تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 376 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

برنامه ی یوتورنت کم حجم و سبک هستش برا همین هم طرفداران زیادی داره اکه فایل رو از منبع معتبر دانلود کرده باشی فک نکنم مشکلی داشته باشه

2. 2 کاربر از j0l6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام....
    من الان واسه اپلود 10 كيلوبايت گذاشتم...خوبه؟؟؟
    با استفاده از این سایت سرعت اپلودت رو با چند نقطه تست کن میانگین سرعتت رو بگیر حداکثر بعد ازش بسته به اینکه چه قدر هست کم کن( مثلا برای 4 کیلو بایت ماکسیموم ارسال 3 کیلوبایت محدود شه برای مثلا 8 کیلوبایت 6 کیلو بایت محدود شه برای 10 کیلو بایت 8 کیلوبایت محدود شه برای 14 کیلو بایت 11 کیلو بایت محدود شه برای 18 کیلوبایت 15 کیلوبایت محدود شه)البته محدودیت رو خودت یکم ( حدود یک ساعت) به دریافت کنی می فهمی چه قدر خوبه( اگر تورنت خوبی رو برداشته باشی )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوباره سلام...

ببخشيد من utorrent رو دانلود كردم چرا اينقدر كم حجم هست؟؟؟ 670 KB ؟؟؟ يعني فايل خرابه ؟؟؟ آخه Vuze چند مگ بود !!!!

ممنونم
    برنامه ی یوتورنت کم حجم و سبک هستش برا همین هم طرفداران زیادی داره اکه فایل رو از منبع معتبر دانلود کرده باشی فک نکنم مشکلی داشته باشه
    اره ...همانطور که دوستمون گفتن حجمش کمه ...قابلیت های استاندارد شبکه تورنت رو میده و خیلی سبکتر از بقیه هست. البته اگر هر نرم افزاری یک سری قایلبت ها داره که اگر دونبالشونی باید از انها استفاده کنی.(منم چون سیستمم قدیمی است بیشتر نرم افزارام کم حجم و سبکه اینو انتخاب کردم)

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام...

ببخشيد منظورتون از تورنت خوب چيه؟؟؟مگه با هم فرق دارن... اگه فرق ميكنه الان بهترين تورنت چيه؟؟؟

ليست اول همين تاپيك چطوره؟؟؟ البته اوليش رو امتحان كردم في ل ت ر بود چرا؟؟؟

راستي يه چيز عجيب ... من يك فيلم داشتم از طريق تورنت دانلود مي كردم ... 700 مگ بود وقتي رسيد به 450 مگ روش كيك كردم ديدم اجرا شد و فيلم رو تا آخر ديدم در حالي كه هنوز داشتم دانلود ميكردم و حدود 570 مگ دانلود كرده بود.... مگه ميشه فيلمي كه هنوز 130 مگش رو دانلود نكردم تا آخر بره؟؟؟ البته خوب بعضي جاها تيك مي گرفت و تصوير شطرنجي ميشد ولي بعد از چد لحظه خوب ميشد... آخرش كه ديگه اصلا اين مشكل رو نداشت .... مدت زمان فيلم هم 2 ساعت بود...

راستي از پاسخ ها تون واقعا ممنون
    ممنون
    Last edited by mohammad.y1993; 05-02-2009 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام...

ببخشيد منظورتون از تورنت خوب چيه؟؟؟مگه با هم فرق دارن... اگه فرق ميكنه الان بهترين تورنت چيه؟؟؟

ليست اول همين تاپيك چطوره؟؟؟ البته اوليش رو امتحان كردم في ل ت ر بود چرا؟؟؟

راستي يه چيز عجيب ... من يك فيلم داشتم از طريق تورنت دانلود مي كردم ... 700 مگ بود وقتي رسيد به 450 مگ روش كيك كردم ديدم اجرا شد و فيلم رو تا آخر ديدم در حالي كه هنوز داشتم دانلود ميكردم و حدود 570 مگ دانلود كرده بود.... مگه ميشه فيلمي كه هنوز 130 مگش رو دانلود نكردم تا آخر بره؟؟؟ البته خوب بعضي جاها تيك مي گرفت و تصوير شطرنجي ميشد ولي بعد از چد لحظه خوب ميشد... آخرش كه ديگه اصلا اين مشكل رو نداشت .... مدت زمان فيلم هم 2 ساعت بود...

