تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 444 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو آنلاین دو مورد هست که تغییر کرده و مثل گیم پلی پسرفت کرده

1.شما تو هر بازی آنلاین 3 بار حق داری استارت بزنی . تا فیفا 13 Shift+F1 که میزدی Origin In Game میومد اما از امسال اگه اینو برنی علاوه بر اینکه Origin In Game میاد بازی هم استارت میشه و یکی از 3 تا استارتت میپره که مسخرس

2.تا پارسال وقتی میرفتی داخل بازی ( آنلاین ) زیر 5 دقیقه اگه میخواستی میتونستی از بازی بیای بیرون حالا به هر دلیلی مثلا از یارو خوشت نمیومد یا بازی لگ و دیلی داشت یا حریفتو میشناختی میدونستی چیت میزنه و نتیجه رو به نفع خودش میکنه یا ... اما امسال 1 ثانیه هم گذشته باشه و بیای بیرون بازنده میشی و 3-0 میخوره به نفع حریف !!!!!

این دومی رو نمیدونم EA با چه انگیزه ای گذاشته تو بازی !!!!
    اولی حالا هیچی ولی خداییش دومی ظلمیه واسه ما ایرانی ها . از الان تسلیت واسه کسایی که سیزن میزنن . فکر نکنم بتونن به دیویژن 1 هم برسن با این اوضاع . دو تا بدی داره این قانون اگه صحت داشته باشه :
    1-لگ داری یا دیلی داری باید با همون لگ و دیلی سر کنی یا بیای بیرون و ببازی .
    2-میبینی بازی رو دوباره با همون ادم قبلی افتادی که اصلا حال نمیکنی باهاش دوباره بزنی . باز هم باید تحمل کنی . این مورد خیلی رو اعصابه . بارها پیش اومده که با ادمی افتادم که یا ضدفوتبال بازی میکنه و ادم حالش بهم میخوره یا کلا بازی رو ول میکنه به امون خدا و میره پی کارش و تو نمیتونی بیای بیرون از بازی و باید یه ربع الاف بشی و وقتت رو هدر بدی .

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو آنلاین دو مورد هست که تغییر کرده و مثل گیم پلی پسرفت کرده

1.شما تو هر بازی آنلاین 3 بار حق داری استارت بزنی . تا فیفا 13 Shift+F1 که میزدی Origin In Game میومد اما از امسال اگه اینو برنی علاوه بر اینکه Origin In Game میاد بازی هم استارت میشه و یکی از 3 تا استارتت میپره که مسخرس

2.تا پارسال وقتی میرفتی داخل بازی ( آنلاین ) زیر 5 دقیقه اگه میخواستی میتونستی از بازی بیای بیرون حالا به هر دلیلی مثلا از یارو خوشت نمیومد یا بازی لگ و دیلی داشت یا حریفتو میشناختی میدونستی چیت میزنه و نتیجه رو به نفع خودش میکنه یا ... اما امسال 1 ثانیه هم گذشته باشه و بیای بیرون بازنده میشی و 3-0 میخوره به نفع حریف !!!!!

این دومی رو نمیدونم EA با چه انگیزه ای گذاشته تو بازی !!!!
    درسته. نکته رو اعصاب اینه که پچ گیم پلی انگار برای بخش آنلاین اعمال نشده و هنوز بساط مسخره هنوز هست. عملا فوتبال بازی نمی کن، مسابقه اسب سواریه با حضور اسبهای مسابقه ای مثل رونالدو و بیل و ریبری و روبن ... و قهرمانان ضربات سر مثل خود رونالدو - که از هرجا بزنه گله - و خیلی های دیگه.

3. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

دوستای گلم سلام.من تازه واردم.فیفا رو نصب کردم اما گرافیکش خیلی ضعیفه.بد اجرا میشه.قسمت تنظیمات گرافیک نداره.چیکار کنم؟

FIFA 14 > Game > fifasetup > fifaconfig

تو این مسیر فایل fifaconfig اجرا کن تنظیمات مربوط به بازی هست .

