تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 752 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان گلم
    من بعد از كمك حسين عزيز در مورد خريد كليپ
    الان وقت كردم كه دنبال هدفون باشم واسش
    يكي از دوستاني كه تجربه شنيدن 319و317 akg رو داشتن شديدا از اين دو و برندشون ستايش ميكردن
    من با rockbox و هدفون ep-570 كريتيو كه موزيك گوش ميكنم تا تريبل و باس رو دستكاري ميكنم سريع واكنش بد نشون ميده
    كريتيو صداي خيلي تيزه و باس كه زياد ميشه خر خر ميكنه
    من تصميم گرفتم يك earphone بگيرم
    مشخصات akg 321 با توجه به قيمتش مثال زدنيه.حدود60
    ميخوام اگر كه پيشنهاد بهتري داريد من رو راهنمايي كنيد
    مرسي

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کل هدفون هایی که تو این محدوده قیمت تو بازار ایران میشه خرید یه akg 321 هست با این دو مدا سونی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کل بازار هدفون ایران تو این محدوده قیمت به این سه مدل خلاصه میشه البته AkG مدل های دیگه هم داره باید ببینی هست یا نه مثل:
    کد:
    کد:
    Last edited by peaceful1; 01-12-2010 at 13:08.

3. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

کلا کابل های ایرفون های کریتیو رو اعصاب هست خیلی پیچ میخوره و بد هست .. ولی هدفون های خود اپل کابلش نسبت به کریتیو ها واقعا عالی هست ...
    الان کسی چیزی بهتر از 630 کریتیو سراغ داره که باس بهتر و کیفیت بهتری داشته باشه ؟ ...برای خودم میخوام ...
    منم همه سبکی گوش میدم محدود نیستم به سبک خاصی که مثلا بگم برا راک میخوام یا برا ترنس میخوام و ...
    اینا میگن که 650 از نظر باس بهتر از 630 هست درسته ؟ البته من فکر میکنم تفاوت خیلی زیادی نباید باهم داشته باشند ...
    حالا مدل خوبی تو سونی و کریتیو سراغ دارید به منم بگید ببینم چی میشه گیر اورد ...

این aurvana in ear هم من نمیدونم واقعا چرا اینجوریه رو چندتا پلیر مختلف هم تست کردم اولا که باس کلا تعطیل هست و
    صدایی که میده بیرون خیلی خشکه چه برای کارای folk و country چه برای رپ ... و کلا دیگه هاوس و ترنس که نمیشه گوش
    کرد باهاش ... مسئله فقط باس نیست علاوه بر اون صداش خشک هست یعنی برای من اصلا جواب نمیده .. حالا من نمیدونم
    چرا اینجوری هست ! ...
    وقتی که بعدش با همون 630 اهنگ گوش میدم هم راحت تر هست تو گوش( اروانا انگار یه جورایی سفت هست بعد از مدتی گوش
    من درد میگیره) و اینکه 630 نرم تر و سبک تر و راحت تر هست و باس بهتر و صدای گرم تری داره ...
    در صورتی که اونو 17 تومن گرفتم اون یکی رو 85 تومن !
    برای اولین بارم که زدم به ایپاد داشتم Elements of Life رو گوش میکردم فکر کردم جکش خوب تو پورت ایپاد نرفته که صداش اینجوری هست رو EQ های مختلف هم تست کردم ولی اصلا نمیتونم تحملش کنم برای هیچ سبکی !!! ...
    اعصابم کلا خورد شد رفت ...

حالا من که هیچی از ایرفون و ... بارم نیست یکی به من بگه چی بگیرم ؟ ... نظرم رو سونی هست ...
    البته اگه پولشو داشتم خودم میرفتم یه IN EAR APPLE میگرفتم خیلی هم باهاش حال میکنم همه نظره ! ولی خوب مایه دار نیستم دیگه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حسين جان مرسي
    اين مدل 324 akg توي ليست آواسان نيست.امكانش هست گير بياد؟
    از اونجايي كه اسم هارمن همراهشه خيلي بايد جالب باشه هرچي باشه هارمن مالك اينفينيتي ،جي بي ال،كراون و....خداهاش سيستم هاي صوتي هستش.
    اون دو مدل اول سوني درسته كه فركانس ريسپانسشون واقعا عالي بود و ازشون ميشد فهميد كه فركانس هاي پايين و باس ها رو چقدر عالي اجرا ميكنن اما سنستيويتي پاييني داشتن.تجربه من اينطوري بوده كه زير 112 دسي بل منو ارضا نميكنه ،اين دو سوني 105 ديبي بودن كه خيلي واسه من پايينه.

حسين جان نميدوني اون دو مدل akg تو بازار گير مياد؟
    چه قيمتي؟
    اصل هستن؟
    آخه حداقل فكر كنم جنس هاي آواسان چون گارانتي هستن و وارد كننده داشته باشه معتبر باشه و اصل باشن.
    ممنوننم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من خودم AKG 340 و AKG 518DJ رو استفاده کردم.
    از هر دوشون راضی هستم.
    akg 321 فقط تست کردم خیلی خیلی وقت پیش درست ذهنم یاری نمیکنه ولی به نظر میاد خیلی فرقی با 340 نداشت هر چند قیمت خیلی اختلاف داره تازه الان 340 ارزون تر شده ....
    اگه کسی بدونه خود شرکت هست تلفنش رو از سایتش میشه پیدا کرد. باید از خدشون پرسید.