راستي از پاسخ ها تون واقعا ممنون
    ممنون
    من چرا تنها بازمانده شدم این نامردا دوباره کجا رفتن
    تورنت خوب تورنتیه که هم ترکر هاش کار کنه و هم سیدر به اندازه کافی داشته باشه.
    موقع جستجو تو فایل های تورنت باید به این موارد باید دقت داشته باشی

علتش اینه که تو تورنت برعکس حالت عادی فایل رو از اول به اخر نمی گیری .تو تورنت تمام فایل ها به بخش های مساوی ( بسته به تنظیمات از 32 کیلوبایت تا 4 مگ ) تقسیم میشه و بسته به اولویت و موجود بودن فایل بسته ها منتقل میشه تا ترافیک شیرینگ شبکه تورنت حداکثر بازدهی رو داشته باشه و از همه سرعت اپلود افراد استفاده شده باشه.
    وقتی پخشش کنی درسته نشون میده ولی ان بخش هایی رو که نگرفته رو همانطور که گفتی یا پرش می کنه یا مکس داره...باید صبر کنی تا کامل تمام شه( و همچنین اگر خواستی فایل هارو اجرا کنی یادت باشه که فعالیت فایل تورنت رو متوقف کنی که نرم افزار ارور استفاهد از فایل توسط نرم افزار دیگر رو نده )

7. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام

مي خواستم بپرسم براي اينكه سرعت دانلود از تورنت بالا باشه، چه فاكتور هايي لازمه ( منظورم از نظر نوع و سرعت اينترنت و سرعت آپلود و دانلود .... است! )

با تشكر از كمك دوستان عزيز

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

مي خواستم بپرسم براي اينكه سرعت دانلود از تورنت بالا باشه، چه فاكتور هايي لازمه ( منظورم از نظر نوع و سرعت اينترنت و سرعت آپلود و دانلود .... است! )

با تشكر از كمك دوستان عزيز
    طیق شواهدی که برای من اتفاق افتاده....مقدار سرعت ارسال ....نسبت سرعت ارسال به دریافت... میزان سید ها و پییر ها ... نسبت کلی سرعت اپلود به دانلود کل اشتراک کننده ها...وضعیت ترکر ها از لحاظ سالم بودن... اولویتی که برای شما دادن(بسته به سرعت اپلود و دانلود)...(پینگ رو هنوز صد در صد مطمئن نیستم ولی بعضی مواقع تاثیر می زاره)...وضعیت پورتی که برای نرم افزار تنظیم کردین( از لحاظ باز بودن یا بسته بودن) و ... می تونه تاثیر داشته باشه

10. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

طیق شواهدی که برای من اتفاق افتاده....مقدار سرعت ارسال ....نسبت سرعت ارسال به دریافت... میزان سید ها و پییر ها ... نسبت کلی سرعت اپلود به دانلود کل اشتراک کننده ها...وضعیت ترکر ها از لحاظ سالم بودن... اولویتی که برای شما دادن(بسته به سرعت اپلود و دانلود)...(پینگ رو هنوز صد در صد مطمئن نیستم ولی بعضی مواقع تاثیر می زاره)...وضعیت پورتی که برای نرم افزار تنظیم کردین( از لحاظ باز بودن یا بسته بودن) و ... می تونه تاثیر داشته باشه
    سلام

ممنون

ميشه كمي در مورد تنظيمات موثري كه خودمون مي تونيم انجام بديم (‌مثل تنظيمات پورت و ... ) توضيح بديد؟

با تشكر

13. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

14 سوال مهم

من کلی چیز تو برنامه utorrent اضافه کرده بودم خیلی هاشم تا 90% رفته بود.از همون اول هم که برنامه ذو نصب کرده بودم چراغش سبز بود یعنی ایرادی نداشت.
    امروز بعد از 3 روز گفتم یه استراحتی به کامپیوتر و مودممم بدم.جفتشون رو خاموش کردم.بعد از 4-5 ساعت که روشنشون کردم دیگه utorrent کار نمیکرد.
    بعضی از فایلهام رو بغلش ضربدر زده قرمز بود و اگه میزدم استارت بشه پیغام میداد که فایل پاک شده و اون رو دوباره چک کنم.ولی بعضی از فایلها رو داشت دانلود می کرد.چرا؟!!؟؟؟؟
    اگه مشکل از port بود چرا بعضی ها رو دانلود می کرد؟

تازه من حتی port رو به صورت دستی عوض کردم ولی بازم چراغم سبز نشد.و هیچکدوم از اون فایل قبلی ها رو نگرفت.
    بعد هم یه صفحه آورد که port بسته است.

من هم مجبور شدم همه فایلها رو پاک کنم.همش رو از اول اضافه کنم.اگه بدونید چند گیگ دانلود کرده بودم.همش پرید.همه فایلها رو تک به تک تست کردم که اگه جائیش کامل دانلود شده اون رو نگه دارم ولی هیچکدوم کامل نبود.همه نصفه نصفه بودن.
    میشه به من بگید مشکل از کجا بوده که دفعه بعد همچین چیزی تکرار نشه.

یعنی این برنامه اگه کامپیوتر رو خاموش کنم مشکلی واسش پیش میاد؟ باید port رو هر چند وقت عوض کنم تا بسته نشه یا اینکه به طور خود به خود بسته میشه؟(اصلا قضیه port چیه؟)

این قضیه از کجا آب می خورده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

13

یه سوال دیگه هم داشتم این قسمت show statistics مه در پنجره help هست رو میشه یه توضیحی بدید؟

handshake,connection,half openincoming/outgoing conns اینا چین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •