سلام یک سوالی داشتم 3g همراه اول تو دانلود کردن چد کیلو بایت میده ؟
سلام یک سوالی داشتم 3g همراه اول تو دانلود کردن چد کیلو بایت میده ؟
3G همراه اول که انتن درست حسابی نداره... امیدوارم 4G اینجوری نباشه.... مثلا تو خونه هم انتن بده و نه فقظ خیابان!![]()
Last edited by matr!x_2008; 14-04-2015 at 21:49.
خوب یعنی تونسته به شبکه 4 جی رجیستر بشه؟ اگر شده که بعید می دونم بگید یک اسکرین شات براتون بفرسته
بستگی به خیلی چیزها داره اما با سیگنال خوب من هشت مگابیت داشتم
Last edited by ak313; 14-04-2015 at 21:23.
من امروز زنگ زدم به 9990گفتم این تری چی منطقه ما در مشهد چه موقع اوکی میشه میگه همراه اول تو مشهد اصلا تری چی یا فور چی نداره همش تبلیغ بوده تازه دکلها اوکی شده منتظر باشید به زودی راه نیافته ایم چیزی بود اپراتور گفت
منطقه ی ما هم یعنی محدوده ی پیروزی و اونورا خبری از 3جی نیست اما تعجبه که چرا محدوده ی سیمتری طلاب و بیمارستان امام حسین و حرم مطهر 3جی میاد و سرعتشم خیلی خوب بود....![]()
آره ، همراه اول از طرف شرق شروع کرده فکر کنم . بهترین جاهاش هم محدوده حرم هست.
اه اه اصلا صفحات رو خوب لود نمیکنه الان ۱۰ دقیقهست دارم صفحه ی Request for Permissiom گوگل رو رفرش میکنم بلکه صفحه کامل لود بشه و دکمه ی Allow فعال بشه![]()
در مشهد تو منطقه ای که من هستم از ساعت 22 هر شب اینترنت از 3G قطع میشه و فقط روی 2G هست اونم با قطع وصل و کندی3G تو روز تا قبل از ساعت 15 خوبه از اون به بعد کند میشهالبته منظور من از خوبه یعنی در حد قابل قبولهمراه اول 4G هم بشه باز ارزشش از افتابه دستی قدیمی ها بیشتر نمیشه خیلی کنده
من که چند روز پیش مشهد بودم از ابتدای طبرسی جنوبی تا طبرسی شمالی چهلم تری جی استفاده کردم نوسان زیاد داشت اما جواب میداد
منطقه ما که اصلا همراه اول آنتن نمی دهچی برسه به 3جی ولی جستوجو می کنم 3جی میاد ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)