تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 400 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

در آغاز فعالیت zarezadehheydar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام مودم تیشک نت مدلmf910انلاک شده ولی فقط تری جیش کار میکنه کسی میتونه فورجی درست کنه

فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نسخه انلاک دارید شما ؟ چقد جلویید
    من 196م و شب با گوشی داداشم که مثل شما ایفون داره یا ایپد میبینم که اطلاعاتwps رو میزنه یا نه و خبر میدم..
    کلشت هم برو یه دست بازی کن

این مودم که 5 گیگاهرتز نداره راستی

--
    دوستانی که انلاک کردن یه هولی بدن منو مرسی..راهکارشو پخ کنید مرسی

اگه نگران هک شدن هستید باید MAC فیلتر رو اعمال کنید
    منظورشون مودم : b525 هست

3. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام مودم تیشک نت مدلmf910انلاک شده ولی فقط تری جیش کار میکنه کسی میتونه فورجی درست کنه

فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk
    گویا این مدل تیشکنت بعد انلاک اینطوری میشه . اگر میتونید جدیدترین فریمور و webui این مودم رو پیدا و اپدیت کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نسخه انلاک دارید شما ؟ چقد جلویید
    من 196م و شب با گوشی داداشم که مثل شما ایفون داره یا ایپد میبینم که اطلاعاتwps رو میزنه یا نه و خبر میدم..
    کلشت هم برو یه دست بازی کن

این مودم که 5 گیگاهرتز نداره راستی

--
    دوستانی که انلاک کردن یه هولی بدن منو مرسی..راهکارشو پخ کنید مرسی

من الان رو گوشی داداشم که ایفون با ios 12 داره تست کردم..مودم تی پی لینک البته و wps رو روشن کردم ولی ننوشته بود wps available
    نگران شدم در کل در مورد این قضیه ..باید نت رو سرچ کنم ببینم چیه واقعا.
    الان i60م روتر شده و مودم خالی نیست و کلی فایل شیر هست روی شبکه

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تصور نکنید اگه Mac Filter اعمال کنید ، در برابر هک شدن ، ایمن شدین ، هکر به سادگی با یک اسکن ساده ، مک آدرس دستگاه های متصل به مودم شما رو می بینه و اون رو روی دستگاه خودش ست میکنه ، با تغییر دادن مک آدرسش راحت وصل میشه .

تنها چیزی که میتونه ممانعت کنه همون رمز WiFi هست ، وقتی WPS روشن باشه ، هکر نیاز به دونستن رمز WiFi شما برای لاگین کردن به مودم نداره ،
    بلکه از نقص امنیتی این سیستم استفاده میکنه و پین کد ورود هشت رقمی WPS شما رو پیدا میکنه و وارد میشه ، بلافاصله بعد از ورود به دستگاه رمز WiFi شما رو هم بدست میاره .

در مورد اینکه بدونید WPS مودمتون روشن هست یا نه ، باید با موبایلی که WPS فعال را نشون میده ، شبکه WiFi مودم را نگاه کنید و یا از نرم افزار های مثل Andro Dupmper ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا WPA WPS tester ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و امثال اینها برای اندروید استفاده کنید که به شما فعال بودن سیستم WPS دستگاه ها رو نشون میدهد .

محتوای مخفی: فعال بودن سیستم WPS 

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من الان رو گوشی داداشم که ایفون با ios 12 داره تست کردم..مودم تی پی لینک البته و wps رو روشن کردم ولی ننوشته بود wps available
    نگران شدم در کل در مورد این قضیه ..باید نت رو سرچ کنم ببینم چیه واقعا.
    الان i60م روتر شده و مودم خالی نیست و کلی فایل شیر هست روی شبکه
    wps مودم i60 مشکلی نداره الان برا خودم تست زدم کلا خاموش هست و چیزی نیست که باز باشه یا اصلا باشه و بتونی بهش وصل بشی . دوستمون مودم b525 منظورشون بود اونم با فریمور جدید درست خواهد شد . و مشکل نرم افزاری هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از وقتی همراه اول نت شبانه رایگانشو برداشت دیگه آنلاک کردن این مودم ارزشی نداره نمیدونم اینهمه زور زدن برای آنلاک کردنش از کجا میاد.ایرانسلم که هم سرعتش از سیمکارتای دیگه بالاتره هم پینگش پایینتره هم سیم تی دی ش طرحاش خیلی به صرفه تره.
    کی میگه همراه اول برداشته چند روز پیش خریدم

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کی میگه همراه اول برداشته چند روز پیش خریدم
    منظورشان رایگان شبانه. همراه بسته ای که میخرید و بهتون به صورت نامحدود و رایگان میدن هست که بله برداشته

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من چندتا سوال در مورد این مودم دارم گیچ شدم دیگه و نمیدونم واقعا این مودم جواب کار من رو میده یا نه.. در حال حاظر من با گوشی 4G معمولی خودم روی باند 3 و 7 همراه اول هرکدوم جداگانه 80 مگابیت سرعت دارم و سوالم اینه بالاخره این مودم میتونه تجمیع این دوتا فرکانس رو انحام بده و برسه 160 مگابیت مثلا؟ مایمو 2*2 ساپورت میکنه یا سرعتهای 15 مگابایت دانلود به بالا بخاطر مایمو 4*4 هست؟ مورد دیگه این مودم آنلاکش قیمتهای مختلفی تو نت ازش هست یکی میده 720 دیجی کالا میده 600 یه جا هم با گارانتی اصلی هواوی یک میلیون !! آدم به فکر فرو میره در حالی که لاک شده ایرانسل 360 تومن!! این اختلاف قیمت برای چی هست. و آیا کلا ورژن اصلی هواوی این مودم تو ایران هست؟ منظورم آنلاک شده نیست و تفاوتی توی سخت افزار با مدل مبین نت و ایرانسل دارن یا خیر

داره خودمونی میشه divone30000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مودم tf-i60 در همین منطقه زندگی ما برای همراه اول سرعتی نزدیک 100 مگابیت رو میده ولی در همین منطقه و با همون سیم کارت ولی با مودم fd-m60 دقیقا برابر با e5577 سرعت میده یعنی 40 مگابیت علت هم اینه مودم fd-m60 نمیتونه به شبکه 4.5 همراه اول در منطقه ما که از نوع mimo4 هست وصل بشه و فقط mimo2 رو میتونه ساپورت کنه مثل شبکه ایرانسل در منطقه زندگی ما که در این شبکه سرعت هر دو مودم tf-i60 و fd-m60 دقیق برابر و تا 100 مگابیت و بعضی اوقات 120 میگابیت میرسه و نشون میده هر دو مودم قابلیت تجمیع رو دارن ولی مودم tf-i60 پیشرفته تر و بهتر از fd-m60 هست . چون میتونه علاوه بر mimo2 به mimo 4 هم وصل بشه . شبکه ای 4.5 که همراه اول در بیشتر شهر ها راه اندازی کرده .
    مودم من با وجودی که 4G+ نشان میده سیم ایرانسل رو ولی وقتی تست سرعت داخلی میگیرم از 22 مگابایت بیشتر نمیشه و سرعت دانلود هم 3 و نیم مگابایت بر ثانیه فراتر نرفته با آی دی ام . آیا مربوط به اون چراغ اتصال به شبکه تلفن همراه میشه با رنکهای سبز آبی زرد. چون از من همیشه این جایی که هستم آبی نشان میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •