تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 288 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

آرش ;
    توی ساعت رایگان چطور عمل میکنه ؟ ساعت 2 شب تا 7 صبح رو میگم که یه سری بسته های رایگان داره
    سلام ایمان جان
    رایگان نداره فقط دو بسته شبانه یک روزه و یک هفتگی نامحدود داره که نامحدود واقعی نیست و در اصل ۹۹ گیگ بهت میده ولی بصرفه است
    الان هم برای عید یه بسته ۱۵ روزه داده ۵۰ گیگ ۵۰ تومن که البته میتونی تا یک ماه هم تمدیدش کنی

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خبری که من از راصد دارم اینه که کیفیت الماس ها بهتر خواهد شد ،پهنای باند هم به عنوان عیدی برا همه ازاد کردن ولی اعلامش نکردن،بعد عید برمیگرده همون حالت قبل
    الماسا هم براش پهنای باند مشخصی گذاشتن که کیفیت بقیه کاربرا که رایگان نیستن خراب نشه
    در ضمن منظقی هم فکر کنید برای پهنای باند رایگان نباید انتظار پایداری برا ی همیشه داشت،بالا پایین طبیعی هست،وقتی هر مگ پای خود ای اس پی 200-250در میاد خوب شما با هزینه ها دیگه حساب کن
    اگر دانلود بازید الماس بگیرید و گرنه سراغش نرید،لینک دانلود بزارید تو idmصد در صد مطمین باشید تا صبح دانلود میشه،ممکنه سر شب شلوغ باشه ولی نصف شبا سرعت عالی میشه

4. این کاربر از ahuray_mazdaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خبر فوری
    دوستان من سرویس 1 مگ الماس دارم
    توی ساعت غیر رایگان سرعت 500 هست
    بین ساعت 7-12شب سرعت 130
    بین ساعت 12شب الی 7 صبح سرعت 450 الی 500 هست;
    سرعت ها برای رایگان الماس از ساعت 12 شب باز میشن تا 7 صبح

Last edited by imanparsa; 27-03-2015 at 16:19.

6. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خبری که من از راصد دارم اینه که کیفیت الماس ها بهتر خواهد شد ،پهنای باند هم به عنوان عیدی برا همه ازاد کردن ولی اعلامش نکردن،بعد عید برمیگرده همون حالت قبل
    الماسا هم براش پهنای باند مشخصی گذاشتن که کیفیت بقیه کاربرا که رایگان نیستن خراب نشه
    در ضمن منظقی هم فکر کنید برای پهنای باند رایگان نباید انتظار پایداری برا ی همیشه داشت،بالا پایین طبیعی هست،وقتی هر مگ پای خود ای اس پی 200-250در میاد خوب شما با هزینه ها دیگه حساب کن
    اگر دانلود بازید الماس بگیرید و گرنه سراغش نرید،لینک دانلود بزارید تو idmصد در صد مطمین باشید تا صبح دانلود میشه،ممکنه سر شب شلوغ باشه ولی نصف شبا سرعت عالی میشه
    دوست عزیز شاید بعد عید هم ادامه پیدا کنه ;
    شما منبع دقیقی دارید که میگید فقط عید اینجوریه ؟
    ضمنن شرح کامل سرعت 1 مگ الماس رو توی پست بالا نوشتم و چندین شب تست کردم و ساعت هایی که ذکر شد دقیق هستن

============================================

دوستان الان زنگ زدم به راصد و اعلام بی اطلاعی کردن از سرعت ها و گفتن خیلی خوبه که سرعتتون بالا رفته
    گفت تنها عیدی که دادن همون گیگ اضافه بوده و اعلام بی اطلاعی کردن واسه افزایش سرعت در نتیجه ممکنه که این افزایش سرعت همیشگی باشه
    Last edited by imanparsa; 27-03-2015 at 16:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی تو شهرستان ماهشهر از راصد نت گرفته؟وایرلس البته.سرعتش تو ساعتهای رایگان چطوره؟ارزش داره بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز شاید بعد عید هم ادامه پیدا کنه ;
    شما منبع دقیقی دارید که میگید فقط عید اینجوریه ؟
    ضمنن شرح کامل سرعت 1 مگ الماس رو توی پست بالا نوشتم و چندین شب تست کردم و ساعت هایی که ذکر شد دقیق هستن

