Vista= virus+intruders+spyware+trojans+adware
Vista= virus+intruders+spyware+trojans+adware
من یک
ASUS motherboard P5AD2-E دارم ولی نمی دونم چه درایوری نصب کنم تا صدا تو ویندوزویستا درست بشه راهنمایی کنید
hyper terminal در vista تو کدوم مسیره
سلام.دوستان یه مرد میخوام بیاداموزش درست و کامل شبکه کردن دو تا کامپیوتر تو ویستا رو بزاره.
پیشاپیش ممنون
سلام میشه یکی لطف کنه و روش شبکه کردن یک لپ تاپ با سیستم عامل Vista Hoem Basic رو با یک PC با سیستم عامل XP Media Center از طریق کابل ۱۳۹۴ و از طریق کابل کراس برام توضیح بده.در ضمن از کجا باید ببینم که درگاه ۱۳۹۴ بر روی لپ تاپ نصب هست یا نه؟
آخه من با ویستا تا حالا کار نکردم و هیچ چیزشو نمیدونم
شبکه کردن ویندوز ویستا خیلی راحت تر از XP است
فقط کافیه دو کامپیوتر را توسط کابل شبکه Cross به هم وصل کنی
پس از نصب کابل و نصب درایورهای کارت شبکه
دوکامیوتر را روشن میکنید
دو کامپیوتر برای بازی شبکه آماده هستند
ولی اگر قصد Share کردن فولدار را دارید باید روی فولدر کلیک راست کنید و ...Share را انتخاب کنید
در کادر "type the name" گزینه"everyone" را انتخاب کنید و "Add" را بزنید تا به لیست زیر اضافه شود
سپس "Share" را انتخاب کنید تا فولدر مورد نظر به اشتراک گذاشته شود .
برای دیدن فایل های به اشتراک گذاشته شده در کامپیوتر دیگر کافیه روی دایره سمت چپ پایین کلیک کرده و "Network" را انتخاب کنید
در قسمت بالای پنجره network قسمت Network & Sharing Center را انتخاب کنید
(یا مستقیم به آدرس Control Panel\Network and Sharing Center )بروید
پنجره ای مانند شکل باز میشود
password protected sharing را off کنید
و file sharing را on کنید
حال در "Network" میتوانید فولدرهای Share شده را ببینید . برای باز کردن آن ها روی آن کلیک کنید
------------------------------------------------------------------------------------
عید نوروز بر همگی مبارک
برای بازی یا به اشتراک گذاشتن فایل ؟
سلام.... ممکنه یکی دقیق توضیح بده در این ویستا چجوری میشه سیستم رو تنظیم کرد که در ساعت مشخصی خاموش شه ؟
به Internet Option برو و در قسمت Connections گزینه Never Dial a Connection را انتخاب کن
اگه بازم درست نشد . وقتی اون پنجره باز شد که خواست به اینترنت وصل بشه پایین صفحه رو ببین آیکون کدام برنامه است.
از این نرم افزار استفاده کن
حجم 1.5 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirtoty; 21-03-2008 at 23:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)