کلا کابل های ایرفون های کریتیو رو اعصاب هست خیلی پیچ میخوره و بد هست .. ولی هدفون های خود اپل کابلش نسبت به کریتیو ها واقعا عالی هست ...
    الان کسی چیزی بهتر از 630 کریتیو سراغ داره که باس بهتر و کیفیت بهتری داشته باشه ؟ ...برای خودم میخوام ...
    منم همه سبکی گوش میدم محدود نیستم به سبک خاصی که مثلا بگم برا راک میخوام یا برا ترنس میخوام و ...
    اینا میگن که 650 از نظر باس بهتر از 630 هست درسته ؟ البته من فکر میکنم تفاوت خیلی زیادی نباید باهم داشته باشند ...
    حالا مدل خوبی تو سونی و کریتیو سراغ دارید به منم بگید ببینم چی میشه گیر اورد ...

این aurvana in ear هم من نمیدونم واقعا چرا اینجوریه رو چندتا پلیر مختلف هم تست کردم اولا که باس کلا تعطیل هست و
    صدایی که میده بیرون خیلی خشکه چه برای کارای folk و country چه برای رپ ... و کلا دیگه هاوس و ترنس که نمیشه گوش
    کرد باهاش ... مسئله فقط باس نیست علاوه بر اون صداش خشک هست یعنی برای من اصلا جواب نمیده .. حالا من نمیدونم
    چرا اینجوری هست ! ...
    وقتی که بعدش با همون 630 اهنگ گوش میدم هم راحت تر هست تو گوش( اروانا انگار یه جورایی سفت هست بعد از مدتی گوش
    من درد میگیره) و اینکه 630 نرم تر و سبک تر و راحت تر هست و باس بهتر و صدای گرم تری داره ...
    در صورتی که اونو 17 تومن گرفتم اون یکی رو 85 تومن !
    برای اولین بارم که زدم به ایپاد داشتم Elements of Life رو گوش میکردم فکر کردم جکش خوب تو پورت ایپاد نرفته که صداش اینجوری هست رو EQ های مختلف هم تست کردم ولی اصلا نمیتونم تحملش کنم برای هیچ سبکی !!! ...
    اعصابم کلا خورد شد رفت ...

حالا من که هیچی از ایرفون و ... بارم نیست یکی به من بگه چی بگیرم ؟ ... نظرم رو سونی هست ...
    البته اگه پولشو داشتم خودم میرفتم یه IN EAR APPLE میگرفتم خیلی هم باهاش حال میکنم همه نظره ! ولی خوب مایه دار نیستم دیگه ...
    شاید MDR-XB40EX مناسب باشه
    کد:

7. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم رفتم تو نخه xb40 ولی حساسیتش پایینه 105 db و ممکنه خوب نباشه قیمتشم 70 تومنه نمیشه ریسک کرد باید یه جا تست کنی که البته فکر نکنم جایی برا تست گذاشته باشه این سونی اصلا نمیدونم چرا حساسیت ایرفون هاش پایینه اینقدر

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

منم رفتم تو نخه xb40 ولی حساسیتش پایینه 105 db و ممکنه خوب نباشه قیمتشم 70 تومنه نمیشه ریسک کرد باید یه جا تست کنی که البته فکر نکنم جایی برا تست گذاشته باشه این سونی اصلا نمیدونم چرا حساسیت ایرفون هاش پایینه اینقدر

حرف حق رو زدی داداش ... من کاری به نقد و ... دیگه ندارم همه هم بیان بگن خوبه شاید من خوشم نیاد ...
    من کلا ایرفون بالای 44 تومن بخوام پول بدم تست نکنم امکان نداره بخرم ...

به هر حال من ایرفون خوب میخوام که باس عمیق و خوبی داشته باشه و و کیفیت صدا و تفکیک پذیری خوبی داشته باشه ...
    در ضمن من باید یه جایی تست کنم ... تست نکنم امکان نداره چیزی بخرم از این به بعد !

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دقیقا همینجوری! تو سره کریتیو ضررر دید من سره akg 518 باور کن اصلا ازش استفاده نمیکنم 120 تومن پول دادم پاش میخواستم hippo vb بگیرم قیدشو زدم 150 تومن برام اب میخورد بعد میگرفتم حالم ازش بهم میخورد معلوم نیست که من هم فقط با تست میخرم الان این سونی ها اگه تست داشته باشن خوبن

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

akg Le نداشتم ولی 518 DJ روزی راحت 5 ساعت استفاده میکنم. خیلی خیلی ازش راضی هستم.
    برای همینه نمیشه برای کسی تو این صنف نسخه پیچید.
    انتخاب ها از زمین تا آسمون میتونه فرق کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شما قدرته تحملت زیره فشار زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •