تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 278 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

فقط یه سوال از این دوستان به ظاهر سیستم باز و کار بلد دارم (البته جسارت نشه که گفتم به ظاهر!)

چرا لپ تاپ هایی از این قبیل (مثل همین NX500 و یا N550JK) با وجود داشتن گرافیک های سری گیم GTX و سری جدید مکسول (سری 8) رو شماها برای بازی مناسب نمیدونین؟؟؟ چون این لپ تاپ ها اسم گیمینگ رووشون نیس فقط به همین دلیل؟؟ مثلا لپ تاپ G550JK سری G و جزو سری گیم محسوب میشه ولی تمام مشخصاتش تقریبا شبیه N550JK هس (اعم از cpu و گرافیک و رم و... که توو بازی بیشتر از بقیه موارد به درد میخورن!) پس چرا با این وجود میگین لپ تاپ N550JK جزو لپ تاپ های مالتی مدیاس و برا بازی مناسب نیس ولی G550JK چون سری G و گیمینگ هس پس برا بازی مناسب هس؟ خب این دوتا که تقریبا سیستمشون یکیه! این چه فلسفه ایه؟ بگین تا منم بدونم تا شاید بهتر انتخاب کنم!
    من معمولا برا خرید لپ تاپ به سیستم توجه میکنم نه به اسم لپ تاپ، مثلا میگم cpu بهتره core i7 و هسول و با معماری hq باشه مناسب تره، گرافیک GTX و از سری مکسول با حافظه DDR5 باشه مناسب تره، رم حداقل 8 گیگ ماسب تره (بعدش هم خودمون ارتقا میدیم تا 16 اینا) و بقیه موارد!!! حالا این موارد مناسب میخواد توو لپ تاپ گیمینگ باشه یا توو لپ تاپ مالتی مدیا یا زنبوک یا هر مدل و اسم دیگه!!!
    پس خواهشا فلسفه این رو بگین تا ما هم کاربلد بشیم
    دقیقا......این هیچ چیز از یه لپ تاپ گیمینگ کم نداره.......هیچی تنها فرقش اسمشونه که این گیمینگ نیست و اون اسمش گیمینگه

2. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

داداش درسته......
    داداش ولی یه جوری برای من جواب به صورت نقل قول گذاشتی که انگار من گفتم nx550 ?!?که دوستمون amir_rainman گفتن و همچنین هم من حرفی از سی پی یو نزدم
    بلکه دوباره دوستمون amir_rainman گفتن.............در ضمن برای منم عجیب بود چه طور ایسوس یه محصولی میزنه که از محصول قبلیش ضعیف تر باشه؟!؟
    ولی خوب بازم به pc نمیرسه ولی فکر کنم watch dgos رو روی high یه 45_50 فریمی بره..............
    دوست من، واقعا شرمنده ام، من منظوری نداشتم و قصد بی احترامی نداشتم به خدا
    درمورد cpu بله، شما چیزی نگفتی و من اشتباهی توو نقل قول شما جواب دادم، خواستم بگم الکی به خاطر cpu دوستداران این لپ تاپ دل زده نشن از این مدل، حتی توو دیجی کالا هم رفتم نظر دادم و گفتم که اشتباه نوشتین، خدا کنه تایید کنن نظرمو :-)
    به هرحال بازم ببخشید، قصد هیچ بی احترامی نداشتم! شما دوست و برادر منی (برادر مجازی )

4. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوست من، واقعا شرمنده ام، من منظوری نداشتم و قصد بی احترامی نداشتم به خدا
    درمورد cpu بله، شما چیزی نگفتی و من اشتباهی توو نقل قول شما جواب دادم، خواستم بگم الکی به خاطر cpu دوستداران این لپ تاپ دل زده نشن از این مدل، حتی توو دیجی کالا هم رفتم نظر دادم و گفتم که اشتباه نوشتین، خدا کنه تایید کنن نظرمو :-)
    به هرحال بازم ببخشید، قصد هیچ بی احترامی نداشتم! شما دوست و برادر منی (برادر مجازی )
    نه نه نه داداش....اصلا قصد بنده این نبود که بگم شما اشتباهی نقل قول زدیدشمنت شرمنده...

6. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

داداش qazmlp نظرت نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فقط یه سوال از این دوستان به ظاهر سیستم باز و کار بلد دارم (البته جسارت نشه که گفتم به ظاهر!)

