تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 300 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون دوستان
    +
    2 تا سوال داشتم:

1- به نظرتون بعد از اینکه هوگ ها defense ها رو نابود کردن
    گوبلین واسه تخریب کامل نبرم؟؟؟؟
    آخه گوبلین سریع هست و نسبت به آرچر قوی تر

2-من یه مشکلی با خالی کردن کلن در هنگام اتک وار دارم
    مثلا می خوام با هوگ اتک بزنم
    کلن جوری وسط هست که نمیشه راحت دسترسی داشت
    یعنی آرچر خالی کنی نمی تونی یا باید آرچر زیاد خالی کنی
    به نظرتون بهترین راه واسه خالی کردن چیه؟؟؟
    تو اتک هوگی همیشه یه دراگ تو کسل یا کمپ ببرین تا اگر مشکلی پیش اومد حداقل تاونو بزنه.
    گوبلین سریع هست ولی هم هیت پوینتش خیلی کمه هم قدرت تخریبش،حالا فک کنین چن تا از ترپ ها خنثی نشن،چه اتفاقی میوفته واسه این گوبلینا

بخش دوم سوالتون:
    دقیقا استراتژی حمله که میگن اینجا معنی پیدا میکنه،یعنی اینکه شما باید مپ حریف رو آنالیز کنین و مطابقه مپ اقدام به چینش نیرو واسه ات بکنین(البته بستگی به نیروها و اینکه جقدر دستتون باز هست در این زمینه هم داره)
    شما اگر حمله گولمی انجام بدین لزوما نیازی به خالی کردن کسل حریف ندارین،اتک دراگی هم بهمین شکله ولی اتک بالن لاوا و هوگی خالی کردن کسل از الزامات هست.
    مثلا تو یک وار یکی از اعضای کلن خواست ات بالن لاوا بده ولی به کسل توجه نکرد،حالا تو کسل چی بود بنظرتون؟دراگ!تو چن ثانیه اول کل بالناش به دیار باقی شتافتن
    حالا اگر کسل حریف جایی از مپ قرار گرفته که یک درصد امکان خالی نشدن باشه نباید از هوگ استفاده کنین.
    برد کسل مشخصه،برای خالی کردن کسل باید از نیرویی استفاده کنین که هیت پوینت بالایی داشته باشه تا زود از بین نره وقتی رسید به اون برد،دلیلش هم اینه که اگر نیروهای داخل کسل وار حریف متنوع باشه خالی شدن کسل در چند مرحله انجام میگیره و اگر نیروی شما زود از بین بره ممکنه نصف کسل خالی نشه!
    در کل جاینت و هوگ بهترین گزینه برای خالی کردنه کسل هست در حملات زمینی

2. 3 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تو اتک هوگی همیشه یه دراگ تو کسل یا کمپ ببرین تا اگر مشکلی پیش اومد حداقل تاونو بزنه.
    گوبلین سریع هست ولی هم هیت پوینتش خیلی کمه هم قدرت تخریبش،حالا فک کنین چن تا از ترپ ها خنثی نشن،چه اتفاقی میوفته واسه این گوبلینا

بخش دوم سوالتون:
    دقیقا استراتژی حمله که میگن اینجا معنی پیدا میکنه،یعنی اینکه شما باید مپ حریف رو آنالیز کنین و مطابقه مپ اقدام به چینش نیرو واسه ات بکنین(البته بستگی به نیروها و اینکه جقدر دستتون باز هست در این زمینه هم داره)
    شما اگر حمله گولمی انجام بدین لزوما نیازی به خالی کردن کسل حریف ندارین،اتک دراگی هم بهمین شکله ولی اتک بالن لاوا و هوگی خالی کردن کسل از الزامات هست.
    مثلا تو یک وار یکی از اعضای کلن خواست ات بالن لاوا بده ولی به کسل توجه نکرد،حالا تو کسل چی بود بنظرتون؟دراگ!تو چن ثانیه اول کل بالناش به دیار باقی شتافتن
    حالا اگر کسل حریف جایی از مپ قرار گرفته که یک درصد امکان خالی نشدن باشه نباید از هوگ استفاده کنین.
    برد کسل مشخصه،برای خالی کردن کسل باید از نیرویی استفاده کنین که هیت پوینت بالایی داشته باشه تا زود از بین نره وقتی رسید به اون برد،دلیلش هم اینه که اگر نیروهای داخل کسل وار حریف متنوع باشه خالی شدن کسل در چند مرحله انجام میگیره و اگر نیروی شما زود از بین بره ممکنه نصف کسل خالی نشه!
    در کل جاینت و هوگ بهترین گزینه برای خالی کردنه کسل هست در حملات زمینی

من کمپ تا 200 تا جا داره
    و کستل هم 20 تا
    با این ترکیب برم خوبه؟
    30 تا هوگ + 50 تا آرچر ( یا ویزارد)
    کستل هم 4 تا جاینت برای خالی کردن کستل حریف
    چطوره؟؟؟

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من کمپ تا 200 تا جا داره
    و کستل هم 20 تا
    با این ترکیب برم خوبه؟
    چطوره؟؟؟
    وقتی دارین با هوگ حمله میکنین با توجه به قابلیت پرش از دیواری که داره منطقی نیست واسه خالی کردن کسل جاینت ببریم.برای خالی کردن از خود هوگ استفاده کنین.

این ترکیبها بارها جواب داده با سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنین ولی اکیدا توصیه میکنم دراگ رو حذف نکنین:

35 تا هوگ+6تا ویز+1بربر
    کسل دراگ

35 هوگ+25 ارچر
    کسل دراگ

35هوگ+یک دراگ+5ارچر
    کسل هوگ ترجیحا لول5

5. این کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

من از وقتی تصمیم گرفتم اکانتمو بفروشم بالغ بر پنجاه نفر توی لاین یا تلگرام با هزار بهونه خواستن اول رمز رو بگیرن و وقتی بهشون میگی که با واسطه هایی مثل ایسام معامله کنیم جوری رفتار میکنه که انگار تا حالا اسمشو نشنیده و منم مطمئن شدم که طرف کلاهبرداره!
    دقیقا همینطوره ...
    من البته گفتم که این اکانت ماله دوستم بود که دزدیدنش ...
    خودمم دو هفته پیش اکانت لول 112 تان هال ماکس نه ،دیوارا تماما 9 و 70-80 تا هم ده ،رو 500 تومن فروختم ...البته خضوری ....اینترنتی یه تومنم میخرن اما همونطور که شما گفتین اول رمز میخوان و قصدشون خرید نیست و کلاهبرداری و دزدیه ...

7. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

من کمپ تا 200 تا جا داره
    و کستل هم 20 تا
    با این ترکیب برم خوبه؟
    چطوره؟؟؟
    من معمولا 30 تا ارچر،بقیه هوگ رو توصیه میکنم
    کاستل هم هوگ پنج
    برای اتک با هوم هم خداقل باید لول سه باشه ...لول چهار که عالیه ...البته برای تان هال هشت ...
    برای خالی کردن کاستل چهارتا جاینتتت؟؟؟ ینی بیست تا ظرفیت؟ نه دوست عزیز...فقط دوتا هوگ لول سه کافیه برای اینکار ...فقط سعی کنین از قسمتی خالی کنین که کنون و تاور ارچر کمتر داشته باشه که هوگا زود نمیرن ...
    اتک هوک هم بنظرم فقط وقتی بزن که مپ حریف بسته باشه ..ینی اینکه داخل مپ فضای خالی برای جاینت بمب و تراپ نباشه یا اگه هست خیلی کم باشه ...برای مپ هایی که دوتا جای خالی به اندازه ی دوتا جاینت بمب باشه اصلا هوگ توصیه نمیشه ...
    توی تان هال هشت سعی کن روی گولم و پکا هم خساب باز کنی و گولم رو دو کن و پکا هم سه ...اتک گولم برای مپای خیلی باز خیلی عالیه ...ینی دیوارا زیاد درهم نباشن راحت سه میشه ...اگه تو هال هشت هم با گولم اتک نزنی عیب نداره ...وقتی هالت نه شد با پکا سه و گولم دو اگه بلد باشی میشه تان هال نه ماکس رو هم دوستاره زد ...پس خیلی بدردت میخوره ...
    واسه رفتن به هال نه هم اصلا عجله نکن ..سعی کن حتی کلکتور هاتم اپ کنی تا نیروهات بالا برن ...دیواراتو هم حتما هشت بکن ...اگه فعال باشی هشت کردن 225 تا دیوار بیشتر از 3 هفته وقت نمیبره اگه یه کارگرو براش بیکار بذاری ....چون وقتی هشت باشه تو هال نه میتونی با اکسیر های اضافی میتونی دیواراتو نه کنی ...

9. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان این اکانت رو چند میتونم بفروشم؟
    تان 8
    5 کارگره
    البته لولش داره میشه 90 دیگه
    دفاع هم تماماً مکث هست
    350 ستاره وار هم داره
    اسمشو هم عوض نکردم تاحالا

7000000 ریال

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان این اکانت رو چند میتونم بفروشم؟
    تان 8
    5 کارگره
    البته لولش داره میشه 90 دیگه
    دفاع هم تماماً مکث هست
    350 ستاره وار هم داره
    اسمشو هم عوض نکردم تاحالا

توی سایت های خرید و فروش با اکانت های مشابه مقایسه کنید قیمت دستتون میاد.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

هفتصد؟ شوخی میکنی دیگه؟
    من اکانت لول 112 رو که ماکس تان هال 9 بود و دیوارام همه ش 9 و 10 بود رو دادم 500 تومن ...
    شاید بعضی سایتا قیمت آنچنانی بذارن رو اکانتا ...اما هیچکس با این قیمتا نمیخره ....
    اکانت ایشون بیشتر از 200 یا 250 قروش نمیره ...مشتریا فقط وقتی میخرن که بازیو به اصطلاح مفت بفروشی و بگن که مفته بذا بخرمش ...
    وگرنه منم میخواستم اکانتمو یه تومن بدم ...ولی مشتری به این قیمت نمیخره ...
    اکانت لول 82 رو یکی از بچه ها 150 تومن فروخت ...کلا اونقدرام زیاد گرون نیست اکانتا ...

13. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تازه تون را 10 کردم و تو جای که هستم لوت افتضاحه باید کاپ راروچند ببرم؟
    مکس لول 9 بودم بعد اپ کردم

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

برای فروش اکانت چه سایتی رو پیشنهاد میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •