[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اگه 6.4 باگ زیاد نداشت که 6.43 خیلی سریع نمیومد. مثلا همون باگی که با زدن hotkey چندتا هیرو میشد برداشت.
anti-mage که نمی تونه Enchantres رو بزنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اگه 6.4 باگ زیاد نداشت که 6.43 خیلی سریع نمیومد. مثلا همون باگی که با زدن hotkey چندتا هیرو میشد برداشت.
anti-mage که نمی تونه Enchantres رو بزنه!
سلام مربای بابا
فارسی تایپ کن بابا![]()
venoo پر پر میکنتش من خودم تک به تک با هاش بازی کردم شرطی بردمش هر وقت اون هلث داد تو 6 کن اونوقت میبینی جای اینکه پر کنه داره کم میکنه ازش shodow هم که دیگه بازی رو به نفع تو بر میگردونه![]()
veno ham mikhore azash khoshgel
تها كسي كه خوب ميزنش banelemental
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam
man ozve jadidam vali ye zamani vase khodemooon kasi boodim oon moghe ke 6.26 oomade bood dige ooje shakh bazi ma bood
az vaghti raftim sare kar dige forsat nadaram ke in bazio to game net bazi konam
khodam AI bazi mikonam
lotf konid reply patch 1.20 ham bezarid ya akharin version patch mojoodo linkesho bezarid ke hame betoonan estefade konan
mochakeram az hame
خیلی از هیروها می تونند بزنندش...مخصوصا هیروهای int هرکدوم لول هایی دارند که damage زیادی می ده.
دوستان اینجا تبلیغ گاه نیستا!تاپیک را به فنا دادیدا!!!!!!!
فارسی هم تایپ کنید
milad19833ماااااااااااااااااااااااا ااااااااااااع
اصلا می گند بر عکس ونو آهو هست من یه جوری می زنمت که دیگه بلند نشی با آهو یارو چه قدر گلابی بوده که با آهو از ونو خورده
عمرا ونو بتونه آهو رو بزنه . اصلا آهو کلا ضد agility است.
به نظر من سول کیپر و دووم برینگر می تونن آهو رو بزنن.
slam man faghat enghlish type mikonam dar zemn mishe to 6.45 ya 6.46 bug sprite breaker ra zad
aga yeki liste tamame bug ha ra bezare dar zemn akse blizzard ham kheyli bahal bood![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)