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یکی بگه این گرافیک رو چیکار کنیم!
    خداییش سخت بود گرافیک 13 رو میزاشتن رو این...باز بگیم پیس موتورش کلا تغییر کرده این چی؟
    گرافیکش که مثل سیزده حتی بهتره. حتما تو سیستمت درست اجرا نمیشه

6. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

گرافیکش که مثل سیزده حتی بهتره. حتما تو سیستمت درست اجرا نمیشه
    این حرفو نزن...شما الان برو 13 رو بازی کن ببین گرافیکش چقدر بالاس
    من یه مدت 14 بازی کردم چشمام عادت کرد بعد اومد 13 رو دیدم یعنی داغون شدم....دلم میخوا اصلا 13 بازی کنم...تنظیمات هم رو اخره مال همون 13 هستش مث همونه تنظیماتم
    اما گیم پلی پیشرفت کرده
    دیگه نورپردازیش اونقدر ضعیفه که لباس تیم مشکی و قرمز قاطی میشه باهم تو زمین

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من یه مدت 14 بازی کردم چشمام عادت کرد بعد اومد 13 رو دیدم یعنی داغون شدم....دلم میخوا اصلا 13 بازی کنم...تنظیمات هم رو اخره مال همون 13 هستش مث همونه تنظیماتم
    اما گیم پلی پیشرفت کرده
    چند صفحه قبل لینک یه پچ گذاشتم که نور پردازی بهتر میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اون پچو استفاده کردم ولی بازی رو سنگین میکنه و لگ میفته

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اما گیم پلی پیشرفت کرده
    اره بابا اصلا چمنش کلا سرتره چی برسه به بقیه چیزاش . خیلی هم عجیب نیست اینقدر افت نسبت به 13 .

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

تایید میشه از نظر گرافیک به خصوص توی روز به جرئت میشه گفت 13 سرتره

(یعنی اگه گرافیک 13 رو 14 با هم عوض میکردند وبه عنوان fifa14 بهت میدادن میگفتی پیشرفت قابل ملا حظه ای داشته نسبت به 13 )

البته اینایی که میگم منظور کیفیت جنس و رنگ ولعاب چمن اونم توی روز هست

ولی بازی تو شب پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته , همچنین چهره ها و یه سری موارد ریزه دیگه

تو 13 وقتی زمان بازی رو شب میذاشتی بازی یه حالت بی رنگ و روحی داشت وبخصوص نورپردازی ضعیف بود که من هیچ موقع تو شب نمنیذاشتم بازی رو

ولی تو 14 تا حد قاب قبولی این مسئله اصلاح شده

من نمیدونم ea کی میخواد یه تغییر اساسی تو گرافیک بازی بده بعد از 11 تقریبا داریم همون گرافیک با درصد کمی پیشرفت و دستکاری تو رنگ چمن البته پیشرفت نورپردازی قابل ملاحظه بوده داریم بازی میکنیم

__________________________________________________ _____________________

من یه مشکل هم دارم اینه که :

اینه که وقتی رئال رو برمیدارم با بارسا تو زمان روز تو برنابئو بازی میکنم( البته شاید تو ورزشگاه های دیسگه هم اینجوری باشه ولی چون بیشتر تو این ورزشگاه بازی کردم جا های دیگه رو دقت نکردم )
    گه گداری رنگ چمن اندازه یه هاله به مدت یکی دو ثانیه کمرنگ پررنگ میشه
    البته میگم چون اندازه یه هاله ومدت زمان کمی تغییر میکنه مسئله زیاد ازار دهنده ای نیست ولی خوب بالاخره باگه دیگه

میخوام ببینم کسی همچین مسئله ای رو دیده ؟
    واینکه بعدا با پچ درست میشه؟ این پچ ا.02 رو که ریختم فرقی نکرد
    Last edited by Karistias; 17-10-2013 at 12:10.

12. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چمن 11 هم خوب بود تو روز....اصلا سوای چمن گرافیک خود بازیکنا هم کم شدن ...تو 13 پیرهن بازیکنا یه حالت چروکی و درخشندکی داشت ولی تو 14 اینطوری نیس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •