تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 269 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سری چیز ها به من هوادار مربوط نیست......منی که میشینم پشت تلویزیون ناسزا می دم و میگم :چرا پاس دادی ،چرا پاس ندادی، چرا شوت زدی ،چرا هد نزدی ...اگه فوتبال بلدی چرا نشستی توی خونه فوتبال می بینی؟؟؟

پاشو برو تورو بزارن جای مهدی رحمتی دیگه..............

آهای کسایی که میاین یه سری انتقاد بچه گونه می کنین خدایی وجودش رو دارین حداقل 15 سال هر روز سخت ترین تمرین ها رو جایی که کیلومتر ها از خونت دوره بری انجام بدی وقتی میای خونه همه جات درد بکنه و انواع مصدومیت ها رو داشته باشید و هزار مسئله دیگه؟؟؟

نه می گم مهدی رحمتی خوب و نه می گم بد........حرف من درباره همه ما هست و اشاره من هم به تمام بازیکنای فوتبال.

از این به بعد که اومدی یه چیزی به اون بازیکن بگی خودت رو بزار جای اون بازیکن...هر چند که فوتبال از پشت تلویزیون خیلی خیلی راحت هستش!!!کسی که فوتبال حرفه ای بازی کرده باشه(نه سالن بریم دور همی یه فوتبال بزنیم)می فهمه چی می گم.

موفق باشید.
    سلام

اینجا دو تا نکته وجود داره : اول اینکه بودجه ی اصلی پرسپولیس و استقلال و به تبع اون درآمد بازیکنهای این تیمها ، مستقیما از جانب دولت پرداخت شده ( میشده ) ، و همونطور هم که میدونیم از محل بودجه ی عمومی موسوم به بیت المال این مبالغ به باشگاهها پرداخت میشه ، بنابراین از لحاظ معنوی هواداران دو تیم مالک اصلی اون تیمها هستند ( و صد البته کل مردم ایران )

نکته ی بعدی این هست که وقتی یک بازیکن درآمد حرفه ای کسب میکنه ، جایی برای توجیه این موارد _ تمرینات سخته و پرفشار ، دور از خانه بودن ، در خطر مصدومیت بودن و ... _ باقی نمیمونه چون این مسئله ، به عنوان شغل یک بازیکن محسوب میشه و اون عواملی که در بالا نام بردین جزو بدیهیات این شغل هست .

2. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام

اینجا دو تا نکته وجود داره : اول اینکه بودجه ی اصلی پرسپولیس و استقلال و به تبع اون درآمد بازیکنهای این تیمها ، مستقیما از جانب دولت پرداخت شده ( میشده ) ، و همونطور هم که میدونیم از محل بودجه ی عمومی موسوم به بیت المال این مبالغ به باشگاهها پرداخت میشه ، بنابراین از لحاظ معنوی هواداران دو تیم مالک اصلی اون تیمها هستند ( و صد البته کل مردم ایران )

نکته ی بعدی این هست که وقتی یک بازیکن درآمد حرفه ای کسب میکنه ، جایی برای توجیه این موارد _ تمرینات سخته و پرفشار ، دور از خانه بودن ، در خطر مصدومیت بودن و ... _ باقی نمیمونه چون این مسئله ، به عنوان شغل یک بازیکن محسوب میشه و اون عواملی که در بالا نام بردین جزو بدیهیات این شغل هست .
    کاملا درسته.......

ولی من منظورم الان و زمان حال بازیکنای فوتبال نبودش...........باید انتقاد از بازیکن و تیم فوتبال کرد .............باید پیشنهاد کرد.........ولی من منظورم یه سری انتقاد های بی جا هست ولی منظورم حتی متن اون تصویر هم نبود وقتی تصویر قبل رو دیدم یاد همچین مسئله ای افتادم.......

الان یه سوال شما به بازی اکبر عبدی توی فیلم انتقاد می کنید؟؟؟؟نمی کنید یا حداقل من نمی کنم...........اما از خود فیلم انتقاد می کنید.

من می گم وقتی داریم یه سری چیز ها رو می گیم حواسمون باشه که اون بازیکن یا اون بازیگر 100 درصد بهتر از ما هایی که پشت تلویزیون نشستیم می فهمه.

من اصلا نگفتم انتقاد نشه گفتم انتقاد الکی نشه.

موفق باشید.
    Last edited by E.G_band; 28-02-2014 at 11:03.

4. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

همون لقب هوادارای اهل کوفه برازنده بعضی هاس

همون بهتر که مرفاوی و ... بیان سرمربی بشن ببینم همونا چراغ ور میدارن دنبال امیرخان می دوند

تا یه باخت می دیم صداشون در میاد کل عملکرد امیرخانو زیر سوال می برند . از امیر خان بهتر کیو داریم تو ایران که شما دارید می کوبیدش ؟

من خودم اگر امیرخان دو فصل هم سرمربی تیم باشه و جام نیاره بازم دوست دارم سرمربی تیم باشه . همین قهرمانی هایی که بهش می نازیم رو امیرخان و این بازیکنا آوردن
    من یه زمانی عاشق سینه چاک قلعه نویی بودم تا اون روزی که واعظ آشتیانی اونهمه حرف در موردش زد و من منتظر بودم امیر شکایت کنه،اعاده حیثیت کنه ولی هیچ وقت این کارو نکرد (شاید بخاطر قلعه نویی نبود،بخاطر دل خودم که تمام اون سالها استقلال بی امیر واسش معنی نداشت و شیفته این آدم بود) از اون زمان به بعد و اتفاقاتی که در نبودش برای استقلال رقم خورد،دل من از این بشر سیاه شد ولی وقتی به استقلال برگشت چون سرمربی تیم بود همیشه براش آرزوی موفقیت و سربلندی کردم.حالا شما چشم بسته بگو اهل کوفه.من با این تیم زندگی کردم نمیتونم مثل بعضی ها هر بازیکنی را تو لباس عزیز این تیم ببینم(لابد یادتون نرفته مصیبتی به اسم شیث رضایی از بیخ گوشمون گذشت!)من باخت تیم را تحمل میکنم هرچند خیلی سخت ولی بی ارزش کردن خیلی چیزها که واسه منه هوادار ارزش داره رو لحظه ای تحمل نمیکنم.قلعه نویی از خیلی چیزهای باارزش دم میزنه ولی در عمل خبری از اون مسائل نیست.1 قلمش کوفی خوندن هواداریه که به گردن ایشون و این بازیکنها خیلی بیشتر از این حرفها حق داره.در ضمن ما حتی پارسال هم با اون همه ستاره خیلی وقتها ضعف تاکتیکی داشتیم چه رسد به امسال و وجود بعضی از این بازیکنها.
    آرزوی همیشگی من موفقیت استقلال با هرکسی و در هر زمانی هست البته اگه تعصب بیجای بعضی ها این موضوع را براشون قابل درک کنه...

6. 4 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قلعه‌نويي: بازي با الشباب بِکِش بِکِش نبود

امیر قلعه‌نویی در خصوص انتقادات بعد از بازی با الشباب و صحبت‌هایی که پیرامون میانگین سنی بالای بازیکنان این تیم مطرح می‌شود، گفت: یک زمانی قیمت بازیکنان جوان خیلی ارزان بود. سال 80 زمانی که من به استقلال آمدم 10 جوان گمنام مثل وحید طالب‌لو، داود سیدعباسی، امیرحسین صادقی و خیلی‌های دیگر را به تیم آوردیم اما حالا برای گرفتن یک بازیکن جوان باید سه میلیارد پول دهیم. دوستان خیلی از واقعیت‌ها را نمی‌گویند و دو سه روز است که می‌گویند تیم پیر است و از این حرف‌ها می‌زنند. کارشناسی بعد از بازی خیلی راحت است ولی اینکه واقعیت را به مردم بگوییم مهمتر از کارشناسی است.

سرمربی تیم استقلال افزود: اینکه با حب و بغض صحبت کنید، کارشناسی نیست. بنده سالی که به استقلال آمدم بعد از سه سال هم تیم قهرمان شد و هم به جمع 4 تیم برتر آسیا راه پیدا کردیم. ما زوج‌سازی و ایجاد مثلث کرده بودیم ولی متاسفانه آنها امسال از بین رفت. حال چه خواسته چه ناخواسته اما اتفاقاتی امسال رخ داد در هیچ تیمی در دنیا رخ نمی‌دهد. کدام تیم لیگ برتری را سراغ دارید که وسط فصل بازیکنانش بروند. حمودی و جباری ابتدای فصل رفتند. مجیدی خداحافظی کرد و بعد از آن منتظری و نکونام رفتند.
    قلعه‌نویی ادامه داد: خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده مثلا به اندازه یک بازیکن رقیب ما برای ما بازی نکردند. من چه کاری می‌توانم انجام دهم؟ وقتی منِ مربی دستم خالی است باید به اندازه موجودی از من توقع داشته باشند اما همین جا قول می‌دهم چه در لیگ و چه در آسیا به شرایط آرمانی خواهیم رسید.

سرمربی تیم استقلال در خصوص اظهار نظر مربی الشباب که گفته بود استقلال سیستم مشخصی نداشت و رو به بازی مستقیم آورده بود، گفت: اصلا چنین چیزی نیست اتفاقا گردش توپ ما بسیار عالی بود و عمق دفاع حریف را نشانه رفته بودیم. کجای بازی ما بکش بکش بود؟ این بازی جزو بازی‌هایی بود که اصلا بازی مستقیم انجام ندادیم و خوب کار کردیم. ولی مثلا آن توپی که عمران‌زاده از دست داد و یا ضربه نظری و ضربه سر آرش برهانی را نمی‌توان بکش بکش نامید و به اعتقاد من این حرف‌ها درست نیست.
    سرمربی تیم استقلال تاکید کرد: ما هم در مقابل ملوان و هم در مقابل الشباب شایسته باخت نبودیم و شکست هم جزئی از فوتبال است. اگر بیک‌زاده برگردد شرایط ما بهتر خواهد شد و حتی اعتقاد دارم این الشباب را در ریاض هم می‌توان شکست داد ولی از طرفداران استقلال توقع دارم.
    قلعه‌نویی با اشاره به شعارهای تماشاگران پس از شکست مقابل الشباب گفت: اتفاقا اصل غیرت این بازیکنان هستند که با هر شرایطی برای استقلال بازی می‌کنند. من نمی‌خواهم مشکلات اقتصادی را باز کنم چون پول کم و زیاد آمده و فتح‌الله‌زاده و هیأت مدیره تلاش‌ خود را انجام داده‌اند ولی ما دغدغه‌های مالی زیادی داریم و از طرفداران استقلال می‌خواهم کلاه خود را قاضی کنند. این بازیکنان باغیرت هستند و آن چیزی که در توان‌شان است را خرج می‌کنند شاید انتظار ما در استقلال بالاتر است ولی انصافا بچه‌های ما تلاش می‌کنند.
    وی تاکید کرد: بازیکن که مشکل مالی دارد و با تمام وجود در زمین حاضر می‌شود در مقابلش کلمه بی‌غیرت درست نیست. هر چند من بعد از بازی با ملوان سر بازیکنانم داد و بیداد کردم ولی دوست دارم طرفداران هم صبر داشته باشند و هم کلاه‌شان را قاضی کنند.

8. 5 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

درسته من با بعضی از این بازیکنها مشکل دارم و تحملشون واسم سخته ولی بی غیرت نیستن و توانشون همینه.کار هوادارا بعد از بازی واقعا بد بوده.

10. 3 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

درسته من با بعضی از این بازیکنها مشکل دارم و تحملشون واسم سخته ولی بی غیرت نیستن و توانشون همینه.کار هوادارا بعد از بازی واقعا بد بوده.
    شما خودت رفتی استادیوم اون روز؟؟!!
    اون همه هزینه راه کنی،هزینه بلیط بدی و در صورتی که حقِ تیم برد بود تیم ببازه،شما چی کار میکردی؟
    واکنش نشون نمیدادی؟
    یادمِ پارسال که استقلال حذف شد همه ما پاشدیم و فرهاد رو تشویق کردیم.
    شرایط نسبت به اون زمان خیلی فرق کرده و طاقت ما هوادارا هم در یه حد
    اما من هم کار هوادارا رو تایید نمیکنم که هیج، اعتراض هم دارم و میگم کارِ درستی نبودِ.
    تنها چیزی که میتونه مارو از این شرایط بکشه بیرون
    تمرینات درست و به موقع-حضور تمام بازیکنانمون و زمان هست.

12. 4 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در پی نگرفتن پنالتی و اخراج نکردن بازیکن الشباب ،

نمره زیر 7 به داور چینی و محرومیت 3 ماهه .

اوج

14. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشگاه استقلال نسبت به شايعاتي درباره ارائه ليست خروجي و ورودي بازيکنان براي فصل آينده از سوي کادر فني واکنش نشان داد.

محمد نوري‌فر، معاون ارتباطات باشگاه استقلال گفتاين خبر واقعيت ندارد و سازندگان اين دروغ بزرگ هر ساله در چنين مقطعي اقدام به انتشار چنين اخباري مي‌کنند. هدف آنها کاهش انگيزه بازيکنان استقلال است در حالي ‌که امير قلعه‌نويي تأکيد کرده تحت هيچ شرايطي تا آخرين روز رقابت‌هاي اين فصل اقدام به اين کار نخواهد کرد و مسلما بازيکنان متعصب و فداکاري که در اين روزهاي سخت براي موفقيت استقلال تلاش مي‌کنند، در اولويت ويژه براي فصل آينده قرار خواهند داشت.

فارس
    ===============================
    دست فیس بوک درد نکنه هر کی از راه میرسه پیج میزنه بعدشم میشه خبرنگار و عضو کادر فنی و مدیر عامل و مدیر روابط عمومی و در برخی موارد مشاهده شده حتی پزشک تیم هم شدن!

16. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

متاسفانه دست اندو شکسته

18. 3 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

متاسفانه دست اندو شکسته
    رسماً بدبخت شديم

20. 3 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •