عالی ، پارس آنلاین تو خوابم نمیتونه این سرعت رو بده
نه حجم اضافه ۳۶۰۰ تومان هست. فقط حجم اولیه با چنین قیمتی محاسبه شده. سرعتشم مثل باقی سرویسها به همراه یک ویژگی عالی و اون هم کار نکردن قیلتر شکن ها.
عالی ، پارس آنلاین تو خوابم نمیتونه این سرعت رو بده
نه حجم اضافه ۳۶۰۰ تومان هست. فقط حجم اولیه با چنین قیمتی محاسبه شده. سرعتشم مثل باقی سرویسها به همراه یک ویژگی عالی و اون هم کار نکردن قیلتر شکن ها.
سرکارمون گذاشتی ؟!!
خیلی خیلی بده خیلی خیلی
با این سرعت بنظرم اگه دانلودی داری فعلا بسته 10 گیگ 1 روز(2 تا 6 صبح) هزار رو بخر
*توی یک ساعت 10 گیگ دانلود میشه
Last edited by k1ozil; 27-10-2015 at 20:21.
سلام سرعت 128 هم بگیری اگه خطتت بکشه روی 16 مگ میبندن اینم پینگ خدمت البته اینو بگم الان خط من روی 12 مگ ست شده نه 16 بخاطر نویزه البته مشکل از خط منه
![]()
دوستان سلام
یه سوال
من سرویسه 2 مگ گرفته بودم سرعت دانلودم نهایت 1.3 مگ بود بعد رفتم 1 مگ گرفتم بازم سرعتم همین قدره خطمم روی 12 مگ بسته شده
سوالم اینه که من اگه مصلا 512 یا 256 بگیرم سرعته دانلودم همین قدر میمونه یا نهایت همون مقداری میشه که خریدم؟
اگه همین قدر 1.3 میمونه پس اون 256 معنیش چیه؟ خوب چرا یه قیمته ثابت نمیزارن هر کسی طبق کشش خطش هر چقدر کشش داشت سرعت داشته باشه
واقها بعد از قرار دادم برای همیشه این شرکت لعنتی را ترک خواهم کرد .... مگه شبانه پولی نیست ؟؟؟؟؟ پس چرا باز سرعت دانلودش کمه !!!!!!!![]()
دوست عزیز
این موضوع قبلن هم در همین تاپیک به کرات پرسیده شده و به اون جواب هم داده شده. تفاوت فقط تو اولویت سرویسها در زمانهای شلوغی و ترافیک بالا و محدودیتهای به وجود آمده است. در ساعتهای شلوغی مثل عصرها و شبها یا حتی در ساعتهای شبانه، اولویت با سرویسهای با سرعت بالاتره. یعنی اونی که سرویس 128 کیلوبیت خریده خیلی زودتر و بیشتر از اونی که سرویس 1مگابیت یا 2مگابیت خریده دچار افت سرعت میشه.
اصلیترین تفاوت همینه.
Last edited by bilmazlar; 28-10-2015 at 09:58.
سرعت اپلود هم فرق میکنه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
دوستان کسی نامحدود داره؟
کیفیتش مثل سابقه؟
بعداز حداقل ترافیک دریافتی سرعت اسمی میشه یا نه؟
Last edited by Alone-Star; 29-10-2015 at 11:46.
ایرانسل همچین بسته ای داره ؟
تو سایتش ندیدم
کجاس برادر ؟
555#*
قسمت روزانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)