تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 249 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

بازی خوب نبود بلکه عالی بود
    دست همه درد نکنه واقعا عالی بود
    -

"پیام محمد رویانیان به هواداران و منتقدان"

«نزدیک به یک ماه می‌گذرد از روزی که به ناچار از باشگاه محبوبم، پرسپولیس دل کندم. یک ماه دشوار و پر از ناملایمات که دیگر علاقه ای به واگویی آنها ندارم.

در تمام این روزها و شب‌ها، اگرچه دیگر مسئولیتی در پرسپولیس دوست داشتنی نداشتم، قلبم با بازیکنان، مربیان و هواداران باشگاه محبوبم بود. در همه این روزها و هفته‌ها آروز کردم پرسپولیس ما همچنان سربلند بماند. آروز کردم که خداوند منان به همه ما لطفی عنایت کند که بتوانیم شادی دل طرفداران پرسپولیس را بر دلخوشی‌های شخصی‌مان ترجیح دهیم. بتوانیم فراموش کنیم. بتوانیم ببخشیم و صبر پیشه کنیم و ایمان داشته باشیم که خداوند همیشه با صابران است.

نیازی نیست توضیح دهم که شرایط پرسپولیس امروز چه اندازه حساس است. نیازی نیست توضیح دهم که هوادار پرسپولیس، پس از ماه‌ها خون دل خوردن همه امیدش به همین چند بازی آخر است. همین چند قدم پایانی که اگر خدا بخواهد و بتوانیم با صلابت برداریم، پاداشی شایسته در انتظارمان خواهد بود.

امیدوارم دوستان رسانه‌ای‌ام این چند خط نوشته را "بیانیه" و "خطابه" نخوانند. نامش را نمی‌دانم اما ایمان داشته باشید که حرف‌های دلم است.

من محمد رویانیان، مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس، امروز قلبم را از هر کینه‌ای پاک می‌کنم و خاضعانه از همه پرسپولیسی‌ها می‌خواهم تنها به موفقیت تیم محبوب‌شان فکر کنند.

شعار نمی‌دهم که همه چیز را فراموش کرده‌ام یا همه آنهایی را با من و پرسپولیس بد کرده‌اند، بخشیده‌ام، اما تلاش می‌کنم در این شرایط حساس، به خاطر موفقیت پرسپولیس، در کنار دوستان و حتی منتقدانم، برای سربلندی تیم محبوبم بکوشم. انتظار هم ندارم اگر به کسی بد کرده‌ام، یا کسی را با کارهای اشتباهم آزرده‌ام مرا به یکباره ببخشد، اما بسیار بسیار خوشبینم که دوستان و منتقدان پرسپولیسی ام، امروز به جای تسویه حساب‌های شخصی، به موفقیت تیم بیاندیشند.

راه زیادی نمانده. تیم محبوب ما 4 نبرد سرنوشت‌ساز دارد. غرورانگیز خواهد بود اگر فرزندان پرسپولیس عزیز در پایان این 4 بازی، جام قهرمانی را بالای سر ببرند یا دست کم سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنند. بگذارید دست در دست هم برای رسیدن به این موفقیت‌ها تلاش کنیم. قلبم گواهی می‌دهد که پیروز خواهیم شد، اما اگر هم خدای ناکرده، موفقیتی به دست نیامد، شرمسار نخواهیم بود چرا که وجدان‌مان گواهی خواهد داد که آب به آسیاب رقیبان نریخته‌ایم.

تلاش کردم این چند خط را صادقانه بنویسم. تلاش کردم از کسی نامی نبرم، گذشته را به میان نکشم و گلایه‌ای نکنم چون ایمان دارم که همه آگاهید که وقت گلایه نیست. امروز وقت با هم بودن است. بگذارید لذت در کنار هم بودن در روزهای دشوار را تجربه کنیم. بگذارید به هدف مشترک‌مان فکر کنیم. به سربلندی پرسپولیس عزیز.

من محمد رویانیان، هوادار کوچک پرسپولیس، بار دیگر به همه اطمینان می‌دهم که از نوشتن این کلمات هدفی جز موفقیت تیم محبوبم نداشته‌ام. به همه اطمینان می‌دهم که در برابر همه کارهایی که کرده‌ام و تصمیماتی که گرفته‌ام پاسخگو خواهم بود.