============================================

دوستان الان زنگ زدم به راصد و اعلام بی اطلاعی کردن از سرعت ها و گفتن خیلی خوبه که سرعتتون بالا رفته
    گفت تنها عیدی که دادن همون گیگ اضافه بوده و اعلام بی اطلاعی کردن واسه افزایش سرعت در نتیجه ممکنه که این افزایش سرعت همیشگی باشه
    پشتیبانی چرت گفته .اون موقع که من میخاستم سرویس بگیرم گفتن ما هیچ سرویسی رو بیشتر از 1.5 برابر پهنای باند ندادیم .بعد که خریدیم مشخص شد سرویس های طلایی 3 برابر هستند .اینو ارش هم میتونه تایید کنه .اینا هم یاد گرفتن مردم رو بازی بدن

10. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام دوستان.من میخام وایرلس بگیرم.چند تا سوال داشتم واسه وایرلس چه چیزهایی باید بگیرم؟بهترین رادیو کدومه؟لوله را باید خودمون بگیرم یا شرکت میاره؟شرکت راصد طرح طلاییش شبانه رایگان داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من میخام وایرلس بگیرم.چند تا سوال داشتم واسه وایرلس چه چیزهایی باید بگیرم؟بهترین رادیو کدومه؟لوله را باید خودمون بگیرم یا شرکت میاره؟شرکت راصد طرح طلاییش شبانه رایگان داره؟
    سعی کن رادیو نانوبیم ۴۰۰ بگیری. خیلی خوبه نیاز به تنظیمات خاصی هم نداره. یه سیم لن هم میخوای بسته به فاصله‌ات با رادیو بالا پشتبوم. اگه فقط بخوای رو یه کامپیوتر اینترنت داشته باشی که هیچ ولی اگه بخوای اینترنت رو با وای فای پخش کنی توو خونه یه روتر هم نیاز داری. یه چی توو مایه‌ها مودم ای دی اس ال
    لوله و اینجور چیزا رو شرکت نمیده. شما سعی کن فقط اکانت رو از شرکت بگیری. هم رادیو رو از بازار بخر. هم لوله رو، سعی کن خودت نصبش کنی یا نهایتا یکی رو گیر بیار باید واست نصبش کنه یه پولی هم بگیره. اگه شرکت بخواد واست انجام بده خیلی توو خرج میوفتی.
    قبلش هم زنگ بزن شرکتی که میخوای ازش بگیری بگو بیان برات امکان‌سنچی کنن که اصن اونجا که هستی آنتن میده یا نه. میتونی یه نگاهی هم بندازی ببینی همسایه‌هاتون وایرلس دارن یا نه.
    راصد طرح طلایی رایگان نداره.
    من همینارو میدونم. بقیش رو دوستان جواب میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من 4 مگ الماس دارم ولی شب و روز سرعت تفاوتی نداره نداره ( بین 450 تا 540 ) . کسه دیگه ای به جز آقا ایمان هست که سرعتش زیاد شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا من میخوام از فارانت بگیرم. ولی سایتش که صفحه چهار هست باز نمیشه. سایتش عوض شده یا خرابه؟
    تلفن هم میزنم بخش فروش آهنگ میزنه برنمیدارن. چه کنم؟
    توو قسمت سرچ رادیو خیلی از شرکتها میاد. فارانت رفاتک راصد تپش و ... ولی هیچکدوم سیگنال لحظه‌ای بهم نمیدن که بتونم وصل بشم. فقط راصد و یکی از دکلهای فارانت تونستم وصل شم. الان سیگنالم از فارانت ۷۵ در بهترین حالت و همزمان از راصد ۶۰ تا ۷۰ . ینی اگه بخوام همزمان بدون تکون دادن رادیو از این دو شرکت اینترنت بگیرم این وضع سیگنالمه. فارا از این بهتر نتونستم بگیرم. با این سیگنال (۷۵) اینترنت فارا افت نمیکنه؟
    من الان طلایی ۱۲۸ راصد گرفتم ببینم چجوریاست. سرعت دانلود صبح تا ۳۰۰ هم میرفت الانم رو ۶۰ ولی به طرز عجیبی تایم‌اوت دارم. چه پینگ ۹۵ باشه چه ۱۱۰ تایم‌اوتام زیاده.
    اشکال از سیگنالمه؟ (۶۰ تا ۷۰)

ویرایش: زنگ زدم پشتیبانی فارانت. یارو گفت بخش فروش تا ۱۵ نیستن. ینی پونزدهم به بعد باید اکانت بسازم برادرم راصد

من 4 مگ الماس دارم ولی شب و روز سرعت تفاوتی نداره نداره ( بین 450 تا 540 ) . کسه دیگه ای به جز آقا ایمان هست که سرعتش زیاد شده ؟
    پینگ شما در اکثر ساعات رو تایم‌اوت نداره؟ چجوریاست؟
    Last edited by mohammadmohan; 28-03-2015 at 17:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •