دقیقا......این هیچ چیز از یه لپ تاپ گیمینگ کم نداره.......هیچی تنها فرقش اسمشونه که این گیمینگ نیست و اون اسمش گیمینگه![]()
دقیقا......این هیچ چیز از یه لپ تاپ گیمینگ کم نداره.......هیچی تنها فرقش اسمشونه که این گیمینگ نیست و اون اسمش گیمینگه![]()
دوست من، واقعا شرمنده ام، من منظوری نداشتم و قصد بی احترامی نداشتم به خدا
درمورد cpu بله، شما چیزی نگفتی و من اشتباهی توو نقل قول شما جواب دادم، خواستم بگم الکی به خاطر cpu دوستداران این لپ تاپ دل زده نشن از این مدل، حتی توو دیجی کالا هم رفتم نظر دادم و گفتم که اشتباه نوشتین، خدا کنه تایید کنن نظرمو :-)
به هرحال بازم ببخشید، قصد هیچ بی احترامی نداشتم! شما دوست و برادر منی (برادر مجازی)
نه نه نه داداش....اصلا قصد بنده این نبود که بگم شما اشتباهی نقل قول زدیدشمنت شرمنده...
![]()
داداش qazmlp نظرت نبود![]()
دوست عزیز فقط به اسم نیست و صرفا به سخت افزار هم نیست!
در مورد گیمینگ حتی به فرکانس پردازنده و گرافیک و از همه مهم تر کولینگ لپتاپ هم بستگی داره که آیا میتونه همون فرکانس ادعا شده رو پایدار نگه داره یا مثل بعضی لپتاپ ها مثلا فرکانس رو از 900 ببره رو 200!!
حتی g550 و gx550 هم فقط اسم گیمینگ رو دارن (به جز اینکه سیستم کولینگ متفاوتی داشته باشند که من متاسفانه ریویو و تستی هنوز ازشون ندیدم)
باز باید یه ریویو از این مدل دید که میتونه تو فشار هم کولینگ خوبی داشته باشه یا نه وگرنه نتیجه طبیعیش میشه کاهش فرکانس شدید و موندن دست تو پوست گردو
اینکه عادت همیشگی فروشنده های ایرانهنم دیروز این سایت رو بعد چند هفته دوباره دیدم و چک کردم، یادتونه چند هفته پیش چقد گرون تر بود؟ الان قیمتا نسبتا اومده پایین! 12 گیگ رم رو میداد 4950 تومن که الان داره میده 4300 تومن و 16 گیگ رم رو میداد 5200 تومن که الان میده 4600 تومن!!! دلار هم نیومده پایین که، پس یا این خواب دیده یا اوایل خیلی گرون میداد تازه اومده سر عقل که قیمت واقعیش رو اعلام کنه!!!![]()
نبووووووووووووووووووووووو وووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی نظرم نبود داداش؟؟؟
نه داداش نظرت توی سایت digikala نبود و هنوزم درستش نکردن.منم گفتم ولی نمیدونم چرا نظرمو ثبت نکردن...لابد میترسیدن سایتشون خراب نشه![]()
آره، نظر منو فعلا تایید نکردن و درحال بررسی هست!
نظرتون درباره این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من زیاد با لپ تاپ های گیگابایت آشنایی ندارم و تا حالا نه نکته + نه نکته - ازش نشنیدم! ولی اگه خوب باشه فک کنم این مدلش میترکونه! هم گرافیکش غوله واسه بازی (GTX 880M 8G) هم صفحه نمایشش ips هس و چهار بلندگو و یه ساب ووفر داره! شبیه N550 هست امکاناتش، ولی خب قدرت سیستمیش برا بازی تکه :-)
قیمتشم حتما تک خواهد بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)