منتقدان من می‌توانند از فردای پایان لیگ، دوباره کارشان را با جدیت پی بگیرند. می‌توانند دوباره پیکان حملات‌شان را به سوی من بگیرند. همه گناهان کرده و ناکرده را به گردن می‌گیرم، مشروط به آنکه در این روزهای سرنوشت‌ساز بگذارند پرسپولیس آرام باشد.

جمله آخر را خطاب به عادل فردوسی‌پور عزیز می‌نویسم. او که وجدان بیدار فوتبال است: هفته گذشته به بینندگان وعده دادی که در برنامه آینده مسائل پرسپولیس را مفصل بررسی خواهی کرد. نمی‌خواهم در کار رسانه‌ای‌ات که انصافا کم عیب و ایراد است، دخالت کنم، اما کاش می‌شد اجازه دهی که این چند هفته پایانی لیگ بازیکنان و مربیان تمرکزشان را از دست ندهند. پرسپولیس، استقلال، فولاد، سپاهان، نفت و حتی تیم‌‌های پایین جدول امروز بیش از همیشه به آرامش نیاز دارند. کاش می‌شد دست به دست هم دهیم که این آرامش بر هم نخورد تا خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نشود.

با احترام فراوان برای جامعه ورزش ایران

محمد رویانیان

2. 10 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

این احتمالات منه از 3 بازی باقی مانده
    احتمال اول فولاد قهرمان میشه
    احتمال دوم که پرسپولیس قهرمانه
    اما چه شود این احتمال.نکته رو گرفتین؟
    ممنون از زحماتتت دوست عزیز
    اگر بخواهیم تمام احتمالات رو درنظر بگیریم گزینه های زیادی بدست میاد

اما نکات اصلی:
    1.احتمال مساوی شدن امتیازات در پایان فصل هست و الان ما یک برگ برنده بنام تفاضل گل داریم که احتمال رسیدن حریفان به تفاضل ما کمه

2.ما باید و باید هر سه بازی خودمون رو ببریم.فقط برد وگرنه قهرمانی از دست میره

3.در بین همه بازیها،دو بازی بسیار بسیار مهمه:
    اس-تهران نفت در هفته 28
    فولاد اس-تهران هفته 29

اگر در این دو بازی، نفت نبازه و فولاد ببازه، پرسپولیس با سه برد و تفاضل گل بهتر قهرمان میشه

حالا باید یکماه منتظر باشیم،ضمنا عواملی مثل بازی در لیگ قهرمانان آسیا هم وجود داره که میتونه باعث خستگی تیمهای حریف بشه

4. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم فوتبال پرسپولیس 380 روز در ورزشگاه آزادی بازی را به حریفان واگذار نکرده.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تیم فوتبال پرسپولیس با برتری مقابل صبای قم رکورد بازی های بدون باخت خود در ورزشگاه آزادی را حفظ کرد.

سرخپوشان 346 روز است که در استادیوم یکصد هزار نفری آزادی مقابل حریفان خود متحمل شکست نشده اند و با امتیاز میدان را ترک کرده اند.

از آنجا که بازی پرسپولیس و راه آهن نیز در سال 93 برگزار خواهد شد پرسپولیس رکورد 380 روز بازی بدون باخت در ورزشگاه آزادی ثبت خواهد کرد.

آخرین باخت سرخپوشان در ورزشگاه آزادی به 20 اسفند سال گذشته برمی گردد که پرسپولیس در بازی مقابل راه آهن بازی را واگذار کرد.

همچنین نیلسون کوریا دروازه بان برزیلی تیم پرسپولیس نیز در 15 بازی اخیر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تنها سه گل دریافت کرده است و از نظر آمار گل های خورده در آزادی آمار خیره کننده ای از خود برجای گذاشته.

تیم فوتبال پرسپولیس با 13 گل خورده در 27 بازی فصل جاری بهترین خط دفاعی لیگ را به خود اختصاص داده است.

همچنین تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری با کسب 14 پیروزی در 27 بازی برگزار شده همچون تیم های استقلال و فولاد رکورد بیشترین برد را به خود اختصاص داده است. از سویی دیگر تیم فوتبال پرسپولیس به همراه صبای قم با 7 تساوی پس از تیم ملوان کمترین تساوی را داشته.

همچنین تیم فوتبال پرسپولیس با 30 گل زده ، 13 گل خورده و تفاضل مثبت 17 از بهترین تفاضل گل در میان 16 تیم لیگ برتری برخوردار است. بدین ترتیب سرخپوشان در آیتم گل های خورده، تفاضل و بیشترین برد بهترین آمار را به خود اختصاص داده اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

راست و دروغ این جملات پای خود شاه حسینی
    منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    افشاگری های بی سابقه شاه حسینی در مورد علی دایی در برنامه یک فنجان چای داغ

رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به صراحت لهجه معروف است، در این برنامه حرف‌های تند و صریحی بر زبان می‌آورد، از تهدید خودش و خانواده‌اش بعد از صدور حکم علیه علی دایی تا فساد در فدراسیون فوتبال. شاه‌حسینی همچنین در این برنامه افشا می‌کند که چطور برای تغییر یک رای به او پیشنهاد دریافت مدرک دکترا شده بود.
    بولتن نیوز/ گروه ورزش- رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به صراحت لهجه معروف است، در این برنامه حرف‌های تند و صریحی بر زبان می‌آورد، از تهدید خودش و خانواده‌اش بعد از صدور حکم علیه علی دایی تا فساد در فدراسیون فوتبال. شاه‌حسینی همچنین در این برنامه افشا می‌کند که چطور برای تغییر یک رای به او پیشنهاد دریافت مدرک دکترا شده بود.

به گزارش بولتن نیوز، شاه حسینی در این برنامه رادیویی گفت: حجت‌الاسلام علیپور چهره خبرساز فوتبال ایران است که گاه و بی‌گاه با افشای برخی اطلاعات پشت پرده جنجال به پا می‌کند. دبیر هیات رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای این بار در گفتگو با آخرین شماره مجله همشهری جوان (ش446) در مورد بازیکنی صحبت کرده است که از قصد یک پنالتی را از دست می‌دهد: «استقلال با نظری و جمشیدیان به شکل قانونی مذاکره کرد. شما ماجرا را از جای دیگر باید پیگیری کنید. ما اطلاع داشتیم که قرار است(....) پنالتی یک تیم را بزند و خراب کند!

وی ادامه داد: همان موقع به مدیران تیم اطلاع دادیم. بازی برگزار شد و به ضربات پنالتی کشیده شد. فرد مورد نظر هم پنالتی پنجم را زد و خراب شد. شما باید از جای دیگری پیگیری کنید که چرا این بازیکن پشت ضربه قرار گرفت. پنالتی خراب شد اما این تبانی نبود. در رابطه با نظری هم تخلفی نبود!» گرچه علیپور در این بخش از سخنانش سعی کرده نام بازیکن خاطی را نیاورد، اما خب همه یادشان هست که پنالتی پنجم بازی نیمه‌نهایی جام حذفی بین سپاهان و استقلال را جمشیدیان از دست داد و بعد به استقلال پیوست! همین مساله در کنار ذکر این نکته توسط علیپور در بخش مربوط به جمشیدیان و نظری، ذهن مخاطب را به این سو می‌کشاند که شاید منظور او جمشیدیان باشد.

این عضو فدراسیون فوتبال همچنین در مورد ناپاک خوانده شدن مکرر قهرمانی استقلال در لیگ هشتم توسط واعظ آشتیانی، اینطور توضیح می‌دهد: «ایشان همان موقع باید اطلاع می داد نه چند ماه بعد! ولی با این حال به او گفتم الآن بنویس چه اتفاقاتی افتاد. حاضر بودیم بدون سند حرفش را قبول کنیم. به او گفتیم اول خود شما محروم می‌شوی و در عین حال قلعه‌نویی و استقلال هم محروم می‌شوند، اما واعظ علیه ما مصاحبه کرد که رفیق بازی می‌کنیم. واعظ می‌خواست با حرف او قلعه‌نویی محروم شود و خودش سالم بماند! ما خواستیم رسیدگی کنیم، ولی واعظ زیر حرفش زد. واعظ هر موقع دلایل قهرمانی ناپاک استقلال را بنویسد ما این کار را انجام می‌دهیم.»

و جالب‌ترین بخش مصاحبه که مربوط به اشتباهات عجیب عیسی اندوی در بازی نهایی لیگ هشتم بین فولاد و ذوب‌آهن می‌شود؛ مسابقه‌ای که شکست ناباورانه تیم اصفهانی در آن به قهرمانی آبی‌پوشان کمک کرد: «آقای سعید آذری از رفتار اندوی در بازی آخر ذوب‌آهن مقابل فولاد که با 4 گل شکست خورد ناراحت بود. ابهامات زیادی به وجود آمد. اتفاقات آن بازی یکی از دلایل منع حضور دروازه‌بان خارجی در فوتبال ایران بود.» به نظر می‌رسد همین جمله آخر گویای همه مسایل هست!

در جای دیگر این گفتگوی خبری، مجری برنامه سوال می پرسد: شما اولین رییس کمیته انظباطی هستیدکه علی دایی رودرسال 85محروم کردید؟

شاه حسینی در جواب می گوید: بله وسختترین دوران زندگی ام رو در ان روزها سپری کردم بلافاصله بعدازبازشدن پرونده دایی اتفاقات عجیبی برایم افتاد، ازچه جاهایی بامن تماس گرفته شدجاهای مختلف ومتفاوتی برایم نامه هاوتلفنهایی میشد، حتی یکی ازنمایندگان مجلس جلسه علنی مجلس روره اکرد و به دفترم امدوبه من پیشنهاد دکترا داد! واقعاتعجب میکردم که چه اتفاقی افتاده است....واقعاچرا؟ چقدر تهدید چقدر تطمیع؟! بعدازصدوررای حتی ادرس وشماره دخترم که ان زمان دبیرستان بود را گرفته و او را تهدید جانی میکردند وبه خودم میگفتند دخترت را سربه نیست میکنیم و حتی خودت را طوری نابودمیکنیم که طبیعی به نظربرسد. رفقای این اقا در فدراسیون توطئه های زیادی روبرای برکناری من انجام دادند به دوران فوتبالی اقای دایی احترام میزارم امادوران مربیگری ایشان دوران پاکی نبوده واغشته به فسادهست و من تنها با بخشی ازان مبارزه کردم که برایم عوارض زیادی در برداشت.

8. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

صادقيان:از خوشحالي در پوست خود نمي‌گنجم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي پوشيدن پيراهن تيم ملي آنقدر خوشحالم که در پوست خودم نمي‌گنجم.

پيام صادقيان درباره دعوتش به تيم ملي فوتبال کشورمان اظهار داشت: منتظر اعتماد کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي بودم و خدا را شکر مي‌کنم که اين شانس نصيبم شد که جزو نفرات دعوت شده به تيم ملي باشم.

به گزارش فارس، وي افزود: کارم خيلي سخت است اما از شدت خوشحالي وقتي اين خبر را آقاجانيان به من داد در پوست خودم نمي‌گنجيدم. خدا را صد هزار مرتبه شکر مي‌کنم و مي‌دانستم کي‌روش به من لطف دارد و اطمينان مي‌کند.

وي خاطرنشان کرد: بايد خودم را ثابت کنم و اين فرصت طلايي را از دست ندهم. بحث دعوت شدنم به تيم ملي يک مقوله بود و بحث حضورم در ترکيب تيم ملي مقوله‌اي جداتر. کارم خيلي سخت است و بايد بيشتر تلاش کنم تا بتوانم نظر کي‌روش را بيشتر جلب کنم. آرزويم حضور در جام جهاني است و اميدوارم به اين آرزوي بزرگ و سختم در اين سن و سال برسم. همچنين از کادر فني پرسپوليس هم تشکر مي‌کنم که با اعتماد به من باعث شد تا چشمان مربيان تيم ملي من را ببيند و در ليست کي‌روش حضور داشته باشم. آنقدر تلاش مي‌کنم تا پيراهن تيم ملي را از دست ندهم.

10. 8 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

راست و دروغ این جملات پای خود شاه حسینی
    منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    افشاگری های بی سابقه شاه حسینی در مورد علی دایی در برنامه یک فنجان چای داغ

رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به صراحت لهجه معروف است، در این برنامه حرف‌های تند و صریحی بر زبان می‌آورد، از تهدید خودش و خانواده‌اش بعد از صدور حکم علیه علی دایی تا فساد در فدراسیون فوتبال. شاه‌حسینی همچنین در این برنامه افشا می‌کند که چطور برای تغییر یک رای به او پیشنهاد دریافت مدرک دکترا شده بود.
    بولتن نیوز/ گروه ورزش- رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به صراحت لهجه معروف است، در این برنامه حرف‌های تند و صریحی بر زبان می‌آورد، از تهدید خودش و خانواده‌اش بعد از صدور حکم علیه علی دایی تا فساد در فدراسیون فوتبال. شاه‌حسینی همچنین در این برنامه افشا می‌کند که چطور برای تغییر یک رای به او پیشنهاد دریافت مدرک دکترا شده بود.

به گزارش بولتن نیوز، شاه حسینی در این برنامه رادیویی گفت: حجت‌الاسلام علیپور چهره خبرساز فوتبال ایران است که گاه و بی‌گاه با افشای برخی اطلاعات پشت پرده جنجال به پا می‌کند. دبیر هیات رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای این بار در گفتگو با آخرین شماره مجله همشهری جوان (ش446) در مورد بازیکنی صحبت کرده است که از قصد یک پنالتی را از دست می‌دهد: «استقلال با نظری و جمشیدیان به شکل قانونی مذاکره کرد. شما ماجرا را از جای دیگر باید پیگیری کنید. ما اطلاع داشتیم که قرار است(....) پنالتی یک تیم را بزند و خراب کند!

وی ادامه داد: همان موقع به مدیران تیم اطلاع دادیم. بازی برگزار شد و به ضربات پنالتی کشیده شد. فرد مورد نظر هم پنالتی پنجم را زد و خراب شد. شما باید از جای دیگری پیگیری کنید که چرا این بازیکن پشت ضربه قرار گرفت. پنالتی خراب شد اما این تبانی نبود. در رابطه با نظری هم تخلفی نبود!» گرچه علیپور در این بخش از سخنانش سعی کرده نام بازیکن خاطی را نیاورد، اما خب همه یادشان هست که پنالتی پنجم بازی نیمه‌نهایی جام حذفی بین سپاهان و استقلال را جمشیدیان از دست داد و بعد به استقلال پیوست! همین مساله در کنار ذکر این نکته توسط علیپور در بخش مربوط به جمشیدیان و نظری، ذهن مخاطب را به این سو می‌کشاند که شاید منظور او جمشیدیان باشد.

این عضو فدراسیون فوتبال همچنین در مورد ناپاک خوانده شدن مکرر قهرمانی استقلال در لیگ هشتم توسط واعظ آشتیانی، اینطور توضیح می‌دهد: «ایشان همان موقع باید اطلاع می داد نه چند ماه بعد! ولی با این حال به او گفتم الآن بنویس چه اتفاقاتی افتاد. حاضر بودیم بدون سند حرفش را قبول کنیم. به او گفتیم اول خود شما محروم می‌شوی و در عین حال قلعه‌نویی و استقلال هم محروم می‌شوند، اما واعظ علیه ما مصاحبه کرد که رفیق بازی می‌کنیم. واعظ می‌خواست با حرف او قلعه‌نویی محروم شود و خودش سالم بماند! ما خواستیم رسیدگی کنیم، ولی واعظ زیر حرفش زد. واعظ هر موقع دلایل قهرمانی ناپاک استقلال را بنویسد ما این کار را انجام می‌دهیم.»

و جالب‌ترین بخش مصاحبه که مربوط به اشتباهات عجیب عیسی اندوی در بازی نهایی لیگ هشتم بین فولاد و ذوب‌آهن می‌شود؛ مسابقه‌ای که شکست ناباورانه تیم اصفهانی در آن به قهرمانی آبی‌پوشان کمک کرد: «آقای سعید آذری از رفتار اندوی در بازی آخر ذوب‌آهن مقابل فولاد که با 4 گل شکست خورد ناراحت بود. ابهامات زیادی به وجود آمد. اتفاقات آن بازی یکی از دلایل منع حضور دروازه‌بان خارجی در فوتبال ایران بود.» به نظر می‌رسد همین جمله آخر گویای همه مسایل هست!