چرا لپ تاپ هایی از این قبیل (مثل همین NX500 و یا N550JK) با وجود داشتن گرافیک های سری گیم GTX و سری جدید مکسول (سری 8) رو شماها برای بازی مناسب نمیدونین؟؟؟ چون این لپ تاپ ها اسم گیمینگ رووشون نیس فقط به همین دلیل؟؟ مثلا لپ تاپ G550JK سری G و جزو سری گیم محسوب میشه ولی تمام مشخصاتش تقریبا شبیه N550JK هس (اعم از cpu و گرافیک و رم و... که توو بازی بیشتر از بقیه موارد به درد میخورن!) پس چرا با این وجود میگین لپ تاپ N550JK جزو لپ تاپ های مالتی مدیاس و برا بازی مناسب نیس ولی G550JK چون سری G و گیمینگ هس پس برا بازی مناسب هس؟ خب این دوتا که تقریبا سیستمشون یکیه! این چه فلسفه ایه؟ بگین تا منم بدونم تا شاید بهتر انتخاب کنم!
    من معمولا برا خرید لپ تاپ به سیستم توجه میکنم نه به اسم لپ تاپ، مثلا میگم cpu بهتره core i7 و هسول و با معماری hq باشه مناسب تره، گرافیک GTX و از سری مکسول با حافظه DDR5 باشه مناسب تره، رم حداقل 8 گیگ ماسب تره (بعدش هم خودمون ارتقا میدیم تا 16 اینا) و بقیه موارد!!! حالا این موارد مناسب میخواد توو لپ تاپ گیمینگ باشه یا توو لپ تاپ مالتی مدیا یا زنبوک یا هر مدل و اسم دیگه!!!
    پس خواهشا فلسفه این رو بگین تا ما هم کاربلد بشیم
    دوست عزیز فقط به اسم نیست و صرفا به سخت افزار هم نیست!
    در مورد گیمینگ حتی به فرکانس پردازنده و گرافیک و از همه مهم تر کولینگ لپتاپ هم بستگی داره که آیا میتونه همون فرکانس ادعا شده رو پایدار نگه داره یا مثل بعضی لپتاپ ها مثلا فرکانس رو از 900 ببره رو 200!!
    حتی g550 و gx550 هم فقط اسم گیمینگ رو دارن (به جز اینکه سیستم کولینگ متفاوتی داشته باشند که من متاسفانه ریویو و تستی هنوز ازشون ندیدم)
    باز باید یه ریویو از این مدل دید که میتونه تو فشار هم کولینگ خوبی داشته باشه یا نه وگرنه نتیجه طبیعیش میشه کاهش فرکانس شدید و موندن دست تو پوست گردو

نم دیروز این سایت رو بعد چند هفته دوباره دیدم و چک کردم، یادتونه چند هفته پیش چقد گرون تر بود؟ الان قیمتا نسبتا اومده پایین! 12 گیگ رم رو میداد 4950 تومن که الان داره میده 4300 تومن و 16 گیگ رم رو میداد 5200 تومن که الان میده 4600 تومن!!! دلار هم نیومده پایین که، پس یا این خواب دیده یا اوایل خیلی گرون میداد تازه اومده سر عقل که قیمت واقعیش رو اعلام کنه!!!
    اینکه عادت همیشگی فروشنده های ایرانه

9. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من یه سوال داشتم کسانی که N550JK دارند لطفا بگن که دمای لپ تاپ واقعا اینقدر بالا میره که قابل تحمل نیست؟ من این سیستم و شکل ظاهریش برام کفایت میکنه فقط یکی از معایبی که عنوان میشه گرم شدن بیش از حدشه. لپ تاپ های گیمینگی مثل ge60 2oe که یه فن دارند در مقابل این لپ تاپ که دوفن داره پس چجور عمل میکنن؟ عملکرد خوبی دارن یعنی؟ به نظر میاد اگر این لپ تاپ با این دو فن نتونه حرارات رو بکشه پس اونا چیکار میکنن حتما میشن ماشین بخار!
    اگر واقعا گرم شدن این n550jk خیلی زیاده و واقعا از نمونه های دیگه لپ تاپ گرمتر میشه تا اصلا من برم یه ge60 2oe بگیرم. من که حسابی گیج شدم.برام مهم نیست که مثلا فلان بازی اجرا کنه یا نکنه یا هرچیز دیگه من فقط از سرعت و زیباییش میخوام استفاده کنم.ممنون میشم اگر کسی واقعا داره این گرم شدنش رو برام توضیح بده بصورت کامل. چون من که کلا دنبال مدل مات هستم. تاحالا هم که تا 3850 با ویندوز اورجینال و البته گرافیک 2 پیدا کردم ولی این گرم شدنش مانع از خریدش شده. لطفا منو از دو دلی بیرون بیارید وگرنه به خاطر داغ شدن بیش از حدش مجبورم همون MSI بگیرم و راحتم یه ssd میندازم روش ولی دیگه زیبایی تو این مدل وجود نداره که من دوست ندارم اینجوری باشه.
    نبووووووووووووووووووووووو وووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چی نظرم نبود داداش؟؟؟

12. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

نه داداش نظرت توی سایت digikala نبود و هنوزم درستش نکردن.منم گفتم ولی نمیدونم چرا نظرمو ثبت نکردن...لابد میترسیدن سایتشون خراب نشه

14. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه داداش نظرت توی سایت digikala نبود و هنوزم درستش نکردن.منم گفتم ولی نمیدونم چرا نظرمو ثبت نکردن...لابد میترسیدن سایتشون خراب نشه
    آره، نظر منو فعلا تایید نکردن و درحال بررسی هست!

16. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نظرتون درباره این چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته من زیاد با لپ تاپ های گیگابایت آشنایی ندارم و تا حالا نه نکته + نه نکته - ازش نشنیدم! ولی اگه خوب باشه فک کنم این مدلش میترکونه! هم گرافیکش غوله واسه بازی (GTX 880M 8G) هم صفحه نمایشش ips هس و چهار بلندگو و یه ساب ووفر داره! شبیه N550 هست امکاناتش، ولی خب قدرت سیستمیش برا بازی تکه :-)
    قیمتشم حتما تک خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •