سلام مجدد
تا اونجایی که من میدونم شما حتی اگه انتنی بخرید که فرکانس 3500 هم ساپورت کنه باز هم در مودم b612 تاثیری نخواهد داشت
چون هیچ کدام از محل های اتصال آنتن برای td-lte در نظر گرفته نشده و برای فورجی عادی هست
سلام مجدد
تا اونجایی که من میدونم شما حتی اگه انتنی بخرید که فرکانس 3500 هم ساپورت کنه باز هم در مودم b612 تاثیری نخواهد داشت
چون هیچ کدام از محل های اتصال آنتن برای td-lte در نظر گرفته نشده و برای فورجی عادی هست
امروز رفتم نمایندگی وایمکس کلی مودم تی دی اورده بود گفت شهر 3 روزه هم انتن مبینت نصب شده و هم رومینگ فعال شده ......
دوستان به نظر میاد مبینت تمام ایران را تحت پوشش قرار داده .
در ضمن گفت سرعت هم تست شده 40 مگ کامل پر میشه
وایییییییییییی چه رو مخ شده این مبین نت ! td lte که 5 انتن میده ولی سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه
دوستان اولش سرعت و میبرن بالا بعد تحویل دادن حدود یک هفته خوبه شباشم داغون
بعد دیگه کلا شب و روز داغون
من حدود يه ماهه كه وايمكسم رو تبديل به td-lte مبين نت كردم. الان سرعتم زير 4 مگابيت هست و پارامتراي سيگنال حتي در بهترين جايي كه مودم رو گذاشتم، خيلي ضعيف هستن. ميخواستم ببينم ميتونم سرويسم رو به 360 تبديل كنم تا سيگنال بهتر و سرعت بيشتري داشته باشم يا نه؟
اگر جواب مثبت هست، آيا مودمم بايد عوض بشه يا خير؟ (الان مودم b612 دارم)
با تشكر از دوستان مطلع و جوابگو
سلام
دوستان من چند ماههی بود بخاطر افت سرعت و سیگنال بد مبین رفتم سراغ ای دی اس ال
امروز گفتم وصل کنم مودمو ببینم سیگنال چطوره که در کمال ناباوری دیدم شده اینی که توی عکس زیر میبینید
در صورتی که قبلا
99
11
بود
حالا نمیدونم این تغییر سیگنال واقعا روی کیفیت و سرعت هم تاثیر داشته چون هنوز تمدید نکردم اینترنت ندارم تست کنم
مبین هم هیچ سرویس ارزونی نداره بخرم تست کنم
کسی هست این قدرت سیگنال داشته باشه؟ که بگه بده یا خوب؟
ممنون
بی خیال مبین نت. هم گرونه هم بدرد نخور. برو سمت ایرانسل یا همون ای دی اس ال. یا نت موبایل خودت.
منظور از شبانه پرسرعت چیه؟ یعنی شبی 10گیگ یا ماهی 10گیگه؟
![]()
منظور از شبانه پرسرعت یعنی سرعتش بازه تا 40 مگابیت
شبانه معمولی سرعتش روی 4 مگابیت محدود شده
و منظورشون کلا 10 گیگ شبانه هست برای کل دوره![]()
یعنی شب میشه به حدی پرش انتن دارم کانگورو اینجوری بالا پایین نمیپره!
سرعت میشه زیر 64 کیلوبایت!
زنگ میزنی میگه درسته! مشکلی نیست
مشتریمون زیاد شده!!!!!!!!
مودمی میشه گرفت، چه از مبین نت چه از جای دیگه، که بشه آنلاک کرد که از جای دیگه هم بشه بعدا سرویس گرفت مثه ایرانسل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)