتون میخوام در مورد usa راهنماییم کنید((((مرسی))))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من یک سوال دارم برای نصب بازی ژنرال ویندوز من7 بازی نصب میشود ولی اجرانمی شود لطفامن را راهنمایی کنید

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام..
    این جنرال 4 که اومده شبکه میشه..
    در کل در حد zero هستش یا بدتره؟؟؟

6. این کاربر از Amin.P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima643's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم :
    من این بازی رو به بدون هیچ مشکلی روی سیستم قبلیم نصب و بازی میکردم ولی از وقتی که سیستم رو ارتقا دادم بعد از نصب از روی همون دیسک ها و بعد از crack کردن وقتی بازی رو اجرا میکنم هنگ میکنه و به حالت not responding در میاد
    کسی میدونه چه علتی داره ؟
    از درایور vga میتونه باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام از اونایی که جنرال بازن سوال دارم
    ماها تو گیم نت جنرال زیرو هور شرطی زیاد بازی میکنیم تیما هم رندم بر میداریم هر کی هر چی افتاد
    یکی از دوستام که وقتی gla می افته 5تا گارگر میاره تو بیسم شروع به ساخت میکنه مخصوصا یه تونل میسازه سری یونیت خالی میکنه جمم میکنه منم چون اکثرا با usaبازی میکنمم و این تیم یه تیم تخصصی هست و یونیتاش گرونن نمی شه یونیت یا هلیکوپتر ساخت چون اینکارو خیلی سریع انجام میده
    من اگه خیلی مرد باشم بتونم سه چهار جا دفایی بسازم ولی با موتور از دیوار میاره اگه بخوام واسه درو دیوار دفایی بسازم که تو کل بازی میخورم به بی پولی . تازه اگه همه جارو هم دفایی بسازم یه کم عقب تر میسازه نهایتا یونیتاش با اون دفاییهام در گیر میشن بعد دفاییهام شکست میخورن چون وقت زیاد ساختنو ندارم دوباره همون آشو همون کاسه جمم میکنه(اون خیلی سریع این کارو انجام میده اصلا بیس نمیسازه فقط یه پول سازو یه ماشین خونه.
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟ خسته شدم از بس باختمبد بختی تو زیرو هورم که باگی وجود نداره
    میدونم تنها راهش اینه که glaبر دارم(ولی ازتون میخوام در مورد usa راهنماییم کنید((((مرسی))))

سلام برادر

تو هم باید زود همر بسازی و چندتا ارپیچی زن سوارش کنی و اپدیت موشک و درون (dron) و بهش حمله کن

حالا یکی هم مارو راهنمایی کنه دو روزه ویندوز 7 زدم بازی اجرا نمیشه درایور کارت گرافیک و هم امروز اخرین ورژن رو دان کردم ولی بازم اجرا نشد

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوالی داشتم، چطوری میشه ژنرال (زیرو اور) رو آنلاین بازی کرد؟ مثل اینکه کد های تقلبی جواب نمیده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

پيش فرض

سلا م منظور شما کدام فایله؟

سلام
    همون که جای کرک و پچ 1.4 هست گفته بودم که مرحله ی بندر بوشهر که آمریکا حمله کرده رو میخوای باز کنی ارور میده میندزه بیرون بعدم این که تو بعضی مراحل میندازه بیرون مثلا چند مرحله باgla میری بعد میندازه بیرون ارور میده ولی پچ 1.4 اینجوری نیست اگه میتونید اصلاحش کنید در ضمن فقط برا من اینجوری نیست برا دوستم هم همینه و احتمالا ایراد از فایل هستش

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

سلام من یک سوال دارم برای نصب بازی ژنرال ویندوز من7 بازی نصب میشود ولی اجرانمی شود لطفامن را راهنمایی کنید
    سلام
    یا سیستم نمیکشه یا کرک نصب نکردی یا 1 رو نصبش نکردی

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

دوستان سلام..
    این جنرال 4 که اومده شبکه میشه..
    در کل در حد zero هستش یا بدتره؟؟؟
    سلام
    مثل جنرال خودمون نیست به نظر من مزخرفه

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

دوستان یه سوال داشتم :
    من این بازی رو به بدون هیچ مشکلی روی سیستم قبلیم نصب و بازی میکردم ولی از وقتی که سیستم رو ارتقا دادم بعد از نصب از روی همون دیسک ها و بعد از crack کردن وقتی بازی رو اجرا میکنم هنگ میکنه و به حالت not responding در میاد
    کسی میدونه چه علتی داره ؟
    از درایور vga میتونه باشه ؟شاید

سلام اول یکو نصب کردی شاید بد نصب شده کرکت مطمینی سالمه پچی چیزی نصب نکردی روی بازی

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------

سوالی داشتم، چطوری میشه ژنرال (زیرو اور) رو آنلاین بازی کرد؟ مثل اینکه کد های تقلبی جواب نمیده.
    سلام
    تو صفحات قبل 30 40 بار آقای منصوری گذاشته یه نگاهی کن پیدا میکنی تو سایتش هم هستش برو اونجا آموزش تصویری هست تو امضای آقای منصوری هست آدرس سایتش

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام شما با این سر یالها نمی تو نید به صور ت آنلاین بازی کنید با ید سر یال نامبر بازی رو به صور ت او رجینال داشته باشید ما با این سر یال نا مبر های تقلبی می تو نیم فقط تحت شبکه های مجازی با هم بازی کنیم مثل ها ما چی
    بر ای دید ن این آموزش و دانلود این نرم افزار به این آدرس بیا ئید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •