راستی یه خبر خوب.... یه FirmWare جدیدتر از R4EA031 اومده که دقیقا نمیدونم اسمشو R4CG??? تو این مایه هاست بزودی تستش میکنمو میگم اسمشو....تو topsony نیست هنوز اسمش
راستی یه خبر خوب.... یه FirmWare جدیدتر از R4EA031 اومده که دقیقا نمیدونم اسمشو R4CG??? تو این مایه هاست بزودی تستش میکنمو میگم اسمشو....تو topsony نیست هنوز اسمش
با سلام من 350000 تمن دارم .به نظر شما چه گوشي بخرم كه هم صدا وهم دوربينش خوب باشه؟(صداش مهمتره)
جدی؟مطنئنی؟میشه بگی از کدوم منبع؟
درضمن اگه بخوام این فریمور جدیدو بذارم رو گوشیم با همین برنامه PhoneXS2.1ALPHA6 میشه یا با فار باید انجام بدم؟آخه همونطور که میدونی گوشیم چنجه!!!
سلام این چرا این جوری میشه هر چی امشب تا صبح گذاشتم تا با فون ایکس فایلارو آپلود کنم همش بعد از 20 دقیقه گوشی روشن میشد و فون مموری رو به عنوان فلش درایو میشناخت ...
.
هر چند بارم از اول انجام دادم بازم اون جوری شد ، چرا پس ؟!
کمک کمک گوشیم از دست رفت بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
configuration error. please contact your network or service centre
خواهش میکنم کمک کنید از دیشب تا حالا خوابم نبرده
Last edited by dark fear; 01-04-2007 at 14:32.
دوست من این تمی که روی آواتور شماست مال چه گوشی است؟
سلام ، ناصر جان این نمیشه من نزدیک به 24 ساعته نخوابیدمدهن من سرویس شد اما این گوشی آن لاک نشد ...
.
میشه کمی راجع به عملکرد این نرم افزار بنویسی ؟! هر بار که گوشی روشن میشه و دوباره ما عملیات رو تکرار میکنیم اینم دوباره از اول شروع میکنه ؟!![]()
..
در ضمن من وقتی از خود گوشی میبینم فایرم ویرش r4032 همچین چجییه اما با برنامه این رو R4ED001 مینویسه ...
.
چرا ؟! میشه لطفا کمی توضیح بدی ...
راسی فون ایکس بتا چه طوره با اون نمیشه یا ایکس ++ ؟!
خواهش میکنم یکی هم به من کمک کنه
شیوه ایی جدید برای افزایش صدا![]()
امروز بعد از ظهر تست می کنم و خبرش رو می گذارم
اگه جواب بده کولاکککککککککککک
بدون هیچ برنامه و ریسک خاصی![]()
منتظر باشید
Analysis of IMEI numbers
https://www.numberingplans.com//?page=analysis&sub=imeinr
اگر به این سایت برید و شماره imei گوشیتون رو وارد کنید به شما اطلاعات بسیار بسیار مفیدی میده که به دردتون می خوره .
مثلا مدل گوشی Mobile Equipment Type رو نشون میده اونایی که گوشیشون چنجیه میبینن که اطلاعاتی که دریافت میکنن اشتباهه چون imei گوشیشون مربوط به یه گوشی دیگس( مثلا 810 من رو میگه کا300 !!!!!!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)