در جای دیگر این گفتگوی خبری، مجری برنامه سوال می پرسد: شما اولین رییس کمیته انظباطی هستیدکه علی دایی رودرسال 85محروم کردید؟

شاه حسینی در جواب می گوید: بله وسختترین دوران زندگی ام رو در ان روزها سپری کردم بلافاصله بعدازبازشدن پرونده دایی اتفاقات عجیبی برایم افتاد، ازچه جاهایی بامن تماس گرفته شدجاهای مختلف ومتفاوتی برایم نامه هاوتلفنهایی میشد، حتی یکی ازنمایندگان مجلس جلسه علنی مجلس روره اکرد و به دفترم امدوبه من پیشنهاد دکترا داد! واقعاتعجب میکردم که چه اتفاقی افتاده است....واقعاچرا؟ چقدر تهدید چقدر تطمیع؟! بعدازصدوررای حتی ادرس وشماره دخترم که ان زمان دبیرستان بود را گرفته و او را تهدید جانی میکردند وبه خودم میگفتند دخترت را سربه نیست میکنیم و حتی خودت را طوری نابودمیکنیم که طبیعی به نظربرسد. رفقای این اقا در فدراسیون توطئه های زیادی روبرای برکناری من انجام دادند به دوران فوتبالی اقای دایی احترام میزارم امادوران مربیگری ایشان دوران پاکی نبوده واغشته به فسادهست و من تنها با بخشی ازان مبارزه کردم که برایم عوارض زیادی در برداشت.
    این آقا تا الان کجا بوده
    چرا همون موقع نگفته

مصاحبه سر تا پاش بوی ویرایش میده
    این تیکه که خیلی مسخره اس
    حاضر بودی بدون مدرک حرفش رو قبول کنی؟
    مگه میشه بدون مدرک حرف کسی رو قبول کرد

با علیپور دعوا داره به ما گیر میده

بازم به قهرمانی امیدوار شدیم حاشیه ها رو شروع کردن
    دخترت رو تهدید کردن الان میای میگی؟
    تو که خودت قاضی و مرد قانون هستی چرا دیگه

جمع کن بابا

12. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شانس قهرمانی پرسپولیس وجود داره
    چشمم روشنه داستان شیرین سال 87 تکرار بشه البته اگر بدشانسی نیاریم
    تیمای رقیب بازیای نسبتا سخت تری نسبت به ما دارن

14. 5 کاربر از aminreza.star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کی می دونه این عکس کیه؟

جواب: از آخر بخونید یی اد یلع

16. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسول مجیدی خودش پرسپولیسیه، توی مجله دنیای فوتبال یه مطلب نوشته که اینجا میذارم حتما از بیزینس پسر رویانیان بهمراه پدرش چیزهایی شنیدید... کاملش رو بخونید!

نقش پسر مدیرعامل پیشین پرسپولیس در اداره باشگاه پرسپولیس چه بود؟

رسول مجیدی : پدر و پسر به ماشین علاقه فراوانی داشتند. پدر به بازیکنان تیم‌های رقیب پیشنهاد اعطای ماشین‌های لوکس می‌داد و پسر آنها را وارد می‌کرد. پدر و پسر سال‌هاست که درگیر حوزه خودرو و ماشین‌های آنچانانی هستند. پدر سال‌ها پیش فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی(راهور) بود. پلیسی که کار اصلی‌اش نظم و ترتیب دادن به خودروها و رانندگانش است. پسر اما در همین چند سال گذشته وارد حوزه واردات این کالای نان و آب دار شده بود. پدر بعدها و در زمان ریاست جمهوری محمود #احمدی_نژاد٬ عهده‌دار مسوولیت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور شد.

ستادی که به صورت مستقیم به خودرو و ماشین مربوط بود و قرار بود در آن برهه حیاتی٬ نقش مهمی را در سهمیه‌بندی بنزین بازی کند. پسر اما در آن سال‌ها درست مثل چند سال گذشته در سایه می‌زیست. او کمتر در انظار عمومی ظاهر می‌شد و کمتر کسی از نقش تعیین‌کننده او خبر داشت. شاید دور از واقعیت نباشد که بگوییم پسر در تمام پروژه‌های بین‌المللی پدر در باشگاه #پرسپولیس٬ نقش اول را داشت. شکست‌ها یا پیروزی‌های پدر در ارتباطات خارجی مستقیم و غیرمستقیم به پسر مربوط بود. پسر روزی با ارتباطاتش موجب آمدن تیم میلان شد و روز دیگری رویای آوردن رئال مادرید به #ایران را در سر می‌پروراند. او حتی در این اواخر قصد داشت پای یکی از برندهای معتبر البسه ورزشی در دنیا را به ایران باز کند. اقدامی که بدون شک در صورت تحقق می‌توانست برگ برنده‌ای باشد در دست پدر.

پسر که از عنفوان جوانی کارهای اقتصادی بزرگ انجام می‌داد٬ مرد پشت پرده پرسپولیس بود. او بود که به هنگام عقد قرارداد با نیسلون چک می‌کشید و همین او بود که پای مدیربرنامه‌های دروازه بان برزیلی را به صرافی افق باز کرد. صرافی‌ای که به اعتبار پدر و پسر چندین هزار دلار به نیلسون داد و تا مدت‌ها به پول خودش نرسید(و شاید هنوز نرسیده باشد). پسر نمی‌خواست دیده شود. پدر هم با او هم نطر بود.
    پسر به نزدیکانش می‌گفت:«بابا مجبور است در این فوتبال بماند. پولش جایی گیر کرده و برای زنده‌کردنش به مدیریت باشگاه پرسپولیس تبعید شده». این ادعا که البته بسیار عجیب است همیشه راه فراری بود برای پسر در مقابل این سوال که چرا پدر به حوزه #مدیریت #فوتبال روی آورده است. پدر البته هیچگاه حرفی از این مساله نزد. او با هم‌فکری پسر می‌خواست کارهای بزرگی برای پرسپولیس انجام دهد. کارهایی که خیلی هایشان ناتمام ماندند. وقتی پدر پای یک #اسپانسر را همزمان به پیراهن پرسپولیس و #استقلال کشاند٬ همه از نقش پسر در مدیریت آن شرکت سرمایه‌گذاری گفتند. اما وقتی پسر در حال مذاکره با مدیربرنامه‌های بازیکنان بود کمتر کسی از نقش او خبر داشت.

پدر که اسمش انوشیروان بود و بعدها با پیروزی #انقلاب نامش را به محمد تغییر داد تا جایی که توانست جلوی رسانه‌ای شدن پسر را گرفت. پسر اما آنقدر نقشش در باشگاه پررنگ بود که روز استعفای پدر از ایران خارج شد و به دوبی رفت. پدر که در تهران می‌بایست به دلیل بدهکاری‌های باشگاه به افکار عمومی پاسخ می داد به خوبی می دانست که پای چک‌های پسر و نزدیکانش در میان است. پسر هم شاید به همین دلیل به #دوبی گریخته بود. البته این ادعایی بود که یکی از مدیربرنامه‌های بازیکنان سرخ‌پوشان داشت. او که چیزی چیزی حدود ۱۵۰ میلیون تومان از پسر طب داشت به نزدیکانش گفته بود پسر فرار کرده است. هرچه بود پسر حالا دیگر در ایران حضور نداشت و نمی‌توانست به قهوه‌خانه معروف خیابان سعادت‌آباد برود. قهوه‌خانه‌ای که البته نه تبلیغی داشت و نه سر و صدایی و تنها برای فوتبالیست‌ها و پیشکسوتان این رشته٬ مشهور بود.

منتشر‌شده در شماره چهارم ماهنامه دنیای فوتبال

18. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

قبل اینکه بیاد پرسپولیس همه میدونستن تو کار تجارت هم هست (مثلا شرکت صدرا که البته شنیدم توقیف شد! دیگه چی شد نمی دونم!)

رویانیان ثابت کرد خبره این کار(تجارت، جذب سرمایه و...) هست، اخیراً هم پیشنهاد 100 میلیاردی به وزارت ورزش برای پرسپولیس داده بود!

حالا این حرف ها دیگه معلومه چرا و به چه علت و چه دلیل نشر میشود!

ما که دوسش داریم، مگه اینکه خلافش ثابت بشه!

20. 5 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •