تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 473 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

1

سلام دوستانز اگه ممکنه يکي بگه لايوت چيه از کجا بيارم و کارش را هم توضيح بده؟؟؟
    گوشي من کا810 هست.
    با تشکر
    دوست عزیز لایوت فقط اندازه ی فونت گوشی رو جابه جا میکنه شما میتونید از لینک پایین بری فونت دان کنی و بریزی رو گوشی اونم از نوع تحریری(فارسی هم داره)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نحوه ی ریختن فونت:
    .نرم افز setool رو دان کن ورزن جدید.
    برنامه setool v1.11 كه در 3 قسمت آپلود شده تا راحت بتونيد دانلود كنيد
    دانلود برنامه setool V1.11 :
    پارت 1 (9,766 KB) :
    کد:
    پارت 2 (9,766 KB) :
    کد:
    پارت 3 (6,884 KB ) :
    کد:
    پس از دانلود كامل فايلها، آنها را انتخاب كرده و راست كليك ميكنيد سپس گزينه (...Extract Files) را ميزنيد تا برنامه در يك پوشه استخراج شده و ازش استفاده كنيد.
    این مسیر را فولدر بسازید(تو در تو به ترتیب از tpa )
    tpa/preset/system/fonts
    بعد فونت دان شده رو در فولدر fonts بریز و فولدر tpa که درونش فولدر های دیکه هست رو به zip تبدیل کن
    قیل از هر چیز برو به فولدر driver واقع در فولدر های نرم افزار usb flash driver رو نصب کن.
    حالا برنامه ی سیتول رو باز کن مدل گوشی رو انتخاب کن فایل زیپی که درست کرده بودی رو درون میسک فایل قرار بده بعد دکمه ی فلش رو بزن گوشی رو خاموش کن.دکمه ی c گوشی رو نگه دار در حالی که دکمه ی گوشی رو نگه داشتی کابلو وصل کن حالا پس از مدتی برنامه پیغام میده کابلو در آر و همین طور باتری و دوباره جا بزن و کابلو وصل کن و دکمه ی ردی رو بزن بعد از مدتی برنامه پیغام فینیشو میده.گوشی رو از کابل خارج کن و باتری رو درآر جا بزن و گوشی رو روشن کن و از فونت لذت ببر.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

4

سلام دوستان
    من گو شی k550 دارم
    می خواستم ببینم می تونم روی گوشیم پسورد بزارم برای وارد شدن به گوشی
    ممنون
    اگه می خوای وقتی که گوشی روشن میشه پسورد داشته باشه.میشه.از طریق menu/setting/lock ولی اگه میخوای مثل نوکیا قفل صفحه کلید کنی باید تبدیلش کنی به w610 بعد با استفاده از پچ روش پسورد بذاری
    سلام
    بچه ها ، من گوشی دادشم رو وصل کردم به کامپیوتر رو حالت File Transfer ، ( گوشیش K800 هست ) یه فایل صوتی 80 مگابایتی رو ریختم رو مموری 1 گیگ سونی ــش . نمیدونم کامل کپی شد ، نشد ، چون عمل کپی رو minimize کرده بودم . بعد از اینکه گوشی روشن شد ( تازه Saftly remove ... هم کرده بودم ) ، نوشت که مطمئنی میخوای مموری رو فرمت کنی ؟ این عمل باعث میشه که دفترچه تلفن روی مموریت پاک بشه
    من هم زدم NO . بعدش رفتم توی File manager گوشیش . دیدم هیچی نیست
    یه جهت راست زدم دیدم نوشته Memory stick not inserted
    رفتم راست ستاره ، چپ چپ ستاره ، چپ ستاره رو زدم رفتم توی service tests و توی memory stick رو نیگاه کردم دیدم نوشته :
    Memory stick status:
    Unmounted
    بعد مموری رو در اوردم
    نوشت not inserted
    گوشی رو روشن خاموش کردم دیدم هیچ خبری نیست
    توضیحاتم به نظرم کامل بود

چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گوشیتو مستر ریست کن اگه درست نشد.فلش بزن.اگه بلد نیستی فلش کنی به من یه ندا بده
    سلام
    ممنون
    حالاکه گوشی من w700 لایوت خوره
    می خواستم لایوت هایی برای گوشی من که w700 هست بذارید همراه با پیش نمایششون.
    برو اینجا بعد عضو شو و لایوت هارو دان کن.البته لایوت ها برای k750 و w800 هست ولی به w700 هم میخوره خودم امتحان کردم اولیش فونت رو قلمی میکنه.خوبه
    کد:
    دوستان یه سوال مهم دارم
    آیا میشه تعداد عکس های پانوراما را در گوشی k810 که تعداد عکس هایش 3 تاست افزایش داد؟
    چه طور؟
    نه نمیشه.
    سلام دوستان
    یکی از دوستام گوشی سونی اریکسون داره . یکی براش اس م اس میزنه ولی شمارش نمیافته . وقتی هم ریپلای میکنه میره تو قسمت ای میل ! چه جوری می تونه شمارشو گیر بیره ؟
    نمی تونی شمارشو گیر بیاری چون از طریق اینترنت بطوره ناشناس با شما تماس گرفته برای همین میره تو ای میل ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا منوی فلش روی k810 کار می کنه؟
    من چند تا منوی فلش در قسمت \tpa\preset\system \desktop\flash ریختم حالا نمی دونم چطور می تونم پاکش کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fingulii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی میتونه واسه من توضیح بده که فریمور .. پچ چیه؟ پچ مناسب فریمر انتخاب کنید یعنی چی؟

من تازه کارم کسی میتونه بگه از کجا شروع کنم که واسه گوشیم پچ دانلود کنم برنامه ستول رو دارم گوشیم هم w580 هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میتونه واسه من توضیح بده که فریمور .. پچ چیه؟ پچ مناسب فریمر انتخاب کنید یعنی چی؟

من تازه کارم کسی میتونه بگه از کجا شروع کنم که واسه گوشیم پچ دانلود کنم برنامه ستول رو دارم گوشیم هم w580 هست
    سلام.
    فریمور رو با یک مثال ساده شرح میدم خدمتتون:
    فرض کنید که سیستم عامل کامپیوتر شما خراب شده و میخواهید اون رو عوض کنید. به چه چیزی نیاز دارین؟؟؟ به یک عدد سی دی ویندوز.
    در گوشی های موبایل هم همینطوریه. فایل های فریمور، فایلهای مورد نیاز، برای تعویض سیستم عامل گوشی هست (که به این عمل فلش کردن میگویند.)
    پچ چیست؟
    پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و...نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.
    اگه سوال دیگه ای باشه در خدمتم.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه fingulii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    فریمور رو با یک مثال ساده شرح میدم خدمتتون:
    فرض کنید که سیستم عامل کامپیوتر شما خراب شده و میخواهید اون رو عوض کنید. به چه چیزی نیاز دارین؟؟؟ به یک عدد سی دی ویندوز.
    در گوشی های موبایل هم همینطوریه. فایل های فریمور، فایلهای مورد نیاز، برای تعویض سیستم عامل گوشی هست (که به این عمل فلش کردن میگویند.)
    پچ چیست؟
    پچ ( Patch ) در واقع یه بسته ی نرم افزاریه که روی گوشی یا برنامه ها یا بازی های کامپیوتری و...نصب میشه و یه سری امکانات اضافه میکنه یا یه سری کم میکنه و باگ ها و ایرادات مثلا اون گوشی مورد نظر رو برطرف میکنه و یه سری امکانات اضافه میکنه.
    اگه سوال دیگه ای باشه در خدمتم.
    موفق باشید

very Nice دمت گرم لطف کردی ... حالا من از کجا بدونم فریمورم چیه؟ پچ w580 هم گیر میاد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

very Nice دمت گرم لطف کردی ... حالا من از کجا بدونم فریمورم چیه؟ پچ w580 هم گیر میاد؟
    خواهش میکنم.
    برای تشخیص نوع فریمور، از داخل گوشی هم میشه تشخیص داد.
    ولی یه چیز دیگه ای هم وجود داره؛ اون هم CID گوشی شماست. مثلا برای 53 CID پچ وجود نداره.
    برای فهمیدن اطلاعات گوشی از برنامه های مختلفی میشه استفاده کرد. شما که Setool رو دارین، از اون استفاده کنید.ابتدا باید USB Flash Driver رو نصب کنید. بعد گوشی رو خاموش کنید. از برنامه ی سیتول، دکمه ی Identify رو فشار بدین. سپس، در حالیکه دکمه C (در گوشی) رو نگه داشته اید، گوشی رو توسط کابل به کامپیوتر متصل کنید. (احتمال داره که با پیغام Found New Hardware مواجه بشید. در پنجره ای که براتون باز میشه، تمام گزینه ها رو Next کنید.)
    خب! حالا برنامه، تمام اطلاعات گوشیتون رو میخونه و به شما نشون میده در ضمن پیشنهاد میکنم این PDF رو قبل از هر کاری بخونید.
    کد:
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده؟

من چند تا منوی فلش در قسمت \tpa\preset\system \desktop\flash ریختم حالا نمی دونم چطور می تونم پاکش کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده؟

ویرایش شد: نمیدونم چرا فکر کردم مدل گوشیتون W810 هست. ببخشید.
    سری k به کلی منوی فلش ساپورت نمیکنه (swf) مگر اینکه براش یک پچ بسازن من چندجا دیدم که پیشنهاد شده اما تا حالا کسی نساخته.راستی با هر ورزن setool2lite میشه گوشی رو فلش کرد ولی فقط نصب پچ تو ورزنا فرق داره.

اگه شما فایلهای اورجینال اون پوشه رو یه بار دیگه بریزید داخل گوشی، اون منو ها پاک میشن.
    موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 05-09-2008 at 10:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان توی گوشی کا300 اگه تصادفا دکمه ریست رو بزنیم و همه ی حافظه مون پاک بشه ، هیچ راهی هست که دوباره بشه اطلاعات پاک شده رو برگردوند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •