سلام عزيز. اگه ميشه لينك ورژن جديده رو اينجا هم بذار تا منم دانلود كنم. مرسينوشته شده توسط akmfad1
در ضمن اگه نكته جالبي توي اين فايل ديدي ما رو هم مطلع كن. ميخوام ازش تو قفلام استفاده كنم .
تا بعد.....................
سلام عزيز. اگه ميشه لينك ورژن جديده رو اينجا هم بذار تا منم دانلود كنم. مرسينوشته شده توسط akmfad1
در ضمن اگه نكته جالبي توي اين فايل ديدي ما رو هم مطلع كن. ميخوام ازش تو قفلام استفاده كنم .
تا بعد.....................
سلام
من ایمج های با پسوند iso را با برنامه win iso به bin تبدیل میکنم وقتی که قصددارم از درایو مجازی برای اجرای ایمج با پسوند bin استفاده کنم سیستم هنگ می کند و این در صورتی است که همان ایمیج را با پسوند iso را به راحتی اجرا می کند
لطفا من را راهنمایی کنید
ممنون
دوست عزیز با چه برنامه ای درایو مجازی ایجاد کردی ممکنه مشکل داشته باشهنوشته شده توسط 7918+khoram
یا الکل نصب کن یا دیمون یا... چون سرعتشون بالاس
ممکنه مشکلت حل شه
دیمون رایگانه البته برای ایرانی ها همه نرم افزارها رایگانه تو گوگل سرچ کن سایتشو پیدا می کنی بعد دانلودش کن خیلی حجمش باشه 4 مگه
با اجازه![]()
سلام
من از درايو مجازي الكل استفاده مي كنم
و راستي با چه برنامهاي ميشه پسوند mds را به پسوندiso تبديل كرد؟
سلام به همگي ...
SILWESTER جان !
soda اگر چيزي را بذاره ، توي unreal آپلود مي كنه و براي دانلودش بايد عضو بشي . پس اين كار را بكن !
الان هم احتمالا يك نسخه جديد تا چند روز ديگه بذاره .
ولي پيشنهاد مي كنم كه ازش استفاده نكني ( به صفحات قبلي مراجعه كن ) !
khoramجان !
شما براي تبديل از UltraISO استفاده كن . بعد از تبديل دو تا فايل داري كه يكي bin و يكي ديگه cue هست . الان ديگه نبايد مشكلي داشته باشيد .
:: دوستاني كه مايل هستند در امر راه اندازي سايت كمك كنند ، به من pm بدهند . در ضمن فعلا كسي درباره سايت چيزي اينجا مطرح نكنه و كليه موارد در پيام هاي خصوصي پيگيري مي شود ::
با تشكر ـ مهدي![]()
فعلا من هم منتظره نسخه جديد هستمنوشته شده توسط SILWESTER
![]()
سلام
اگر يك نگاهي به نرم افزار هاي كه در حال حاضر در بازار وجود دارد انداخته باشيم(حتي نسخ هاي جديد ويندوز)متوجه مي شويم كه اكثر نرم افزار ها براي جراي آن, نياز به كد فعال سازي داريم و اين كد را يا از طريق تلفن و يا از طريق اينترنت از طرف آن شركت مي توانيم دريافت كنيم و نكته جالب اين جاست كه اين برنامه ها به راحتي قابل رايت هستن![]()
اما بدون كد فعال سازي به هيچ وجه نمي توانيم از آن استفاده كنيم اما در اين ميان افرادي هستن كه با ساختن كرك(در لغت نامه به معناي شكستن, ترك و شكاف) كه اين كركها هم به دو صورت يا كد فعال سازي را به ما مي دهد و يا بلايي سر آن نرم افزار بيچاره مي ياره كه ديگر جرئت تقاضايي كد فعال سازي را نكنه و اين طور مي شود كه برنامه اجرا ميشود
حال سئوال اينجاست كه اين كرك ها چطور و چگونه و با كمك چه نرم افزارهايي ساخته ميشود..؟
و يا نياز به دانستن برنامه نويسي ويا اطلاعات ديگري است
سلام دوستان امیدوارم که خوب و خوش باشید
راستش من دو تا سوال داشتم اما اینم بگم که شاید قبلا در مورد این موضوع بحث شده باشه آخه 220 صفحه کی حالش میگیره بشینه بخونه ؟ و اما سوالهای من
1.در بعضی از سی دی ها سایز یک فایل رو میبرن بالا مثلا میکنن 2 گیگا بایت و نمیشه روی هارد کپی شون کرد آیا راهی و یا نرم افزاری برای کپی کردن این نوع فایلها وجود داره؟؟؟
2.مورد بالا رو چتوری میکنن یعنی یالا بردن سایز یک فایل یا سی دی ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه
مرسی از همه
منتظر جوابم
bebakhshid linke download clon 2ya3ro mikham
bizahmat har ki dare bede
too google search mikonam har chizi miyad be joze oon ke mikham
سلامنوشته شده توسط 7918+khoram
فايلهاي MDF رو ميشه ولي MDS فقط يكسري اطلاعات مربوط به استفاده داخلي خود الكل هست كه شامل TOC و سايز ايميج و داده هاي RMPS است. راحت ترين روش اينه كه توي درايو مجازي الكل Mount كني و بعد اون رو به صورت ISO از روي درايو مجازي ايميج بگيري . اگر سي دي ات چند تا ترك داره فقط ميتوني اونو به صورت CUE+ISO و يا CUE+BIN در بياري .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)